Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą

QUOTE(abiga @ 2012 01 27, 18:15)
Sveikos - o pas mus tikrai šalta, ir bus dar šalčiau - brr, trečiadienio nakčiai net apie -27 žada  rolleyes.gif Šalta šalta, ypač, kad nėra prie ko prisiglausti wink.gif

Kaip aš sakau mūsų situacijoj, geriau kad ir trumpam pasimatyt, bet dažniau, juolab, kad internetu mes beveik nebendraujam, o telefonu jis nelinkęs atvirauti, tad to bendravim onesant kartu ne per daugiausia gaunas.

Zinok nei nepavydziu tau bebe.gif man savu salciu uztenka, ipac kai nera prie ko prisiglaust drinks_cheers.gif

Na kadangi as cia dar kaip ir naujoke jauciuos - kur tavo antroji sirdeles puse? ax.gif

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 27, 20:01)
Taip taip, sachar, šiluma tikrai kaulų nelaužo biggrin.gif

Beje, kiek laiko jūs abu su saviškiu šnekat? Daug? Kiekvieną vakarą?

Tai man čia šia prasme gerai, aš kaip noriu, taip savo radiatorius ir reguliuoju.

Aš irgi taip stengiuosi optimistiškai galvoti - kad TIK mėnuo blush-anim-cl.gif

Nei nesigincyju drinks_cheers.gif

Kasdien beveik, nebent as kur islekiu blush2.gif kai pasijungiam vakare tai be 1 miegot nnueinu doh.gif

Kaip noreciau aps tave hihihi.gif

Tai kai turi konkrecia tada smagiau, zinai ko laukti ir kaip laukti, nebelieka tokio neapibreztumo thumbup.gif Taigi liko TIKTAI menesiukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 01 27, 21:40)
Zinok nei nepavydziu tau bebe.gif man savu salciu uztenka, ipac kai nera prie ko prisiglaust  drinks_cheers.gif

Na kadangi as cia dar kaip ir naujoke jauciuos - kur tavo antroji sirdeles puse?  ax.gif
Nei nesigincyju  drinks_cheers.gif

Kasdien beveik, nebent as kur islekiu  blush2.gif kai pasijungiam vakare tai be 1 miegot nnueinu  doh.gif

Kaip noreciau aps tave hihihi.gif

Tai kai turi konkrecia tada smagiau, zinai ko laukti ir kaip laukti, nebelieka tokio neapibreztumo  thumbup.gif Taigi liko TIKTAI menesiukas  thumbup.gif

Cha! Aš irgi be 1 nenueinu, bet vis tiek tai vadinu anksčiau, nes buvo metas, kai eidavau ir 5 ryto miegot (ne su saviškiu kalbėdavau, tiesiog toks gyvenimo būdas buvo doh.gif ). Visai nenoriu ir vėl tokio, tai bandau neišklysti iš doros kelio. Net savaitgalį stengiuos bent iki 10 atsikelt, nes jei nepavargstu per dieną, po to neužmigsiu normaliu laiku. Oi, kaip žiauriai pavydžiu toms, kurios gali padėt galvą ant pagalvės ir užmigt. Kad man taip visą laiką blush2.gif

Na brangutėlyte, pas mane tai galima ir atvažiuoti tongue.gif Aš tai visus priimu į svečius, su kuriais būna smagu 4u.gif Jau visai nemažas ratelis draugų mane čia yra aplankę, tai visus tuos kartus tikrai smagu buvo.

Kalbatės? biggrin.gif Mes dabar bandysim paskaipint, jei ryšys leis. Aš šįvakar tinginiauju, nieko nedarau. Kaip ten tas posakis yra - grybą pjaunu. Va.

Oi, prisiminiau, kad Tavojo klipuko nepasižiūrėjau. Atidariau tą langą, kad užkrautų ir pamiršau. Tai dabar pažiūrėsiu ir vėliau parašysiu verdiktą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 27 sausio 2012 - 22:13
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 27, 23:11)
Kalbatės? biggrin.gif Mes dabar bandysim paskaipint, jei ryšys leis. Aš šįvakar tinginiauju, nieko nedarau. Kaip ten tas posakis yra - grybą pjaunu. Va.

Oi, prisiminiau, kad Tavojo klipuko nepasižiūrėjau. Atidariau tą langą, kad užkrautų ir pamiršau. Tai dabar pažiūrėsiu ir vėliau parašysiu verdiktą biggrin.gif

Aha, kalbames nuo 8 vakaro hihihi.gif o kaip jum pasiseke? ax.gif

Ten ne klipukas, ten tik muzika, klipuko dar nesusuko ax.gif

O as jau zinau tikslu laika ir diena kada mano brangenybe atlekia wub.gif ir pasirodo kad tik 1 nakciai verysad.gif ir dar vidurys savaites... bet geriau nei nieko ax.gif Ir man po to uz 2 savaiciu bilietukai paimti, vasario 17d blush2.gif ir jau kada kovo menesi skrisiu kaip ir aisku (9d) blush2.gif

Nu va, pasidziaugiau ir pasigyriau as cia angel_not.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sachar: 28 sausio 2012 - 02:04
Labas rytas, mergaitės 4u.gif Kaip savaitgaliai? Ką veikiat?

QUOTE(sachar @ 2012 01 28, 03:00)

Sachar, aš pagalvojau, kad kai Tu čia atsiradai, tai duodam mes šnekos šitam forume biggrin.gif

Jau perklausiau muziką. Kažkaip praleidau pro akis, kad pagal ją muziką ruošė. Galvojau, kad ir vaizdų jau yra. Visai nieko! Užtat būtų labai įdomu šokį pamatyt. Kada sumontuos? Pasidalink ir su mumis, kai jau viskas bus paruošta, baisiai įdomu, kaip tavieji šokiai atrodo blush2.gif

Mes kalbėjom su SB irgi nemažai, tik pradėjom kokią 22 valandą, tai yra 23 Lietuvos laiku. Nes maniškis truputį darbavosi, tai nusprendžiau jam netrukdyti ir tuo tarpu paskaičiau knygą. Po to vėl labai mielai pasikalbėjom. Dar atkreipėm dėmesį, kad nuo rugsėjo nei karto nesam rimčiau apsipykę. Nes anksčiau tai vis būdavo kas nors, kokį kartą per mėnesį, ypač per mano PMS. Bet bjaurus laikotarpis. Kartais galvoju, galėtų tuo metu kas nors burną užklijuoti biggrin.gif Tai kiek nesusipratimų būtų išvengta lotuliukas.gif Tu neprisidirbi per PMS? biggrin.gif

Kaip gerai, kad sutarėt dėl laiko. Na nedaug jis pas Tave pabus, bet kaip pati sakai vis šis tas ax.gif O kiek laiko Tu pas jį būsi, kai nuskrisi kovo 9?

O šiandien nors šeštadienis, prisiverčiau išlipt iš lovos 7, tai čia su ta intencija, kad gal naktį geriau miegosis ir nueisiu gult dar anksčiau. Dabar kaip tik pildau ir tokį miego dienoraštį biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 28, 10:04)
Labas rytas, mergaitės 4u.gif Kaip savaitgaliai? Ką veikiat?
...

Labas rytas 4u.gif Nekenciu savo kaimyno!!!! mad.gif uzsimane pries 10 patikrinti naujos aparaturos garsa, ka uzleido bumcika, net lova sokinet pradejo! doh.gif O snd vaziuosiu vakarop pas broli, jo mazylius su gimtadieniu sveikinti wub.gif Ir nupirkau supama medini arkliuka, net pati noreciau pasisupti, tik baisu, kad manes jeu nebeatlaikys, net jei savo uzpakali isprausciau i sedyne lotuliukas.gif

Galiu imesti video, kur mano mokytoja soka - Video O su manim YouTube'je nelabai rasi hihihi.gif bet klipkas kai bus butinai parodysiu drinks_cheers.gif

Per PMS jis i mane demesio nekreipia lotuliukas.gif doh.gif siaip pas mane visad visokios mintys in galva ateina, pasaulis griuva, meiles nebera ir tt lotuliukas.gif bet kazkaip labai rimtu barniu neturejom, nors as buna kad uzbaigiu pokalbius piktom minom, nepasitenkinus ispustom lupom ir tt blush2.gif kartais jam pradedu kelti visokias salygas ir nekalbadieni net kazkada uzpaisiau hihihi.gif bet dziaugiuos, kad jis nekreipia demesio i mano tokius kaprizus, paraso, atsiuncia bucki ar pan wub.gif kolkas musu pats rimciausias barnis buvo del to pavydo ax.gif o ka tu esi prisidirbus per PMS? bigsmile.gif

As pas ji visad savaitgaliams skrendu tik, busiu ten penktadieni puse 3 (ju laiku) o isskrendu sekmadieni 6 vakaro verysad.gif taip darom kad nei vieno darbas per labai nenukentetu ax.gif o ir man pas ji skristi pigiau ir bilietai ir visa kita pasirodo blink.gif

Na idomu kaip tau pasiseks savo plana ivykditi ir nueiti anksciau miegot bigsmile.gif
Atsakyti
Sachar, žinok labai gerai Tave suprantu, kaip kartais gali užknisti kaimynai fool.gif

Labai gerą dovaną mažyliams sugalvojai. O kiek jiems metų? Gal dvynukai? Aha, man irgi kartais užeina noras išbandyti tokius vaikiškus dalykus, bet vis kyla sulaužymo pavojus lotuliukas.gif O gal tų arkliukų ir didesnių būna? Galėtum ir sau vieną eržilą nusipirkti biggrin.gif

Pažiūrėjau video thumbup.gif Ir Tavo mokytoja pasirodė kažkur matyta, gal kokiam renginy...

Būtent per PMS mano prisidirbimai buvo tokie, kaip kad ir surašei. Ir aš prisigalvoju visokių dalykų, kad reikia daugiau dėmesio, kas nors negerai. Paskutinis buvo dėl to, kad man jo vakarienės meniu nepatiko doh.gif (labai tingėjo darytis, tai nusipirko šaldytų koldūnų, o aš tai prieš tokius pusfabrikačius) Aišku, po to supratau, kad dėl tokių dalykų pykti yra visiška nesąmonė. Na bet čia pavyzdys, kaip kartais veikia PMS lotuliukas.gif

Na neilgai pas saviškį svečiuosies, bet juk svarbiausia - svečiuosies. Nežinau, ar klausiau, gal tiesiog pamiršau jau, bet kiek laiko maždaug tarp jūsų atstumas dar bus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 28, 14:15)
Labai gerą dovaną mažyliams sugalvojai. O kiek jiems metų? Gal dvynukai?

Aha, man irgi kartais užeina noras išbandyti tokius vaikiškus dalykus

Ir Tavo mokytoja pasirodė kažkur matyta, gal kokiam renginy...

...Na bet čia pavyzdys, kaip kartais veikia PMS lotuliukas.gif

...bet kiek laiko maždaug tarp jūsų atstumas dar bus? blush2.gif

Pametinukai jie, ir gimtadieniai skiriasi į dienom tik, tai kartu kelia biggrin.gif Mergytei bus 2m db, o berniukui 1m wub.gif

As kai pas broli nueinu, tai visus vaikiskus zaislus isknibineju lotuliukas.gif

Ji Talentose neseniai dalyvavo ax.gif o gal ir i koki rengini papuolus buvau biggrin.gif

O taviskis kaip reaguoja i tavo tokius pareiskimus ir nuotaiku kaitas? bigsmile.gif

Na mes dar apie tai nekalbam, jis zino kad as nesirysiu greit tokiems pasikeitimams, bent kol nesijausiu uztikrinta ir juo ir del ateities ir del poelgiu ax.gif Dar neapibrezta, pirma reikia issiaiskinti ar cia tas zmogus su kuriuos visa gyvenima zadam eiti kartu ir tik po to spresim kaip su atstumu elgtis cool.gif
Atsakyti
Tai dar nedideli vaikiukai. Bet dabar pats įdomumas prasidės, kai visur eis, viską tyrinės, jauks, eksperimentuos. Mano geros draugės berniukui metai su puse, tai toks fainas vaikas, viskas jam įdomu. Ir pusseserę turiu keturių metų, tai ji labai daug šneka ir su ja visad įdomu pabendraut.

O maniškis į mano PMS ramiai reaguoja. Šiaip aš jam visada pasakau, kad dabar pavojingas periodas ir aš truputį fool.gif , tai nereikia į nuotaikų kaitą kreipti pernelyg didelio dėmesio. Vis tiek aš po to atsiprašau greit, nes beveik iškart suprantu leptelėjus ko nereikia.

O dėl atstumo, tai aš nevisai tą turėjau omenyje, gal neaiškiai paklausiau blush2.gif Gal jo planuose ir anksčiau buvo numatytas grįžimas į Lietuvą? Arba Tu irgi visada norėjai kur nors išvykt? O dėl ateities - suprantama. Dabar patys gražiausi momentai, tai jais ir reikia mėgautis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 28, 14:38)
O maniškis į mano PMS ramiai reaguoja. Šiaip aš jam visada pasakau, kad dabar pavojingas periodas ir aš truputį  fool.gif , tai nereikia į nuotaikų kaitą kreipti pernelyg didelio dėmesio. Vis tiek aš po to atsiprašau greit, nes beveik iškart suprantu leptelėjus ko nereikia.

O dėl atstumo, tai aš nevisai tą turėjau omenyje, gal neaiškiai paklausiau blush2.gif Gal jo planuose ir anksčiau buvo numatytas grįžimas į Lietuvą? Arba Tu irgi visada norėjai kur nors išvykt? O dėl ateities - suprantama. Dabar patys gražiausi momentai, tai jais ir reikia mėgautis 4u.gif

Svarbiausia, akd vyrai musu PMS priimtu ramiai, ir bus ramu thumbup.gif

As siaip niekad nenorejau kazkur lekti, labai sesli esu siuo klausimu ir kardinaliai keisti aplinka man sunku unsure.gif O jis mintyse turedavo ir turi ta nora gristi, tik jam sedetingiau butu tai padaryti nei man, nes ten geras darbas, finansinis stabilumas, o kas svarbiausia - vaikai, mokyklos ir tt doh.gif o as cia viena, mane tik draugai ir nuomojamas butas laiko ax.gif
Atsakyti
Sachar, maniškis Lt, tik kitam mieste, už 200 ar 250 km maždaug - gana nedaug, bet kaip matau, matomės gal net rečiau negu Jūsų pora smile.gif Jis ten dėl darbo. Faina taip žinot konkrečiai, kada matysitės, pas mus neišeina taip planuot, o jei ir numatom, vis kas nors išpuola, tad stengiamės per daug ir nesiplanuot iš anksto. Seniau galvojau, kad vasario 16 bus 4 laisvadieniai, dabar pasirodo, kad ketvirtadienis laisvas, o penkt. ne, gaila. O Taviškis kurioj šaly? g.gif

Elegantiškai sninga, abu tikėjomės susitikt kitą savaitgalį, bet per tuos šalčius, jei bus iki -30 naktim, būtų beprotybė lėkt, kad ir kaip norėtųsi. Nekenčiu žiemos dar ir dėl to schmoll.gif
Man PMS kažkaip nepastebėjau, kad kada pasireikštų, gal todėl nieko nesu prikrėtus per daug mirksiukas.gif Būna jautruo ir ašarojimo akimirkų, bet čia labiau nuo gyvenimo aplinkybių priklauso, ne ciklo ypatybių smile.gif

Gero savaitgalio visoms 4u.gif
Atsakyti
o pas mus panasu meile per atstuma neisejo ir neatlaikeme mes. nors santykiai nuo pat pradzios buvo neaiskus, itempti, jis gris i LT po 4 menesiu, o jau dabar atsalimas, reti susirasinejimai..
Atsakyti
QUOTE(*Lelyte @ 2012 01 28, 23:08)
o pas mus panasu meile per atstuma neisejo ir neatlaikeme mes. nors santykiai nuo pat pradzios buvo neaiskus, itempti, jis gris i LT po 4 menesiu, o jau dabar atsalimas, reti susirasinejimai..

O gal susitike vel uzkurensit liepsna? g.gif Mes jau 2 men kartu, bet nejauciu, kad butu atsalus liepsnele (tpu tpu tpu). Na gal biski racionaliau i viska padeda ziureti tas atstumas, per daug neuzsisvaigsi, o ir amzius jau ne tas kad svaigti ilgai rolleyes.gif bet visvien bendraujam kasdien, laukiam vienas kito net nesvarbu kelinta is baliaus gris (dazniausiai buvo taip kad is baliaus jis lauke nors as neprasydavau ax.gif ) Na kolkas da laikomes ir as tikiuosi kad nenutruks visa tai, tik stipres blush2.gif
Atsakyti