QUOTE(Kliamka @ 2011 12 11, 21:04)
Ačiū.
aš mielai pasimatyčiau, bet kaip čia bus, Dievai težino.
O gal preliminariai aišku bent, kada tas pasimatymas nusimato? Kokiu būdu jūs abu dabar palaikot ryšį?
Papildyta:
QUOTE(ernesta1234 @ 2011 12 11, 20:15)
Manau, kad kiekvieną tas atstumas labai individualiai veikia. Pvz man, trumpi išsiskyrimai nieko baisaus, tarkim savaitė, kelios. Ilgų negaliu ištverti. Juolabiau, kad vyrai nelabai moka rodyti kažkokius jausmus per atstumą, o moterims taip to reikia. O šiaip, mano nuomone, atstumas tikrai niekada nesuartina, o tik skiria. Labai daug pažystamų išsiskirdavo būdami atskirai. Ko gero, tokie žmonės buvo, kuriems reikėdavo to žmogiško ryšio, artumo.
Teisingai
festina lente rašo. Visiems žmonėms reikia fizinio artumo. Todėl vienaip ar kitaip stengiamasi, kad tas atstumas truktų kuo trumpiau. Bet dar svarbiau yra emocinis artumas. Tai jis, o ne kilometrai išskiria žmonės. Kai kurie iš atstumo tikisi keistų dalykų. Pavyzdžiui, gyvena per atstumą kiekvienas savo gyvenimą, mažai bendrauja ir tikisi, kad santykiai savaime rutuliosis. Ne, jie niekada savaime nesirutulioja į teigiamą pusę. Ypač per atstumą būnant į juos reikia daug įdėti, investuoti.
Papildyta:
QUOTE(festina lente @ 2011 12 11, 20:32)
Kaip mergaitems sekasi? As jau kasdien vis placiau sypsausi,man tos sventes buve nebuve,nes tik vyro laukiu
Linkejimai visoms laukiancioms
Puikiai sekas. Beje, mudvien su Tavim laukti tiek pat liko
Mano irgi nuotaika su kiekviena diena vis geresnė. Net sunku patikėti, kad JAU TUOJ!
Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2011 12 11, 21:04)
Kas nori, tas bendrauja. Mano pusseseres vyras jos du metus laukė, nors buvo tik vieną kartą matęs. Kita draugė jau septynis metus draugauja per atstumą su kitos tautybės žmogum. Čia tas kaltės suvertimas atstumui tai vien tik pasiteisinimas. Tokie ir be atstumo anksčiau ar vėliau išsiskiria.
Taip, manau, daug žmonių tokių laimingų porų pažįsta. Mano draugė, dar būdama 16-metė mokinukė pradėjo draugauti su vaikinu per atstumą. O vaikinas užsienietis. Visi jai aiškino, kaip trumpai truks jų santykiai ir kaip jie išsiskirs, nes abu nebepakęs tokio bendravimo. Bet kiekvieną vakarą ji sėsdavo prie
skaipo ir plepėdavo su juo apie gyvenimą, apie santykius, apie viską. Po to ji atvažiavo į jo šalį mokytis. Dar po metų su puse apsigyveno kartu Dabar ruošiasi įsikurti savo naujuose namuose. Dalyvausiu įkurtuvėse
Tikiuosi, kad ir vestuvėse po dar kelių metų sudalyvausiu.