Elegantiškai sninga, darbas maniškį tikrai išvargina. Bet ir anksčiau pavargdavo, tad sakau, kažkas negerai, turbūt ir nuo manęs pavargo. Ir bijau, ir noriu greičiau viską išsiaiškint. Žodžiu, nelinksma man šiuo metu, visai be nuotaikos esu ir nieko negaliu su savim padaryt, juk myliu šį žmogutį. Įsivaizduoju, jums abiems kaip tik smagu turėt jau bilietą atgal ir žinot, kad su kiekviena diena artėja šventės ir pasimatymas
Solidada, taip pat dėkoju už palaikymą, džiugu girdėt, kad judu atvirai bendraujat ir laukiat vienas kito pamatysi, tie 2 su kažkiek mėnesio praeis ir tada juk visai netrumpai būsit kartu, net jei vasarai vėl teks pabūt per atstumą
Mums kasmet tas laikotarpis nuo lapkricio iki ziemos svenciu buna gan sunkus. Vyras dirba labai daug,ilgai,kartais net ir be iseiginiu. Labai pavargsta fiziskai,emociskai. Mazai laiko lieka bendravimui... Bet reikia baigdineti visokius darbus darbelius,kad galetu gryzti i namus per sventes. Tenka apsisarvuoti kantrybe.
Labas rytas
kas dėl įtampos, tai š irgi jau išmokau būti kantrestė, nes maniškis irgi labai pavargsta, būna, kad net grįžęs čia, būna piktas ir irzlus, o man norisi, kad jis būtų mielas ir švelnus Tačiau išmokau patylėti, paguosti ir nusileisti, kai reikia
Solidalida, sveika, prisijungusi Azija na, tikrai, įdomu kaip, papasakok ką nors iš tenykščių gyvenimo
kas dėl įtampos, tai š irgi jau išmokau būti kantrestė, nes maniškis irgi labai pavargsta, būna, kad net grįžęs čia, būna piktas ir irzlus, o man norisi, kad jis būtų mielas ir švelnus Tačiau išmokau patylėti, paguosti ir nusileisti, kai reikia
Solidalida, sveika, prisijungusi Azija na, tikrai, įdomu kaip, papasakok ką nors iš tenykščių gyvenimo
QUOTE(abiga @ 2011 11 21, 17:23)
Elegantiškai sninga, darbas maniškį tikrai išvargina. Bet ir anksčiau pavargdavo, tad sakau, kažkas negerai, turbūt ir nuo manęs pavargo. Ir bijau, ir noriu greičiau viską išsiaiškint. Žodžiu, nelinksma man šiuo metu, visai be nuotaikos esu ir nieko negaliu su savim padaryt, juk myliu šį žmogutį. Įsivaizduoju, jums abiems kaip tik smagu turėt jau bilietą atgal ir žinot, kad su kiekviena diena artėja šventės ir pasimatymas
Solidada, taip pat dėkoju už palaikymą, džiugu girdėt, kad judu atvirai bendraujat ir laukiat vienas kito pamatysi, tie 2 su kažkiek mėnesio praeis ir tada juk visai netrumpai būsit kartu, net jei vasarai vėl teks pabūt per atstumą
ačiū
Papildyta:
QUOTE(Flintuke @ 2011 11 22, 08:30)
Labas rytas
ai, kad nėra ko pasakoti, dirbu ir tiek nepatinka man čia
QUOTE(abiga @ 2011 11 21, 17:23)
Ačiū, dėl bilieto abu labai džiaugiamės
O Tau gal išeina su juo per kokį skaipą truputį daugiau pabendrauti ir pasiaiškinti? Kai jūs abu turėsit daugiau laiko, pavyzdžiui, savaitgalį kokį. Jei pavargęs nuo darbų, nebūtinai reiškia, kad pavargęs ir nuo Tavęs. Tiesiog vyrai, būdami pavargę, išvis turbūt labiausiai nori būti vieni ir nebendrauti su niekuo. Maniškis vakar irgi išvargęs paskambino, metai baiginėjasi, dar visokios ataskaitos kabo, kurias reikės pristatyti. Tai nusiunčiau anksčiau miegot, kad geriau pailsėtų, ir pati anksčiau atsiguliau. Tik kad miegu pastaruoju metu ir vėl tragiškai
Papildyta:
QUOTE(festina lente @ 2011 11 21, 19:09)
Mums kasmet tas laikotarpis nuo lapkricio iki ziemos svenciu buna gan sunkus. Vyras dirba labai daug,ilgai,kartais net ir be iseiginiu. Labai pavargsta fiziskai,emociskai. Mazai laiko lieka bendravimui... Bet reikia baigdineti visokius darbus darbelius,kad galetu gryzti i namus per sventes. Tenka apsisarvuoti kantrybe.
Kažkaip šitą periodą, kai esam per atstumą, ištverti sekasi lengviau nei kitus. Po vasaros grįžus čia jau pradedu laukt žiemos švenčių ir jos greitai ateina. Man būna sunkiau grįžti po jų ir būti čia likusią žiemos dalį, kai lauke dar daug tamsos ir niūru, miestas nupuoštas, tada taip norisi būti kartu. Tada ir pačiai darosi niūru ir liūdna. Ir pavasarį taip pat liūdniau būna pagalvojus, kaip kur nors kartu išeitume, nuvažiuotume, nuveiktume...
Papildyta:
QUOTE(Flintuke @ 2011 11 22, 08:30)
Labas rytas
Flintuke, taip taip, ko jau ko, bet šitų dalykų per atstumą išmokstam
Papildyta:
QUOTE(Solidalida @ 2011 11 22, 08:49)
ai, kad nėra ko pasakoti, dirbu ir tiek nepatinka man čia
O kokioj Tu šalyje esi? Jei nepatinka, tai belieka ir džiaugtis tuo, kad teliko nebedaug.
aš Kinijoje, Šanchajuje
QUOTE(Solidalida @ 2011 11 23, 10:48)
aš Kinijoje, Šanchajuje
Ech, mergyt, tai mano viena iš svajonių kada nors Kiniją aplankyti. Pasilikti nenorėčiau, bet pasižiūrėt, kaip ir kuo ten jie gyvena norėtųsi dėl smalsumo.
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 23, 13:40)
Ech, mergyt, tai mano viena iš svajonių kada nors Kiniją aplankyti. Pasilikti nenorėčiau, bet pasižiūrėt, kaip ir kuo ten jie gyvena norėtųsi dėl smalsumo.
būtinai tada čia apsilankykite, kai leis lėšos, nes pinigėlių tikrai nemažai reikia jei viską mokėčiau iš savo piniginės čia nebūčiau bet kai apmoka ir dar darbelio yra, tai tada kodėl gi ne verda čia kinijoje gyvenimas kaip antras pasaulis...begalo gražu ir viskas skiriasi nuo Europos, tik vat gaila angliškai kalbančių mažokai
QUOTE(Solidalida @ 2011 11 25, 20:29)
būtinai tada čia apsilankykite, kai leis lėšos, nes pinigėlių tikrai nemažai reikia jei viską mokėčiau iš savo piniginės čia nebūčiau bet kai apmoka ir dar darbelio yra, tai tada kodėl gi ne verda čia kinijoje gyvenimas kaip antras pasaulis...begalo gražu ir viskas skiriasi nuo Europos, tik vat gaila angliškai kalbančių mažokai
Solidalida, tikrai tikiu, kad įdomu. Man jau ir Olandijoje šiek tiek egzotiška pradžioj buvo, nors ir europinė kultūra Kita vertus, vis tiek ne tas pats, kas sava. O kai kurios smulkmenos erzina iki kaulų smegenų, todėl ir nežadu čia pasilikti visam laikui. Na, bet pamatymu ir pažinimu tikrai džiaugiuosi ir manau, kad džiaugsiuos visą gyvenimą
O kaip Tu ten laisvalaikį leidi? Kai angliškai nėra su kuo bendrauti. Su bendradarbiais tikriausiai?
Gero savaitgalio, merginos Ką planuojat nuveikti per jį?
nelabai tie mano bendradarbiai noriai bendrauja dažniausiai vaikštau po parduotuves, lankausi lankytinose vietose
vakar košmariška diena buvo su MB susitarėm sms žinutėm laiką, kada abu galim prie skypes pribėgti pasišnekučiuoti, nenoriai jis visą tai darė, bet velniai griebtu..
nu ir ką jūs sau galvojat? piktas, suirzęs, pasimetęs jausmuose ir pnš ...
pradėjo linkti kalba apie tolimesnį mudviejų ryšį.. ir jis kaip supratau jį norėjo vakar nutraukti taip paprastai, lengvai...na jau ne pagalvojau... ir liepiau viską išsilieti ant manęs, viską išsipasakoti ir pnš po keletos valandų ačiū dievui, radome bendrą kalbą buvau jau išsekusi įrodynėti savo. Suprantu, jog jam sunku, kad aš tiek toli, bet prieit prie šitos temos ...
šiandien vėl pasikalbėjome lyg ir viskas gerai.. ištvėrė jau beveik keturias savaites ištvers gal ir likusias septynias ir truputi...tikiuosi
vakar jau klausinėjo ko norėčiau orouoste apart gelių tai priėmiau sprendimą, kad šokoladinio jo kepto pyrago nes taip pasiilgau
eh... vaikiškai naivu tikėti, jog viskas bus kaip sviestu patepta...per keturias savaites "slydom" tik vieną kartą... tfu tfu tfu, kad tik per likusias "nepaslystume"
o kaip jūsų visų merginos santykiai? tylu ramu čia...
Papildyta:
p.s.
jaukaus sekmadienio vakaro
ir geros naujos savaites
vakar košmariška diena buvo su MB susitarėm sms žinutėm laiką, kada abu galim prie skypes pribėgti pasišnekučiuoti, nenoriai jis visą tai darė, bet velniai griebtu..
nu ir ką jūs sau galvojat? piktas, suirzęs, pasimetęs jausmuose ir pnš ...
pradėjo linkti kalba apie tolimesnį mudviejų ryšį.. ir jis kaip supratau jį norėjo vakar nutraukti taip paprastai, lengvai...na jau ne pagalvojau... ir liepiau viską išsilieti ant manęs, viską išsipasakoti ir pnš po keletos valandų ačiū dievui, radome bendrą kalbą buvau jau išsekusi įrodynėti savo. Suprantu, jog jam sunku, kad aš tiek toli, bet prieit prie šitos temos ...
šiandien vėl pasikalbėjome lyg ir viskas gerai.. ištvėrė jau beveik keturias savaites ištvers gal ir likusias septynias ir truputi...tikiuosi
vakar jau klausinėjo ko norėčiau orouoste apart gelių tai priėmiau sprendimą, kad šokoladinio jo kepto pyrago nes taip pasiilgau
eh... vaikiškai naivu tikėti, jog viskas bus kaip sviestu patepta...per keturias savaites "slydom" tik vieną kartą... tfu tfu tfu, kad tik per likusias "nepaslystume"
o kaip jūsų visų merginos santykiai? tylu ramu čia...
Papildyta:
p.s.
jaukaus sekmadienio vakaro
ir geros naujos savaites
Sveika, Solidalida,
Aš manau, kad visada sunkiausia yra pradžioje. Tas jūsų keturias savaites taip ir vadinčiau. Nes žmonės dar nepratę būti atskirai, daug ko bijo, dar truputį mažiau pasitiki vienas kitu. Todėl neretam kyla tokių minčių, kad paprasčiau būtų viską baigti ir nesikankinti. Kai kurie ir baigia.
Šiaip tie keli mėnesiai apskritai nėra ilgas laikas. Tad kalbėkitės, kalbėkitės ir dar kartą kalbėkitės. Juk trys mėnesiai yra taip nedaug... Gal taviškis labai nekantrus ir dėl to jį tokios mintis apninka?
Pas mane savaitgalis lietingas. Todėl tai tvarkausi, tai mokausi. Buvau trumpam iškišus nosį į parduotuvę. Šiandien niekur neisiu, nes labai vėjuota ir visą laiką lyja. Penktadienį pajutau tokį guziuką ant gomurio. Apsižiūrėjau, yra ir daugiau pūlinukų, gerklę labai skaudėjo ir pakilo temperatūra. Tai vis dar geriu vaistus, nors temperatūros daugiau ir nebeturiu.
O kas yra Tavo bendradarbiai? Kinai ar taip pat užsieniečiai iš kitų valstybių?
Ramaus sekmadienio visoms
Aš manau, kad visada sunkiausia yra pradžioje. Tas jūsų keturias savaites taip ir vadinčiau. Nes žmonės dar nepratę būti atskirai, daug ko bijo, dar truputį mažiau pasitiki vienas kitu. Todėl neretam kyla tokių minčių, kad paprasčiau būtų viską baigti ir nesikankinti. Kai kurie ir baigia.
Šiaip tie keli mėnesiai apskritai nėra ilgas laikas. Tad kalbėkitės, kalbėkitės ir dar kartą kalbėkitės. Juk trys mėnesiai yra taip nedaug... Gal taviškis labai nekantrus ir dėl to jį tokios mintis apninka?
Pas mane savaitgalis lietingas. Todėl tai tvarkausi, tai mokausi. Buvau trumpam iškišus nosį į parduotuvę. Šiandien niekur neisiu, nes labai vėjuota ir visą laiką lyja. Penktadienį pajutau tokį guziuką ant gomurio. Apsižiūrėjau, yra ir daugiau pūlinukų, gerklę labai skaudėjo ir pakilo temperatūra. Tai vis dar geriu vaistus, nors temperatūros daugiau ir nebeturiu.
O kas yra Tavo bendradarbiai? Kinai ar taip pat užsieniečiai iš kitų valstybių?
Ramaus sekmadienio visoms
Sveikos, merginos Mes irgi buvome ant išsiskyrimo ribos ir nesu įsitikinus, ar ilgai dar būsim kartu - ne tiek dėl atstumo, kiek jo jausmai man ne tokie stiprūs kaip mano jam, jis nori, kad buity juo labiau pasirūpinčiau ir palaikyčiau, o kaip tai padaryt, kai atstumas skiria. Taip, kartais pati nlendu į akis ir nerodau iniciatyvos, nes man nepatika girdėti, kad viskas normaliai, o suprasti, kad jis vėl piktas, pavargęs. Tik pas mus viskas skaudžiau, nes kartu esam daugiau nei 2 metus ir iki šiol visada planavom bendrą ateitį kartu. Stipresnė moteris mano situacijoje jį paliktų pati. Džiugu, kad jūs išsiaiškinote, Solidada Gal jūs dar neapsišlifavot, nes ne tiek ilgai esat kartu, bet tikiu, kad jums viskas bus gerai.
Lietuvoj orai irgi lietingi ir vėjuoti, brr. noris tik sėdėt su kavos puodeliu ir knyga, niekur nelist.
Lietuvoj orai irgi lietingi ir vėjuoti, brr. noris tik sėdėt su kavos puodeliu ir knyga, niekur nelist.