Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą

Sveikos, mielosios,

Sėdžiu aš jau oro uoste ir laukiu skrydžio į Lietuvą. Tik kad jis vėluoja tris valandas su trupučiu. Bet aš vis tiek labai patenkinta. Ryt pamatysiu SB wub.gif wub.gif blush2.gif Negaliu, kaip laukiu. Nepilna para iki pasimatymo liko. Šiandien tai tėvai iš oro uosto paims.

Festina lente, ar jūs jau susitikote? 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2011 12 11, 21:48)
Tikiuosi, kad iki Kalėdų ar bent iki Naujų. Bendraujam el.laiškais, tik jau savaitė kai nieko nerandu.  unsure.gif  Sakysit pamiršo, nerūpi jam. aš paskutinį kart parašiau, kad sunku mums laiškais tiksliai mintis išreikšti, kad lengviau būtų gyvai pasikalbėti. Tai va doh.gif prisidirbau biggrin.gif tikiu, kad darbo daug turi, nes vis tik dirbti vyksta. Bet jau minčių tai visokių ateina, o gal jau LT ir tyli.  megalol.gif  swoon.gif

Kliamka, gal jau kas paaiškėjo? Smagu, kad lauki, bet manau iš jo pusės nelabai sąžininga, kad tu viena nori investuoti į šiuos santykius. Žinoma, linkėčiau, kad Jums abiem pavyktų būti kartu. Bet kol kas Tu dar laisva mergina, tai išnaudok ir šitą privalumą blush2.gif biggrin.gif Nueik į vieną kitą pasimatymą, susitik daugiau su kuo. O kodėl ne? Juk dar nedraugaujat. Gal ir atsiras koks Tau skirtas. O jei šitas skirtas, nepabėgs. Tik nesiaukok taip viena dėl tų santykių...
Papildyta:
QUOTE(Solidalida @ 2011 12 14, 10:35)
sėdžiu ir mąstau, kaip pasielgti. MB dar net nenutuokia, jog parskrisiu tik dvejoms savaitėms (aišku per jas negalėsiu ištisai būti kartu, susitiksim max 5dienas po 5-6valandas kartu pabūti) ir noriu ir bijau pasakyt doh.gif tik dabar baigiu nuspręst, jog šitą "nuostabią" naujieną pranešiu tik grįžusi, nes dabar per atstumą nesinori schmoll.gif grįžusi susitiksiu ir išdėstysiu viską kas ir kaip.. jei lieps rinktis darbas ar jis, tikrai rinksiuosi darba smile.gif bet jei jis pasakys, jog tikrai palauks ar panš. net neįsivaizduoju kokia laiminga būčiau rolleyes.gif bet eh, net nežinau.. visgi nesame labai ilgai kartu, tad manau gal užbaigti viską grįžus ir tiek, spėsim dar šeimas susikurt g.gif ir dar jauni esam..na nežinau nežinau, padėkit merginos verysad.gif

Pritariu šioje vietoje abigai. Tu pati geriausiai žinai, kaip reikia pasielgti. Iš esmės manau, kad rugsėjis ne taip ir toli. Kai mes pradėjom draugauti su SB, buvo žinoma, kad atstumas bus mažiausiai dvejus metus. Tiek jis jau ir trunka, dar metus truks. Tad mylintis vaikinas iki rugsėjo palauks 4u.gif Pasikalbėkit apie tai. O gal jau pakalbėjot?

Juk žinai, kad žmonės, kurie vienas kitą myli, randa būdų likti kartu, tik reikia jų paieškoti. Bet į šitą klausimą geriausiai atsakymą žinot Jūs abu patys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 16 gruodžio 2011 - 18:26
[quote=Elegantiškai sninga,2011 12 16, 19:25]
Sveikos, mielosios,

Sėdžiu aš jau oro uoste ir laukiu skrydžio į Lietuvą. Tik kad jis vėluoja tris valandas su trupučiu. Bet aš vis tiek labai patenkinta. Ryt pamatysiu SB wub.gif wub.gif blush2.gif Negaliu, kaip laukiu. Nepilna para iki pasimatymo liko. Šiandien tai tėvai iš oro uosto paims.

Festina lente, ar jūs jau susitikote? 4u.gif

Kaip tau smagu smile.gif Truputi gal erzina,tie velavimai,bet vis tiek,jau namo leki. 4u.gif
Mano brangiausio laukia ilga dvieju dienu kelione,namo grys tik sekmadieni vakare. Dabar pokuojasi lagamina. Grys nuvarges,bet laimingas. Lauks silta vakariene ir karsta vonia relaxui ax.gif
Smagaus savaitgalio visoms 4u.gif

P.S. Elegantiskai sninga,paburk ten is aukstai virs debesu ir parvezk mums sniego nors sauja rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos!
Norėčiau(tiksliau galbūt tenka) prisijungti prie jūsų.
Mano istorija tokia, kad mus su MB skirs 3000 km kažkur 1,5 metų... Tad manau būtų man lengviau, bendraujant su tokiomis pačiomis - draugaujančiomis per atstumą. smile.gif
ta istorija įdomi tuo, kad su šiuo vaikinuku mudu draugavome prieš 3 metus. Deja, taip susiklostė, kad išsiskyrėm. smile.gif Matyt dėl to, kad buvau per jauna, o jis jau norėjo rimtesnių santykių. Neseniai susitikom, jo meilė man neišblėsus, o gal net sustiprėjus... smile.gif Bet yra vienas bet. Kaip jau minėjau mus netruks skirs daaaug kilometrų.. wink.gif
Atsakyti
Ingri, malonu matyti naujų žmonių, irgi esančių vienas su kitu per atstumą smile.gif O kas iš jūsų Lt? Kodėl ne kartu, kuris nors mokotės, kitas dirba?

Elegantiškai sninga, manau, metų pabaiga būnant kartu jums bus nuostabi, juk šitiek skaičiavot dienas. Visoms linkiu to paties - gerų akimirkų kartu, tikiuosi, ir mudviem taip bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2011 12 17, 16:23)
Ingri, malonu matyti naujų žmonių, irgi esančių vienas su kitu per atstumą smile.gif O kas iš jūsų Lt? Kodėl ne kartu, kuris nors mokotės, kitas dirba?

Aš esu LT, kadangi mane vis dar spaudžia mokslai. wink.gif Kol kas ir jis grįžęs. Bijau jo to išvažiavimo, bet kažkaip jaučiu, kad mes susitvarkysim su tuo atstumu, kažkokia ramybė mane apėmus. smile.gif Žinau, kad sulauksim savo atpildo. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 12 16, 19:25)
Kliamka, gal jau kas paaiškėjo? Smagu, kad lauki, bet manau iš jo pusės nelabai sąžininga, kad tu viena nori investuoti į šiuos santykius. Žinoma, linkėčiau, kad Jums abiem pavyktų būti kartu. Bet kol kas Tu dar laisva mergina, tai išnaudok ir šitą privalumą blush2.gif biggrin.gif Nueik į vieną kitą pasimatymą, susitik daugiau su kuo. O kodėl ne? Juk dar nedraugaujat. Gal ir atsiras koks Tau skirtas. O jei šitas skirtas, nepabėgs. Tik nesiaukok taip viena dėl tų santykių...

Veiklos tikrai turiu, nėra kada sėdėti ir galvoti, va kiekviena prieššventinės savaitės diena suplanuota. mirksiukas.gif O ir pašto jau nebetikrinu. Buvo, dingo. Jau iš pradžių tikėjausi kad dings, bet šis dar ilgai tempė, netgi visai kitaip kalbėjo, vertino mano pastangas. Netgi, kaip pati rašai, laikė nesąžiningumu man neatrašyti, būdavo ir naktim rašo, kad nežinioj nesėdėčiau. O dabar blėsta mano pasitikėjimas vyr. lytimi ir abejingumo tik daugiau (jei jau net tokiu vyru neina pasitikėti). rolleyes.gif
Iš tikro įdomių istorijų būna, tikrai žmonės susitinka nors ir aplinkybės nepalankios būna, nors ir be pastangų, nors ir kitam pasaulio krašte, tada sakom nuo likimo nepabėgsi, jei skirta, tai skirta. Tiesa, kiti neįdeda pastangų ir lieka su klausimu visą gyvenimą. Čia tokie rytiniai pamąstymai, gal ne visai į temą, bet... ačiū Jums, laukiančios. Prasmingų Jums susitikimų.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Kaip šventes leidžiate? Tema apmirusi tikriausiai todėl, kad visos dabar kartu su saviškiais džiaugiatės vienas kito draugija wub.gif

QUOTE(festina lente @ 2011 12 16, 20:18)
Kaip tau smagu  smile.gif  Truputi gal erzina,tie velavimai,bet vis tiek,jau namo leki.  4u.gif
Mano brangiausio laukia ilga dvieju dienu kelione,namo grys tik sekmadieni vakare. Dabar pokuojasi lagamina. Grys nuvarges,bet laimingas. Lauks silta vakariene ir karsta vonia relaxui  ax.gif
Smagaus savaitgalio visoms  4u.gif

P.S. Elegantiskai sninga,paburk ten is aukstai virs debesu ir parvezk mums sniego nors sauja  rolleyes.gif

Vėlavo skrydis tris valandas. Bet atskridau laimingai. Pirmą vakarą pas savo tėvus buvau, tada pas SB atvykau. Tai dabar ir vėl, kaip aš sakau, šeimą žaidžiam wub.gif Ir man tai labai patinka, nes žaidžiam be rutinos. Vakar parvažiavom iš Kalėdų sutikimo jo tėvų namuose, dovanom apipylė, su jo šeima gražiai pabendravom. Šįvakar į koncertą einam. Ryt aš savo tėvų aplankyt važiuoju.

Tiesa, sniego neturėjau iš kur atvežti, nes jo mano šaly nebuvo nei kvapo. Buvo nemažai šilumos, kai skridau namo. Aš sniego kaip tik tikėjausi Lietuvoj pamatyt. Tai Vilniuj nemačiau, pas savo tėvus nemačiau, bet pas SB tėvus Žemaitijos miestelyje sekmadienio vakarą dar buvo sniego. Deja, pirmadienio rytą jis jau buvo nutirpęs... Nėra žiemos šįmet, nėra doh.gif

festina lente, ar sutikai saviškį? Kaip dabar sekasi? Ar ilgai dar būsit kartu? Aš pagalvoju, kad sausio 13 jau reikės vėl išvykti, tai ašaros akyse kaupiasi. Bet stengiuosi vyti lauk šitas mintis ir mėgautis šituo kartu leidžiamu laiku kokybiškai. Jo juk ne tiek ir mažai liko.

Papildyta:
QUOTE(*Ingri* @ 2011 12 19, 02:30)
Aš esu LT, kadangi mane vis dar spaudžia mokslai. wink.gif Kol kas ir jis grįžęs. Bijau jo to išvažiavimo, bet kažkaip jaučiu, kad mes susitvarkysim su tuo atstumu, kažkokia ramybė mane apėmus. smile.gif Žinau, kad sulauksim savo atpildo. wink.gif

Sveika, *Ingri*. Būk sveika atvykus 4u.gif Tikrai dalinantis džiaugsmais ir rūpesčiais atstumą lengviau ištverti. Metai su puse nėra taip daug, kaip atrodo. Ypač jei abu nusiteikę tęsti santykius ir dėl jų stengtis. O panašu, kad judviejų atveju būtent taip ir yra 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2011 12 17, 16:23)

Elegantiškai sninga, manau, metų pabaiga būnant kartu jums bus nuostabi, juk šitiek skaičiavot dienas. Visoms linkiu to paties - gerų akimirkų kartu, tikiuosi, ir mudviem taip bus 4u.gif

Abiga, labai ačiū. Šventiniai linkėjimai kol kas su kaupo pildosi. Būtų nesąžininga, jei dabar dar kuo nors skųsčiausi. Tikiuosi, kad ir Jums abiem dabar labai gerai 4u.gif Kiek laiko pabūsit kartu?
Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2011 12 19, 09:17)

Ačiū už gražius žodžius 4u.gif Aš tikiu, kad Tavo pamąstymai labai teisingi, bet visgi linkiu tikėjimo vyrais. Ne visi taip nenori dėti tų pastangų, gal ne be priežasties viskas Tau taip susiklostė - o kad šalia atsirastų tas, kuris ir Tavo pastangas vertins, ir pats jas į gražius santykius dės. To tikrai labai labai linkiu 4u.gif

Šiaip visas Jus ir jūsiškius sveikinu su praėjusiom šventėm. Linkiu, kad atsirastų daugiau galimybių būti kartu, o santykiai dovanotų tik džiaugsmą Jūsų gyvenimuose. Ir, žinoma, manau, kad visoms pati geriausia šių Kalėdų dovana - buvimas kartu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 27 gruodžio 2011 - 14:47
Ačiū už linkėjimus, malonu girdėt, kad taip aktyviai leidžiate laiką kartu 4u.gif
Dėl mūsų, tai nė vienas neatostogaujam dabar, bet manau, kad kitą savaitgalį praleisim kartu, vis tik Naujieji smile.gif Šampanas jau nupirktas wink.gif
Atsakyti
x,,,,,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merguciia: 27 gruodžio 2011 - 16:44
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 12 27, 15:32)
Sveikutės 4u.gif

Tiesa, sniego neturėjau iš kur atvežti, nes jo mano šaly nebuvo nei kvapo. Buvo nemažai šilumos, kai skridau namo. Aš sniego kaip tik tikėjausi Lietuvoj pamatyt. Tai Vilniuj nemačiau, pas savo tėvus nemačiau, bet pas SB tėvus Žemaitijos miestelyje sekmadienio vakarą dar buvo sniego. Deja, pirmadienio rytą jis jau buvo nutirpęs... Nėra žiemos šįmet, nėra doh.gif

festina lente, ar sutikai saviškį? Kaip dabar sekasi? Ar ilgai dar būsit kartu? Aš pagalvoju, kad sausio 13 jau reikės vėl išvykti, tai ašaros akyse kaupiasi. Bet stengiuosi vyti lauk šitas mintis ir mėgautis šituo kartu leidžiamu laiku kokybiškai. Jo juk ne tiek ir mažai liko.

Šiaip visas Jus ir jūsiškius sveikinu su praėjusiom šventėm. Linkiu, kad atsirastų daugiau galimybių būti kartu, o santykiai dovanotų tik džiaugsmą Jūsų gyvenimuose. Ir, žinoma, manau, kad visoms pati geriausia šių Kalėdų dovana - buvimas kartu 4u.gif

Su Naujais Metais ! santa2.gif Gryzo maniskis 18 d vakare,smagiai laika leidziam,tik jau sausio 3 isvaziuoja. Dziaugiames kiekviena minute,nereikia jokiu kompiuteriu anei interneto. Ir dabar tik trumpam uzbegau apsidairyti cia,bet visos turbut dziaugiasi ir ne prie neto sedi. 4u.gif
Atsakyti
Su 2012-ais metais visas jus, mergaitės 4u.gif Norėčiau, kad bent daliai iš jūsų jie būtų paskutiniai, kai skirs tolimas fizinis atstumas, o kitos jaustume kaip vis tirpsta ir tirpsta tas laikas, kurį dar reikia ištverti atskirai iki kol galutinai būsim kartu. Būkit laimingos savo asmeniniuose gyvenimuose 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2011 12 27, 17:01)
Ačiū už linkėjimus, malonu girdėt, kad taip aktyviai leidžiate laiką kartu  4u.gif
Dėl mūsų, tai nė vienas neatostogaujam dabar, bet manau, kad kitą savaitgalį praleisim kartu, vis tik Naujieji smile.gif Šampanas jau nupirktas wink.gif

Na ir kaip Naujųjų šampanas ir savaitgalis? Tikiuosi, kad pailsėjot ir romantiškai praleidot laiką...

Mūsų šventė, deja, sugriuvo ir buvo visiškai kitokia nei suplanuota. Šventinį vakarėlį teko iškeist į lovą, kaip ir prieššventinį apsilankymą vandens pramogose. Susirgau aš. Nors jau baigiu atsigauti, bet visą 31-ąją pragulėjau. Taigi tyliai dviese buvome namuose tą vakarą. Nieko įspūdingo, tikrai norėjosi ko nors smagesnio, bet sveikata nelabai leido. Žinoma, kadangi buvom dviese, tikrai nebuvo taip jau blogai - eilinis, bet romantiškas vakaras blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(festina lente @ 2012 01 01, 13:32)
Su Naujais Metais !  santa2.gif  Gryzo maniskis 18 d vakare,smagiai laika leidziam,tik jau sausio 3 isvaziuoja. Dziaugiames kiekviena minute,nereikia jokiu kompiuteriu anei interneto. Ir dabar tik trumpam uzbegau apsidairyti cia,bet visos turbut dziaugiasi ir ne prie neto sedi.  4u.gif

Su naujais ir Tave, ir visą Tavo šeimą 4u.gif Žinoma, kad nėra čia ko prie kompiuterio ilgai sėdėti, kai reikia išnaudoti tas retas buvimo drauge akimirkas. Tegul jos būna nepakartojamos ir šiemet jų būna daugiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 02 sausio 2012 - 11:27
Žinoma, visos stengiasi išnaudot akimirkas kartu, ir jums visoms to linkiu smile.gif

Elegantiškai sninga, linkiu greitai pasveikt 4u.gif Gaila, kad šventiniai planai žlugo, bet manau, romantiškų pasibuvimų mums, draugaujančioms per atstumą, niekada nebūna per daug - mes Naujųjų išvakarėse irgi buvom tik dviese, ir tai planuotai bigsmile.gif Dėl pailsėjimo tai nežinau, aš taip, o jis man kažkoks neramus atrodė ir labiau nei įprastai nenorėjo į darbą, bet gal čia dėl to, kad į naują skyrių pereina, pats sau turbūt nepripažįsta, kad bijo, o gal tikrai per mažai vieno savaitgalio pailsėt, kad čia taip naujieji sutapo su savaitgaliu.
Atsakyti