Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą

QUOTE(Flintuke @ 2011 11 17, 14:19)
aij, kad pati gerai nežinau. Jums taip nebūna, kad viduj pyktis kyla ant visko, o aiškios priežasties nėr, o pms tikrai dar per anskti  ax.gif

Būna. Bet visada tik per PMS. Arba šiaip būnu labai nuo visko pavargusi. Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 17, 13:27)
Būna. Bet visada tik per PMS. Arba šiaip būnu labai nuo visko pavargusi. Laikykis 4u.gif

na, jau praeina, juk jau grįžau į SM dalyvaut toliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flintuke @ 2011 11 17, 14:28)
na, jau praeina, juk jau grįžau į SM dalyvaut toliau  biggrin.gif

Puiku. Uždalyvausi čia su mumis ir bus linksmiau biggrin.gif Aš va jau bandau žiūrėtis bilietų namo per šventes. Kaip laukiu wub.gif
Atsakyti
Flintuke, dažnai taip būna, gal tik ne tiek pyktis, kiek beviltiškumas. Laikykis smile.gif ir visos kitos laukiančios taip pat.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Prisijungsiu prie šitos temelės, jei niekas prieš g.gif
Papasakosiu apie savo draugystę.. blush2.gif
Pažįstami esame jau daugiau negu 4 metus. Bendravome tik kaip draugai visus tuos metus. Neperseniausiai, susiburkavome blush2.gif tris savaites bendravome artimai, po dviejų savaičių pradėjome rimtus santykius smile.gif ir štai, paaiškėjo, jog turiu išvykti ilgam laikui į visai kitą pasaulio pusę doh.gif o tas ilgas laikas apie du mėnesius... ilgas laikas, nes draugystė tik pradėjom...o man reikėjo išvykti blush2.gif pranešiau iškart tai sužinojusi..labai džiaugėsi, palaikė ir paskatino vykti rolleyes.gif ... dabar bendraujame sms žinutėmis, skype ir kartais gmail laiškučiais ax.gif jau daugiau negu dvi savaitės prabėgo..pasiilgome labai vienas kito, bet ištversime tikiuosi blush2.gif nesu naivi, bet šykartą privalau pabūti naivesne, nes kitaip schmoll.gif iškarto pratrūksiu ir užbaigsiu draugystę būdama toli nuo jo.. doh.gif dabar kaip ir viskas gerai..na ant tiek gerai, kiek gali būti meilėi per atstumą blush2.gif smile.gif
visoms laukiančioms ir draugaujančioms per atstumą stiprybės 4u.gif niekada nemaniau, jog ir man teks tai patirti doh.gif bet niekada nesakyk niekada mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Solidalida @ 2011 11 20, 11:44)
Sveikutės 4u.gif
Prisijungsiu prie šitos temelės, jei niekas prieš  g.gif
Papasakosiu apie savo draugystę.. blush2.gif

Sveika atvykusi ir žinoma, kad galima 4u.gif

O aš manau, kad nebe taip daug laiko atskirai jums beliko, nors pradžioje draugystės jis tikrai sunkiau ištveriamas. Kai mes su SB pradėjom draugauti, aš jau gyvenau ne Lietuvoje (tik pradėjom per mano atostogas), ir žinojau, kad taip ne du mėnesius bus, o mažiausiai porą metų. Tikrai buvo labai sunku, vis svarsčiau, ar verta čia veltis, abejojau, ar jis tas žmogus, rasdavau tai patvirtinančių trūkumų, svarsčiau netgi galimybę išsiskirti ir šiaip jo atžvilgiu elgiausi nelabai gražiai. Jau žadėjau jam pasakyti, kad baigta, o dabar be galo džiaugiausi, kad to nepadariau. Grįžau ilgesniam laikui, kalbėjomės, aiškinomės, aš pasakiau, kad man buvo labai sunku ir tie dalykai buvo dėl stiprios įtampos viduje bei draskymosi. O dabar kasdien džiaugiuosi, kad esam kartu ir kad likau. Nors kartais ir susiginčijam, pasipykstam, bet daug išmokom kalbėtis, aiškintis ir įsiklausyti vienas į kitą. Dabar jokio kitokio žmogaus šalia net neįsivaizduoju, nes iš jo gaunu visą tą ramybę... Taip kad, svarbiausia, neleisk šitam laikinam atstumui priversti Tave prisigalvoti to, ko nėra 4u.gif

Kaip Jūsų savaitgalis, merginos? 4u.gif
Atsakyti
Solidalida, jei gerai supratau, jūsų atstumas iš viso truks tik 2 mėn? Suprantu, jums atrodo daug, bet atvirai pasakysiu, pavydžiu wink.gif Man savaitgalis liūdnas, jo nuotaikos nekokios, tai ir man persiduoda. Kai man blogai, kaip tik noriu būt su juo, o vat jis nori pabūt vienas ir dar sako nieko neprisigalvot doh.gif O kaip man gali būti gera, kai jis nuolat pavargęs ir psichologoškai blogai jaučias. Žodžiu, optimizmu jus čia neįkvėpsiu, bet yra kaip yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2011 11 20, 17:54)
Solidalida, jei gerai supratau, jūsų atstumas iš viso truks tik 2 mėn? Suprantu, jums atrodo daug, bet atvirai pasakysiu, pavydžiu wink.gif Man savaitgalis liūdnas, jo nuotaikos nekokios, tai ir man persiduoda. Kai man blogai, kaip tik noriu būt su juo, o vat jis nori pabūt vienas ir dar sako nieko neprisigalvot doh.gif O kaip man gali būti gera, kai jis nuolat pavargęs ir psichologoškai blogai jaučias. Žodžiu, optimizmu jus čia neįkvėpsiu, bet yra kaip yra ax.gif

Na ką, yra kaip yra. Mano pačios nuotaika kurį laiką buvo prasta, nes mano močiutė guli Santariškėse po operacijos. Ketvirtadienį turėjo paleisti, bet problemos su inkstais buvo, tai nepaleido. Labai ji nervinos, ir aš čia nervinausi toli būdama. Bet dabar jau viskas gerėja. Džiaugiuosi, kad manasis mane tokiais klausimais labai palaiko, tai ir pačiai lengviau pasidarė blush2.gif Abiga, o kas taviškį taip išvargina? Darbai?
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 20, 14:42)
Sveika atvykusi ir žinoma, kad galima 4u.gif

O aš manau, kad nebe taip daug laiko atskirai jums beliko, nors pradžioje draugystės jis tikrai sunkiau ištveriamas. Kai mes su SB pradėjom draugauti, aš jau gyvenau ne Lietuvoje (tik pradėjom per mano atostogas), ir žinojau, kad taip ne du mėnesius bus, o mažiausiai porą metų. Tikrai buvo labai sunku, vis svarsčiau, ar verta čia veltis, abejojau, ar jis tas žmogus, rasdavau tai patvirtinančių trūkumų, svarsčiau netgi galimybę išsiskirti ir šiaip jo atžvilgiu elgiausi nelabai gražiai. Jau žadėjau jam pasakyti, kad baigta, o dabar be galo džiaugiausi, kad to nepadariau. Grįžau ilgesniam laikui, kalbėjomės, aiškinomės, aš pasakiau, kad man buvo labai sunku ir tie dalykai buvo dėl stiprios įtampos viduje bei draskymosi. O dabar kasdien džiaugiuosi, kad esam kartu ir kad likau. Nors kartais ir susiginčijam, pasipykstam, bet daug išmokom kalbėtis, aiškintis ir įsiklausyti vienas į kitą. Dabar jokio kitokio žmogaus šalia net neįsivaizduoju, nes iš jo gaunu visą tą ramybę... Taip kad, svarbiausia, neleisk šitam laikinam atstumui priversti Tave prisigalvoti to, ko nėra 4u.gif

Kaip Jūsų savaitgalis, merginos? 4u.gif

ačiū už įkvėpimą 4u.gif 4u.gif 4u.gif dabar ir aš pasisėmiau stiprybės ir turbūt ištversiu.. blush2.gif kaip gerai jūs subendraujate thumbup.gif pasaka...ir išsipasakojate ir atrandate kompromisą.. tikiuosi ir man taip bus kai grįšiu. 4u.gif šeip mano draugas supratingas vyrukas, visada išklauso, padeda g.gif vat, ir kad per atstumą, bet savo problemas pasipasakoja, paprašo, jog padėčiau jas išspręsti. Ir labai gerai, jog nieko nenuslepia. Papasakoja ką veikė savaitgaliais su draugais drinks_cheers.gif atvirumas manau daug ką reiškia rolleyes.gif
gaila, tik, jog aš čia viena ir draugų nėra schmoll.gif bet kaip nors doh.gif esu stipri, tai ištversiu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2011 11 20, 17:54)

taip, mūsų atstumas truks du mėnesius..tikliau dabar paaiškėjo, jog du mėnesius ir tris savaites unsure.gif unsure.gif po to kai grįšiu būsiu LT iki vasaros..vasara mano vėl svetur doh.gif o po to ištisi metai namie... ir vėl kelionės doh.gif
Na, kodėl liūdna schmoll.gif nebūk.. ir pačiai bus šiek tiek geriau mirksiukas.gif o jis tegul psichologiškai atsigauna.. g.gif nenorėkim, kad visos dienos būtų nuostabios ir kvėpetu optimizmu.... rolleyes.gif laikykis 4u.gif
Papildyta:
ir beje merginos, laukiate jau didžiausių švenčių? 4u.gif ar vis dėl to, jomis jums dar nekvepia? blush2.gif 4u.gif aš iš neturėjimo ką veikti, visiems čia perku lauktuves ir mažas kalėdines dovanėles ax.gif ir sesuo jau pranešė, jog jos nėštumo terminas baigtis teoriškai turėtų per kūčias/kalėdas nestuke.gif tai tikiuosi sulaukti gražios dovanlės kalėdų proga thumbup.gif tik vat, gaila, jog šią svarbią akimirką negalėsiu būti šalia... g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Solidalida @ 2011 11 21, 12:15)
šeip mano draugas supratingas vyrukas, visada išklauso, padeda g.gif vat, ir kad per atstumą, bet savo problemas pasipasakoja, paprašo, jog padėčiau jas išspręsti. Ir labai gerai, jog nieko nenuslepia. Papasakoja ką veikė savaitgaliais su draugais drinks_cheers.gif atvirumas manau daug ką reiškia rolleyes.gif
gaila, tik, jog aš čia viena ir draugų nėra schmoll.gif bet kaip nors doh.gif esu stipri, tai ištversiu unsure.gif

O kur Tu, jei ne paslaptis esi, kad viena ir be draugų? Kokioj nors stažuotėj ar mainų programoj? Ar čia koks nors darbas toks? Ir taip, manau, kad atvirumas santykiuose per atstumą yra bene svarbiausias dalykas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Solidalida @ 2011 11 21, 12:15)
ir beje merginos, laukiate jau didžiausių švenčių? 4u.gif ar vis dėl to, jomis jums dar nekvepia?  blush2.gif  4u.gif aš iš neturėjimo ką veikti, visiems čia perku lauktuves ir mažas kalėdines dovanėles ax.gif ir sesuo jau pranešė, jog jos nėštumo terminas baigtis teoriškai turėtų per kūčias/kalėdas nestuke.gif tai tikiuosi sulaukti gražios dovanlės kalėdų proga thumbup.gif tik vat, gaila, jog šią svarbią akimirką negalėsiu būti šalia... g.gif  schmoll.gif

Man jau kvepia, vakar užsisakiau bilietą namo, taigi po nepilno mėnesio jau grįžtu wub.gif Ir apie dovanas mąstau, ir kaip namus pasipuošime, ir ką veiksime. Tikrai yra ko laukti. O dėl sesers smagu. Tikrai gali būti, kad per šventes jau būsi ir teta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 21 lapkričio 2011 - 14:13
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 21, 15:11)
O kur Tu, jei ne paslaptis esi, kad viena ir be draugų? Kokioj nors stažuotėj ar mainų programoj? Ar čia koks nors darbas toks? Ir taip, manau, kad atvirumas santykiuose per atstumą yra bene svarbiausias dalykas smile.gif
Papildyta:
Man jau kvepia, vakar užsisakiau bilietą namo, taigi po nepilno mėnesio jau grįžtu wub.gif Ir apie dovanas mąstau, ir kaip namus pasipuošime, ir ką veiksime. Tikrai yra ko laukti. O dėl sesers smagu. Tikrai gali būti, kad per šventes jau būsi ir teta 4u.gif

azijoje aš darbo čia pasiūsta esu doh.gif doh.gif bet nesiskundžiu, gerai ir čia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Solidalida @ 2011 11 21, 16:06)
azijoje aš darbo čia pasiūsta esu doh.gif  doh.gif bet nesiskundžiu, gerai ir čia thumbup.gif

Kaip įdomu! O kokioje šalyje? smile.gif Na, tai reikia ir šalies privalumus Tau išnaudoti, nes visgi Tau turėtų būti egzotika.
Atsakyti