Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 29, 15:24)
O kaip Tavo šeštadienis? Ką nuveikei, o gal su saviškiu vakarą praleidai? flirt.gif

Sestadienio vakaras buvo su MB wub.gif Pripliurpem, prisikalbejom, kad as su jo vaiku zaidimus zaisiu ir man papildoma dzioistika nupirks hihihi.gif o ir siaip smagiai iki 3 pabuvom wub.gif

O snd tvarkaus o vakare eisiu i filma
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 01 29, 15:30)
Sestadienio vakaras buvo su MB  wub.gif Pripliurpem, prisikalbejom, kad as su jo vaiku zaidimus zaisiu ir man papildoma dzioistika nupirks hihihi.gif o ir siaip smagiai iki 3 pabuvom  wub.gif

O snd tvarkaus o vakare eisiu i filma

O jo vaikas Lietuvoje? Kiek vaikuičiui metų? Gerai sutariat? Gal kišu nosį ne į savo reikalus, bet Tavęs neatbaidė tai, kad jis jau kartą buvo vedęs ir turi vaiką? blush-anim-cl.gif

Filmas jėga! Labai noriu pažiūrėti, gal reikės parsisiųsti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 29, 15:33)
O jo vaikas Lietuvoje? Kiek vaikuičiui metų? Gerai sutariat? Gal kišu nosį ne į savo reikalus, bet Tavęs neatbaidė tai, kad jis jau kartą buvo vedęs ir turi vaiką? blush-anim-cl.gif

Pas ji Anglijoj vaikas, cia dar viena priezastis kodel man lengviau kraustytis pas ji nei jam atgal i Lt ax.gif O siaip jis turi daugiau vaiku nei 1 blush2.gif netgi 3, o 2 gyven su juo :tosecret: bet manes tai negasdina kazkaip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lelyte @ 2012 01 29, 09:57)
jau daug smile.gif
matyt ne vienas tie santykiai nepasirode tokie svarbus, kad kovotume uz juos ir bandytume islaikyti.

Klausiau todel,kad tikrai labai vaikiskai tokie santykiai atrodo. Aisku ne nuo metu zmogaus branda priklauso,tik man taip keista,kai isgirstu apie tokius santykius... Jei zmogus tikrai rupi,tai pamini principus ir nelauki,kada jis prakalbes,pati eini ir kalbini,aiskiniesi. Na,gal as cia neteisi,mano patirtis kitokia.

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 29, 12:29)
Sveikutės 4u.gif

festina lente, kaip Tu gyvuoji? Kaip savaitgaliauji? 4u.gif Jaučiu, kad džiaugiesi žiemos akimirkomis ir pro langą matai gražiausius vaizdus, kuriuos aną savaitę truputį ir aprašei wub.gif

Savaitgalis mano nekoks,vyras darbe susizeide ranka,as lyg ir sirgti pradedu... Siandien ryte atsikeliau visai be balso,net kate issigando,kai bandziau pasikalbeti su ja doh.gif
O kieme vaikai nuo ryto duodasi,pilnas kalnas visai mazuciu vaikuciu,teveliu priziurimi ciuozineja. Ziuriu jaunesni teveliai ir patys paduksta,kol vaikuciai i kalna keturiomis ropsciasi,tai jie speja kelis sykius nuciuozti biggrin.gif Ech,smagios vaikystej ziemos buvo ant musu kalno.
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 01 29, 16:38)
Klausiau todel,kad tikrai labai vaikiskai tokie santykiai atrodo. Aisku ne nuo metu zmogaus branda priklauso,tik man taip keista,kai isgirstu apie tokius santykius... Jei zmogus tikrai rupi,tai pamini principus ir nelauki,kada jis prakalbes,pati eini ir kalbini,aiskiniesi. Na,gal as cia neteisi,mano patirtis kitokia.

jis ir pamine principus, parase i tel, nors zinau, kad buvo jau ir tel nr mano istrynes. as irgi pries tai paminiau savo principus, isdiduma ir viska, ka galima buvo paminti ir ji pirma pasveikinau su sventem. bet matyt ne sudba
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 01 29, 16:38)
...net kate issigando,kai bandziau pasikalbeti su ja  doh.gif 

Ziuriu jaunesni teveliai ir patys paduksta,kol vaikuciai i kalna keturiomis ropsciasi,tai jie speja kelis sykius nuciuozti  biggrin.gif 

Prunkstelejau perskaicius hihihi.gif

As ir vaku netudedama mielai nuciozciau nuo kalno hihihi.gif

QUOTE(*Lelyte @ 2012 01 29, 17:00)
jis ir pamine principus, parase i tel, nors zinau, kad buvo jau ir tel nr mano istrynes. as irgi pries tai paminiau savo principus, isdiduma ir viska, ka galima buvo paminti ir ji pirma pasveikinau su sventem. bet matyt ne sudba

Na principu paminimas turi prasideti ir baigtis ne pasveikinimu ar tik sms g.gif Jei tikrai yra noro taikytis, taisyti situacija ar pan, tai reikia apie jausmus ir situacija kalbeti, o ne apie sventes ar dar kazka ax.gif O siaip man atrodo, kad jus ne visa situacija pasakojat, kad cia yra daugiau niaunsu ir pan g.gif
Atsakyti
zinoma, kad yra daugiau niuansu, juk santykiai yra ne pora menesiu, o tesiasi jau nuo rugsejo, tad niunsu prisikaupe ir nemazai rolleyes.gif bet dabar esme tame, kad jis padare nesamone ir jis dabar turi aiskintis, o ne as. jeigu tai butu mano "kalte", tai zinoma, kad paminciau principus ir zengciau zingsni link pokalbio.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 29, 13:29)

O kaip Tavo savaitgalis? Ką nuveikei? Ir kadangi jis dar nesibaigė, tai ramios jo pabaigos Tau 4u.gif

Ačiū, Tau ir kitoms šios temos mergaitėms linkiu to paties 4u.gif Mano savaitgalis ramus - tvarkiausi, skaičiau, aplankiau pusseserę, vakar susirašinėjom su saviškiu, tai jaučias, kad abu jau pasiilgę smile.gif Na, dabar tai labiausiai laukiu tų šalčių pabaigos, nes kitam savaitgaliui šiuo metu -30 prognozuoja - sakyčiau, net nesaugu būtų kuriam nors į kelionę per tokius šalčius išsiruošt doh.gif Žinoma, labai norisi prisiglaust prie jo, gyvai pabendraut, visoms čia tas jausmas pažįstamas, manau. dar "tik" savaitė nuo mūsų pasimatymo praėjo, o man atrodo, kad daug ilgiau neismatėm.

Pritariu Sachar žodžiams dėl Lėlytės situacijos: jums reikia arba veikti, arba pamiršti - kam kankintis? Galbūt esu neteisi, bet man atrodo, kad Jūsų abiejuose gyvenimuose jau kažkas yra kitas ir dėl to ta situacija tokia komplikuota blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 01 29, 18:34)

Pritariu Sachar žodžiams dėl Lėlytės situacijos: jums reikia arba veikti, arba pamiršti - kam kankintis? Galbūt esu neteisi, bet man atrodo, kad Jūsų abiejuose gyvenimuose jau kažkas yra kitas ir dėl to ta situacija tokia komplikuota  blush2.gif

mmm, vakar is savo drauges isgirdau toki patarima, kad "gyvenk savo gyvenima, kol jo nera, o kai gris - bus matyt".
Atsakyti
QUOTE(*Lelyte @ 2012 01 29, 18:32)
zinoma, kad yra daugiau niuansu, juk santykiai yra ne pora menesiu...

Kadangi niuansu yra daugiau, o mes tu niuansu nelabai ir zinom, tai sunku tau ka ir pasakyti, kaip elgtis kaip reaguoti ar pan, bet priimk toki sprendima kuris padarys tave laimingesne, o ne vers kankintis 4u.gif

QUOTE(abiga @ 2012 01 29, 18:34)
Na, dabar tai labiausiai laukiu tų šalčių pabaigos, nes kitam savaitgaliui šiuo metu -30 prognozuoja - sakyčiau, net nesaugu būtų kuriam nors į kelionę per tokius šalčius išsiruošt  doh.gif

dar "tik" savaitė nuo mūsų pasimatymo praėjo, o man atrodo, kad daug ilgiau neismatėm.

Jooo... man belieka tik po kaldrom pasislepti tokiu atveju unsure.gif O as norejau tevelius aplankyti kita savaitgali ax.gif Lb norejau MB parodyti per skaipa teveliu dicki aktina hihihi.gif o ir siaip uzsimaniau namo blush2.gif

Man pirma savaite buna sunkausia, po to apsipranti, kad nera saliai ir paprsciau laukti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 01 29, 18:49)
Kadangi niuansu yra daugiau, o mes tu niuansu nelabai ir zinom, tai sunku tau ka ir pasakyti, kaip elgtis kaip reaguoti ar pan, bet priimk toki sprendima kuris padarys tave laimingesne, o ne vers kankintis 4u.gif

aciuka uz palinkejima 4u.gif
Atsakyti
Nuo vakar liūdžiu ir aš sad.gif Verkiau daug. Nežinau pati ko : Juk viskas gerai !
Labai labai laukiu vėlykų ir SB.
Lelyte, visos ir visi mes gyvename savo gyvenimą. Klausimas tik tame, ar nori jį su kažkuo dalintis smile.gif Aš noriu ir lauksiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tokata: 29 sausio 2012 - 18:08