QUOTE(sachar @ 2012 01 23, 13:17)
O beje, jau amzdaug zinau akda susimatysim sake vasario pirmoj pusej ir gal pabus ilgiau nei tik savaitgali, o beveik savaitele
Kaip smagu. Tikrai. O kas kiek laiko Jūs abu įprastai matotės? Ir po kiek laiko kartu pabūnate?
Mes tai per metus turim tris didesnius pasimatymus (mano atostogos) ir du trumpesnius. Rugsėjį aš grįžtu į savo šalį, spalį jis atvažiuoja maždaug 10 dienų pabūti. Tada aš grįžtu namo Kalėdoms ir pabūnu netrumpai - apie 3-4 savaites, priklausomai nuo tvarkaraščių. Tada maniškio eilė važiuoti kovą pas mane vėl kokioms dešimčiai dienų. Tada, jei pavyksta, grįžtu per Velykas. Ne visada pavyksta. Prieš dvejus metus tvarkaraščiai buvo tokie, kad negrįžau, nes čia Velykų niekas taip stipriai nešvenčia. Tai jei nevažiuoju, po to susitinkame tik liepą. Visai netrumpa pertrauka kokių 4 mėnesių. Tikėkimės, šiemet pavyks (dar kol kas pati nežinau). O žinoma, labiausiai laukiu vasaros, nes ji visa mūsų
Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2012 01 23, 17:03)
Sveikos, merginos
Oi, aš tai irgi iš tų, kur patinka ilgiau pamiegot Jis pratęs vėlaiu eiti miegoti, jam ir miego mažiau reikia, nors ne visada - kartais, kai būna labai pavargęs, gali tik į lovą atsigulęs užmigti. Prie saviškio irgi geriau miegu paprastai, viena nvartausi, prabundu - o kadangi daugiau laiko būnam atskirai, dažniausiai neramus tas mano miegas.
Oi, aš tai irgi iš tų, kur patinka ilgiau pamiegot Jis pratęs vėlaiu eiti miegoti, jam ir miego mažiau reikia, nors ne visada - kartais, kai būna labai pavargęs, gali tik į lovą atsigulęs užmigti. Prie saviškio irgi geriau miegu paprastai, viena nvartausi, prabundu - o kadangi daugiau laiko būnam atskirai, dažniausiai neramus tas mano miegas.
Žinai, manau, kad čia normalu, jog su savo žmogumi lengviau užmigti, ar ne? Juk visai kitas nusiteikimas, kažkokia harmonija širdyje, vienas kito palaikymas, kūno šiluma, kvapas . Va iš čia ir puikus miegas be trūkumų, su nusiraminimais. Taip, tiesiog kažko dar trūksta iki tos vidinės harmonijos mums visoms, bet pačios žinom, kad tai tik laikinai - kol atstumas baigsis Ir miegosim nuotabiai
Papildyta:
QUOTE(festina lente @ 2012 01 23, 20:47)
Sveikutes
Apie miega kalbat. As siaip tai velokai einu miegoti,jei knyga skaitau lovoj,tai iki kokiu 2,jei tv ziuriu,tai ir ilgiau neuzmiegu. Tik va ryte man keltis nereikia,tai issimiegu. Maniskis tai kaip ir musu kate,gali miegoti vos ne para. Buna kartais,jei nera jokiu reikalu,tai is vakaro kaip uzmiega,mazdaug per pietus atsikelia i toleta ir parukyti,ir vel krenta i lova. Man gaila buna kelti,tai ismiega iki velaus vakaro. Paskui atsikelia,kavos isgeria,paruko, paplepam ir gali eiti vel miegoti,kai jau as ruosiuosi miegeliui. Jau tada kita diena vaiksto patenkintas visas,sako miego sanatorijoj buvau
Maniskis grys vasario pabaigoj...
Apie miega kalbat. As siaip tai velokai einu miegoti,jei knyga skaitau lovoj,tai iki kokiu 2,jei tv ziuriu,tai ir ilgiau neuzmiegu. Tik va ryte man keltis nereikia,tai issimiegu. Maniskis tai kaip ir musu kate,gali miegoti vos ne para. Buna kartais,jei nera jokiu reikalu,tai is vakaro kaip uzmiega,mazdaug per pietus atsikelia i toleta ir parukyti,ir vel krenta i lova. Man gaila buna kelti,tai ismiega iki velaus vakaro. Paskui atsikelia,kavos isgeria,paruko, paplepam ir gali eiti vel miegoti,kai jau as ruosiuosi miegeliui. Jau tada kita diena vaiksto patenkintas visas,sako miego sanatorijoj buvau
Maniskis grys vasario pabaigoj...
festina lente, tai Tu su saviškiu pasimatysi panašiai, kaip ir aš saviškiu. Tik mes kovo pradžioj. Kaip laukiuuuu Įsivaizduoju, kad Tu taip pat lauki šitos džiugios akimirkos. O kiek laiko būsite kartu?
O dėl miego, tai jus visas paskaičius galima daryti išvadą, kad visi vyrai miega kaip katinai Tarp jų nei vieno skirtumo nesimato
Beje, kadangi visos tos vasaros turbūt laukiat dėl ilgalaikių pasimatymų, tai keletą dienų mano mintyse sukasi šita nuostabi melodija, kuria nusprendžiau pasidlinti
Goldfrapp - Yellow Halo Man taip primena tas kartu praleistas akimirkas...
Saldžiausių visoms sapnų