Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą

Sachar, nemanau, kad per daug nori. Visos mes norm, kad mums tą dėmesį rodytų, bet kiek matau ir iš santykių su saviškių, ir iš kitų merginų pasakojimų, retas kuris vyras toks jausmingas, nė bent tik pačioje pradžioje, kad užkariautų, vėliau jiems lyg ir "savaime aišku". Pastebėjau, kad maniškis dažniausiai sako, kad myli ar kitokius gerus žodžius wink.gif tada, kai esam kartu, žinoma, tai nuostabu, tik man jų labai trūksta ir susirašinėjant. Juk žymiai daugiau laiko praleidžiam atskirai. Žinau, jam patinka, kai pirma irgi ką nors mielo ar kad pasiilgau pasakau, bet kartais norisi to paties ir iš jo.
Kad perima kelionės išlaidas, tai irgi keblu, bent jau mane tai verčia jaustis nepatogiai, kai jis sumoka už mano bilietą, bet užsispiria ir nepasiginčisi.
Atsakyti
Zinau kad vyrai tokie, bet ir as pavargau sakyti pasiilgau ir nesulaukti to atgalios, jis tai pasako tik tokioj frazej Tai tu nori kad as dabar visa laika tau sakyciau, akd pasiilgau myliu ir tt?" doh.gif lotuliukas.gif O as noriu ax.gif

Man ir paciai keblu ir nesmagu, bet mano finansai man neleistu keliauti verysad.gif tai bent nuvazavus neleidziu jam islaidauti dar daugiau, nes jei butu o valia, tai jis mane net i pardes vilktusi ir rengtu doh.gif
Atsakyti
Sachar, sveika. 4u.gif
Patarti kazka tai kazin ar as galeciau. Pas mane visai kitokia situacija. Vyras isvaziavo kai jau daug metu gyvenom kartu, santykiai nusistoveje.
Bet kokiu atveju, santykiai per atstuma yra didelis isbandymas porai. As turbut nesiryzciau pradeti tokios draugystes, labai jau keblu man atrodo vystyti tuos santykius nuo nulio per atstuma. Tuo labiau, jei pati neturi finansiniu galimybiu pas ji nuvykti, visos islaidos gula ant jo peciu. As kai pradejau draugauti su saviskiu, tai turbut pora metu is jo nei kapeikos negaledavau paimti. Bet as turejau savo pinigu, gaudavau stipendija, dar ir uzsidirbdavau. Tik kai pradejom kartu gyventi, tada kazkaip naturaliai atsirado bendri pinigai.
Del visu tu svelnumu ir zodziu, gal tavo draugas nera linkes juos daznai sakyti, o gal dar nezino kaip tuos jausmus ivardinti. Nors mes jau 14 metu kartu, bet kasdien girdziu, kaip mane myli, kaip ilgisi. Tiesiog zmones yra skirtingi, ne nuo lyties tai priklauso.
Linkiu jums sekmes ir kad tas atstumas nebutu stabdis graziuose santykiuose 4u.gif

P.S. Ne i tema,bet.
sachar-cia kaip cukrus (rus.k.) ar kaip Sacharos dykuma? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 19 sausio 2012 - 22:41
As ir pati suvokiu, kad pradeti santykius per atstuma nelengvas "darbas", bet nesu is tu merginu, kurios greitai isimyli, susizavi ar pan. Viena buvau ~2m ir apsitadus zmogui, kuris sugebejo suvirpinti sirdi...na tiesiog nenoriu paliesti to jausmo nei nepameginus uz ji pakovoti unsure.gif Jei jis gyventu Lietuvoje, sugebeciau susitvarkyti su savo finansais, bet padengti iskart visa kelione ne mano jegom (bent ziemos laikotarpiu doh.gif ), ir pati del to nesijauciu smagiai schmoll.gif

Mano draugas is tu zmoniu, kurie jausmus kuno kalba isreiskia, prisilietimais, butent del to jis mane ir suzavejo pirmoj eilej wub.gif bet vat kad per skaipa neprisiliesi... belieka tik bendrauti doh.gif

QUOTE(festina lente @ 2012 01 19, 23:13)
Linkiu jums sekmes ir kad tas atstumas nebutu stabdis graziuose santykiuose  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Na pagaliau prisiruošiau užsukti ir Jus visas aplankyti. Turiu nemažai skaitinių perskaityti, tai riboju visas nuo to atitraukiančias veiklas.

Papildyta:
QUOTE(BrandNewSmile @ 2012 01 17, 15:28)
Elegantiškai sninga, jis antro kurso viduryje dabar, tad zvelgiant i ateiti tai dar metai su puse mums liko tokiu susitikinejimu.
Nors nieko negali zinot, gal bandysim gyventi kartu. Nesinoris niekur skubeti ir mastyti toli i ateiti. O jus jau ir apie vaikucius pasvajojat?Kaip smagu ir faina :} beje, jei nepaslaptis kiek Jums metu?
Mes pasnekam apie ateiti kartais, pasvajojam. Bet manau dar per jauni esame kurti seima. :} Tad pasimegaujam svajonemis...

Na nebelabai kas ir beliko. Gerai, kad yra galimybės po tų metų su puse pradėti bendrą ūkį smile.gif

Mes esam labiau realistai, taigi tokių didžiulių svajonių neturim. Tiesiog kadangi visas temas išdiskutuojam, žinoma, pasišnekam apie šeimą, vaikus, vienas kito lūkesčius šeimoje. Kartais man atrodo, kad aš tos šeimos noriu, o kartais atrodo, kad dar nesu jai pakankamai subrendusi, nes man visai malonu ir atskirai pabūti, ir dar kai kur palakstyti norisi, o šeima tam šiek tiek neparanku būtų (turiu omenyje vaikai).

Klausei, kiek mums metų, tai nesam mes visiški jaunuoliai. MB 28 metai, o aš esu keletu metų už jį jaunesnė. Net ir mums atrodo, kad patys esam per jauni šeimai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 01 19, 15:18)
Sveikos, mergaites  4u.gif Galima i jusu bureli?  blush2.gif

Ne taip seniai atostogu metu sutikau tikrai nuostabu vyra, praleidom nepamirstamas 2 savaites ir teko issiskirti, nes jis gyvena Londone, o as Kaune  unsure.gif Pirma karta skyremes be jokiu pazadu, net kontaktais neapsikeitem, pasakiau tik tiek: "Jei noresi, surasi mane". Jis ir susirado ax.gif Pradejom graziai bendrauti, net prase buti jo mergina hihihi.gif nei vienas vaikinas, tuolabiau vyras nera man tokio klausimo uzdaves  blush2.gif Kartu jau beveik 2 menesiai, is kuriu tarpa tarp kaledu ir nauju praleidom kartu, neseniai as buvau pas ji savaitgaliui, bet kazkaip sunku man patiketi kad tai tikra ir ar imanoma pradeti ir auginti santykius per atstuma, nes jau dabar kyla problemu del demesio stokos ir bendravimo unsure.gif

Sveika atvykusi 4u.gif Palinkėsiu neilgos narystės mūsų būrely, kad kuo greičiau būtumėt kartu, o čia apsilankiusi galėtum džiuginti mielomis bendro gyvenimo smulkmenomis.

O taviškis lietuvis? Kažkaip įtariu, kad lietuvis, nes lietuviams dėmesį rodyti pakankamai sunku. Žinai, visas tas nerimas dėl dėmesio labai pažįstamas. Aš ilgai saviškį mokiau, kad mums reikia daug DĖ-MĖ-SIO. Ypač svarbu per atstumą, nes kitaip gali ir pamiršti, kad draugauji. Bet šitie dalykai ateina palaipsniui, ypač jei žmogus santūresnis...

Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 01 19, 17:48)
Mergaites, ar cia as gal per daug noriu?  unsure.gif  doh.gif

Nenori per daug 4u.gif Gerai, kad papasakojai jam, kaip jautiesi. Primink dažniau. Aš saviškiui bene kas vakarą kartodavau, kokios svarbios smulkmenos, kad nepasinertų į žinių skaitymą, palaikytų akių kontaktą, įdėmiai klausytų. Bet jis irgi žmogus - pavargsta. Ir naujienas nori sužinoti. Ir dėmesį ne visada išlaiko. O be to, dar ir vyras. Jiems tai nelabai tokie dalykai svarbūs. Bet švelniai primenu, ir vėl viskas būna gerai wub.gif
Papildyta:
abiga, jei šis savaitgalis Jūsų pasimatymo savaitgalis, tai gero laiko abiem. Kaip reikiant pasidžiaukit vienas kitu 4u.gif

Gero visoms savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 21, 01:05)
Klausei, kiek mums metų, tai nesam mes visiški jaunuoliai. MB 28 metai, o aš esu keletu metų už jį jaunesnė. Net ir mums atrodo, kad patys esam per jauni šeimai biggrin.gif

Palinkėsiu neilgos narystės mūsų būrely, kad kuo greičiau būtumėt kartu, o čia apsilankiusi galėtum džiuginti mielomis bendro gyvenimo smulkmenomis.

O taviškis lietuvis? Kažkaip įtariu, kad lietuvis, nes lietuviams dėmesį rodyti pakankamai sunku.

Na as ir dar jauciuosi per jauna seimai hihihi.gif nors tevu akimis mes jau per senos lotuliukas.gif

Na ilga ar ne ilga, bet tikiuosi ir as, kad pabaiga bus grazi blush2.gif

Lietuvis jis ax.gif ir zinau kad pas juos su demesiu sunkoka, bet nera neimanoma biggrin.gif O beje po musu pokalbio kazkaip geriau pasidare pas mus viskas, gal ir as biski apsiraminau ax.gif siandien ryte mane su sms pazdino, akd kelciaus ir nepramiegociau savo sokiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 01 21, 10:54)
Lietuvis jis  ax.gif ir zinau kad pas juos su demesiu sunkoka, bet nera neimanoma  biggrin.gif O beje po musu pokalbio kazkaip geriau pasidare pas mus viskas, gal ir as biski apsiraminau ax.gif siandien ryte mane su sms pazdino, akd kelciaus ir nepramiegociau savo sokiu wub.gif

Na va, žingsnis po žingsnio, ir tobulėja vaikinas 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif Kaip jum, mergaites, sekas? As tai snd jauciuosi laiminga wub.gif diena gavau dar viena sms, kad manes pasiilgo, beje jis mane "Panda" vadina lotuliukas.gif doh.gif ir skaipa pakures per tel visa diena laiko, kad galetu man parasti, nors ir pats sveciuose blush2.gif wub.gif vat taip ir islepinamos tos moterys hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 01 21, 22:56)
Labas vakaras  4u.gif Kaip jum, mergaites, sekas? As tai snd jauciuosi laiminga  wub.gif diena gavau dar viena sms, kad manes pasiilgo, beje jis mane "Panda" vadina  lotuliukas.gif  doh.gif ir skaipa pakures per tel visa diena laiko, kad galetu man parasti, nors ir pats sveciuose  blush2.gif  wub.gif vat taip ir islepinamos tos moterys hihihi.gif

Sveika, sachar ir kitos:4u:

Žinai, po atvirų pokalbių visada pasidaro geriau. Juk abu vienas kitą geriau supranta ir pradeda stengtis pateisinti vienas kito lūkesčius.

O kodėl tave panda vadina? biggrin.gif

Aš tai dabar traukinyje - šiandien buvau pas draugus padėti naujus namus įsirenginėti. Didelį darbą padarėm - didžiulį koridorių išdažėm. Jaučiuosi truputį nusikalus, bet tai labai gerai. Manau, kad šiąnakt gerai miegosiu po visų darbų. Be to, labai gerai pravėdinti galvą nuo mokslų ir užsiimti fizine veikla. To visoms dabar ir linkiu, saldžių sapnų 4u.gif
Atsakyti
Cia gan ilga istorija lotuliukas.gif Kazkada as priejus prie jo, uzmeciau rankas ant kaklo, po to uzkeliau viena koja, po to kita ir pakibau ant jo, taip jis mane kelias min nesiojo nes nukratyti negalejo lotuliukas.gif tai sako, kad as kaip meskinas i medi kapanojuos, kai ant jo taip lipu hihihi.gif o kadangi daznai tamsiai akis pasidazius, o jis megejas mano spakliu ismozuoti per veida, tai likau ne meskinu, o visa panda doh.gif

O as snd meginau klipe filmuotis doh.gif Laisvalaikiu lankau pilvo sokius, ir i sokiu mokykla kreipes vaikinukas, kuris nori dalyvauti su daina atrankoje i eurovizija, ir prie viso to tai dainai klipa susukti doh.gif is smalsumo ir del smagumo sutikom, tai snd puse dienos bergzdziai praleidom, nes visai neorganizuota kompanija, patys nezino ko nori ir tt doh.gif na bet dabar zinau kokia nesamone klipus sukti ir filmuotis lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kaip žadėjau, taip ir miegojau - kaip reikiant. Kritau į lovą kryžium. Vadinasi, man daugiau tokios fizinės veiklos reikėtų, nes beveik visą dieną sėdžiu, tai gal dėl to ir sunku užmigti ax.gif

QUOTE(sachar @ 2012 01 21, 23:55)

Sachar, smagu skaityt, kaip jūs durniuojat. Man irgi patinka, kad su saviškiu galim tokius dalykus kartu krėsti, ir abiem būna labai gerai - prisijuokiam, prisilinksminam, ne vien rimtais dalykais ir buitimi gyvenam. Aš irgi kartais vidury nakties paprašau jo, kad mane ant pečių panešiotų lotuliukas.gif Ir nešioja biggrin.gif

O, pilvo šokiai. Aš kažkada buvau pasišovus juos lankyti, bet apsigalvojau. Supratau, kad man kiek kitokie šokiai gražiau blush2.gif Bet visgi labai gerai toks judėjimas, sportas ir estetika viename. Būna būna taip dėl klipų, apskritai muzikantai retai kada būna labai jau gerai organizuoti. Bet nieko čia nepadarysi... Dar filmuotis bandysit?
Atsakyti
O siaip nemiga tave daznai kankina? g.gif

Man ir smagu su juo padurnioti, bet tu sugebi saviski vidury nakties priversti tave nesioti? blink.gif Vat cia stebuklai thumbup.gif Maniskis nakti bamba tik ant manes ir i snekas nesileidzia lotuliukas.gif

Aha, dar siandien filmavimo antra dalis bus smile.gif siaip nenorejau lekti, bet namie vienai nuobodoka, sakau bent prasiblaskysiu ax.gif
Atsakyti