Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą

QUOTE(Kliamka @ 2011 12 09, 22:35)
Suprantu, kad jis turi norėti, ir jam sakiau, ir jis pats su tuo sutinka. Jis taip sako, nes, manau, jaučiasi nesuprastas, yra nusivylęs ankstesne draugyste, matyt pastangu dejo, tikejo zmogum, o ji to neistvere gal, gal to atstumo, gal kazkokiu kt priezasciu buvo. Smulkiai nezinau. Jis sako maždaug: jei taip galima žmones keisti tai geriau būsiu vienas.
Matai čia dar neina kalba apie pasitikėjimą manim. biggrin.gif rolleyes.gif Bet kaip ir pažadėjo su manim vėl pasimatyti. Sakiau man nesvarbu kada, o iš tikro tai juk norėčiau žinoti bent kurią savaitę. doh.gif

Žinok, ir aš taip jaučiausi draugystės pradžioje, kai MB kalbino pabandyti, o aš bijojau bandyti. Bijojau ne dėl to, kad būčiau kuo nors nusivylusi, kad nepasitikėčiau savimi ar juo. Bijojau to jausmo, kai žinai, kad tavo žmogus taip fiziškai toli nuo tavęs ir to ilgėjimosi. Na, bet nors dabar ir tikrai tenka pasiilgėt, visiškai nesigailiu...

Pasimatyk su juo, pasišnekėsit atviriau 4u.gif Beje, kurioje šalyje jis reziduoja?
Atsakyti
Manau, kad kiekvieną tas atstumas labai individualiai veikia. Pvz man, trumpi išsiskyrimai nieko baisaus, tarkim savaitė, kelios. Ilgų negaliu ištverti. Juolabiau, kad vyrai nelabai moka rodyti kažkokius jausmus per atstumą, o moterims taip to reikia. O šiaip, mano nuomone, atstumas tikrai niekada nesuartina, o tik skiria. Labai daug pažystamų išsiskirdavo būdami atskirai. Ko gero, tokie žmonės buvo, kuriems reikėdavo to žmogiško ryšio, artumo.
Atsakyti
QUOTE(ernesta1234 @ 2011 12 11, 20:15)
Manau, kad kiekvieną tas atstumas labai individualiai veikia. Pvz man, trumpi išsiskyrimai nieko baisaus, tarkim savaitė, kelios. Ilgų negaliu ištverti. Juolabiau, kad vyrai nelabai moka rodyti kažkokius jausmus per atstumą, o moterims taip to reikia. O šiaip, mano nuomone, atstumas tikrai niekada nesuartina, o tik skiria. Labai daug pažystamų išsiskirdavo būdami atskirai. Ko gero, tokie žmonės buvo, kuriems reikėdavo to žmogiško ryšio, artumo.

Negaliu nepasisakyti. As zmoniu neskirstau pagal lyti,tiek vyru,tiek moteru yra visokiu. Ne atstumai zmones isskiria,o nemokejimas rodyti demesio,nedejimas pastangu i santykiu saugojima ir dar daug visokiu dalyku. Kiek yra poru,kur po vienu stogu gyvendami yra daug toliau nei kiti per tukstancius kilometru vienas nuo kito. Santykiuose svarbu ne fizinis atstumas,o emocinis.

Kaip mergaitems sekasi? As jau kasdien vis placiau sypsausi,man tos sventes buve nebuve,nes tik vyro laukiu wub.gif
Linkejimai visoms laukiancioms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 11 gruodžio 2011 - 19:36
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 12 11, 15:58)
Žinok, ir aš taip jaučiausi draugystės pradžioje, kai MB kalbino pabandyti, o aš bijojau bandyti. Bijojau ne dėl to, kad būčiau kuo nors nusivylusi, kad nepasitikėčiau savimi ar juo. Bijojau to jausmo, kai žinai, kad tavo žmogus taip fiziškai toli nuo tavęs ir to ilgėjimosi. Na, bet nors dabar ir tikrai tenka pasiilgėt, visiškai nesigailiu...
Pasimatyk su juo, pasišnekėsit atviriau 4u.gif Beje, kurioje šalyje jis reziduoja?

Ačiū. 4u.gif aš mielai pasimatyčiau, bet kaip čia bus, Dievai težino. doh.gif Šalies konkrečiai neįvardinsiu, tarp Europos ir Azijos.
Papildyta:
QUOTE(festina lente @ 2011 12 11, 20:32)
Kiek yra poru,kur po vienu stogu gyvendami yra daug toliau nei kiti per tukstancius kilometru vienas nuo kito. Santykiuose svarbu ne fizinis atstumas,o emocinis.

Mano žodžiais kalbat. drinks_cheers.gif Aš žinau nemažai porų, kurios ir per atstumą bendravo, net pačios taip pasirinko, nes nenorėjo savęs varžyti, pvz. išvažiuoti pastudijuoti į užsienį. Ir sugrįžo, ir toliau bendravo ir susituokė. Man labai nepatinka ir kvailai skamba kai žmonės atsisako savo asmeninio gyvenimo laisvės dėl buvimo su vyru/moterim. Na pvz., visada norėjo mergina išvažiuoti studijuoti į užsienį, o čia taukšt sutiko vaikiną ir aj jau nebevažiuosiu, draugas atsirado. Nu marazmas visiškas. Kas nori, tas bendrauja. Mano pusseseres vyras jos du metus laukė, nors buvo tik vieną kartą matęs. Kita draugė jau septynis metus draugauja per atstumą su kitos tautybės žmogum. Čia tas kaltės suvertimas atstumui tai vien tik pasiteisinimas. Tokie ir be atstumo anksčiau ar vėliau išsiskiria.
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 12 11, 21:04)
Ačiū. 4u.gif aš mielai pasimatyčiau, bet kaip čia bus, Dievai težino.

O gal preliminariai aišku bent, kada tas pasimatymas nusimato? Kokiu būdu jūs abu dabar palaikot ryšį? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesta1234 @ 2011 12 11, 20:15)

Teisingai festina lente rašo. Visiems žmonėms reikia fizinio artumo. Todėl vienaip ar kitaip stengiamasi, kad tas atstumas truktų kuo trumpiau. Bet dar svarbiau yra emocinis artumas. Tai jis, o ne kilometrai išskiria žmonės. Kai kurie iš atstumo tikisi keistų dalykų. Pavyzdžiui, gyvena per atstumą kiekvienas savo gyvenimą, mažai bendrauja ir tikisi, kad santykiai savaime rutuliosis. Ne, jie niekada savaime nesirutulioja į teigiamą pusę. Ypač per atstumą būnant į juos reikia daug įdėti, investuoti.
Papildyta:
QUOTE(festina lente @ 2011 12 11, 20:32)
Kaip mergaitems sekasi? As jau kasdien vis placiau sypsausi,man tos sventes buve nebuve,nes tik vyro laukiu  wub.gif 
Linkejimai visoms laukiancioms  4u.gif

Puikiai sekas. Beje, mudvien su Tavim laukti tiek pat liko drinks_cheers.gif 4u.gif Mano irgi nuotaika su kiekviena diena vis geresnė. Net sunku patikėti, kad JAU TUOJ!

Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2011 12 11, 21:04)
Kas nori, tas bendrauja. Mano pusseseres vyras jos du metus laukė, nors buvo tik vieną kartą matęs. Kita draugė jau septynis metus draugauja per atstumą su kitos tautybės žmogum. Čia tas kaltės suvertimas atstumui tai vien tik pasiteisinimas. Tokie ir be atstumo anksčiau ar vėliau išsiskiria.

Taip, manau, daug žmonių tokių laimingų porų pažįsta. Mano draugė, dar būdama 16-metė mokinukė pradėjo draugauti su vaikinu per atstumą. O vaikinas užsienietis. Visi jai aiškino, kaip trumpai truks jų santykiai ir kaip jie išsiskirs, nes abu nebepakęs tokio bendravimo. Bet kiekvieną vakarą ji sėsdavo prie skaipo ir plepėdavo su juo apie gyvenimą, apie santykius, apie viską. Po to ji atvažiavo į jo šalį mokytis. Dar po metų su puse apsigyveno kartu Dabar ruošiasi įsikurti savo naujuose namuose. Dalyvausiu įkurtuvėse wub.gif Tikiuosi, kad ir vestuvėse po dar kelių metų sudalyvausiu.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 12 11, 21:30)
O gal preliminariai aišku bent, kada tas pasimatymas nusimato? Kokiu būdu jūs abu dabar palaikot ryšį? blush2.gif

Tikiuosi, kad iki Kalėdų ar bent iki Naujų. Bendraujam el.laiškais, tik jau savaitė kai nieko nerandu. unsure.gif Sakysit pamiršo, nerūpi jam. aš paskutinį kart parašiau, kad sunku mums laiškais tiksliai mintis išreikšti, kad lengviau būtų gyvai pasikalbėti. Tai va doh.gif prisidirbau biggrin.gif tikiu, kad darbo daug turi, nes vis tik dirbti vyksta. Bet jau minčių tai visokių ateina, o gal jau LT ir tyli. megalol.gif swoon.gif
Atsakyti

Solidalida, žinoma, kad bus dar daug kartu sutiktų švenčių jums. O ir tavo laikas ten jau įpusėjo, taigi ir geros nuotaikos turėtų daugėt.

Kaip ir viskas gerai 4u.gif bet paaiškėjo jog čia pasilieku iki pat rugsejo.. vasari gristu dviejom savaitem ir isleku blush2.gif taip, kad mano draugystė manau vasarį galutinai nutruks visam... 4u.gif nenoriu jo versti, o ir rinktis nežadu.. smile.gif gal ir blogai darau bet taip širdis nori.
Atsakyti

sėdžiu ir mąstau, kaip pasielgti. MB dar net nenutuokia, jog parskrisiu tik dvejoms savaitėms (aišku per jas negalėsiu ištisai būti kartu, susitiksim max 5dienas po 5-6valandas kartu pabūti) ir noriu ir bijau pasakyt doh.gif tik dabar baigiu nuspręst, jog šitą "nuostabią" naujieną pranešiu tik grįžusi, nes dabar per atstumą nesinori schmoll.gif grįžusi susitiksiu ir išdėstysiu viską kas ir kaip.. jei lieps rinktis darbas ar jis, tikrai rinksiuosi darba smile.gif bet jei jis pasakys, jog tikrai palauks ar panš. net neįsivaizduoju kokia laiminga būčiau rolleyes.gif bet eh, net nežinau.. visgi nesame labai ilgai kartu, tad manau gal užbaigti viską grįžus ir tiek, spėsim dar šeimas susikurt g.gif ir dar jauni esam..na nežinau nežinau, padėkit merginos verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solidalida: 14 gruodžio 2011 - 09:36
Solidalida, be turėtum labiausiai klausyt savęs - jei tau širdis neplyšta pagalvojus, kad viskas bus baigta, gal ir verta užbaigt, bet jei jausmai tikri, manau, verta palaukt. Juk tavo draugo tikrai niekas neprivers laukti, jei pats to nenorės. Aš kažkaip laikau už jus kumščius ir tikiu, kad pasiseks smile.gif
Atsakyti
Solidada, tai kas tie puse metu palyginus su visu gyvenimu. Net nežinau.. jei gali galvot kad su kitu žmogum galėtum šeimą sukurt... Negali viena nuspręsti ir negali visko palikti tik jam. Arba pasidalink iš karto šitom abejonėm su juo, kad iš proto neišeitum. mirksiukas.gif
Atsakyti
Solidalida,mano patarimas irgi toks,kad turit jus abu susesti ir pakalbeti nuosirdziai. Vienam kazkuriam priimti sprendima ar ne per didelis darbas,kai esate dviese,kai yra kazkokie jausmai. O jau tada kaip bus,taip. Jei ir butu tas liudnesnis variantas,tai tas buvimas kazkur toli,kitoj aplinkoj,manau lengviau uzgydytu visus skauduliukus. Nors tie santykiai dar visai sviezi,tai naturalu yra tureti visokiu baimiu. As linkiu tik sekmes visame kame 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kaip džiaugiuosi,kad radau šitą temą. Mano atveju esu išvažiavusi aš, o draugas kantriai laukia ir stengiasi aplnakyt jau tris mėnesius ir dar mažiausiai mėnesį turės laukt.
Bėda ,kad sykiu buvome praleidę tiek mažai laiko ir nors kai jis būna arti drugeliai pilve skraido , bet tas bendravimas per atstumą kelia tiek abejonių.
Jau net nebežinau myliu aš jį, ar čia tik susižavėjimas. Ar verta( ir ar vertėjo) ir jam, ir man šitiek laukt.
Sunkus toks bendravimas tikrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dramaqueen: 15 gruodžio 2011 - 00:03