QUOTE(goldmine @ 2011 08 02, 08:40)
Grazi virtuve
O cia tarp spinteliu stalvirsis uzdedas ane? O plocio ir ilgio uzteko, nereikejo dajungineti ta kur ant sienos? o kaip uztaisytas kampas tarp sienos ir apatiniu spinteliu? pas mus yra plyteles, tai toks trikampiukas uzdetas istisai sienos. ar ir cia taip pat, nes nesimato nuotraukoje nieko?
Kampe zinoma junge vistiek, bet kaip baldininkas sake, uzteko vieno lapo. Zinokit dar stipriai negyvenam, tik savaitgali viena praleidau, tai net tiksliai nepastebejau, arba nepastebimai padaryta
cia dedasi sp-alva kaip stalvirsis, bet tik ji plonyte labai. kampas neuztaisytas, viskas tvirtai prispausta ir ne tarpeliuko nera, bet maniskis nupirko silikono ir uztepe plonai labai
pas mus trikampiuko nera toje vietoje
galesiu pafotkinti veliau smukiau
kas ak domins
Papildyta:
QUOTE(Šelma @ 2011 08 02, 16:31)
Nuostabi
Pasvėrėm viską, bus kampinė ir su džiovykle, vis gi patogiau, kai šeima ddelė
MB baldus gamins, neisivaizduoju, kaip, bet iki rugsėjo turi baigt viską (ir remontus namie ir baldus)
Akmens masės plautuvė žinoma geriau ar ne?
del dziovykles, tai zinokit mano dziovykle yra salia esancios po kaire puse (stovint pries virtuve) spinteleje. Naudojausi pas pussesere tai man asmeniskai nepatogu buvo...ji labai gili, tad visos erdves neisnaudosi tinkamai. Cia sitoi vietoi siulyciau dar pasvarstyti.
Akmens mases plautuve bent mano turi ir minusu ir pliusu, aisku maloniau, netaip barska indai, galiausiai juoda netepli ir siaip nzn smagu kazkaip, bet na nebandziau, bet instrukcijoje parodyta, kad negalima deti karsto puodo i vidu (skaiciau SM kitoi temoi kad pabaltuoja) tai ejigu tai tiesa tai nekas