Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas joje svarbu

QUOTE(~VEGA~ @ 2011 07 30, 23:00)
Prie issirinktos kremines spalvos plokstes + ir sienos bus dazomos kreminiais dazais -ieskau kreminiu plyteliu,,ale kiek ziuriu is panasiu atspalviu Seniuose vyrauja plyteles uzvardintos "beige"--google vertejas vercia-smeline. ir tik kelias pastebejau su ivardijimu - kreme, cream ir tt....
ar beveik tas pats tas beige ir cream ar kaip, pasimeciau jau visai...?

as manyciau,kad nera tas pats..bent is moteriskos puses paziurekim:makiazo pagrindas yra ir beige ir cream ir t.t.:-) O kam ieskot seniuose,ten isvis praeito amziaus kolekcijos ir ju mazai..As nezinau is kur jus,bet pas mus tai yra ir 1000plyteliu,IRIS,kur pasirinkimas zymiai didesnis..
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2011 07 31, 00:00)
Prie issirinktos kremines spalvos plokstes + ir sienos bus dazomos kreminiais dazais -ieskau kreminiu plyteliu,,ale kiek ziuriu is panasiu atspalviu Seniuose vyrauja plyteles uzvardintos "beige"--google vertejas vercia-smeline. ir tik kelias pastebejau su ivardijimu - kreme, cream ir tt....
ar beveik tas pats tas beige ir cream ar kaip, pasimeciau jau visai...?

paieskoje internete rastumet bent keliasdesimt atspalviu bege ir cream. Atspalviu begalybes ir tikrai nereiskia kad beige visur viena ir ta pati spalva.

O seniuose pasirinkimas tikrai prastas, be to ir nepigus.
Atsakyti
QUOTE(EUFORIJAA @ 2011 07 30, 22:31)
Sveikos mielosios:)
atejo ir pas mus tas metas kai reik virtuvini gamintis.. i ka patartumet atkreipti demesi?koki stalvirsi pasiulytumet rinktis is patirties?musu virtuve palei viena siena(gaunasi 3600cm) kartu su svetaine.Neisivaizduoju nuo ko pradeti kad susidelioti ja praktiskai ir patogiai:)
bei gal galit pasiulyt kokia programa kur virtuvini galeciau susikurti pati:)

aciu uz patarimus....

programele yra ALNO labai smagi. o i ka atkreipti demesi, tai daug kas atsiremia i finansus. zinoma darbastaliai geriausia marmuriniai ir visokie kitokie.... bet sita dalyka manau nuspresit kai zinosit kiek norit ir galit isleisti virtuvei smile.gif As siulyciau deliotis virtuve taip: saldytuvas, tarpas, kriaukle, tarpas, dujine orkaite, ir tarpas. cia patogiausias variantas. Neziulyciau detis salia dujines kriaukles, nes kazka kepant plauti labai nepatogu, nes bijai kad nepritikstu vandens i riebalus, o ir rankom judeti nepatogu. jeigu yra galimybe kelkit orkaite i auksta spinta, labai patogu kepti. ir apacioje aiksu patogiausia visur stalciai. Taip pat siulyciau rinktis furnitura su pristabdymo mechanizmo, kad nesitrankytu stalciai ir kai visi miega kad galetumet ramiai seimininkauti smile.gif Furnitura mano akimis geriausia BLUM (bet ji ir kaina turi). Na o dabar gal kitos merginos pasidalins mintimis smile.gif cia tik mano nuomone, ir as jos niekam nepersu smile.gif
Atsakyti
As is Kauno, pas mus 1000 plyteliu nedidukas labai...nieko nenuziurejau ten, paskui yra toks Hansa plyteliu turgus, paskui dar kazkoki no name aptikom bazej.tai didziausiais pasirinkimas vistik Seniuose, mano akim ziurint Kaune..

nebent dar Kaunietes patars, kur butu galima rasti plyteliu...dekui...
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2011 07 31, 08:33)
As is Kauno, pas mus 1000 plyteliu nedidukas labai...nieko nenuziurejau ten, paskui yra toks Hansa plyteliu turgus, paskui dar kazkoki no name aptikom bazej.tai didziausiais pasirinkimas  vistik Seniuose, mano akim ziurint Kaune..

jus gal neten buvot..prie Topoc.Nesenuku dydzio,bet ju tikrai daugiau..o ir kolekcijos neatgyvene.yra Dvarcioniu keramika dar,va ten tai nieko nera.Ju plytku beja ir Irise yra.dar yra pries Zaliakaknio nuovada,vaziuojant link centro po desine ar tai vokiska ar italiska keramika,bet ten man nepadare ispudzio.man labiausiai Irise patiko
Atsakyti
Dekui kad priminet-is tiesu yra pries Hyperi kazkokios plyteles:)

ziuriu ir Irise Kaune (lyg pries MC donalda savanoriuose) yra plyteliu,,,,nu turesiu ka veikti pirmadieni,,,
gaila kad siandie nedirba:((
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2011 07 31, 08:53)
Dekui kad priminet-is tiesu yra pries Hyperi kazkokios  plyteles:)

ziuriu ir Irise Kaune (lyg pries MC donalda savanoriuose) yra plyteliu,,,,nu turesiu ka veikti pirmadieni,,,
gaila kad siandie nedirba:((

as sakau kazka netaip matet..turetumet rast tosd dviejose tikrai kazka
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2011 07 31, 09:33)
As is Kauno, pas mus 1000 plyteliu nedidukas labai...nieko nenuziurejau ten, paskui yra toks Hansa plyteliu turgus, paskui dar kazkoki no name aptikom bazej.tai didziausiais pasirinkimas  vistik Seniuose, mano akim ziurint Kaune..

ekspozicija tikrai didele ir dar galit klaust katalogu. irisas prekiauja paradyz.com plytelem tai galit ir internete pasiziuret. Nes siaip dabar nelabai kas ka sandeliuoja, reikia laukti sad.gif

dar galit koki aparici paziuret ir lyg nyc kazkas yra
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2011 07 31, 09:33)

sakot seniuose didž. pasirinkimas schmoll.gif ..., bet ten tuomet prasčiausia rūšis, klasė...
dar į peržiūros sąrašą įtraukite Arsenalą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 31 liepos 2011 - 11:29
Padėkite apsispręst dėl plautuvės kampe-daryt, ar ne g.gif Virtuvė kampinė bus prie trimetrinės sienos- šaldytuvas, tarpas, viryklė, tarpas, kampe plautuvė ir už kampo vien stalviršis (šito keist negaliu, jo man darbui reikia). Jei plautuvė ne kampe, tai labai mažas atstumas nuo viryklės bus g.gif

.....o gal viryklę kampan g.gif Tik, kad labai didelė ji, 5 degiklių pirkom g.gif

Sos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šelma: 31 liepos 2011 - 15:58
QUOTE(Šelma @ 2011 07 31, 16:21)
Padėkite apsispręst dėl plautuvės kampe-daryt, ar ne  g.gif  Virtuvė kampinė bus prie trimetrinės sienos- šaldytuvas, tarpas, viryklė, tarpas, kampe plautuvė ir už kampo vien stalviršis (šito keist negaliu, jo man darbui reikia). Jei plautuvė ne kampe, tai labai mažas atstumas nuo viryklės bus  g.gif

.....o gal viryklę kampan  g.gif  Tik, kad labai didelė ji, 5 degiklių pirkom  g.gif

Sos  4u.gif

Pas mane yra kampe labai patogu. nzn...tas kampas mano mylimiausias biggrin.gif jeigu ne indus plaunu, tai siaip ka gaminant kol laukiu kol uzvirs, stoviu tam kampe biggrin.gif ziauriai patogu, virykles nzn gal nepatarciau, as likusi pati smailejanti kampa isnaudoju tai nuriebalintojui pasistatyt kol plaunu, tai irankius sumetus kol plaunu, na zodziu smile.gif yra visai patogu, kaip dujine jeigu kampe butu nzn ar patou, gal atsilieps tos kurios dujine turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Dziuliki~ @ 2011 07 31, 20:57)
, tai irankius sumetus kol plaunu, na zodziu

Ant ko meti, padėkliuko kokio?
Dar vienas apsisprendimas ta tema, kampe gražausia apvali plautuvė, kur tada dėt indus plaunant (yra indaplovė, bet vis vien), iš karto į spintutę aukštyn? O kaip su dideliaiis puodais bliūdais-pas mane jie visi žiauriai diideli biggrin.gif Nenoriu padėkliukų, patiestų rankšluostukų, juolab stalviršis aliejuoto ąžuolo bus, nelaikysi jo baloj juk doh.gif O jei prašyt, kad padarytu padėklą kokį kampinį ir virš jo medines groteles ant kojyčių g.gif Ar vis gi dairytis plautuvės su džiovykla g.gif Briedis B, sakė rinktis ir padarys, kaip aš noriu, o aš nežnau ko noriu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šelma: 31 liepos 2011 - 20:40