Sveikos
Na va, Sachar, panašu, kad palaipsniui daugiau to švelnumo iš saviškio sulauksi Smagu girdėt, kad linksmos veiklos susirandi
Ačiū, Elegantiškai sninga, taip, pagaliau pasimatėm. Buvo labai smagu ir gera, Daugiausia laiko bute praleidom, bet buvom ir apsipirkti, ir pasivaikščioti, toks lengvas šaltukas, graži žiema Man smagu žinot, kad jam darbe gerai sekasi, leidžia patirties įgyti, namuose visokių planų turi juos gražint ir remontuot. Tik išsiskyrimo akimirka liūdna buvo, vėl nesugebėjau liūdesio paslėpt, o jis kaltas jaučiasi, guodžia, kad ne užsieny jis, kad greit vėl pasimatysim. Bet patikinau, kad noriu, jog jam būtų geriau, tikiuosi, suprato, jog jį palaikau.
Dėl tos fizinės veiklos, aš irgi pastebiu, kad po jos geriau miegu, bet vat mano gyvenime jos mažokam tai irgi kartais turiu miego problemų, o paskui ryte blogai jaučiuos dėl neišsimiegojimo. Reikia pradėt sportuot
QUOTE(sachar @ 2012 01 22, 14:12)
O siaip nemiga tave daznai kankina?
Apie nemgą galėčiau daug prirašyti. Ji man yra nuo vaikystės. Man visada buvo sunku užmigti, t.y. aš lovoj dažnai net ne vieną valandą pragulėdavau, kol užmigdavau. Bet vaikystėj nebuvo taip, kaip dabar. Greičiau užmigdavau. O dabar būna naktų, kai atsigulusi užmigti bandau iki 5,6, 7 ryto... Be galo bjaurus jausmas. Kasdien nelaukiu vakaro, nes ir vėl žinau, kaip sunku bus užmigti. Tiesa, būna periodų, kai užmiegu lengviau, pavyzdžiui, kai būnu su SB. Greičiausiai tai toks psichologinis nusiraminimas. Nes su saviškiu kai einam miegoti, tai tik padedam galvą ant pagalvės, ir snaudžiam abu. Nieko nereikia. Bet kai esu viena, tai ir vėl blogai.
Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2012 01 22, 14:29)
Dėl tos fizinės veiklos, aš irgi pastebiu, kad po jos geriau miegu, bet vat mano gyvenime jos mažokam tai irgi kartais turiu miego problemų, o paskui ryte blogai jaučiuos dėl neišsimiegojimo. Reikia pradėt sportuot
Mano bėdos greičiausiai ne tik fizinės, bet ir psichologinės ramybės nebuvimas. Nežinau, nesijaučiu aš harmoningai viena, ir viskas. Šiaip man bene kasdien reikia nueiti po 10 kilometrų iki savo įstaigos (na po 5 į vieną pusę), tai specialiai sportuoti nereikia. Jaučiuosi daug pajudėjusi, bet tai nebūtinai padeda. Aišku, kai va darau tokius fizinius krūvius kaip vakar nuo ryto iki vakaro remonte, tada tikrai gerai būna. Sakau, gal kur statybose papildomai įsidarbint? Tada greičiausiai gerai miegočiau O ir šiaip sėdėjimas visą dieną gana bjauru...
Papildyta:
Man ir smagu su juo padurnioti, bet tu sugebi saviski vidury nakties priversti tave nesioti? Vat cia stebuklai Maniskis nakti bamba tik ant manes ir i snekas nesileidzia
Na žinai, mes abu tokie naktinukai, einam miegot po 1 valandos, nes anksčiau nesusikrapštom. Tai aš jo nežadinu specialiai, paprašau kol dar nemiegam Ir nebamba tada, tik sako, kad ir įdomių dalykų užsigeidžiau Nežinau, myli tikriausiai
Papildyta:
Aha, dar siandien filmavimo antra dalis bus siaip nenorejau lekti, bet namie vienai nuobodoka, sakau bent prasiblaskysiu
Šaunuolė Reikia ir sau skirti laiko, ir pasilinksminti truputį. Papasakosi, kaip sekėsi. Ar nufilmavot ką nors padoraus pagaliau?
Papildyta:
Ačiū, Elegantiškai sninga, taip, pagaliau pasimatėm. Buvo labai smagu ir gera, Daugiausia laiko bute praleidom, bet buvom ir apsipirkti, ir pasivaikščioti, toks lengvas šaltukas, graži žiema Man smagu žinot, kad jam darbe gerai sekasi, leidžia patirties įgyti, namuose visokių planų turi juos gražint ir remontuot. Tik išsiskyrimo akimirka liūdna buvo, vėl nesugebėjau liūdesio paslėpt, o jis kaltas jaučiasi, guodžia, kad ne užsieny jis, kad greit vėl pasimatysim. Bet patikinau, kad noriu, jog jam būtų geriau, tikiuosi, suprato, jog jį palaikau.
Puiku, kad pagaliau po nemenkos pertraukos kartu smagiai pasibuvot Aš manau, kad čia niekas nekaltas. Tiesiog kartais gyvenimas taip suklosto aplinkybes, kad žmonėms tenka gyventi ir dirbti skirtinguose miestuose, toli vienas nuo kito.
Asmeniškai niekada nesijaučiu kalta, kad sugalvojau studijuoti kitoje šalyje. Tiesiog taip susiklostė aplinkybės, tuo metu buvo toks noras, ir aš juo pasinaudojau. Tada atsirado MB, aplinkybės pasikeitė, dabar vėl bandome derintis jau prie naujų. Tai manau, kad ir Tu, ir taviškis tikrai neturėtų jaustis dėl to kalti.Puiku, kad supranti jį ir palaikai MB irgi mane supranta ir palaiko, žinau, kiek daug tai reiškia. O gal planuose jau vėl koks nors pasimatymas nusimato?
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 22, 19:14)
Sakau, gal kur statybose papildomai įsidarbint? Tada greičiausiai gerai miegočiau
Na žinai, mes abu tokie naktinukai, einam miegot po 1 valandos, nes anksčiau nesusikrapštom. Tai aš jo nežadinu specialiai, paprašau kol dar nemiegam Ir nebamba tada, tik sako, kad ir įdomių dalykų užsigeidžiau Nežinau, myli tikriausiai
Šaunuolė Reikia ir sau skirti laiko, ir pasilinksminti truputį. Papasakosi, kaip sekėsi. Ar nufilmavot ką nors padoraus pagaliau?
Sakai statybos padetu?
Nors as save vadinu peledziuku, bet jauciu, kad maniskis labiau peledziauti megsta Jis ir eina miegot veliau ir miega ilgiau Nors gal kaltas pripratimas ir laiko skirtumas O beje as turiu beda, 5 ryto (palei musu laika 7) pabudus noriu pakalbet, supratimo neradau nei karto O man taip noris... nors... jauciu rytinukas butu kalbejima atmuses, nes tiesiog tokiu metu man demesio stoka pasireiskia
Na snd buvo ziauriai smagu atveze sambukos, tai nesijaute nei tas laiaks nei saltis smagiai su merginom "apsilom" "pasitusinom" pasifilmavom ir namo jau po 5 grizom nors as da i svecius papuoliau, tai tik db parsiradau
Papildyta:
Na va, Sachar, panašu, kad palaipsniui daugiau to švelnumo iš saviškio sulauksi Smagu girdėt, kad linksmos veiklos susirandi
Buvo labai smagu ir gera, Daugiausia laiko bute praleidom, bet buvom ir apsipirkti, ir pasivaikščioti, toks lengvas šaltukas, graži žiema Man smagu žinot, kad jam darbe gerai sekasi...
Buvo labai smagu ir gera, Daugiausia laiko bute praleidom, bet buvom ir apsipirkti, ir pasivaikščioti, toks lengvas šaltukas, graži žiema Man smagu žinot, kad jam darbe gerai sekasi...
Na as veiklos susiradus seniai jau, bet kolkas dar nera priezasciu jos atsisakyti
As kadangi tema ne nuo pradziu skaiciau, tai papasakok trumpai koks jus atstumas kiria Ir tu saunuole, kad ji palaikai
QUOTE(sachar @ 2012 01 22, 22:04)
Sakai statybos padetu?
Na, žinai, tai gera fizinė iškrova
Nors as save vadinu peledziuku, bet jauciu, kad maniskis labiau peledziauti megsta Jis ir eina miegot veliau ir miega ilgiau Nors gal kaltas pripratimas ir laiko skirtumas O beje as turiu beda, 5 ryto (palei musu laika 7) pabudus noriu pakalbet, supratimo neradau nei karto O man taip noris... nors... jauciu rytinukas butu kalbejima atmuses, nes tiesiog tokiu metu man demesio stoka pasireiskia
Oho. Pabundi 5 ryto? Aš 5 ryto kartais dar nebūnu užmigusi. Įsivaizduok, kaip sunku keltis rytais. Iš tiesų tai savo ritmą sugadinau prieš daug metų, tai dabar labai sunku į vėžes grįžti. Na einu kokią 1 miegot, bet vis tiek per vėlai atrodo. O anksčiau pačiai nesinori, nes jau turiu panišką baimę neužmigti... Tai Tu čia kada parašyk 5 ryto, kai atsikelsi. Gal man kaip tik nesimiegos, tai galėsiu Tave išklausyti Nereiks saviškio žadinti.
Na snd buvo ziauriai smagu atveze sambukos, tai nesijaute nei tas laiaks nei saltis smagiai su merginom "apsilom" "pasitusinom" pasifilmavom ir namo jau po 5 grizom nors as da i svecius papuoliau, tai tik db parsiradau
Tikrai smagu. Aš irgi visai norėčiau tokio nuotykio dabar. Gal irgi kur nors užsirašyti?
Lasbas rytas vis atsikeliau O dar savaitgali man pirsta tarp dureliu prispaude, tai apsirengimas truko dvigubai ilgiau nei iprastai
Aha, kartais sugebu ir kas svarbiausia - man reikia pasikalbeti siaip specialiai MB nezadinu, bet neduok Dieve, jis vartosi ir jauciu kad nemiega, tada laikykis
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 23, 01:20)
Oho. Pabundi 5 ryto? Aš 5 ryto kartais dar nebūnu užmigusi. Įsivaizduok, kaip sunku keltis rytais. Iš tiesų tai savo ritmą sugadinau prieš daug metų, tai dabar labai sunku į vėžes grįžti. Na einu kokią 1 miegot, bet vis tiek per vėlai atrodo. O anksčiau pačiai nesinori, nes jau turiu panišką baimę neužmigti... Tai Tu čia kada parašyk 5 ryto, kai atsikelsi. Gal man kaip tik nesimiegos, tai galėsiu Tave išklausyti Nereiks saviškio žadinti.
Aha, kartais sugebu ir kas svarbiausia - man reikia pasikalbeti siaip specialiai MB nezadinu, bet neduok Dieve, jis vartosi ir jauciu kad nemiega, tada laikykis
Sveikos
Tai Tu rytais vis tiek jo nežadink, geriau eik prie kompiuterio ir šok į forumą Man tai miegantį ar besivartantį labai gaila žadint būna, nebent tikrai ko nors reikia... Maniškis nors vėlai miegot eina, bet jam daug miego reikia. Jis kaip katinas. Aš tai galiu būt miegojus 5-6 valandas ir jaustis normaliai, o jis būna negyvas tik po tiek miego...
QUOTE(sachar @ 2012 01 23, 09:11)
Tai Tu rytais vis tiek jo nežadink, geriau eik prie kompiuterio ir šok į forumą Man tai miegantį ar besivartantį labai gaila žadint būna, nebent tikrai ko nors reikia... Maniškis nors vėlai miegot eina, bet jam daug miego reikia. Jis kaip katinas. Aš tai galiu būt miegojus 5-6 valandas ir jaustis normaliai, o jis būna negyvas tik po tiek miego...
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 23, 13:12)
Maniškis nors vėlai miegot eina, bet jam daug miego reikia. Jis kaip katinas. Aš tai galiu būt miegojus 5-6 valandas ir jaustis normaliai, o jis būna negyvas tik po tiek miego...
Maniskis toks pat
O beje, jau amzdaug zinau akda susimatysim sake vasario pirmoj pusej ir gal pabus ilgiau nei tik savaitgali, o beveik savaitele
Sveikos, merginos
Oi, aš tai irgi iš tų, kur patinka ilgiau pamiegot Jis pratęs vėlaiu eiti miegoti, jam ir miego mažiau reikia, nors ne visada - kartais, kai būna labai pavargęs, gali tik į lovą atsigulęs užmigti. Prie saviškio irgi geriau miegu paprastai, viena nvartausi, prabundu - o kadangi daugiau laiko būnam atskirai, dažniausiai neramus tas mano miegas.
Dėl kito pasimatymo - mums kažkaip neišeina taip iš anksto planuotis, bet jis guodė, kad daug laiko nepraeis. Bus matyt
Džiugu dėl tavęs, Sachar, kad net savaitę praleisit kartu - įsivaizduoju, kaip lauki
Oi, aš tai irgi iš tų, kur patinka ilgiau pamiegot Jis pratęs vėlaiu eiti miegoti, jam ir miego mažiau reikia, nors ne visada - kartais, kai būna labai pavargęs, gali tik į lovą atsigulęs užmigti. Prie saviškio irgi geriau miegu paprastai, viena nvartausi, prabundu - o kadangi daugiau laiko būnam atskirai, dažniausiai neramus tas mano miegas.
Dėl kito pasimatymo - mums kažkaip neišeina taip iš anksto planuotis, bet jis guodė, kad daug laiko nepraeis. Bus matyt
Džiugu dėl tavęs, Sachar, kad net savaitę praleisit kartu - įsivaizduoju, kaip lauki
As pati anksciau peledziuku budavau, galejau iki pietu parpti, bet darbas perpratino, dabar veliausiai pabundu 9-10val neskaitant to laikotarpio, kai paryciais pradedu prasiblaskineti Bet vat su uzmogomu dazniausiai bedu neturiu
Man ir dar nepasake kada tiksliai bus, masto ar staigmena daryti ar ne bet didziausia staigmena butu, jei pabutu ilgiau nei savaitgalis
Man ir dar nepasake kada tiksliai bus, masto ar staigmena daryti ar ne bet didziausia staigmena butu, jei pabutu ilgiau nei savaitgalis
Sveikutes
Apie miega kalbat. As siaip tai velokai einu miegoti,jei knyga skaitau lovoj,tai iki kokiu 2,jei tv ziuriu,tai ir ilgiau neuzmiegu. Tik va ryte man keltis nereikia,tai issimiegu. Maniskis tai kaip ir musu kate,gali miegoti vos ne para. Buna kartais,jei nera jokiu reikalu,tai is vakaro kaip uzmiega,mazdaug per pietus atsikelia i toleta ir parukyti,ir vel krenta i lova. Man gaila buna kelti,tai ismiega iki velaus vakaro. Paskui atsikelia,kavos isgeria,paruko, paplepam ir gali eiti vel miegoti,kai jau as ruosiuosi miegeliui. Jau tada kita diena vaiksto patenkintas visas,sako miego sanatorijoj buvau
Maniskis grys vasario pabaigoj...
Apie miega kalbat. As siaip tai velokai einu miegoti,jei knyga skaitau lovoj,tai iki kokiu 2,jei tv ziuriu,tai ir ilgiau neuzmiegu. Tik va ryte man keltis nereikia,tai issimiegu. Maniskis tai kaip ir musu kate,gali miegoti vos ne para. Buna kartais,jei nera jokiu reikalu,tai is vakaro kaip uzmiega,mazdaug per pietus atsikelia i toleta ir parukyti,ir vel krenta i lova. Man gaila buna kelti,tai ismiega iki velaus vakaro. Paskui atsikelia,kavos isgeria,paruko, paplepam ir gali eiti vel miegoti,kai jau as ruosiuosi miegeliui. Jau tada kita diena vaiksto patenkintas visas,sako miego sanatorijoj buvau
Maniskis grys vasario pabaigoj...
QUOTE(festina lente @ 2012 01 23, 20:47)
Maniskis tai kaip ir musu kate,gali miegoti vos ne para. Buna kartais,jei nera jokiu reikalu,tai is vakaro kaip uzmiega,mazdaug per pietus atsikelia i toleta ir parukyti,ir vel krenta i lova. Man gaila buna kelti,tai ismiega iki velaus vakaro. Paskui atsikelia,kavos isgeria,paruko, paplepam ir gali eiti vel miegoti,kai jau as ruosiuosi miegeliui.
Skaiciau ir zvengiau nu tikras katinas
QUOTE(sachar @ 2012 01 23, 22:02)
Skaiciau ir zvengiau nu tikras katinas
Taip nebuna daznai,gryzta namo atostogu,pailseti nuo darbu,leidziu kartais pabuti katinu Tada abu su kate miega susiglaude Miego sanatorija jam labai reikalinga,miegalius jis. Kartais pavadinu mieganciu grazuoliu