Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą

Mano pyktis atslugo blush2.gif hihihi.gif gavau tokia sms, kad viskas isgaravo blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 01 26, 11:05)
Na atmetus kasdieni sedejima darbe iki 17val, tai pirmadieni po darbo keliauju i joga, kokia pusantros val trunka uzsiemimas, kadangi tolokai o dar su draugem, tai namo apie 10 tik parsivelku hihihi.gif antradieni ir ketvirtadieni turiu po 2 valandas sokiu pamoku ax.gif Kartais tenka i ta tarpa pagelbeti sokiu mokytojai, pvz vakar vedziau iki puses 9 treniruote remimo sumetimais, snd mokytoja iki kokiu 9 turesiu pavaduoti ax.gif vienintele tokia laisvesne diena penktadienis ir savaitgalis, bet tom dienom visad randi kur pasiplauti, akd namie nereiktu nuobodziauti  rolleyes.gif Siaip pakanka to fizinio aktyvumo, bet sniega nekasu  lotuliukas.gif

Oho, tai visai nemažai judesiuko Tavo gyvenime, kai tiek visko lankai. Žinai, net pavydu dėl to wub.gif Na bet nieko, ir aš kažką susirasiu biggrin.gif

Beje, kaip Tau patinka joga? Su keliom draugėm ir pažįstamom kalbėjau, tai lankančioms labai patinka, o yra tokių, kurios pabandė ir sakė maždaug kas per nesąmonė, valandą sėdi ir kvėpuoji. Nors šiaip manau, kad tai labai geras būdas ir raumenukus įdarbinti, ir tuo pačiu pabūti ramybėje.
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 01 26, 11:35)
Mano pyktis atslugo  blush2.gif hihihi.gif gavau tokia sms, kad viskas isgaravo  blush2.gif  doh.gif

Na, šaunu dėl to. Bet sms lieka sms, svarbiausia, kad elgesys nesikartotų. Nes įsivaizduoju, kaip turėtų nervinti tokie paranojiški priepuoliai. Pas mus tai kitoks pavydukas kyla, bet jis toks labai švelnus ir nerimtas.
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 01 26, 11:13)
Pazystamas man tas jausmas doh.gif Tikrai kad nervuoja  console.gif

Na, reikia atsekti, kas čia ką veikia, kad net skaipu neįmanoma kalbėtis normaliai. Tik tas yra pakankamai sunku. Aš vis tikiuosi, kad jau šįvakar bus gerai, bet dažniausiai nebūna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 26, 14:42)
Beje, kaip Tau patinka joga? Su keliom draugėm ir pažįstamom kalbėjau, tai lankančioms labai patinka, o yra tokių, kurios pabandė ir sakė maždaug kas per nesąmonė, valandą sėdi ir kvėpuoji. Nors šiaip manau, kad tai labai geras būdas ir raumenukus įdarbinti, ir tuo pačiu pabūti ramybėje.

Na, šaunu dėl to. Bet sms lieka sms, svarbiausia, kad elgesys nesikartotų. Nes įsivaizduoju, kaip turėtų nervinti tokie paranojiški priepuoliai. Pas mus tai kitoks pavydukas kyla, bet jis toks labai švelnus ir nerimtas.

Na, reikia atsekti, kas čia ką veikia, kad net skaipu neįmanoma kalbėtis normaliai. Tik tas yra pakankamai sunku. Aš vis tikiuosi, kad jau šįvakar bus gerai, bet dažniausiai nebūna doh.gif

Man tai joga smagu, tie visi tempimo pratimai, ant istvermes biskiuka, nu man smagu thumbup.gif Ir ten ne tik sedejimas,s edint ir dirbi, laikai nugara, tempi galunes ir pan biggrin.gif

Na po to dar ir susirasem neseniai ax.gif Siaip as ji suprantu, kiek zinau is draugu ir pazystamu (o ir is jo pacio), jo santuoka buvo butent tokia, kad gan ilga laika kabino makaronus ir lakste su kitais, ir tai truko labai ilgai ir su visokiais niuansais nelabai maloniais. Dazniausiai as ramiai i ta pavyda reaguoju ir greitai ji nuraminu, bet kai jis numete rageli ir atsisake sneketis... vat tada pasiutau bigsmile.gif Dabar sutarem, jog jei ji kazkas kankina, lai geriau kalba, o ne bega su savom mintim i pakampi koki. Suprantu kad man reikia but pakankamai lanksciai ir supratingai, o jis su laiku mane pazines geriau pasitikes labiau, bent as tuo tikiuosi ax.gif

O neina su jais susitarti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 26, 10:46)
Marmaliade, nežinau, ar čia dar užklysi ir pamatysi, ką parašiau. Na, žmonės gyvenime atsiranda nebūtinai suplanuotai. MB mano gyvenime irgi atsirado pačiu netikėčiausiu ir netgi nelabai tinkamu laiku (dėl ko ir turim dabar per atstumą bendrauti...). O tokių žmonių yra. Nors ir čia SM prikurta temų apie svajonių vyrus, bet jos man tokios keistos - ten vos ne tiksliai papunkčiui surašyta, kiek diplomų jis turi turėti, kokias pareigas užimti arba kokį automobilį vairuoti. Aš visada norėjau tik tokio, su kuriuo dėl tų minėtų priežasčių būtų gera būti kartu. O dėl rutinos, tai visai nesunku joje neužsikonservuoti, ypač būnant dviese. Ir vienas kitam subinuką paspardyti, kai jau matai, kad kažkas nori apkerpėti.

Zinau apie kuria tema sneki smile.gif Man rodos, ten dar ir bisky padiskutavom... Bet esme, kad kiekviena turi savo karteles... Bet kai isimyli, daug ka sugebi nuleisti, jei nera tie kritiski ir esminiai niuansai (alkoxolikas, mergisius, losejas, narkomanas ir pan.). Matai, as esu macius per daug vaikinu, kurie moteri skaito kaip namu seimininke, kuriem reik moters, kad namie sedetu, kurie savo versluose uzsikase ir daugelis jau ju nebera tie zingeidus, nuotykingi ir ydomus zmones, nes toje rutinoje susivelia (gal jaunesniems ir kitaip, as kalbu apie savo amziu)... Ju motto kam lakstyti cia y tas keliones, tureti kazkokius kaip tu sakei yprocius, ten penktadieni nauja kavine ir pan, kai ale pavalgyt gali namie, o paatostogaut prie to paties ezero... Nezinau, bet ar cia jiem taip ima niekas neydomu buti ar kas cia vyksta...Rutinoje neuzikonservuoti lengva, jei abu su varikliuku (idealiausia) arba vienas kuris. As pvz, turiu drauge, kuri draugauja 10 metu. Tai jos net pasportuot neistempsi, nes pas ja tik namai, vyras ir suo. Jei pasiulai kokia kelione, buna, o kam pinigu metymas, kazkur iseit, vyras neleis, ainam pasportuot, tai vyrui demesio truksta, suni reik priziuret... Sakau, o ka Jus siaip veikiat, tai pas juos namai, savaitgaliais teveliai ir psio ax.gif Bet matai, jiem taip gerai, o as nutroksciau...
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 26, 11:11)
Beje, aš irgi pikta, tik tiksliai nežinau ant ko. Gyvenu name, dar trys studentai. Tuoj ketvirtas atsikraustys. Ir visi turim bendrą internetą. Paskutinius porą mėnesių jo kokybė yra daugiau nei tragiška. Dieną tai viskas tvarkoje, bet vakare gal kažkas ką nors siųstis pradeda, žiūrėti kokias transliacijas ar koks velnias – nei man puslapius užkrauna, nei paskaipinti su saviškiu normaliai galiu. Minutę pakalbam, ir skaipas lūžta. Vėl minutę pakalbam, ir vėl lūžta. Neįmanoma nei normaliai suprasti vienas kitą, nei pokalbį išvystyti. Užknisa, *****. Na va, paburbėjau... Žiūrėsim, kaip bus šįvakar.

Skype senai nusivyliau,tikrai jis daznai uzluzta,kad ir geras neto greitis. Gal itakos turi,kiek buna prisijunge,gi ten pastoviai rodo kelis milijonus aktyviu dalyviu. Mes jau keleta metu bendraujam per "Yahoo! Messenger". Pabandykit,gal ir jums patiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 26 sausio 2012 - 16:43
QUOTE(sachar @ 2012 01 26, 15:03)
Man tai joga smagu, tie visi tempimo pratimai, ant istvermes biskiuka, nu man smagu  thumbup.gif Ir ten ne tik sedejimas,s edint ir dirbi, laikai nugara, tempi galunes ir pan  biggrin.gif

Na po to dar ir susirasem neseniai ax.gif Siaip as ji suprantu, kiek zinau is draugu ir pazystamu (o ir is jo pacio), jo santuoka buvo butent tokia, kad gan ilga laika kabino makaronus ir lakste su kitais, ir tai truko labai ilgai ir su visokiais niuansais nelabai maloniais. Dazniausiai as ramiai i ta pavyda reaguoju ir greitai ji nuraminu, bet kai jis numete rageli ir atsisake sneketis... vat tada pasiutau bigsmile.gif Dabar sutarem, jog jei ji kazkas kankina, lai geriau kalba, o ne bega su savom mintim i pakampi koki. Suprantu kad man reikia but pakankamai lanksciai ir supratingai, o jis su laiku mane pazines geriau pasitikes labiau, bent as tuo tikiuosi ax.gif

O neina su jais susitarti?  g.gif

Tai visai smagu būtų jogą išbandyti! Tempimo pratimai gerai, man mokyklos laikais labai patikdavo biggrin.gif O šiaip aš esu tik šokius ir baseiną lankiusi. Šokius visai ilgai - apie 8 metus. Bet vaikystėj tai buvo, bet iki šiol jaučiu meilę pramoginiams šokiams. Labai transliacijų nestebiu, bet youtubėj visada užsikraunu pažiūrėt, ką mūsų šokėjai tarptautiniuose konkursuose rodo. Man taip gražu wub.gif

Neprisimenu, bet man rodos neklausiau: Tu vilnietė? Sakau, gal galėsi kažką iš tokių užsiėmimų vasarai parekomenduoti, nes visgi nemažai laiko Vilniuje praleisiu.

Šiaip šaunuolė, kad taip sureagavai dėl pavydo, ir nesitaikstai. Patirtis, žinoma, daro savo, bet vis tiek reiktų suprasti, kad ne visos moterys tokios. Puiku, kad stengsis pakeisti elgesį. Bet kiek kartais neigiamų dalykų tokios patirtys atneša, a?

O dėl susitarimo, tai nežinau. Anot jų, niekas kažko tokio nedaro, kas galėtų numušti greitį. Bet greičio nėra. Tai kažkas kažką tikrai daro... Na, mūsų santykiai tokie įdomūs iš tiesų. Bet kažką daryti reikės, jei tai kartosis.
Papildyta:
QUOTE(festina lente @ 2012 01 26, 17:42)
Skype senai nusivyliau,tikrai jis daznai uzluzta,kad ir geras neto greitis. Gal itakos turi,kiek buna prisijunge,gi ten pastoviai rodo kelis milijonus aktyviu dalyviu. Mes jau keleta metu bendraujam per "Yahoo! Messenger". Pabandykit,gal ir jums patiks.

Na, skaipas veikia priklausomai nuo interneto greičio. Greityje ir yra mano bėda, aš jį vakarais specialiai pamatuoju, tai vakar buvo 0.3 Mbps/s (kas reiškia, kad beveik nulinis). Ir man todėl lūžta ne tik skaipas, lūžta viskas. Ir kaip jau minėjau, net bet kokio puslapio normaliai neužkrauna. Vakar susinervinau dar labiau, nes į duomenų bazę turėjau įkelti vieną dokumentą, bet niekaip nepavyko dėl lūžinėjančio interneto. O buvo galutinis terminas, po kurio bazė užblokuojama. Oi būtų man blogai pasibaigę, jei būtų taip atsitikę...

Messenger'į bandėm, bet mums nelabai. Kartais kalbam per gmail chat'ą. Bet kaip jau minėjau, bėda tikrai greityje, taigi lūžta tiesiog viskas... Bet nenoriu čia pernalyg burbčioti, gal šiandien bus gerai blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(marmaliade @ 2012 01 26, 15:17)

Suprantu Tave labai gerai. Pati turiu kelias tokias pažįstamas, bet būtent dėl šios priežasties pernelyg daug nebendraujam smile.gif Bet šiaip gyvenime pažįstu daug vyrukų, kurie šia prasme tikrai neapkiautę, tarp jų ir dar vienišų yra, nes taip pat ne kiekviena su savo gyvenimo būdu tinka. Visokių žmonių būna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 26, 19:41)
Neprisimenu, bet man rodos neklausiau: Tu vilnietė? Sakau, gal galėsi kažką iš tokių užsiėmimų vasarai parekomenduoti, nes visgi nemažai laiko Vilniuje praleisiu.

Šiaip šaunuolė, kad taip sureagavai dėl pavydo, ir nesitaikstai. Patirtis, žinoma, daro savo, bet vis tiek reiktų suprasti, kad ne visos moterys tokios. Puiku, kad stengsis pakeisti elgesį. Bet kiek kartais neigiamų dalykų tokios patirtys atneša, a?

...gal šiandien bus gerai blush2.gif

Deja as is Kauno ax.gif Bet manau tikrai rasi kuo uzsiimti mirksiukas.gif

Jo...tos patirtys tai palieka savo randus unsure.gif Mane nudziugino, tai, jog jis mao savo klaidas, zino, akd tai negerai ir stengiasi pakeisti, manes neprase taikytis su juo tokiu elgesiu, tik prase suprasti ir padeti pasitiketi wub.gif

Na ir kaip internetas? ax.gif

O beje, kartais pabambejus lengviau pasidaro hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 26, 19:41)
Suprantu Tave labai gerai. Pati turiu kelias tokias pažįstamas, bet būtent dėl šios priežasties pernelyg daug nebendraujam smile.gif Bet šiaip gyvenime pažįstu daug vyrukų, kurie šia prasme tikrai neapkiautę, tarp jų ir dar vienišų yra, nes taip pat ne kiekviena su savo gyvenimo būdu tinka. Visokių žmonių būna smile.gif

Na, as nemazai bendrauju, priemu savo draugus kokie yra, tik matau, kad pomegiai musu skirias. O siaip as ir tokiu vienisu draugu turiu, bet, matyt, jie iesko dar kazko lotuliukas.gif ir man su ju pomegiais nepakeliui finansine prasme (harley, slidinejimai 2-3kart metuose ir pan) lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, kompanionės 4u.gif Pagaliau sulaukėm penktadienio! Pusbrolis šiandien rašė, kad pas jus ten labai šalta. Pas mus tai šiandien saulė spigina, vėjo nėra ir nėra šlapia, tai toks jėginis oras po ilgos pertraukos.

Vakar ilgai kalbėjom su SB, o šiandien ir vėl reikėjo anksti keltis, tai buvo labai sunku blush2.gif Bet taip smagiai užsišnekėjom, net nepajutom, kad jau taip vėlu ir seniai metas gulti. Šiaip dabar imuosi prievartos veiksmų prieš savo pelėdišką būdą ir stengiuosi nuvaryt save gulti ne tokiu baisiai vėliu metu. Žiūrėsim, kiek laiko valios užteks biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 01 26, 22:30)
manes neprase taikytis su juo tokiu elgesiu, tik prase suprasti ir padeti pasitiketi wub.gif

Jėėė, padėtis taisos. Kaip gerai, kad jis pripažįsta savo problemą, o ne mano, kad čia tu išsigalvoji, kai jis tuo tarpu turi teisę pavydėti ir kažką drausti. Žiūrėk, imsit taip ir užgydysit tuos jo randus. O gal jau dėl pasimatymo aiškiau? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 01 26, 22:30)
Na ir kaip internetas?  ax.gif

Neklausk geriau, kurį laiką ir vėl buvo taip pat, kaip visada. Tik visai į naktį pagerėjo gun_bandana.gif

Bet velniop tą internetą. Mielos virtualios draugės gathering.gif, turiu kitą gerą naujieną. Vakar MB nusipirko bilietą pas mane - atskris kovo 2 dieną bis.gif brunette.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 27 sausio 2012 - 13:36
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 27, 14:47)
Pas mus tai šiandien saulė spigina, vėjo nėra ir nėra šlapia, tai toks jėginis oras po ilgos pertraukos.

Vakar ilgai kalbėjom su SB, o šiandien ir vėl reikėjo anksti keltis, tai buvo labai sunku blush2.gif Bet taip smagiai užsišnekėjom, net nepajutom, kad jau taip vėlu ir seniai metas gulti.

O gal jau dėl pasimatymo aiškiau? 4u.gif

Vakar MB nusipirko bilietą pas mane - atskris kovo 2 dieną bis.gif brunette.gif

Kaip pavydziu tokio orso!!!!Pas mus saltis bile koks (na cia mano akim hihihi.gif ) darbe su 2 fufaikem sedejau, savo ir bendradarbes pasisolinau, nes man salta doh.gif

Man ir sunku buna nueiti anksti meigot, ir ne del to akd as nenoreciau, bet kai pradedu kalbet (o tai galim sakyt kas vakara) tai anksciau 1 nenueinu, po savaites atrodo uzmusciau uz papildoma miego minute lotuliukas.gif

Kita savaite bus pas mane wub.gif Tik nzn nei kuria diena nei kaip ilgai ax.gif masto ar staigmena daryt ar ne hihihi.gif tik vat sake kad trumpam...gaila...

Kaip faina thumbup.gif Sveikinu, isivaizduoju kaip dziugu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos - o pas mus tikrai šalta, ir bus dar šalčiau - brr, trečiadienio nakčiai net apie -27 žada rolleyes.gif Šalta šalta, ypač, kad nėra prie ko prisiglausti wink.gif

Sachar, džiugu, kad judu išsiaiškinot. Santykių pradžia kaip ir pas jus, reikia apsišlifuoti kampus, o jei taviškis buvo nudegęs ir galbūt ne kartą, natūralu, jo pavydas dvigubas, bent taip įsivaizduoju. Kad ir trumpam susitiksit, manau, laiką praleisit tobulai. Kaip aš sakau mūsų situacijoj, geriau kad ir trumpam pasimatyt, bet dažniau, juolab, kad internetu mes beveik nebendraujam, o telefonu jis nelinkęs atvirauti, tad to bendravim onesant kartu ne per daugiausia gaunas.

Kaip faina, Elegantiškai sninga - tai jums galima sakyt, tik mėnuo iki pasimatymo liko, galima jau dienas skaičiuot ir dar labiau laukt, kai data aiški wub.gif Ilgam atvažiuos pas tave? bigsmile.gif
Atsakyti
Taip taip, sachar, šiluma tikrai kaulų nelaužo biggrin.gif Matau, kad nepakeli šaltuko. Bet pas mus irgi nėra šilta. Nors temperatūra šitam metų laikui gana aukšta, bet vis tiek didelė drėgmė ir dar vėjuota, tai pučia kiaurai. Tik šiandien ta saulutė man be galo patinka. Tinka prie nuotaikos, kai jau žinau, kad MB atvažiuos. Tiesa, pirmąkart už bilietą mokėjo ne kortele, o darė bank transfer, o ten taip truputį neaiškiai paaiškinta, kaip ką daryt. Tai abu tikimės, kad pavedimą gaus ir bilietas jau nupirktas.

Beje, kiek laiko jūs abu su saviškiu šnekat? Daug? Kiekvieną vakarą? Fantastika, jau kitą savaitę pas Tave, tai jau gali drąsiai pradėt džiaugtis ir ruoštis, puoštis bei gražintis nail.gif flirt.gif
Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2012 01 27, 18:15)
Sveikos - o pas mus tikrai šalta, ir bus dar šalčiau - brr, trečiadienio nakčiai net apie -27 žada  rolleyes.gif Šalta šalta, ypač, kad nėra prie ko prisiglausti wink.gif

Taip taip, šitą puikiai suprantu... Aš kai Lietuvoj buvau, tai ir pas tėvus šaldavau, nes centralizuotas šildymas, o visi pensininkai taupo, vaikšto namie su striukėm ir šildymą atseit reguliuoja, tai radiatoriai vos drungni, o temperatūra tik 16 šilumos kokių doh.gif Tai man čia šia prasme gerai, aš kaip noriu, taip savo radiatorius ir reguliuoju. Laikau atidarytą langą beveik visada, bet radiatorius maksimaliu režimo veikia, tai kambary kartais ir 23 būna. Bet prisiglausti vis tiek norisi, geriau už visus radiatorius wub.gif O kada kitas pasimatymas šviečiasi?

Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2012 01 27, 18:15)
Kaip faina, Elegantiškai sninga - tai jums galima sakyt, tik mėnuo iki pasimatymo liko, galima jau dienas skaičiuot ir dar labiau laukt, kai data aiški wub.gif Ilgam atvažiuos pas tave?  bigsmile.gif

Aš irgi taip stengiuosi optimistiškai galvoti - kad TIK mėnuo blush-anim-cl.gif Gerai sakai, reikės rimtai pradėt skaičiuot. O išvažiuot turėtų kovo 12, tai dešimt dienų pabus pas mane. Na visai netrumpai, nors aišku, kad visada galėtų būt ir daugiau. Ypač kai jos taip nepastebimai praeina...

Smagaus penktadienio visoms, ypač jei turit kokių siautulingų planelių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 27 sausio 2012 - 19:25