Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą

Sveikos smile.gif labai dziaugiuosi čia suradusi šią temą smile.gif rašau iš Norvegijos, bet ryte skrendu atgal į Lietuvą, buvau tik šventėms pas sužadėtinį... Bandau visaip tramdyti liūdesį, bet ne visada pavyksta. Nujaučiu, kad ryte ašarų išvengti nepavyks... doh.gif verysad.gif bet... tikiu, kad esam stiprios ir jei tik nori ir myli, tai viskas įmanoma wub.gif stiprybės visoms!
Atsakyti
Meilė per atstumą turi viena pliusą,tai nėra monotonijos namie ir nėra laiko kada pyktis,tik džiaugtis vienas kitu,kai jau grįžta namo wub.gif
Atsakyti
Mes su saviškiu pasipykstam ir po ilgų išsiskyrimų, bet atrodo, kad kuo toliau, tuo tie pykčiai protingiau išsprendžiami, išmokstam nusileist ir atsiprašyt... blush2.gif iš kitos pusės, be jų net nebūtų įdomu, vien tas susitaikymo džiaugsmas kiek vertas! wub.gif
Atsakyti
Sveika, Monikamono smile.gif Oi, tos išsiskyrimo ašaros, puikiai pažįstama - norėčiau išmokt nebeverkt doh.gif Kaip suprantu, taviškis dirba Norvegijoj? O ar aišku, kuriam laikui tas atstumas jus skirs?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Pagaliau kažkiek apsveikau, tik dar truputį kosčiu ir sloguoju. Dar tas toks bjaurus drėgnas oras ir balos doh.gif O aš taip laukiau nedidelio šaltuko biggrin.gif Kaip jūs visos gyvenate?

Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2012 01 02, 18:12)
Elegantiškai sninga, linkiu greitai pasveikt  4u.gif Gaila, kad šventiniai planai žlugo, bet manau, romantiškų pasibuvimų mums, draugaujančioms per atstumą, niekada nebūna per daug - mes Naujųjų išvakarėse irgi buvom tik dviese, ir tai planuotai  bigsmile.gif Dėl pailsėjimo tai nežinau, aš taip, o jis man kažkoks neramus atrodė ir labiau nei įprastai nenorėjo į darbą, bet gal čia dėl to, kad į naują skyrių pereina, pats sau turbūt nepripažįsta, kad bijo, o gal tikrai per mažai vieno savaitgalio pailsėt, kad čia taip naujieji sutapo su savaitgaliu.

Tikrai taip, visada džiaugiuos tomis romantiškomis akimirkomis blush2.gif

Mes irgi pernai per naujuosius buvom dviese - ir abu to norėjom. Važiavom į pajūrį, puikiai praleidom laiką. Bet šiemet norėjosi ko nors linksmesnio. Kita vertus, bus dar daug tų naujametinių vakarėlių. Nežinau, man Kūčios, Kalėdos - tai tikros šventės, labai jaukus ir gražus metas, pačios gražiausios metų šventės. O tie naujametiniai baliukai kasmet vienodai kartojasi. Mes su SB pašnekėjom, kad šventimas kad tik švęst irgi nebelabai džiugina. Tai pamąstėm, kad kitais metais per naujuosius būtų smagu kur nors išvykt, kur šilta. Šiaip svajojam apie tolimus ir šiltus vandenis kokiose nors salose, kur galima būtų pabėgti nuo tos šventinės naujųjų manijos. Na, bet tai jau ne artimiausioje ateityje smile.gif

Pastebėjau, kad taviškis dažnai darbe išvargsta. Gal darbas labai stresinis? Maniškis irgi pastaruoju metu daug nervų ten palieka, nes vis kyla kokie nors idėjiniai konfliktai su kolegomis. Ir šiaip - spaudimas, nuovargis... Beje, neprisimenu ar klausiau, bet matau, kad taviškis pas Tave periodiškai atvažiuoja. Na o Tu kaip? Ar aplankai jį jo šalyje? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Monikamomo @ 2012 01 03, 02:03)
Sveikos smile.gif labai dziaugiuosi čia suradusi šią temą smile.gif rašau iš  Norvegijos, bet ryte skrendu atgal į Lietuvą, buvau tik šventėms pas sužadėtinį... Bandau visaip tramdyti liūdesį, bet ne visada pavyksta. Nujaučiu, kad ryte ašarų išvengti nepavyks... doh.gif  verysad.gif bet... tikiu, kad esam stiprios ir jei tik nori ir myli, tai viskas įmanoma  wub.gif stiprybės visoms!

Sveika atvykus 4u.gif

Ašaros turbūt mūsų visų absoliučiai bendra bėda... Mums jau irgi dviejų savaičių nebeliko, tai vis daugiau ir daugiau galvoju apie artėjantį išsiskyrimą. Žinau, kad bus ašarų; žinau, kad ir vėl kelios pirmos dienos bus sunkios. Bet esi teisi, esam stiprios 4u.gif Be to, žinom, kad atstumas neskirs amžinai. Pasikartosiu su klausimu: kiek tokio bendravimo nusimato judviem?
Papildyta:
QUOTE(Monikamomo @ 2012 01 03, 14:41)
Mes su saviškiu pasipykstam ir po ilgų išsiskyrimų, bet atrodo, kad kuo toliau, tuo tie pykčiai protingiau išsprendžiami, išmokstam nusileist ir atsiprašyt...  blush2.gif iš kitos pusės, be jų net nebūtų įdomu, vien tas susitaikymo džiaugsmas kiek vertas! wub.gif

Būtent drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2012 01 03, 19:30)
Oi, tos išsiskyrimo ašaros, puikiai pažįstama - norėčiau išmokt nebeverkt doh.gif

Man tai truputį paverkus palengvėja. Kita vertus, norint išmokt tokioj situacijoj neišrident nei vienos ašaros turbūt reikia būti geležinių nervų arba visai nieko nejausti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 04 sausio 2012 - 10:09
Na mūsų atveju tai jau matau šviesą tunelio gale ax.gif poros savaičių laikotrapyje sužinosim ar draugas gauna darbą su rotacija, tai būtų mėnesis dirba, mėnesis laisva, kolkas mums abiems tai geriausias variantas smile.gif o jei rotacijos negaus, tai iki kovo grįžta į Lietuvą ir pagyvens kurį laiką, turbūt iki tol, kol nesibaigs pinigėliai (gaila ir pikta, kad jie nori nenori turi didelę įtaką)... blink.gif tai va, dabar ta situacija plius minus lengvesnė, bet dar neseniai buvo, kad nežinojom nei kada kitas susitikimas, nei kiek laiko teks būti atskirai ir VELNIAI GRIEBTŲ, tai yra žiauru... schmoll.gif
kiekvieną kartą, kai tekdavo atsisveikinant išsiskirt, skaudėjo taip lyg iš tikrųjų išsiskirtumėm...
O Jūs (kreipiuosi į visas) smile.gif ar žinot, kiek liko laukt? rolleyes.gif turbūt apie tai jau kalbėjot šitoj temoj, bet gal praleidau, tai va ir klausiu ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Elegantiškai sninga, aš taip pat Naujųjų nesureikšminu ir mielai per juos į šiltus kraštus pabėgčiau, aišku, su mylimu žmogum, gera svajonė, linkiu įgyvendinti mirksiukas.gif Teisingai pastebėjai, jo darbas, nors čia ir įgyvendinta svajonė, stresinis, atsakingas, operacinėj. Pas mus jau taip įprasta, kad dažniau susitinkam šitaip, beje, jis ne kitoje šalyje kol kas, tik kitam mieste, tad šiuo metu palyginus dažnai matomės. Suprantu, atrodo menkniekis palyginus su užsieniu, bet tai atstumas ir jis jaučias, atviriau pasišnekam tik susitikę, o telefonu jis atvirauti nelinkęs, pasako, kad viskas gerai, net jei taip nėra. Ak, tie vyrai, bent jau maniškis toks smile.gif

Monikamomo, pas mus tokia situacija kol kas dar tęsis neaišku kiek, nė bent situacija su darbais pasikeistų. Manau, mėnesis atstumo, mėnesis kartu jums tikrai būtų priimtinas variantas, tad laikau kumščius, kad pavyktų smile.gif

Perskaičiau, ką parašė Liwita dėl monotonijos nebuvimo - yra tiesos, tiek neužgožia bendri buities rūpesčiai, kiek gyvenant kartu, džiaugiesi kiekvienu susitikimu, kiekviena akimirka. Tik kad po kurio laiko atrodo, jau geriau jie būtų, kad tik nebūt atskirai.
Atsakyti
Dėl monotonijos nebuvimo, tai iš vienos pusės pritariu, kad jos būna mažiau, kai retai mataisi... Bet manau, kad santykiuose menas ir yra tame išmokime kasdieną sukurti kažką stebuklingo dėl ko monotonijos nė trupinėlio nebūtų blush2.gif
Papildyta:
Metgaitės, o ar pilnai pasitikite saviškiais, kai nematote kur ir ką jie veikia? g.gif
Aš galiu pasakyt, kad pasitikiu. Bet draugystės pradžioje buvo dvejonių, kai nematai, nežinai, niekas nepapasakos... Būdavo, kad ir prisigalvoji visko... blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Mūsų laikas jau irgi eina į pabaigą, 16 dieną aš išskrendu. Jau pradeda darytis liūdna pagalvojus, kad ir vėl mėnesius reikės laukti iki kol susitiksim. Jau pradėjau labai stipriai laukti vasaros... wub.gif Gera būti ne tik su SB, bet ir susitikti su artimiausiais draugais ir šeimos nariais. Po kiekvieno tokio apsilankymo vis suprantu, kad negalėčiau visą laiką gyventi toli nuo visų šitų žmonių. Ir tada džiaugiuosi, kad mokslai eina į pabaigą smile.gif

Norėjau paklausti jūsų visų, kaip jaučiatės „žaisdamos šeimą“ (į kabutes įdėjau ne dėl ironijos, o dėl labai trumpo laiko kartu) su saviškiais tada, kai būnat kartu, t.y. kai tą trumpą laiką kartu gyvenat? Ar ateina suvokimas, kad tai yra dalykas, kurio jau dabar norit? Kai būnam kartu, aš džiaugiuosi kiekviena smulkmena: virdama košę pusryčiams, pažadindama ryte, kai kartu gaminam vakarienę, kai gaunu arbatos į lovą ir mane pavargusią apkamšo, kai vakarais išeiname į koncertą ar einam be tikslo pasivaikščioti savaitgalio naktį wub.gif Į nieką nenorėčiau iškeisti šitų dalykų. Aš visą laiką baidžiausi šeimos ir įsipareigojimų, o dabar jaučiu, kad jos labai noriu vos tik baigsis mano įsipareigojimai svečioje šalyje.
Papildyta:
QUOTE(Monikamomo @ 2012 01 04, 16:40)
Na mūsų atveju tai jau matau šviesą tunelio gale  ax.gif poros savaičių laikotrapyje sužinosim ar draugas gauna darbą su rotacija, tai būtų mėnesis dirba, mėnesis laisva, kolkas mums abiems tai geriausias variantas smile.gif o jei rotacijos negaus, tai iki kovo grįžta į Lietuvą ir pagyvens kurį laiką, turbūt iki tol, kol nesibaigs pinigėliai (gaila ir pikta, kad jie nori nenori turi didelę įtaką)...  blink.gif  tai va, dabar ta situacija plius minus lengvesnė, bet dar neseniai buvo, kad nežinojom nei kada kitas susitikimas, nei kiek laiko teks būti atskirai ir VELNIAI GRIEBTŲ, tai yra žiauru...  schmoll.gif

Kaip gerai, kad situacija jau pasikeitus į gerąją pusę. Ir kaip puiku būtų, jei jis kas antrą mėnesį dirbtų. Manau, čia kiekviena iš mūsų su baltu pavydu žiūrėtume į Tavo situaciją, nes visgi pakankamai laiko praleisit kartu 4u.gif

O Tau pačiai niekada nekilo mintis važiuoti kartu su juo? Ar yra dalykų, kurie sulaiko?

Papildyta:
kiekvieną kartą, kai tekdavo atsisveikinant išsiskirt, skaudėjo taip lyg iš tikrųjų išsiskirtumėm...

Aš irgi kiekvienąkart jaučiuosi taip pat baisiai ir pirmos kelios dienos išskridus man būna be galo sunkios. Aš nieko nenoriu, tik atgal, kad vėl būtume kartu. Ir po savaitės su trupučiu ir vėl taip bus. Bet aš viliuosi, kad praeis kažkiek laiko ir visa tai taps gražia istorija apie tai, kaip galima išsaugoti santykius tokiomis aplinkybėmis ir kurią vieną dieną pasakosim vaikams ir anūkams blush2.gif

Papildyta:
O Jūs (kreipiuosi į visas)  smile.gif ar žinot, kiek liko laukt?  rolleyes.gif turbūt apie tai jau kalbėjot šitoj temoj, bet gal praleidau, tai va ir klausiu  ax.gif

Kalbėjom, bet nieko čia tokio 4u.gif Mūsų atveju tai maždaug metai su puse smile.gif Bet mes net draugauti pradėjom man jau gyvenant nebe Lietuvoj.
Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2012 01 04, 18:22)

Ačiū, abiga, už linkėjimą įgyvendinti svajonę. Aš tikiuosi, kad tokia diena ateis ax.gif

Na taviškio darbas tikrai labai atsakingas ir rimtas. Įsivaizduoju, kiek streso gali įvaryti ir kaip sunku apie kai kuriuos atvejus imti ir negalvoti, kai jie taip įstringa atmintin. Ir įsivaizduoju, kad atstumas su kai kuriom pasekmėm vis tiek jaučiasi. Vyrai tikrai nelinkę labai atvirauti skambindami, tai ir lieka laukti pasimatymo akis į akį, kol viską išsipasakos. Aš užvakar buvau pas tėvus, kaip tik maniškis turėjo problemų darbe, tai klausiau klausiau per skaipą, ir niekaip neišgavau atsakymo. O va tik susitikom - iškart pasipasakojo. Taip taip, tokie tie vyrai - visi jie tokie smile.gif

Nežinau, ar nieko nepainioju, bet ar ne taviškį jo giminės įkalbinėjo išvykti? Turbūt atsilaikėt prieš šitą spaudimą ar dar liko minčių? blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Monikamomo @ 2012 01 04, 19:03)
Dėl monotonijos nebuvimo, tai iš vienos pusės pritariu, kad jos būna mažiau, kai retai mataisi... Bet manau, kad santykiuose menas ir yra tame išmokime kasdieną sukurti kažką stebuklingo dėl ko monotonijos nė trupinėlio nebūtų  blush2.gif

Manau, kad daugumai mūsų net lašelis tos monotonijos toks mielas, kai tik esame kartu...

Bent jau man, kaip rašiau anksčiau, mielos visos tos šeimyninės smulkmės, kad ir ką bedarytume. Kad ir kambarius siurbliuotume, kažką linksmesnio sugalvojam, muziką užsileidžiam, pasimaivom abu su tuo siurbliu ar dulkių skudurėliais ir nėra jokio nepasitenkinimo dėl buities biggrin.gif

Taip, galvoju, kad tai menas, bet labai dažnai žmonės sureikšmina įvairias buities smulkmenas ir mažmožius taip, kad nebemato šalia savęs mylimo žmogaus. Arba pradeda atrodyti, kad tos smulkmenos viską užgožia. Gal man dar nesibaigė tas rožinių akinių periodas, bet labai stengiuosi, kad taip nebūtų. Abu esam aptarę, kad norint išlaikyti gerus santykius svarbu to nepamiršti, tai stengiasi ir jis. Jei tuos dalykus bandai žaismingai spręsti, žiūrėk, ir romantikos padaugėja, ir gyventi smagiau wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Monikamomo @ 2012 01 04, 19:03)
Metgaitės, o ar pilnai pasitikite saviškiais, kai nematote kur ir ką jie veikia?  g.gif
Aš galiu pasakyt, kad pasitikiu. Bet draugystės pradžioje buvo dvejonių, kai nematai, nežinai, niekas nepapasakos... Būdavo, kad ir prisigalvoji visko... blush2.gif

Aš pilnai pasitikiu. Apskritai dėl visko. Žinau jo charakterį ir žinau, kaip jis nemėgsta melo ir intrigų. Jam čia vertybės numeris vienas, todėl pasako man viską... Bet pradžioje ir man buvo, ypač kai lankė šokius ir šoko su kita mergina ax.gif Visko prisigalvodavau, bet vėliau supratau, kad nereikėjo.
Papildyta:
Na, o kaip kitoms sekasi?

festina lente, stiprybės Tau. Nors ne pirmas kartas, bet įsivaizduoju, kad kaskart skauda. Bet lieka vis mažiau 4u.gif

Solidalida, seniai begirdėta. Kaip sekasi Tau? 4u.gif
Atsakyti
Elegantiškai sninga, man buvo taip, kad mečiau studijas, nes pasiryžau perstoti ten, kur visada norėjau, o ne ten, kur šeima liepė, tai vat metusi turėjau laisvo laiko iki kitų mokslų pradžios ir buvau išvažiavusi pas saviškį, gyvenom Norgej penkis mėnesius, bet paskui įstojau ir man teko grįžt... verysad.gif o kadangi jau ir taip nemažai laiko iššvaistyta, tai neakivaizdžiai mokytis nebėra laiko unsure.gif
kitą vasarą planuojam vestuves, o dar po metelių ir stebuklėlį (arba stebuklėlį tada, kai Dievas duos) blush2.gif 4u.gif

Dar grįšiu prie tos temos apie pasitikėjimą. Skaitau su diiiiiiidele nuoširdžia šypsena, kai parašyta, jog poroje yra visiškas pasitikėjimas biggrin.gif super mega turbo! Na bet turbūt kitaip ir negali būt, jei jau PORA smile.gif
Bet kartais aš pati papsichuot mėgstu bigsmile.gif biggrin.gif prisigalvoju nesamonių, kai tam visiškai nėra pagrindo, o jei dar esu tą dieną pikta ar šiaip pms ir Tos dienos blush2.gif stengiuosi tokių dalykų atsikratyt, arba jei ir šauna kokios mintys iš kosmoso, tai pirma jas apgalvoju, o paskui papasakoju SB blush2.gif nesinori pyktis dėl visokiausių menkniekių...
Atsakyti
Elegantiškai sninga, gražu skaityt, kaip jūs fainai sutariat, tikrai iš to, ką teko čia skaityt, jūsų pora puikus pavyzdys, kaip atstumas meilei netrukdo wub.gif
Dėl maniškio išvažiavimo į užsienį, žinoma, bet kokią akimirką viskas gali pasikeisti, kol kas nevažiuoja. Čia ne vien tik giminių spaudimas, buvusių kursiokų pavyzdys veikia (gal trečdalis Vokietijoj), o jis ir pats nieko prieš, tik gal patirties nori įgyti daugiau. Nenoriu net spėliot, kaip bus toliau, žinau tik, kad mums gera kartu ir norimtęsti santykius.
O dėl iškelto pasitikėjimo klausimo, be jo draugavimas per atstumą nelabai pavyktų, nemanot? Pavydo priepuoliai ir priekaištai gali viską greit sugriaut, tad neverta, geriau atvirai šnekėtis. Žinoma, būnant per atstumą visko prisigalvoji, o ir logiškai mąstant didesnė tikimybė, kad vyras susiras ką nors...kita vertus, gali susirasti ir esant pašonėj, jei nėra pagarbos, vienas kito supratimo ir daugelio kitų dalykų, iš kurių meilė susideda.
Atsakyti
Sveikos, laukiancios, ar dar besidziaugiancios buvimu kartu. 4u.gif
Mano dziaugsmingos sventes baigesi, isvaziavo brangusis vel i komandiruote. Labai greit prabego tos pora savaiciu su trupuciu,sventines dienos taip laika trumpina,nespeji net pajausti. Kaledas sventeme su tevais,Naujus pasitikome dviese. Tai jau tampa tradicija,nesinori svesti tik del sventimo,geriau pabuti dviese,nuo visu pasislepus,isjungus telefonus ir pamirsus interneta.

Visoms gero ir smagaus laiko su mylimaisiais 4u.gif
Atsakyti