Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą

QUOTE(abiga @ 2011 11 27, 16:32)
Sveikos, merginos 4u.gif Mes irgi buvome ant išsiskyrimo ribos ir nesu įsitikinus, ar ilgai dar būsim kartu - ne tiek dėl atstumo, kiek jo jausmai man ne tokie stiprūs kaip mano jam, jis nori, kad buity juo labiau pasirūpinčiau ir palaikyčiau, o kaip tai padaryt, kai atstumas skiria. Taip, kartais pati nlendu į akis ir nerodau iniciatyvos, nes man nepatika girdėti, kad viskas normaliai, o suprasti, kad jis vėl piktas, pavargęs. Tik pas mus viskas skaudžiau, nes kartu esam daugiau nei 2 metus ir iki šiol visada planavom bendrą ateitį kartu. Stipresnė moteris mano situacijoje jį paliktų pati. Džiugu, kad jūs išsiaiškinote, Solidada smile.gif  Gal jūs dar neapsišlifavot, nes ne tiek ilgai esat kartu, bet tikiu, kad jums viskas bus gerai.
Lietuvoj orai irgi lietingi ir vėjuoti, brr. noris tik sėdėt su kavos puodeliu ir knyga, niekur nelist.

Labas, abiga. Užjaučiu console.gif Man čia dar vienas įrodymas, kad moterys psichologiškai stipresnės ir kantresnės, o vyrai, pasitaikius sunkumams, nustoja dėti pastangas. Ir labai sunku, kad vis dar mylint sunku žengti žingsnį išsiskyrimo link. Bet ar jo reikia, geriausiai žinai Tu pati. Po skausmingų santykių neretai ateina kiti, atnešantys daugiau gražių akimirkų ir supratimą, kad va dabar jau tikrai sutikai tą savo žmogų.

O mes šiąnakt su SB pliurpėk iki trijų doh.gif Tai abu labai ilgai miegojom... Jau skaičiuojam dienas iki susitikimo, nes esam labai vienas kito pasiilgę.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 27, 15:55)
Sveika, Solidalida,

Aš manau, kad visada sunkiausia yra pradžioje. Tas jūsų keturias savaites taip ir vadinčiau. Nes žmonės dar nepratę būti atskirai, daug ko bijo, dar truputį mažiau pasitiki vienas kitu. Todėl neretam kyla tokių minčių, kad paprasčiau būtų viską baigti ir nesikankinti. Kai kurie ir baigia.

Šiaip tie keli mėnesiai apskritai nėra ilgas laikas. Tad kalbėkitės, kalbėkitės ir dar kartą kalbėkitės. Juk trys mėnesiai yra taip nedaug... Gal taviškis labai nekantrus ir dėl to jį tokios mintis apninka?

Pas mane savaitgalis lietingas. Todėl tai tvarkausi, tai mokausi. Buvau trumpam iškišus nosį į parduotuvę. Šiandien niekur neisiu, nes labai vėjuota ir visą laiką lyja. Penktadienį pajutau tokį guziuką ant gomurio. Apsižiūrėjau, yra ir daugiau pūlinukų, gerklę labai skaudėjo ir pakilo temperatūra. Tai vis dar geriu vaistus, nors temperatūros daugiau ir nebeturiu.

O kas yra Tavo bendradarbiai? Kinai ar taip pat užsieniečiai iš kitų valstybių?

Ramaus sekmadienio visoms 4u.gif

ačiū už patarimus 4u.gif
Mano bendradarbiai japonai, vokiečiai smile.gif visi paskendę darbuose, net ir savaitgaliais pluša, kad namo greičiau galėtų vykt doh.gif bet dar paaiškėjo, jog jiems laikas prailgėjo ir vizas net prailgina doh.gif aš griežtai pasisakiau, jog ilgiau nedirbsiu negu trys men ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 27, 17:05)
Labas, abiga. Užjaučiu console.gif Man čia dar vienas įrodymas, kad moterys psichologiškai stipresnės ir kantresnės, o vyrai, pasitaikius sunkumams, nustoja dėti pastangas. Ir labai sunku, kad vis dar mylint sunku žengti žingsnį išsiskyrimo link. Bet ar jo reikia, geriausiai žinai Tu pati. Po skausmingų santykių neretai ateina kiti, atnešantys daugiau gražių akimirkų ir supratimą, kad va dabar jau tikrai sutikai tą savo žmogų.

O mes šiąnakt su SB pliurpėk iki trijų doh.gif Tai abu labai ilgai miegojom... Jau skaičiuojam dienas iki susitikimo, nes esam labai vienas kito pasiilgę.

mes taipogi skaičiuojam doh.gif ištiesų kai pagalvoji kad tos 55 dienelės ir viskas, tai geriau palieka... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Solidalida @ 2011 11 28, 12:10)

Na ir šaunuolė, kad atsisakei, jeigu nenori 4u.gif

Mums, jei įskaičiuosim šiandieną, laukti liko 20 dienų wub.gif O ir jūsiškės 55 nėra taip jau daug. Suprantama, kad per šventes norisi būti kartu, bet ką padarysi. Gal per visas likusias šventes taip ir bus.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 28, 13:29)
Na ir šaunuolė, kad atsisakei, jeigu nenori 4u.gif

Mums, jei įskaičiuosim šiandieną, laukti liko 20 dienų  wub.gif O ir jūsiškės 55 nėra taip jau daug. Suprantama, kad per šventes norisi būti kartu, bet ką padarysi. Gal per visas likusias šventes taip ir bus.

jums išviso laukti liko mažai wub.gif smagu, jog šventes jūs sutiksit kartu 4u.gif ką padarysi, jog šios artėjančios šventės nekartu..galbūt tikrai kitas pasitiksime kartu g.gif laiko klausimas rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Kaip sekasi laukti? Kaip jūsų savaitgaliai prabėgo? Vis mažiau ir mažiau lieka iki švenčių, tai turbūt daugelis iš mūsų nežmoniškai jų laukia 4u.gif Aš po truputį joms jau irgi ruošiuosi - dovanėlių sąrašą pildau. Šiandien su kursioke po mokslų nuėjom į turgų sūrių įdomių paieškoti, papietavom. Jai irgi šviečiasi draugystė per atstumą, tai labai smagiai paplepėjom apie bendrus džiaugsmus ir rūpesčius wub.gif

Solidalida, žinoma, kad bus dar daug kartu sutiktų švenčių jums. O ir tavo laikas ten jau įpusėjo, taigi ir geros nuotaikos turėtų daugėt.

Abiga, kas naujo Tavo fronte? Gal nuotaikos jau truputį giedresnės? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 06 gruodžio 2011 - 19:43
Jums dainele ir paskaitykit kokios mintys. Kai kurios kiaurai smeigia. Kantrybes laukiancioms ir lengvu minciu. 4u.gif
http://www.youtube.c...h?v=BXtw40Qn44w
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 12 07, 22:55)
Jums dainele ir paskaitykit kokios mintys. Kai kurios kiaurai smeigia. Kantrybes laukiancioms ir lengvu minciu. 4u.gif
http://www.youtube.c...h?v=BXtw40Qn44w

Ačiū 4u.gif Man tai nesimiega, galva minčių pilna.
Atsakyti
Elegantiškai sninga, malonu girdėt iš tavęs smile.gif Manau, turėti tokią kursiokę labai smagu, abiem lengviau, kai išsakot viskas, kas širdy guli. Ir jai tikriausiai norisi kuo daugiau iš tavęs išgirst apie draugystę per atstumą, jos ypatybes 4u.gif

Kliamka, ačiū 4u.gif Pati ne iš draugaujančių per atstumą? Kaip kitos merginos laikosi, nejaugi čia mūsų tiek mažai? mirksiukas.gif

Pas mus viskas lyg niekur nieko, tarsi jokių kritiškų dienų ir sunkumų nebuvę, na, manau, ir neverta prie to grįžt, bet kad tikrai viskas buvo labai blogai. Pvz. jis pasakoja man apie savo draugo laikiną (?) išsiskyrimą su mergina (jo nuomone, čia nė bent "pertrauka pasilakstyt" ir aš jam pritariu iš esmės, kokie gali būti pailsėjimai vienas nuo kito, čia švelnesnė išsiskyrimo forma, manau) ir baisisi, kaip ji persekioja, tarsi pamiršęs, kad vos prieš porą savaitę jis irgi buvo piktas, liūdnas, norėjo būti vienas ir mano daiktus kur pas jį buvo sukrovęs. Bet dabar tfu tfu, viskas kaip senais gerais laikais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2011 12 08, 16:54)
Kliamka, ačiū  4u.gif Pati ne iš draugaujančių per atstumą?

Nea, tik laukiu jo, ir jo laiškų. Kada grįš nežinau, kada gausiu nežinau. doh.gif be to, jis yra nusivylęs bendravimu per atstumą, bijo kad vėl nieko neišeis, lb sunku man būti ta atsvara ir bandyti įtikinti kad viskas įmanoma. Gal galit kažką patart kaip pakeisti tokias žmogaus mintis, jūs daugiau patirties turit. unsure.gif
Atsakyti
Oi mergaites,kokia nuotaika gera ax.gif liko tik 10 dieneliu palaukti. Man jau kalasi sparnai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2011 12 08, 16:54)

Tikrai smagiau, kad yra tokių žmonių. Dar turiu vieną labai gerą draugę, kuri dvejus metus su savo vaikinu draugavo per atstumą. Tik jos vaikinas olandas, kur ir aš dabar esu. Ir prieš keletą metų mes abu su juo įkalbėjom ją pasirinkti studijas čia, o ne kaip ji tuo metu norėjo - UK. Tai jaučiuosi irgi truputį prisidėjusi, kad jie dabar gyvena kartu biggrin.gif wub.gif Bet kuriuo atveju, visad smagiau pasidalinti patirtimi, nes tie, kurie to nepatyrė, nebūtinai supranta.

Džiugu girdėt, kad Tavo su SB santykiai pasitaisė 4u.gif Labai įdomi nuotaikų kaita. Gal čia ir vyrams koks PMS būna, ar juos taip darbas veikia? biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(festina lente @ 2011 12 08, 20:34)
Oi mergaites,kokia nuotaika gera  ax.gif  liko tik 10 dieneliu palaukti. Man jau kalasi sparnai  wub.gif

Man irgi tas pats, liko vienodai dienų. Na, šiandien jau nebe 10, o tik 9, jau vienaženklis skaičius wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2011 12 08, 19:53)
Nea, tik laukiu jo,  ir jo laiškų. Kada grįš nežinau, kada gausiu nežinau. doh.gif  be to, jis yra nusivylęs bendravimu per atstumą, bijo kad vėl nieko neišeis, lb sunku man būti ta atsvara ir bandyti įtikinti kad viskas įmanoma. Gal galit kažką patart kaip pakeisti tokias žmogaus mintis, jūs daugiau patirties turit. unsure.gif

Kliamka, mieloji, suprantu kaip sunku, nes pati pradžia ir tiek daug netikrumo. Manau, kad čia dauguma mūsų tą visą perėjom.

Žinok, Tu jo niekaip neįtikinsi, kad jums išeis. Jis pats turi norėti, kad išeitų. Jei jis to norės ir įdės pakankamai pastangų su tavo pagalba, tuomet tikrai išeis. Nežinau, ar Tu gali pakeisti jo mintis. Dėl kokios būtent priežasties jis sako, kad neišeis? Kad Tu pasiduosi kokiai pagunda, kad jis pasiduos, ar dar kažkas?
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 12 09, 15:37)
Žinok, Tu jo niekaip neįtikinsi, kad jums išeis. Jis pats turi norėti, kad išeitų. Jei jis to norės ir įdės pakankamai pastangų su tavo pagalba, tuomet tikrai išeis. Nežinau, ar Tu gali pakeisti jo mintis. Dėl kokios būtent priežasties jis sako, kad neišeis? Kad Tu pasiduosi kokiai pagunda, kad jis pasiduos, ar dar kažkas?

Suprantu, kad jis turi norėti, ir jam sakiau, ir jis pats su tuo sutinka. Jis taip sako, nes, manau, jaučiasi nesuprastas, yra nusivylęs ankstesne draugyste, matyt pastangu dejo, tikejo zmogum, o ji to neistvere gal, gal to atstumo, gal kazkokiu kt priezasciu buvo. Smulkiai nezinau. Jis sako maždaug: jei taip galima žmones keisti tai geriau būsiu vienas.
Matai čia dar neina kalba apie pasitikėjimą manim. biggrin.gif rolleyes.gif Bet kaip ir pažadėjo su manim vėl pasimatyti. Sakiau man nesvarbu kada, o iš tikro tai juk norėčiau žinoti bent kurią savaitę. doh.gif
Atsakyti