Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą

Sveikos 4u.gif Na va, aš kur buvus, kur nebuvus, naktį į forumą atsibeldžiau. O pas Jus čia visai aktyvūs pokalbiai vyksta. Kaip gerai drinks_cheers.gif Pastaruoju metu čia buvo truputį apmirę... Kita vertus, darbo metas, tai nėra ko ir norėti daug.

QUOTE(sachar @ 2012 01 23, 13:17)
O beje, jau amzdaug zinau akda susimatysim  thumbup.gif sake vasario pirmoj pusej ir gal pabus ilgiau nei tik savaitgali, o beveik savaitele  wub.gif

Kaip smagu. Tikrai. O kas kiek laiko Jūs abu įprastai matotės? Ir po kiek laiko kartu pabūnate?

Mes tai per metus turim tris didesnius pasimatymus (mano atostogos) ir du trumpesnius. Rugsėjį aš grįžtu į savo šalį, spalį jis atvažiuoja maždaug 10 dienų pabūti. Tada aš grįžtu namo Kalėdoms ir pabūnu netrumpai - apie 3-4 savaites, priklausomai nuo tvarkaraščių. Tada maniškio eilė važiuoti kovą pas mane vėl kokioms dešimčiai dienų. Tada, jei pavyksta, grįžtu per Velykas. Ne visada pavyksta. Prieš dvejus metus tvarkaraščiai buvo tokie, kad negrįžau, nes čia Velykų niekas taip stipriai nešvenčia. Tai jei nevažiuoju, po to susitinkame tik liepą. Visai netrumpa pertrauka kokių 4 mėnesių. Tikėkimės, šiemet pavyks (dar kol kas pati nežinau). O žinoma, labiausiai laukiu vasaros, nes ji visa mūsų wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2012 01 23, 17:03)
Sveikos, merginos smile.gif

Oi, aš tai irgi iš tų, kur patinka ilgiau pamiegot smile.gif Jis pratęs vėlaiu eiti miegoti, jam ir miego mažiau reikia, nors ne visada - kartais, kai būna labai pavargęs, gali tik į lovą atsigulęs užmigti. Prie saviškio irgi geriau miegu paprastai, viena nvartausi, prabundu - o kadangi daugiau laiko būnam atskirai, dažniausiai neramus tas mano miegas.

Žinai, manau, kad čia normalu, jog su savo žmogumi lengviau užmigti, ar ne? Juk visai kitas nusiteikimas, kažkokia harmonija širdyje, vienas kito palaikymas, kūno šiluma, kvapas wub.gif . Va iš čia ir puikus miegas be trūkumų, su nusiraminimais. Taip, tiesiog kažko dar trūksta iki tos vidinės harmonijos mums visoms, bet pačios žinom, kad tai tik laikinai - kol atstumas baigsis 4u.gif Ir miegosim nuotabiai wub.gif

Papildyta:
QUOTE(festina lente @ 2012 01 23, 20:47)
Sveikutes  4u.gif
Apie miega kalbat. As siaip tai velokai einu miegoti,jei knyga skaitau lovoj,tai iki kokiu 2,jei tv ziuriu,tai ir ilgiau neuzmiegu. Tik va ryte man keltis nereikia,tai issimiegu. Maniskis tai kaip ir musu kate,gali miegoti vos ne para. Buna kartais,jei nera jokiu reikalu,tai is vakaro kaip uzmiega,mazdaug per pietus atsikelia i toleta ir parukyti,ir vel krenta i lova. Man gaila buna kelti,tai ismiega iki velaus vakaro. Paskui atsikelia,kavos isgeria,paruko, paplepam ir gali eiti vel miegoti,kai jau as ruosiuosi miegeliui. Jau tada kita diena vaiksto patenkintas visas,sako miego sanatorijoj buvau  biggrin.gif

Maniskis grys vasario pabaigoj...

festina lente, tai Tu su saviškiu pasimatysi panašiai, kaip ir aš saviškiu. Tik mes kovo pradžioj. Kaip laukiuuuu wub.gif Įsivaizduoju, kad Tu taip pat lauki šitos džiugios akimirkos. O kiek laiko būsite kartu?

O dėl miego, tai jus visas paskaičius galima daryti išvadą, kad visi vyrai miega kaip katinai drinks_cheers.gif thumbup.gif Tarp jų nei vieno skirtumo nesimato biggrin.gif

Beje, kadangi visos tos vasaros turbūt laukiat dėl ilgalaikių pasimatymų, tai keletą dienų mano mintyse sukasi šita nuostabi melodija, kuria nusprendžiau pasidlinti
Goldfrapp - Yellow Halo Man taip primena tas kartu praleistas akimirkas... wub.gif

Saldžiausių visoms sapnų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 24 sausio 2012 - 02:09
QUOTE(festina lente @ 2012 01 23, 22:43)
Taip nebuna daznai,gryzta namo atostogu,pailseti nuo darbu,leidziu kartais pabuti katinu  smile.gif

As ir pati sau kartais leidziu puse dienos is lovos nelipti rolleyes.gif

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 24, 03:03)
Kaip smagu. Tikrai. O kas kiek laiko Jūs abu įprastai matotės? Ir po kiek laiko kartu pabūnate?

Mes tai per metus turim tris didesnius pasimatymus (mano atostogos) ir du trumpesnius.

Žinai, manau, kad čia normalu, jog su savo žmogumi lengviau užmigti, ar ne?

...keletą dienų mano mintyse sukasi šita nuostabi melodija, kuria nusprendžiau pasidlinti
Goldfrapp - Yellow Halo

Na mes dar neturim tokio kaip grafiko, visgi tik 2 men kartu, kaip ir ax.gif Kolkas jis buvo atvaziaves 2 savaitem nuo kaledu iki nauju, uz 10d as pas ji savaitgaliui nuskridau wub.gif O dabar sake kad ne uz kalnu, kai jis vel pas mane atskris, tik nezinau nei kaip ilgai, nei kada, bent kolkas neatskleidzia sios paslapties, tik sako kad greit g.gif

Tai jus gan retokai susitinkat... ir kaip sekas ta laika isgyventi atskirai? bigsmile.gif

Sita dalyka ir as pajutau, na nakti uzmigt problemu neturiu, bet kazkada parpieti uzsimaniau padaryti, tai niekaip nejo isipatiginti ir uzmigti, kol MB salia neprigule wub.gif

Faina dainiuska thumbup.gif

O as vakar su saviskiu toki gan idomu pokalbi turejau, kuris iki db is galvos neiseina. Is dalies dziaugiuos, kad as jam ne betkas, bet (nes pats priopazino, jog jei turetu mergina kuriainieko nejauciu, tai jam butu visiskai vienodai viskas)... Jis kalbejo apie pasitikejima, pavyda ir pan, pastaruoju metu vis sitie jausmai kankina... jis nenori manes varzyti ar pan, bet pats pasake, jog jei nesugebes su sitais jausmais susitvarkyti, kazi kaip bebus toliau unsure.gif nors tikisi, akd atvaziavus ir mane apkabinus dings visos abejones ax.gif
Atsakyti
Radau dainiuska, palei kuria klipa ruose lotuliukas.gif Tai net pasidalinsiu hihihi.gif

Liudvikas Vilčinskas - I'm Fine
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar tiek apie miegą kalbėjom, tai gal dėl to šiandien labai keistus sapnus sapnavau ir daug prabusdavau (ko šiaip jau man nebūna) doh.gif Sapnavau, kad turėjau šunį, kuris nuo manęs slėpėsi už dujinės viryklės ir reikėjo jį aktyviai gaudyti. Įdomiausia, kad pabudau pavargus po šito sapno biggrin.gif

QUOTE(sachar @ 2012 01 24, 10:54)
As ir pati sau kartais leidziu puse dienos is lovos nelipti  rolleyes.gif

O aš ne. Įprastai jei miegu 8 valandas, tai tada akys pačios prasiplėšia. Daugiau miegas nebeima ir negaliu miegoti, turiu keltis. Ilgiausiai gyvenime esu miegojusi 11 valandų po kelių nemigos naktų, kai buvo labai daug darbo. Ir tai jau jaučiau, kad per daug.

Na mes dar neturim tokio kaip grafiko, visgi tik 2 men kartu, kaip ir ax.gif Kolkas jis buvo atvaziaves 2 savaitem nuo kaledu iki nauju, uz 10d as pas ji savaitgaliui nuskridau  wub.gif O dabar sake kad ne uz kalnu, kai jis vel pas mane atskris, tik nezinau nei kaip ilgai, nei kada, bent kolkas neatskleidzia sios paslapties, tik sako kad greit  g.gif

Visai pamiršusi buvau, kad draugaujat dar tik du mėnesius. Kai tiek kalbam apie santykius, tai atrodo, kad ir Jūs kartu esat ilgai ilgai smile.gif

Tai jus gan retokai susitinkat... ir kaip sekas ta laika isgyventi atskirai?  bigsmile.gif

Na, jei skaičiuosim pasimatymų dažnumą, tada taip - retokai. Jei skaičiuosim, kiek laiko kartu praleidžiam, manau, kad būnam kartu visai ilgai. Pavyzdžiui, šią žiemą kartu prabuvom mėnesį. Vasarą būsim kartu du mėnesius. Jei pavyks, dvi savaites pabūsim per Velykas. Dar 20 dienų per metus susidaro, kai jis atvažiuoja pas mane smile.gif Tai retokai, bet po ilgai.

O kaip sekasi, tai manau, jog jau buvo galima susidaryti įspūdį, kad gerai biggrin.gif Jau pripratom prie fakto, kad atstumas yra ir bus kurį laiką, su juo susitaikėm, išmokom bendrauti tokiu būdu. Atstumas padeda daug dalykų įvertinti, tai čia jo tokia teigiama pusė smile.gif Apskritai aš manau, kad bendravimo kokybė labai svarbi ir mūsų santykių kokybę vertinu labai gerai. Kai susitinkam, mes puikiai leidžiam laiką - daug šnekam, diskutuojam, bandom naujus receptus virtuvėje, beveik kasdien vaikštom į teatrą ir įvairius koncertus, einam pasivaikščioti naktimis, važiuojam lankyti draugų, kviečiam draugus pas save, važiuojam naktį kad ir ežero ar jūros pasižiūrėti, važiuojam teleskopais į žvaigždes pasižiūrėti ir t.t. Kitaip sakant, negulim bambas išvertę prie televizoriaus, o visada kažką aktyviai veikiam, ir iš tokio bendravimo daug abu pasisemiam. Man tai daug priimtiniau nei turėti vyrą namuose kasdien, kuris pavargęs po darbo maukia alų, guli ant sofos ir žiūri kokią kvailą laidą. Yra bendravimo kiekybė, ir yra kokybė. Kiekybės gal pas mus mažiau, bet kokybę turim abudu mus labai džiuginančią. Tiesa, ir šiaip kasdien skaipinam po 2-3 valandas, tik dabar truputį mažiau, nes aš turiu darbų su terminais, tai užsiimu jais, o ir suprantu, kad jam reikia asmeninio laiko sau...

jis nenori manes varzyti ar pan, bet pats pasake, jog jei nesugebes su sitais jausmais susitvarkyti, kazi kaip bebus toliau unsure.gif nors tikisi, akd atvaziavus ir mane apkabinus dings visos abejones  ax.gif

Na, susitvarkoma su jais. Šiaip jei yra abipusis pasitikėjimas, tai nelabai čia yra ką tvarkyti biggrin.gif Nors suprantu, kad pradžioj visokių nesusipratimų būna... Mums irgi būdavo, bet praėjo 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 24, 15:52)
Visai pamiršusi buvau, kad draugaujat dar tik du mėnesius. Kai tiek kalbam apie santykius, tai atrodo, kad ir Jūs kartu esat ilgai ilgai smile.gif

Man tai daug priimtiniau nei turėti vyrą namuose kasdien, kuris pavargęs po darbo maukia alų, guli ant sofos ir žiūri kokią kvailą laidą. Yra bendravimo kiekybė, ir yra kokybė. Kiekybės gal pas mus mažiau, bet kokybę turim abudu mus labai džiuginančią.

Na, susitvarkoma su jais. Šiaip jei yra abipusis pasitikėjimas, tai nelabai čia yra ką tvarkyti  biggrin.gif Nors suprantu, kad pradžioj visokių nesusipratimų būna... Mums irgi būdavo, bet praėjo 4u.gif

Na jis uz mane vytesnis gerokai, tai gal del to ir nera tokiu vaikisku blevyzgojimu daug rolleyes.gif

O neatrodo kartais, kad pradejus gyventi kartu gali atsirasti sunkumu? ax.gif

Na jis gan rimtai nusviles per gyvenima yra, as suprantu is kur tas nepasitikejimas, bet neisivaizduoju kaip iroditi, kad manim galima pasitiketi g.gif Na bet tikiuosi su laiku jis patikes tuo ax.gif
Atsakyti
As tiesa sakant vasaros niekada nelaukiu... Neturim mes bendros ilgos vasaros,tik kiek iseina pagal jo darbo grafika. Namuose buna dazniausiai tik 2 savaites. Vasara man sunkus metas buna,reikia sleptis nuo saules ir karscio.
Dabar laukiu vasario galo,kada jis grys. Planuojama jam operacija,tai gal gales ilgiau namuose pabuti,bet nieko konkretaus dar nezinom. Tik smagu,kad jau puse laiko prabego,kaip mes sakom,puse kadencijos atbuvo jau. Greit man sis menesis prabego,net keista. Grafikas paprastas,8 savaites darbo, 2 savaites namuose (jei neatsiranda kokiu neatideliotinu darbu).
Taip grazu lauke,balta balta,pusnys didziausios. Musu namas ant kalno,tai vaiku pulkai cia duodasi,kas su rogutem,kas su ciuozynem,o galiausiai visi ant uzpakaliu nuo kalno ciuozia. Ziuriu per langa ir sypsausi smile.gif

http://www.youtube.c...CpNqbJw&ob=av2e
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 24 sausio 2012 - 16:59
festina lente, o kodel tu slepies nuo saules vasara? unsure.gif jei ne tas darbas, mane is pliazo neiskrapstytu doh.gif

Aha, lauke labai grazu wub.gif bet as salcio nemegstu, tai mieliau pro langa paziuresiu nei pati eisiu laukan blush2.gif
Atsakyti
Odos liga nuo gimimo,alergija saulei ir viskas kas is to isplaukia. Baltaode as,kaip sakant,surelis baltas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 01 24, 18:06)
Odos liga nuo gimimo,alergija saulei ir viskas kas is to isplaukia. Baltaode as,kaip sakant,surelis baltas  biggrin.gif

Kaip nefaina unsure.gif Vasara pats smagiausias laikas, o cia reik sleptis doh.gif
Atsakyti
Apastaruoju metu irgi tokia šilumos mėgėja pasidariau, kad baisu - šiemet Lt kol kas gana švelni žiema, o man viso to vėjo, sniego jau per daug blush2.gif Tai dėl orų vasaros visai laukiu, bet dėl pasimatymų su MB, kaip ir festina lente, ne, kadangi nusimato, jog jis dar mažiau laiko turės, nes užsiims remontais rimčiau. Kita vertus, dar daug laiko iki tos vasaros.

Elegantiškai sninga, aš irgi pastebėjau, kad jūs, nors ir retokai matotės, daug liko praleidžiat kartu ir labai kokybiškai, aktyviai. Mes tai mėgėjai daugiau namuose pabūt, vienas kito draugija pasimėgaut. Vos prieš kelias dienas atsisveikinom, o man jau atrodo, kad tiek daug dienų praėjo. Linkiu, kad greitai bėgtų laikas iki jūsų kito susitikimo, o vasara jums iš viso super turėtų praeit, kai visą būsit kartu smile.gif Juolab, jei gerai pamenu, paskui nebedaug laiko jums ir teks praleist atskirai.

Sachar, iš to, ką rašai, man panašu, kad taviškis darys viską, kad to atstumo tarp jūsų kuo greičiau neliktų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 01 24, 18:21)
Apastaruoju metu irgi tokia šilumos mėgėja pasidariau, kad baisu - šiemet Lt kol kas gana švelni žiema, o man viso to vėjo, sniego jau per daug  blush2.gif 

Sachar, iš to, ką rašai, man panašu, kad taviškis darys viską, kad to atstumo tarp jūsų kuo greičiau neliktų  ax.gif

As ir didele silumos megeja, dabar is manes MB juokiasi, nes miegu po 3, kartais 4, kaldrom doh.gif lotuliukas.gif nemegstu ziemos ir salciu rolleyes.gif Greiciau cia ta siluma ateitu blush2.gif

Na cia toks gan slidus reikalas - mano gyvenimas taigi cia, Lietuvoj, ir as nepasiryzus taip paprastai viska mesti, na bent jau greitu metu ax.gif Kad as kraustyciaus tenai, turiu buti tikra del savo apsisprendimo, o tam manau prireiks ne keliu menesiu g.gif Na bet apie tai as neskubu dar galvoti per daugiausiai, bus taip kaip turi buti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 01 24, 16:03)
O neatrodo kartais, kad pradejus gyventi kartu gali atsirasti sunkumu?  ax.gif

Taip, aišku, kad sunkumų visada kyla ir kils. Bet jų sprendimai tai priklauso nuo mūsų. Mes gi patys esame tie, kurie kuriam aplinkybes, kuriose gyvenam. Jei stengsimės vienas dėl kito, būsim žingeidūs, nesureikšminsim rutinos ir tinkamai susidėliosim prioritetus, tai ir nepasikeis situacija kardinaliai į bloga wink.gif Mes gyvename kartu, kai grįžtu aš arba kai jis pas mane atvažiuoja. Bet stengiamės gyventi taip, kad mums paties būtų įdomu ir gera.

Savo aplinkoje turiu gerų pavyzdžių, kai matau, kad jei žmonės stengiasi, tai smagiai ir gyvena. Mano vienos iš geriausių draugių tėvai neseniai grįžo iš dviejų savaičių atostogų. Jiems jau 60 metų, o lankė salas Indijos vandenyne ir mokėsi nardyti. Toks šeimyninis gyvenimas – ir mano siekiamybė. Kadangi daug bendraujam, matau žmonių įdėtas pastangas daryti viską, kad bendravimas būtų kokybiškas. Kiekvieną penktadienį jie išbando naują vietą kur pavalgyti, kiekvieną šeštadienį eina į teatrą arba koncertą, sekmadieniais dažnai vaikšto į kiną, kartą per metus patys mašiniuku važiuoja aplankyti kokios nors artimesnės Europos šalies, todėl išmaišė visą Europą, dabar išmoko nardyti. Ai, nerašiau, bet kartu jie jau 40 metų. Tai man todėl ir atrodo, kad posakis kaip pasiklosi, taip išsimiegosi santykiuose taip pat veikia smile.gif Dar turėjau tokį dėstytoją, kuris kiekvieną penktadienio popietę pabrėždavo, kad po paskaitos skubės pietauti su gražiausia moterimi pasaulyje – savo žmona. Ir taip kiekvieną penktadienį jau daug metų, tai buvo tik jų tradiciniai pietūs. Ir man tai atrodė nuostabu.
Papildyta:
Elegantiškai sninga, aš irgi pastebėjau, kad jūs, nors ir retokai matotės, daug liko praleidžiat kartu ir labai kokybiškai, aktyviai. Mes tai mėgėjai daugiau namuose pabūt, vienas kito draugija pasimėgaut. Vos prieš kelias dienas atsisveikinom, o man jau atrodo, kad tiek daug dienų praėjo. Linkiu, kad greitai bėgtų laikas iki jūsų kito susitikimo, o vasara jums iš viso super turėtų praeit, kai visą būsit kartu smile.gif Juolab, jei gerai pamenu, paskui nebedaug laiko jums ir teks praleist atskirai.

Žinot, kažkuria prasme esu gana išranki žmonėms, ypač žmogui, kurio norisi kaip antros pusės. Priimu žmones visokius, man nesvarbu drovus ar komunikabilus, tvarkingas ar nelabai, vyturys ar pelėda, mėgsta kavą ar arbatą, bet labai svarbu, kad būtų išsilavinęs, kultūringas, apsiskaitęs, gerbtų mano asmeninę laisvę, būtų atviras naujovėms ir nuotykiams. Man svarbu, kad jis būtų tas, su kuriuo galėčiau kalbėti apie viską – nuo buitinių smulkmenų iki fizikos išradimų (mes labai mėgstam lankytis tokiuose muziejuose). Man svarbu, kad kai aš išeinu išgerti taurės vyno su drauge, jis nuoširdžiai palinkėtų man gero laiko ir pats užsiimtų kuo jam patinka, o ne sakytų „įdomu įdomu, gal tavo draugė iš tikrųjų yra draugas?“, t.y. kad mes abu gerbtume vienas kito asmeninę laisvę. Svarbu, kad jo darbas būtų jo gyvenimo vienas iš malonumų ir jis juo džiaugtųsi, o ne jo neapkęstų ir galvotų, kaip anksčiau iš jo ištrūkti. Ir labai labai svarbu, kad jis gyvenime mokėtų mėgautis smulkmenomis ir būtų žingeidus joms – tai yra tie visi paprasti dalykai, kuriuos mes veikiame kartu, veikdami džiaugiamės ir norim dar, dar, dar... Prieš šiek tiek metų galvojau, kad tokį žmogų jau radau, bet žaismės santykiuose ir mokėjimo džiaugtis gyvenimu man ir pritrūko, ir tai sulaikė mane nuo jų tęsimo. Dabar gi, rodos, turiu viską, ko norėjau.

Todėl ir prisigalvojam visokiausių užsiėmimų, kurie kažkokiu būdu net ir leidžia vienam kitą geriau pažinti. Praeitą žiemą lankėm kartu šokius. Tiesa, kadangi vienas su kitu prieš tai nesam šokę, tai skrėsi mokymosi rimtai. Kartą netgi rimčiau apsipykom biggrin.gif Šią vasarą galvojam užsirašyti į prancūzų kalbos kursus, nes vasarą pigiau ir dviese mokytis smagiau. Turim mintelę šią vasarą mašiniuku numinti aplankyti Pietų Prancūzijos kaimelius (va ir žinias iš karto pritaikytume biggrin.gif), bet tai labai priklausys nuo finansinių galimybių. Labai gali būti, kad važinėsimės kažkur arčiau. Ir abu turim grandiozinį planą, bet čia jau tolimesnėje ateityje atsiradus laikui ir didesnėms santaupoms, žiemą pabėgti toli toli į kokias nors Virdžinijos salas ir ten išmokti patiems valdyti jachtą, kelias savaites taip relaksuotis nuo visko. Ir, vaizdingai šnekant, tegul pasaulis eina po velnių biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(festina lente @ 2012 01 24, 17:58)
Taip grazu lauke,balta balta,pusnys didziausios. Musu namas ant kalno,tai vaiku pulkai cia duodasi,kas su rogutem,kas su ciuozynem,o galiausiai visi ant uzpakaliu nuo kalno ciuozia. Ziuriu per langa ir sypsausi  smile.gif
http://www.youtube.c...CpNqbJw&ob=av2e

festina lente, kaip smagu!!! Žinai, mano šalyje šiais metais nebuvo sniego, tai aš jo taip pasiilgau. Lietuvoj specialiai išeidavau pavaikščioti sningant, jėga drinks_cheers.gif
O vaikams tai džiaugsmas, kas be ko wub.gif Beje, užjaučiu dėl alergijos, tikrai labai nemalonu. Šiaip aš irgi prie tų sūrių, bet alergijos neturiu, tai išsiteplioju kremu nuo saulės ir galiu ja džiaugtis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 01 24, 18:04)
jei ne tas darbas, mane is pliazo neiskrapstytu  doh.gif

O aš tai gulėjimo pliaže nemėgstu biggrin.gif Maudytis - taip, bet gulėti ne ne. Tai mes kiekvieną vasarą jau tradiciškai važiuojam į pajūrį ir ten nuo Smiltynės dviračių takais minam dviratukais iki Juodkrantės ir atgal. Pakeliui daug maudomės, bet ne pliažuose, o jau tose vietose, kur pakeliui pasitaiko. Jose visai nėra žmonių. Vienas malonumas, ir tokia romantika wub.gif
Papildyta:
Apastaruoju metu irgi tokia šilumos mėgėja pasidariau, kad baisu - šiemet Lt kol kas gana švelni žiema, o man viso to vėjo, sniego jau per daug  blush2.gif

Na, tai kad iki šiol žiema Lietuvoj labai drėgna buvo - vis lijo ir lijo. O dar vėjelis papučia, tai išvis nemalonu. Užtat atrodo, kad netgi šalčiau negu prie šalčių... Olandijoj tas pats. Va užvakar taip vėjas pūtė, kad reikėjo kepurę prisilaikyti, nes kitaip pučia lotuliukas.gif Ir lyja, lyja... Tai jausmas nuo tos drėgmės ir vėjo kaip per didelius šalčius, nors lauke 7 šilumos. Todėl aš mėgstu normalią žiemą su šaltuku (aišku, ne -30), bet be balų ir tokių vėjų. Tada apsirengiu kaip reikiant ir visai komfortiškai jaučiuos. Šiaip klimatas dar viena iš priežasčių, kodėl čia nenorėčiau likti ilgam... Man nuo drėgmės čia net sąnarius truputį skauda, ko Lietuvoj niekad nebūdavo. Tai va, aš turbūt labiausiai rudens nemėgstu, o šioje šalyje ruduo kai prasideda, ta tęsiasi iki pavasario, nes tikros žiemos nėr. O visi kiti metų laikai man savaip žavūs wub.gif
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 01 24, 18:26)
Na cia toks gan slidus reikalas - mano gyvenimas taigi cia, Lietuvoj,...

Na, Jūs abu kartu dar tik du mėnesius, tai ir gerai, kad taip anksti nedarai tokių skubotų išvadų - šaunuolė 4u.gif O vėliau pagal aplinkybes ir santykius keisit.

Siaubas, kiek prirašiau lotuliukas.gif Šiaip šiandien visą dieną užsiimu visokiom rašliavom, jau galvą nuo monitoriaus skauda. Einu padarysiu mankštą ir visoms linkiu gero vakaro 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 24 sausio 2012 - 20:27