Labas rytas visoms
Labai ačiū už tikrai svarbius palaikymo žodžius ir apkabinimus! Naktį truputį padramatizavau, kaip ir visada prieš išvažiuodama. Įsijungia man tais momentais toks gaminimo mechanizmas, kad sunku sustabdyti
Aš visaip stengiuosi prie SB neapsiverkti, bet vis tiek būna koks nors momentas, kai nepavyksta ir praktūkstu.
Na bet išskridus nuotaika pasitaisė. Nežinau, kodėl. Gal kad saulė švietė, gal dėl ko nors kito. Kibau į savo skaitinius, net nepastebėjau, kaip atskridau. Pačiai net keista, kad kol kas tokia rami esu pradžioje. Niekada taip nebūna. Na bet... gerai
Papildyta:
QUOTE(BrandNewSmile @ 2012 01 16, 03:51)
Labas. Apkabinu tave! Labai dziaugiuosi uz jus, kad taip nuostabiai praleidote laika. Labai gera skaityti, kad romantika nedingo is jusu gyvenimo. Brangioji, tikrai imanoma kovoti. Surask savyje stiprybes, zvelk i grazia jusu ateiti kartu. Visa tai yra tik laikina ir viena diena baigsis (turiu oumenyje atstuma). Pagalvok kaip gera bus buti kartu ,kai niekas jusu neskirs. Dziaugiuosi, kad suradai savo antra puse, kad ir kuriam pasaulio kraste jis bebutu. As savo draugui pries savaite pasakiau, kad geriau man tureti tave Birmingham'e nei isvis netureti. Isties. Gera jausti ir zinoti, kad radai savo antra puse, kad radai zmogu kuris tave papildo, su kuriuo gali megautis nuostabiomis akimirkomis kartu. Zaviuosi jusu pora. Linkiu jusu jausmams augti ir stipreti. Parasyk jam laiska,papasakok kaip nuostabiai praleidai laika su juo, gal pasijausi siek tiek geriau kai nusiusi jam gabaleli meiles. :} Na bent man tai padeda visada. Ant popieriaus lapo parasyti kaip jauciausi,kaip man gera buvo ir tiesiog suteikti jam silumos kol jis bus toli nuo manes. Stiprybes tau mieloji, tikrai zinau ka jauti.
Ačiū Tau už palaikymo žodžius, mergyt
Šiaip tai panašiai ir dariau. Tik parašiau ne sau ant popieriaus lapo, o jam žinutę nusiunčiau, kad mane palaiko mintis apie mūsų bendrą ateitį, kurioje matau mus, šunį ir keletą lakstančių aplink pabiručių
Kadangi pas mus MB šiuo metu tų pabiručių jau net norėtų, o aš vis sakau, kad kažkiek per anksti, tai jis labai nustebo gavęs tokią mano žinutę ir sakė, kad nes nusirašys idant prisimintų, jei netyčia ištrins žinutę. Jam iš manęs tokius žodžius girdėti reiškia labai labai moteriškų jausmų proveržį, kurie įprastai man neprasiveržia. Prisiminiau anekdotą
Sėdi vaikinas su mergina naktį ant ežero kranto. Staiga vaikinas sako merginai:
- Gal susituokim?
- Žinoma, nudžiunga mergina.
Vaikinas ilgą laiką tyli. Mergina jo ir klausia:
- Ko tyli?
- Jau ir taip per daug prisišnekėjau, atsako išbalęs vaikinas.
Prisišnekėjau aš, kaip ir tas vaikinas
Papildyta:
As savo draugui pries savaite pasakiau, kad geriau man tureti tave Birmingham'e nei isvis netureti. Isties. Gera jausti ir zinoti, kad radai savo antra puse, kad radai zmogu kuris tave papildo, su kuriuo gali megautis nuostabiomis akimirkomis kartu.
Būtent. Atstumas netruks amžinai. Kad ir kokie skaudūs būna išsiskyrimai, jie yra tik būdas patikrinti santykius, išmokti pasitikėti vienas kitu, išmokti ne tik šnekėtis, bet ir iš tiesų girdėti, ką sako kitas. Kartais net pajausti, kai kažkas negerai, kas žodžiais nepasakyta.
Ar judu žinot, kiek laiko atskirai reikės praleisti?
Papildyta:
Mes esame kartu 5 menesius. Zinau tai nera daug, bet mes esame labai artimi. Jauciu, kad jis mano sielos draugas. :} Minejau,kad zaviuosi jusu santykiais. Romantiskais pasivaiksciojimais ir panasiai. Tikriausiai labai zaviuosi to todel, kad savo praeituose santykiuose to nebudavo. Visada draugo prasydavau eime pasivaikscioti,einam i miesta arbatos atsigerti salta ziemos vakara, bet visa tai jam budavo nuobodu ir neidomu. Dziaugiuosi,kad su dabartiniu draugu visa tai daznai darome. Ir tikrai nereikia prasyti nieko..:} Tiesiog megaujames musu laiku kartu. Siandiena ejome pasivaikscioti be jokio tikslo. Buvo taip salta, didelis rukas. Eh,kaip gera susikibti uz rankuciu ir vaikscioti tamsiomis gatvemis,sneketis ir buciuoti vienas kita kas 3 metrus. :}} biski issipleciau as..Atsiprasau
Kaip man gražiai nuskambėjo frazė
sielos draugas. Aš irgi ją labai mėgstu ir turbūt apie savo santykius galiu pasakyti tą patį.
Taip, romantiški dalykai labai praturtina santykius. Iš tiesų tai maniškį teko irgi paauklėti, nes prieš tai jis turėjo santykius, kur abiem ne per labiausiai tos romantikos reikėjo... O šiaip visa romantika yra smulkmenose, labai paprastuose dalykuose. Žinodama, kad nebūsiu namie ir turėdama truputį laiko, paruošiu kokių salotų, kad pavargęs iškart galėtų pavalgyt. Pridedu dar kokį raštelį prie jų. Ar kokį kitą praktišką dalyką padarau. Visada labai patenkintas būna, ypač dėl maisto, nes nėmėgsta gaminti. Nors man irgi padaro panašias staigmenas ir pagamina. Paivaikščioti vienas kitą naktimis abudu tempiam. Tik po to ryte keikiamės, kad ir vėl neišsimiegojom. Bet tai su laiku atėję dalykai. Juk žmonės visą gyvenimą taikosi vienas prie kito. O beje, jūsų 5 mėnesiai dar pats romantikos pikas, ypač taip nedažnai matantis
Papildyta:
festina lente, labai ačiū
Tu ir esi tas tvirtybės pavyzdys, kaip sugebėti tokį netrumpą laiką kurstyti jausmų židinį taip sėkmingai. Reiktų dar ir neverkti išmokti iš Tavęs... Nors kiekvienai turbūt pagal save. Aš iki skrydžio išverkiau turbūt visas savo ašaras (maniškis tik kelias matė, aš kitiems matant stengiuosi neverkt), bet man palengvėjo. Svarbu nelaikyti savyje, o kažkaip tuos jausmus išlieti - ar tai ašaromis, ar savo žmogui laišką parašyti, ar čia, forume, mintimis pasidalinti. O grįžtant niekada neverkiu - nusileidus lėktuvui aš pasijaučiu tokia rami, viduje visiška harmonija.
Dėkojam Tau už balionėlius. Ir tau vienas toks
Pagalvojau, kad tik (na čia kaip pažiūrėsi, bet aš stengiuos žiūrėt optimistiškai) 5 mėnesiai liko iki vasaros. Tai nuostabu. Turbūt visų mūsų pagrindinis pasimatymų laikas. Manau, dažna nuklystam mintimis į ją...
Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2012 01 16, 18:14)
Balionėlis ir Tau, ir ačiū už mintis
Taip, visi turim savo būdus emocijoms iškrauti. Aš apskritai nemanau, kad ašaros yra taip jau blogai. Juk palengvėja po to, ar ne? Tik va, kad vyrukai jas matydami būna pasimetę. MB irgi sako, kad nelabai supranta, ką jam daryt, kai tas ašaras pamato. Aš sakau, kad nereikia nieko - užtenka stipraus apkabinimo ir buvimo šalia.
Na o ateinantis savaitgalis jums labai džiaugsmingas nusimato. Jei dar Lietuvoje bus žiema su sniegu, tai išnaudokit jį kaip privalumą - labai smagu jaust tą girgždėjimą po kojomis ar išeit pasivaikščiot naktį, kuri nuo to baltumo ne tokia jau ir tamsi...