QUOTE(abiga @ 2011 11 27, 16:32)
Sveikos, merginos Mes irgi buvome ant išsiskyrimo ribos ir nesu įsitikinus, ar ilgai dar būsim kartu - ne tiek dėl atstumo, kiek jo jausmai man ne tokie stiprūs kaip mano jam, jis nori, kad buity juo labiau pasirūpinčiau ir palaikyčiau, o kaip tai padaryt, kai atstumas skiria. Taip, kartais pati nlendu į akis ir nerodau iniciatyvos, nes man nepatika girdėti, kad viskas normaliai, o suprasti, kad jis vėl piktas, pavargęs. Tik pas mus viskas skaudžiau, nes kartu esam daugiau nei 2 metus ir iki šiol visada planavom bendrą ateitį kartu. Stipresnė moteris mano situacijoje jį paliktų pati. Džiugu, kad jūs išsiaiškinote, Solidada Gal jūs dar neapsišlifavot, nes ne tiek ilgai esat kartu, bet tikiu, kad jums viskas bus gerai.
Lietuvoj orai irgi lietingi ir vėjuoti, brr. noris tik sėdėt su kavos puodeliu ir knyga, niekur nelist.
Lietuvoj orai irgi lietingi ir vėjuoti, brr. noris tik sėdėt su kavos puodeliu ir knyga, niekur nelist.
Labas, abiga. Užjaučiu Man čia dar vienas įrodymas, kad moterys psichologiškai stipresnės ir kantresnės, o vyrai, pasitaikius sunkumams, nustoja dėti pastangas. Ir labai sunku, kad vis dar mylint sunku žengti žingsnį išsiskyrimo link. Bet ar jo reikia, geriausiai žinai Tu pati. Po skausmingų santykių neretai ateina kiti, atnešantys daugiau gražių akimirkų ir supratimą, kad va dabar jau tikrai sutikai tą savo žmogų.
O mes šiąnakt su SB pliurpėk iki trijų Tai abu labai ilgai miegojom... Jau skaičiuojam dienas iki susitikimo, nes esam labai vienas kito pasiilgę.