Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą

O mums sunkiausia, kad nežinom dar, kada susitiksim, greičiausiai jau po rugpjūčio 15, bet tiksli data neaiški, dėl to žiauriai sunku laukt sad.gif
Atsakyti
Tas ir sunkiausia,kai nezinai kada laukti susitikimo,bet neliudek 4u.gif tikiuosi greitai ir jums nusisypsos laime buti viems kito glebi mirksiukas.gif
kai mums pirma karta issiskyrus nezinojom kada susitiksim,bet telaukiau menesi thumbup.gif buvo verta laukt wub.gif
Atsakyti
http://gyvenimas.del...s.d?id=48092235 doh.gif Pasirodo, ne visos tokios optimistės kaip mes g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Green tea*: 01 rugpjūčio 2011 - 12:40
QUOTE(Green tea* @ 2011 07 28, 14:58)
Elegantiškai sninga, o dar nežinot, kada pradėsit kartu gyventi ir tuos kampus šlifuot?  blush2.gif Bent maždaug?  smile.gif

Maždaug po metų su puse, manau smile.gif Problema ta, kad šiek tiek dar mėtausi pati. Praeis dar metai ir po studijų atsivers daug galimybių ne tik Lietuvoje (na aš taip manau, nes mano pažįstami, kurie taip pat čia mokslus baigė, neturėjo jokių sunkumų darbinantis bet kurioje šalyje). Tai va, tiesą sakant, tos galimybės vis tiek labai vilioja. Šiaip dar bandau žiūrėtis įvairaus nuotolinio darbo. Aš nieko prieš ir kur nors toliau nuo LT pagyventi, tik problema maniškio paskola, ir viena važiuoti tikrai niekur nenorėčiau. Aišku, yra ir kita pusė, kad turėdama vaikų norėčiau jiems suteikti visas galimybes kada tik nori pabendraut su seneliais ir panašiai, pati susitikt su savo draugais ir artimaisiais dažniau blush2.gif Tai va tokios ir dilemos, bet stengiuosi per daug jų nesvarstyti, nes laikas viską vis tiek sudėlios į vietas.
Papildyta:
QUOTE(solitude @ 2011 07 28, 15:01)
ne, aš pas jį į UK išsikrausčiau ax.gif užtai ir sakau, kad buvo labai sunku apsispręsti blush2.gif kol kas jaučiuosi svečiuose, prieš ką nors darydama atsiklausiu biggrin.gif  blush2.gif

O kaip jautiesi UK? Ar patinka? smile.gif Gal jau ir darbo ieškoti ten pradėjai?

Papildyta:
QUOTE(Filotijia @ 2011 07 30, 12:38)
Dziaugiuosi ir sveikinu pagaliau sulaukus  4u.gif
Mes del netiketu aplinkybiu,susitiksim anksciau dviem savaitem  thumbup.gif t.y. jau kita savaite  wub.gif

Ir Tave sveikinu 4u.gif Gal jau ir susitikę?

Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2011 07 31, 12:56)
O mums sunkiausia, kad nežinom dar, kada susitiksim, greičiausiai jau po rugpjūčio 15, bet tiksli data neaiški, dėl to žiauriai sunku laukt sad.gif

Oi, kokia pažįstama situacija, na bent jau maždaug žinai, taigi nervus į konservus ir laukiam 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Green tea* @ 2011 08 01, 13:37)
http://gyvenimas.del...s.d?id=48092235  doh.gif  Pasirodo, ne visos tokios optimistės kaip mes  g.gif

Panaši situacija, kaip mūsų su SB. Aš jį įkalbinėjau atvažiuoti pas mane, bet jam patinka jo gyvenimas LT, be to, dar ir įsipareigojimas - būsto paskola. Aišku, norint išeitį rasti tikrai įmanoma, na bet gi neprievartausi žmogaus. Tai priėjome kompromisą tą laikotarpį mano studijų tiesiog išlaukti, na o šiaip viską laikas dar padėlios į atitinkamas vietas smile.gif

O psichologės atsakymas savotiškas, labiau norėjau čia O. Lapino komentaro...
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 08 02, 10:46)
Maždaug po metų su puse, manau smile.gif Problema ta, kad šiek tiek dar mėtausi pati. Praeis dar metai ir po studijų atsivers daug galimybių ne tik Lietuvoje (na aš taip manau, nes mano pažįstami, kurie taip pat čia mokslus baigė, neturėjo jokių sunkumų darbinantis bet kurioje šalyje). Tai va, tiesą sakant, tos galimybės vis tiek labai vilioja. Šiaip dar bandau žiūrėtis įvairaus nuotolinio darbo. Aš nieko prieš ir kur nors toliau nuo LT pagyventi, tik problema maniškio paskola, ir viena važiuoti tikrai niekur nenorėčiau. Aišku, yra ir kita pusė, kad turėdama vaikų norėčiau jiems suteikti visas galimybes kada tik nori pabendraut su seneliais ir panašiai, pati susitikt su savo draugais ir artimaisiais dažniau blush2.gif Tai va tokios ir dilemos, bet stengiuosi per daug jų nesvarstyti, nes laikas viską vis tiek sudėlios į vietas.

Papildyta:
Panaši situacija, kaip mūsų su SB. Aš jį įkalbinėjau atvažiuoti pas mane, bet jam patinka jo gyvenimas LT, be to, dar ir įsipareigojimas - būsto paskola. Aišku, norint išeitį rasti tikrai įmanoma, na bet gi neprievartausi žmogaus. Tai priėjome kompromisą tą laikotarpį mano studijų tiesiog išlaukti, na o šiaip viską laikas dar padėlios į atitinkamas vietas smile.gif

O psichologės atsakymas savotiškas, labiau norėjau čia O. Lapino komentaro...

Dėj jūsų tai aišku, dar liko pakankamai laiko, kad spėtų pasikeist aplinkybės įvairios ir pan., nesuplanuosi tiek daug į ateitį, kartais planai visiškai sugriūna smile.gif

Aš suprantu, kad tikrai ne visada išeina kartu išvažiuot, bet iš straipsnio ėjo suprast, kad vaikinas nei įkalbinėjo ją kartu važiuot, nei apskritai jos klausė unsure.gif Labai keistai viskas skambėjo bent jau iš merginos pusės. Tas, jog ji atrodo net nesvarstė galimybės likt kartu kai jis išvažiuos.. Taip, O.Lapinas įdomiau komentuoja smile.gif
Atsakyti
O kaip jautiesi UK? Ar patinka? smile.gif Gal jau ir darbo ieškoti ten pradėjai?

gražu čia, bet vis dar keista... labai anglų k.primiršus, o dar čia visi taip greitai kalba doh.gif darbo dar neieškau, nes ne visus dokumentus LT sėjau sutvarkyti doh.gif o kol neužsiregistruosiu vienoj tarnyboj, tol negaliu ieškotis darbo pagal specialybę doh.gif unsure.gif nieko, šeimininkauju dabar ir mokausi kalbos biggrin.gif

QUOTE(Green tea* @ 2011 08 02, 11:51)
Aš suprantu, kad tikrai ne visada išeina kartu išvažiuot, bet iš straipsnio ėjo suprast, kad vaikinas nei įkalbinėjo ją kartu važiuot, nei apskritai jos klausė  unsure.gif Labai keistai viskas skambėjo bent jau iš merginos pusės. Tas, jog ji atrodo net nesvarstė galimybės likt kartu kai jis išvažiuos.. Taip, O.Lapinas įdomiau komentuoja smile.gif

man abiejų pozicija čia keista - tiek vaikino, kad tiesiog informavo, tiek merginos, kad jai tai savaime pabaiga, nes jos gyvenimas tobulas rolleyes.gif neatrodo tikra meilė schmoll.gif asmeniškai man, kad ir kaip viskas gerai klostytųsi, jei nebus šalia MB, gyvenimas toli gražu neatrodys tobulas schmoll.gif
Atsakyti
Kazkaip visai neblogai, bet man tokie reikalai ne prie sirdies
Atsakyti
Ačiū už palaikymą, iškar smagiau smile.gif

Man taip pat pasirodė keista merginos iš straipsnio pozicija, būtent, kad net nesvarstė likti kartu, atstumas jai tolygus išsiskyrimui. Optimizmo neįkvepia, is it love? Manau, tikrai ne.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2011 08 02, 15:55)

Man taip pat pasirodė keista merginos iš straipsnio pozicija, būtent, kad net nesvarstė likti kartu, atstumas jai tolygus išsiskyrimui. Optimizmo neįkvepia, is it love? Manau, tikrai ne.

Nu, kažkas nesuprantamo man toks požiūris.. Tikrai kažkaip meile nekvepia unsure.gif
Atsakyti
Ir Tave sveikinu 4u.gif Gal jau ir susitikę?

Jau rytoj,netveriu nekantrumu wub.gif ir begu ruostis mirksiukas.gif iki susitikimo mergaites,po savaites 4u.gif
O is to straipsnio aisku,kad meiles ten nulis doh.gif
Atsakyti
nenoreciau veltis i jokias meiles per atstuma, nes ir be atstumo problemu buna sociai, o ten dar... aj...
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2011 08 02, 22:45)
Jau rytoj,netveriu nekantrumu  wub.gif  ir begu ruostis  mirksiukas.gif  iki susitikimo mergaites,po savaites  4u.gif
O is to straipsnio aisku,kad meiles ten nulis  doh.gif

Oi, kaip miela 4u.gif Gražaus laiko drauge jums!
Papildyta:

Mes čia tam ir esam, kad sunkiu momentu viena kitą palaikytume drinks_cheers.gif Aš irgi žadu kreiptis paguodos:D rugsėjo pradžioje, nes neramu net pagalvoti, kad šeimyninis gyvenimas po mėnesio baigsis ir vėl atstumas. Hrrr.

Papildyta:

Man keista abiejų pozicija, nes nebuvo nei žodelio apie jokį bandymą eiti į kompromisą. Dabar kaip tik winampe sukasi Elton John daina Sacrifice, tai ką tik išgirsti žodžiai labai taikliai atspindėtų ir tą aprašytą situaciją: it's two hearts living in two separate worlds. Beje, daina labai graži - rekomenduoju 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(solitude @ 2011 08 02, 13:20)
gražu čia, bet vis dar keista... labai anglų k.primiršus, o dar čia visi taip greitai kalba doh.gif darbo dar neieškau, nes ne visus dokumentus LT sėjau sutvarkyti doh.gif o kol neužsiregistruosiu vienoj tarnyboj, tol negaliu ieškotis darbo pagal specialybę doh.gif 

Na, viskas suprantama, juk neseniai dar tik esi, tai reikia apsiprasti, o po to ir su darbais bus lengviau. Dabar tikriausiai euforija dėl buvimo kartu ir tiesiog planų į ateitį kūrimas. Irgi gerai. Bus planų - bus ir įgyvendinimas 4u.gif Bet kokia Tu slapukė, tik išvažiavusi pasakei, kad jau UK. Nuostaba buvo didelė thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Lumina_ @ 2011 08 04, 01:18)
nenoreciau veltis i jokias meiles per atstuma, nes ir be atstumo problemu buna sociai, o ten dar... aj...

O Jūs, Lumina, manot, kad mes visos labai norėjom veltis į santykius per atstumą, nes gyvenime trūko ekstrymo? biggrin.gif Turbūt retas (nors abejoju, ar tokių išvis atsirastų) sveiko proto žmogus ieškotų sau specialiai antros pusės per atstumą ir norėtų rimtus ilgalaikius santykius vystyti tokiu būdu. Bet taip nutinka, ir tiek.

Beje, dėl problemų, tai viskas priklauso nuo pastangų ir norėjimo jas spręsti abiem pusėms palankiu būdu. Aš asmeniškai tikiuosi, kad pasibaigus draugystei per atstumą, prisiminsim ir kai ką gero, ko atstumas mus abu išmokė blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 04 rugpjūčio 2011 - 00:50