Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą

tai pirmus 2 men ir pas mus taip buvo, ne dienos ne skypo biggrin.gif tik kad mes atskirai jau nuo rugsejo pabaigos smile.gif ir santykiai tokie nei tai kartu, nei tai atskirai. zodziu: it's complicated. o kai jis atskrido gruodi: susitikimo diena taip apsipykom, kad nesikalbejome 1.5 men, kol jis buvo LT. ir tik pries pat jo skrydi likus 3 dienom, jis parase, iki to laiko neskambino/nerase, nes mane, kad nenoriu su juo bendrauti (o likus 3 dienom iki skrydzio tipo jau noresiu? g.gif na anyway. ta vakara jis norejo susitikti, as negalejau, kitom dienom irgi kazka prablevyzgojom, susirasinejom nuolat, bet taip ir nesusitikom. jis isskrido, ir dabar kazkaip nzn, per FB pas ji ten meiles - seiles su kazkokia vyresne moterim, kuri net savo pavarde jo pavarde pakeite (suprantu, kad cia najeris, bet vis tiek), skelbia ant jo FB sienos jam bucinius, nu vienzooooo. dabar abu su juo tylim. as ziuriu, kas bus toliau, bet kazkaip be dideles iniciatyvos
Atsakyti
QUOTE(*Lelyte @ 2012 01 28, 23:28)

Na sakyciau, kad cia ne atstumas zinok kaltas, o jus patys ir jusu principai ax.gif papykti galima diena dvi, bet negalima pusantro men, tuolabiau kai zmogus grizes. Tiesiog patys norejote laikytis savo principu ir nei vienas nenusileidot, stai ir pasekmes g.gif Su MB mes ir turejom gan nemazu gincu, bet nei as leisdavau jam apsislepti, nei jis nera leides to padaryti man. Dar santykiu pradzioje nustatem, kad nesneketi galima ne ilgiau 1 dienos, po to jei yra nedu kalbames arba kalbames ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lelyte @ 2012 01 28, 23:28)
tai pirmus 2 men ir pas mus taip buvo, ne dienos ne skypo biggrin.gif  tik kad mes atskirai jau nuo rugsejo pabaigos smile.gif  ir santykiai tokie nei tai kartu, nei tai atskirai. zodziu: it's complicated. o kai jis atskrido gruodi: susitikimo diena taip apsipykom, kad nesikalbejome 1.5 men, kol jis buvo LT. ir tik pries pat jo skrydi likus 3 dienom, jis parase, iki to laiko neskambino/nerase, nes mane, kad nenoriu su juo bendrauti (o likus 3 dienom iki skrydzio tipo jau noresiu? g.gif  na anyway. ta vakara jis norejo susitikti, as negalejau, kitom dienom irgi kazka prablevyzgojom, susirasinejom nuolat, bet taip ir nesusitikom. jis isskrido, ir dabar kazkaip nzn, per FB pas ji ten meiles - seiles su kazkokia vyresne moterim, kuri net savo pavarde jo pavarde pakeite (suprantu, kad cia najeris, bet vis tiek), skelbia ant jo FB sienos jam bucinius, nu vienzooooo. dabar abu su juo tylim. as ziuriu, kas bus toliau, bet kazkaip be dideles iniciatyvos

Labas 4u.gif Nesupyk,bet man paskaicius tavo posta,pasirode,kad net nesistenget tu santykiu islaikyti. Abu elgetes kaip vaikai,kur svarbiausi tik savi principai. Uzsioziavot abu ir baigesi santykiai. Atstumas cia ne esme,jei sugebat nesikalbeti menesi,kai joks atstumas nebeskiria... Kiek jums metu?
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 01 28, 23:59)
Kiek jums metu?

jau daug smile.gif
matyt ne vienas tie santykiai nepasirode tokie svarbus, kad kovotume uz juos ir bandytume islaikyti.
Atsakyti
parasiau, kad turbut abiems per mazai rupejo ir zinau, kad netiesa. rupejo. bet abu per daug turbut ambicingi, isdidus, uzsispyre, kad begtume vienas kitam is paskos. tokius dalykus reikia aptarineti gyvai, ne per skype, ne per FB ir pan. kai matai zmogaus akis, jo reakcija, kai pasakyta zodi gali paaiskinti, o jis neperskaito jo taip, kaip jam norisi, arba netraktuoja jo taip, kaip jis pagalvojo.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Mačiau, kad vakar čia prirašėt ohoho, bet jau nusprendžiau nelįsti ir neskaityti. Vakar su savuoju bekalbėdami vieną blog'ą kartu paskaitėm - apie jauną amerikiečių porelę, kuri keliauja aplink pasaulį. Nuotraukas pažiūrėjom. Nerealu, tokia visiška ramybe dvelkia (kam įdomu, tai užsukti galima čia) wub.gif Sakėm, kad čia beveik tas pats, ko mes norim, tik mums ir mėnesio užtektų biggrin.gif

QUOTE(sachar @ 2012 01 28, 14:49)
Svarbiausia, akd vyrai musu PMS priimtu ramiai, ir bus ramu  thumbup.gif

As siaip niekad nenorejau kazkur lekti, labai sesli esu siuo klausimu ir kardinaliai keisti aplinka man sunku  unsure.gif O jis mintyse turedavo ir turi ta nora gristi, tik jam sedetingiau butu tai padaryti nei man, nes ten geras darbas, finansinis stabilumas, o kas svarbiausia - vaikai, mokyklos ir tt doh.gif o as cia viena, mane tik draugai ir nuomojamas butas laiko  ax.gif

Va va, aš irgi taip sakau. Todėl svarbu ir pranešti, kad PMS ir nebūtina į viską kreipti dėmesio biggrin.gif

Suprantu Tave. Man šiaip irgi maloniausia gyventi savoj aplinkoj, bet pas mane tai visi geriausi draugai Lietuvoj gyvena (arba kažkada kuriam laikui buvo išvykę, bet namus kurtis grįžo galutinai po visokių studijų ar šiaip pagyvenimų kitur), brolis, tėvai, kiti artimesni giminaičiai, tai visai nemažai kas laiko.

Kaip su mažyliais sekėsi vakar? Spėju, kad vaikai tai pirmieji aktyviai bandė dovanas biggrin.gif

QUOTE(abiga @ 2012 01 28, 16:20)
Elegantiškai sninga, abu tikėjomės susitikt kitą savaitgalį, bet per tuos šalčius, jei bus iki -30 naktim, būtų beprotybė lėkt, kad ir kaip norėtųsi. Nekenčiu žiemos dar ir dėl to  schmoll.gif
Man PMS kažkaip nepastebėjau, kad kada pasireikštų, gal todėl nieko nesu prikrėtus per daug  mirksiukas.gif Būna jautruo ir ašarojimo akimirkų, bet čia labiau nuo gyvenimo aplinkybių priklauso, ne ciklo ypatybių smile.gif

Gero savaitgalio visoms  4u.gif

Na, bet gal bus truputį mažiau ir kas nors išeis visgi? O jei ne, tai tikėkimės, kad baigsis greit tie šalčiai ir susitiksit blush2.gif Aš įsivaizduoju, kad žiemą labai norisi turėt prie ko prisiglausti...

Man tai kažkaip net tie ašarojimai dažniausiai per PMS būna, nes daug jautriau į viską reaguoju. Ir šiaip pilve nemalonius skausmus jaučiu kartais, tai labai nemėgstu to periodo, na bet ką, jis kartą per mėnesį vis tiek ateina. Pradėjau gerti agurklių ir nakvišų aliejus pakaitomis, bet dar labai neseniai - žiūrėsim, kaip čia bus.

O kaip Tavo savaitgalis? Ką nuveikei? Ir kadangi jis dar nesibaigė, tai ramios jo pabaigos Tau 4u.gif

Papildyta:
Sveika atvykus, *Lelyte. Labai įdomiai bendraudavot. Na bet jei toj situacijoj abiem principai buvo svarbesni, tai matyt tiesiog buvo ne tas žmogus, ir viskas.
Papildyta:
festina lente, kaip Tu gyvuoji? Kaip savaitgaliauji? 4u.gif Jaučiu, kad džiaugiesi žiemos akimirkomis ir pro langą matai gražiausius vaizdus, kuriuos aną savaitę truputį ir aprašei wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 29 sausio 2012 - 11:31
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 29, 12:29)

Sveika atvykus, *Lelyte. Labai įdomiai bendraudavot. Na bet jei toj situacijoj abiem principai buvo svarbesni, tai matyt tiesiog buvo ne tas žmogus, ir viskas.

aciu uz svetinga priemima wub.gif esame abu pakankamai sudetingi zmones, susipazinome, kaip tycia pries jo pirmaji isvaziavima, likus porai savaiciu, tai tas bendravimas ir yra/buvo toks neaiskus, nes nei pora, nei ne - pora. bet vis tik noreciau galvoti, kad tai TAS zmogus, ir bus matyt, kaip cia bus toliau. bet kokiu atveju jis balandi grizta ir bus aiskiau.
Atsakyti
QUOTE(*Lelyte @ 2012 01 29, 11:52)
...abu per daug turbut ambicingi, isdidus, uzsispyre, kad begtume vienas kitam is paskos.

tokius dalykus reikia aptarineti gyvai, ne per skype, ne per FB ir pan. kai matai zmogaus akis, jo reakcija, kai pasakyta zodi gali paaiskinti, o jis neperskaito jo taip, kaip jam norisi, arba netraktuoja jo taip, kaip jis pagalvojo.

Ambicijos cia niekuo detos, as esu tikras dektukas ir labai principinga. Senosiose santykiuose kai uzsioziodavau tai savaitem nekalbedavau, darydavau bjaurybiu buvusiajam ir tt, bet buvau jauna ir kvaila blush2.gif Zinau savo trukumus ir stengiuos dabar su jais kovoti, leidziu sau papykti, bet neleidziu tam pykciui isisaknyti, nepasitenkinima isreiskiu ne tyla o kalbejimu, katais pakeltu balsu net hihihi.gif

Na kai skiria atstumas kitokio budo issiaiskinti nera doh.gif taigi konfliktai iskilo virtualioje erdveje, kodel tokiu budu tuos konfliktus nepasalinus? mirksiukas.gif O beje jei zmogus nori ir ir skaitys ir girdes ir matys tai ka nori, o ne tai ka reikia doh.gif

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 29, 12:29)
Vakar su savuoju bekalbėdami vieną blog'ą kartu paskaitėm - apie jauną amerikiečių porelę, kuri keliauja aplink pasaulį.

Kaip su mažyliais sekėsi vakar? Spėju, kad vaikai tai pirmieji aktyviai bandė dovanas biggrin.gif

Man tai kažkaip net tie ašarojimai dažniausiai per PMS būna, nes daug jautriau į viską reaguoju.

Oho, vat cia tai nenuoramos, man grazu apie tai paskaityti ir pazireti, bes as biski namisiedukas, na ne tiek namisiedukas kiek man svarbu grist i savas 4 sienas ir "pakrauti batareika" blush2.gif

Smagiai, labai dziaugiuosi, kad jie tokie linksmi buvo, visa laika kazka veike, demesio nestigo thumbup.gif o arkliukas jau ismegintas abeju, tik biski gaila, jog dar viena arkliuka sveciai atnese doh.gif na dabar turi kiekvienas po viena hihihi.gif

Man ir tas pats. Jokingiausia, kad pasibaigus PMS pamastau, kad visos tos problemos tokia nesamone lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*Lelyte @ 2012 01 29, 12:34)
... tai tas bendravimas ir yra/buvo toks neaiskus, nes nei pora, nei ne - pora. bet vis tik noreciau galvoti, kad tai TAS zmogus, ir bus matyt, kaip cia bus toliau. bet kokiu atveju jis balandi grizta ir bus aiskiau.

As su MB susipazinau atostogu metu blush2.gif Vaziavau be jokiu atbuliniu minciu ir se tau doh.gif kai skyremes tai ir be jokiu santykiu aiskumo, bet jis mane nustebino, jog po keliu dienu bendravimo per skaipa paklause ar busiu jo mergina wub.gif Dabar tiksliai zinau, kad esu jo mergina lotuliukas.gif
Atsakyti
matai, as nesu tikra, kad jam manes taip pat reikia, kaip ir man jo. o as pratus is kitu santykiu, kad vyrai visada veiksmais, kazkokiais poelgiais irodydavo ir leisdavo amn suprasti, kad jam manes reikia. o cia tiesiog pasakyta po 1.5 men, kad jo pasiulymas del musu santykiu vis dar galiojantis, ir man tai ne naujiena ir jis manes tuo nenustebins. nu tikrai, akd nustebino! nes as jau buvau bebaigianti ji pamirsti per tuos nekalbadienius doh.gif o as gyvai irgi nesu megeja tyleti, man paprasciau pakalbeti, issisakyti ir mairsti, negu nesioti savyje. bet tas toks bendravimas viska iskreipia, o ir jis nekalbus, t.y. laikantis viska viduje. zodziu....
Atsakyti
QUOTE(*Lelyte @ 2012 01 29, 12:50)

Hm... bet jis ir idomus, po 1,5men pareikst kad dar galioja pasiulymas jo doh.gif Jei jis tau taip aptinka, tai gali pameginti atnaujinti normalu bendravima internetu, sulaukti gristant ir meginti, bent zinosi, akd padarei ka galejai, o ne spjovei ir po to grauzeis 4u.gif
Atsakyti
jo, jis jau toks yra, viska laiko, brandina savyje, as jau, kaip ir sakiau, buvau bepamirstanti ji ir se tau, kad nori.... mes ir atnaujinome santykius, kaip ir viskas pradejo sparciai vystytis i prieki, kol viena grazu vakara viena pana, tiksliau moteris, nepaskelbe ant jo sienos FB: buckis mielasis. ir savo pavarde pakeitusi i jo. suprantu, kad tai bajeris, kad jie nevede, bet... na zodziu, situacija isejo kaip vaiku darzelyje, nors visiems jau ne be po 20 metu. bet ... ir ta pacia nakti jis man parase i skype, kazka tipo: ojj, as para kaupiasi ir tariausi su drauge, ka ci atsakyti, ar isvis atsakineti kaka, ir po paros isstenejau jam: ojj?
ir dabar viskas, tylime. turbut is salies atrodo vaikiska ir nesamoninga situacija, bet kai pati joje atsiduri, tai pasidaro mazu maziausiai nejuokinga.
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 01 29, 12:47)
Smagiai, labai dziaugiuosi, kad jie tokie linksmi buvo, visa laika kazka veike, demesio nestigo  thumbup.gif o arkliukas jau ismegintas abeju, tik biski gaila, jog dar viena arkliuka sveciai atnese  doh.gif na dabar turi kiekvienas po viena hihihi.gif

Man ir tas pats. Jokingiausia, kad pasibaigus PMS pamastau, kad visos tos problemos tokia nesamone  lotuliukas.gif
Papildyta:

Va kaip liuks, kad taip smagiai pabuvot. O dovanos tai kaip suknelės, negerai negerai, jeigu dar kažkas tą patį atneša iš svečių biggrin.gif Na bet tikrai, vaikai šiaip pavydūs - jei vienas ką turi, tai ir kitas čia pat užsinori. Bet va dabar du arkliukus turės, abu vienodai drinks_cheers.gif

Aš tai saviškį perspėjau, kad man jau PMS, tai sakė bus atsargus thumbup.gif

O kaip Tavo šeštadienis? Ką nuveikei, o gal su saviškiu vakarą praleidai? flirt.gif
Atsakyti