QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 20, 14:42)
Sveika atvykusi ir žinoma, kad galima
O aš manau, kad nebe taip daug laiko atskirai jums beliko, nors pradžioje draugystės jis tikrai sunkiau ištveriamas. Kai mes su SB pradėjom draugauti, aš jau gyvenau ne Lietuvoje (tik pradėjom per mano atostogas), ir žinojau, kad taip ne du mėnesius bus, o mažiausiai porą metų. Tikrai buvo labai sunku, vis svarsčiau, ar verta čia veltis, abejojau, ar jis tas žmogus, rasdavau tai patvirtinančių trūkumų, svarsčiau netgi galimybę išsiskirti ir šiaip jo atžvilgiu elgiausi nelabai gražiai. Jau žadėjau jam pasakyti, kad baigta, o dabar be galo džiaugiausi, kad to nepadariau. Grįžau ilgesniam laikui, kalbėjomės, aiškinomės, aš pasakiau, kad man buvo labai sunku ir tie dalykai buvo dėl stiprios įtampos viduje bei draskymosi. O dabar kasdien džiaugiuosi, kad esam kartu ir kad likau. Nors kartais ir susiginčijam, pasipykstam, bet daug išmokom kalbėtis, aiškintis ir įsiklausyti vienas į kitą. Dabar jokio kitokio žmogaus šalia net neįsivaizduoju, nes iš jo gaunu visą tą ramybę... Taip kad, svarbiausia, neleisk šitam laikinam atstumui priversti Tave prisigalvoti to, ko nėra
Kaip Jūsų savaitgalis, merginos?
ačiū už įkvėpimą
dabar ir aš pasisėmiau stiprybės ir turbūt ištversiu..
kaip gerai jūs subendraujate
pasaka...ir išsipasakojate ir atrandate kompromisą.. tikiuosi ir man taip bus kai grįšiu.
šeip mano draugas supratingas vyrukas, visada išklauso, padeda
vat, ir kad per atstumą, bet savo problemas pasipasakoja, paprašo, jog padėčiau jas išspręsti. Ir labai gerai, jog nieko nenuslepia. Papasakoja ką veikė savaitgaliais su draugais
atvirumas manau daug ką reiškia
gaila, tik, jog aš čia viena ir draugų nėra
bet kaip nors
esu stipri, tai ištversiu
Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2011 11 20, 17:54)
Solidalida, jei gerai supratau, jūsų atstumas iš viso truks tik 2 mėn? Suprantu, jums atrodo daug, bet atvirai pasakysiu, pavydžiu
Man savaitgalis liūdnas, jo nuotaikos nekokios, tai ir man persiduoda. Kai man blogai, kaip tik noriu būt su juo, o vat jis nori pabūt vienas ir dar sako nieko neprisigalvot
O kaip man gali būti gera, kai jis nuolat pavargęs ir psichologoškai blogai jaučias. Žodžiu, optimizmu jus čia neįkvėpsiu, bet yra kaip yra
taip, mūsų atstumas truks du mėnesius..tikliau dabar paaiškėjo, jog du mėnesius ir tris savaites
po to kai grįšiu būsiu LT iki vasaros..vasara mano vėl svetur
o po to ištisi metai namie... ir vėl kelionės
Na, kodėl liūdna
nebūk.. ir pačiai bus šiek tiek geriau
o jis tegul psichologiškai atsigauna..
nenorėkim, kad visos dienos būtų nuostabios ir kvėpetu optimizmu....
laikykis
Papildyta:
ir beje merginos, laukiate jau didžiausių švenčių?
ar vis dėl to, jomis jums dar nekvepia?
aš iš neturėjimo ką veikti, visiems čia perku lauktuves ir mažas kalėdines dovanėles
ir sesuo jau pranešė, jog jos nėštumo terminas baigtis teoriškai turėtų per kūčias/kalėdas
tai tikiuosi sulaukti gražios dovanlės kalėdų proga
tik vat, gaila, jog šią svarbią akimirką negalėsiu būti šalia...