Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą

Sveikos smile.gif
Pas mane galvoje visuomet kalendorius ijungtas smile.gif Kas vakara prie miega ir kasryt atsikelus, visada pagalvoju kiek dienu liko iki didziojo susitikimo.
Dar liko du trumpi grizimai i lt, o nuo gruodzio vidurio, jis 3 savaites bus Lietuvoj wub.gif
Tiesa, iskart paskui jis isvaziuos, as grisiu i darba, ko pasekoj musu kartu praleidziamas laikas trumpes... verysad.gif
Na bet geriaus nusiteikt graziems dalykams. Kas zino kaip ten bus paskui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 08, 17:43)
Užjaučiu Tave 4u.gif O kas nutiko, rimtai pasiligojai? Na, bet pailsėsi, truputį daugiau pamiegosi... Kada dabar judviejų pasimatymas artimiausias nusimato? Per šventes tikriausiai?

Nieko labai rimto,persalau. Tik jau eile metu nesirgus,tai pamirsus,kaip visa tai buna. Gerai,kad siais laikais jau galima ir pc i lova pasiimti ax.gif
Si karta isvaziavo 10-ciai savaiciu,ilgeliau nei iprastai,nes tos ziemos sventes ir pan. Liko laukti 5 savaites. Kucios,Kaledos,Nauji Metai visada kartu bunam.
Atsakyti
Tai turbūt daugelis laukiam gruodžio pabaigos ir švenčių dėl to, kad būsim kartu su antrosiom pusėm nors trumpam smile.gif tikiuosi, visos ir būsim.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2011 11 08, 18:13)
Tai  turbūt daugelis laukiam gruodžio pabaigos ir švenčių dėl to, kad būsim kartu su antrosiom pusėm nors trumpam smile.gif tikiuosi, visos ir būsim.

Tikrai taip, tuo jau nebeabejoju drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, laukiančios 4u.gif

Tikiuosi, kamavę peršalimai jau traukiasi ir visos džiaugiasi, jog laukti lieka vis mažiau mirksiukas.gif Kuo gyvenate?

Atsakyti
Mane tai kažkairutina ir p liūdna rudeninė nuotaika užpuolė, iš bendravimo su saviškiu suprantu, kad yra pavargęs ir užsiėmęs, o taip norėtųsi būti šalia, palaikyt wub.gif Gal dėl to, kad jis toks, ir blogesnė ta mano nuotaika. Aišku, taip pat dėl nebuvimo kartu. Kaip kitoms sekasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2011 11 16, 20:18)
Mane tai kažkairutina ir p liūdna rudeninė nuotaika užpuolė, iš bendravimo su saviškiu suprantu, kad yra pavargęs ir užsiėmęs, o taip norėtųsi būti šalia, palaikyt  wub.gif Gal dėl to, kad jis toks, ir blogesnė ta mano nuotaika. Aišku, taip pat dėl nebuvimo kartu. Kaip kitoms sekasi? 4u.gif

Sveika, abiga 4u.gif Na neliūdėk labai, ruduo jau irgi į pabaigą ir greit galėsim džiaugtis žiemos džiaugsmais. Pas mus tai irgi stipriai atšalo, naktį ir į minusą temperatūra šoka, bet sniego tai nėr. Man svarbiausia, kad jo būtų, tada aš džiaugiuos kaip vaikas ir prieš šventes iškart atitinkamos nuotaikos aplanko biggrin.gif

O dėl noro pabūt kartu, palaikyt, tai visiškai suprantama. Tokiais momentais ir man pasidaro liūdna. Bet mūsų atveju pliusas tas, kad vakare kaskart susiskambinam ir išliejam vienas kitam, kas ant širdies guli, kartais aš ir paverkiu, ir mane paguodžia, o kartais liūdnas būna jis ir bandau visaip jį paguosti. Laimei, tokie dalykai netrunka amžinai... O dabar jau galima gyventi ir tuo optimizmu, kad iki šventinio pasimatymo liko tik kiek daugiau nei mėnesis.

Atsakyti
Aš laikau sugniaužus kumščius,
Nes bijau paleist tavo kvapą...
Tavo žingsnių žymes panaikina
Baltos snaigės užklodamos taką.
.
Stoviu aš užsikimšus ausis,
Nes bijau,kad pabėgs tavo juokas.
Vėjas užtrenkia lauko duris,
Beria spanguolės ašaras-uogas.
.
Leisk,snaige,man ištirpt tau ant delno,
Ir šalčiu užšalti languos.
Stoviu aš užsimerkus. Gyvena
Tavo atvaizdas mano vokuos.
(autoriaus nezinau)

Mane vyras daznokai pavadina ragana,nes turiu stipria nuojauta,kas susija su mano brangiausiu. Negaliu paaiskinti,bet visada paskambinu,jei kazkas jam negerai,ar nepasiseke kazkas,ar sveikata suslubuvo. Tokiu atveju vyras pakelia rageli ir iskart ne "klausau",bet sako nepergyvenk,ne taip blogai viskas. Ar kam nors taip buna,ar as tikrai truputi ragana? Nesvarbu,koks atstumas mus skiria,as ji jauciu sirdimi.

V.Palčinskaitė "Tau"
.
Tegu nebus tavęs arti,
ir mano šauksmą perrėks vėjas,
Tu visada mane jauti
ir viską visada atspėji.
.
Širdis nejaus ir negirdės
nė vieno perspėjančio gausmo-
galbūt negreitai man skaudės,
bet tu sapnuoji mano skausmą.
.
O kai našta labai sunki,
kada kely pavargsta kojos,
Tu mano nerimu degi
ir mano pergalę sapnuoji.
.
Siandien man tokia nuotaika,norisi poezijos... Nepykit,praskydau biskuti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2011 11 16, 21:27)

Gal ir suskydai, bet gražiai wub.gif 4u.gif Tada aš irgi truputį ragana, nes irgi labai jaučiu SB. Dabar kaip tik pagalvojau apie tai ir paskambinau. Žinojau, kad jis prekybos centre (šiandien Senukuose didelės nuolaidos), pakeičiau truputį balsą ir sakiau labas vakaras, jūs šiandien laimėjote bučinį, prašom atsiimti Skype 22:30 Lietuvos laiku. Bet jis, pasirodo, jau irgi mano numerį norėjo rinkti, nes rinko girliandas mūsų būsimai eglutei. Stebėjausi, kad paskambinau būtent tada biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 16 lapkričio 2011 - 21:00
Sveikos 4u.gif
o man nekalbadieniai juodi, visai nenoriu rašinėti, nežinau, nervina viskas aplink unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Flintuke @ 2011 11 17, 10:57)
Sveikos 4u.gif
o man nekalbadieniai juodi, visai nenoriu rašinėti, nežinau, nervina viskas aplink  unsure.gif

Flintuke, tai kas dabar atsitiko? 4u.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 17, 12:01)
Flintuke, tai kas dabar atsitiko? 4u.gif console.gif

aij, kad pati gerai nežinau. Jums taip nebūna, kad viduj pyktis kyla ant visko, o aiškios priežasties nėr, o pms tikrai dar per anskti ax.gif
Atsakyti