QUOTE(abiga @ 2012 01 27, 18:15)
Sveikos - o pas mus tikrai šalta, ir bus dar šalčiau - brr, trečiadienio nakčiai net apie -27 žada Šalta šalta, ypač, kad nėra prie ko prisiglausti
Kaip aš sakau mūsų situacijoj, geriau kad ir trumpam pasimatyt, bet dažniau, juolab, kad internetu mes beveik nebendraujam, o telefonu jis nelinkęs atvirauti, tad to bendravim onesant kartu ne per daugiausia gaunas.
Kaip aš sakau mūsų situacijoj, geriau kad ir trumpam pasimatyt, bet dažniau, juolab, kad internetu mes beveik nebendraujam, o telefonu jis nelinkęs atvirauti, tad to bendravim onesant kartu ne per daugiausia gaunas.
Zinok nei nepavydziu tau man savu salciu uztenka, ipac kai nera prie ko prisiglaust
Na kadangi as cia dar kaip ir naujoke jauciuos - kur tavo antroji sirdeles puse?
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 27, 20:01)
Taip taip, sachar, šiluma tikrai kaulų nelaužo
Beje, kiek laiko jūs abu su saviškiu šnekat? Daug? Kiekvieną vakarą?
Tai man čia šia prasme gerai, aš kaip noriu, taip savo radiatorius ir reguliuoju.
Aš irgi taip stengiuosi optimistiškai galvoti - kad TIK mėnuo
Beje, kiek laiko jūs abu su saviškiu šnekat? Daug? Kiekvieną vakarą?
Tai man čia šia prasme gerai, aš kaip noriu, taip savo radiatorius ir reguliuoju.
Aš irgi taip stengiuosi optimistiškai galvoti - kad TIK mėnuo
Nei nesigincyju
Kasdien beveik, nebent as kur islekiu kai pasijungiam vakare tai be 1 miegot nnueinu
Kaip noreciau aps tave
Tai kai turi konkrecia tada smagiau, zinai ko laukti ir kaip laukti, nebelieka tokio neapibreztumo Taigi liko TIKTAI menesiukas