Pagaliau atkeliavo mano virtuvė
Dailute:)
pasakok kokios plokstes naudotos, spalvos kokios..
mano panasi bus,,jau siandie prasidejo montavimo darbai:))))))
pasakok kokios plokstes naudotos, spalvos kokios..
mano panasi bus,,jau siandie prasidejo montavimo darbai:))))))
Plokštė Egger LMDP, ilgis - 2.80 m.viršus - smėlinė, apačia - microline auksas, stalviršis - pilkas valentino. Visi lankstai, bėgeliai Blumo. Kriauklė - Aquasanita. Spintelės viršutinės prailgintos. Gyvai atrodo gražiau
Didžiulė klaida buvo - kad išsiklijavom plytelėmis, būtų nereikėję dėti baisių staljuosčių
Galbūt reikėjo dėti dar vieną eilę spintelių iki pat lubų,. nes pasidėjimo mažoka
Didžiulė klaida buvo - kad išsiklijavom plytelėmis, būtų nereikėję dėti baisių staljuosčių
Galbūt reikėjo dėti dar vieną eilę spintelių iki pat lubų,. nes pasidėjimo mažoka
QUOTE(salduke @ 2011 09 10, 15:33)
O kaip tada būtų-plytelė užeitų ant stalviršio ir viskas?bet vistiek tarpelis gal bus mažiukas.
ką žinot apie lenkiškas Pro form plokštes? Jos fabrikinės ir galima visaip išspausti raštus durelėms. turit gal kas tokius baldus?
QUOTE(ellinga @ 2011 09 09, 21:37)
As, labai liudedama, pasirinkau laminuota plokste nors labai norejau dazytos
Man privalumai sie:
1. graziau
2. platesnis spalvu pasirinkimas
3. galima padaryti labai grazias rankeneles (ipjautas)
4. nesimato briaunu
Galutinis variantas virtuves 2,5 metrai +1,2m spinta (kaip atsikras blokas) paskaiciavo 5700lt, dazyta butu 8200lt.
Man privalumai sie:
1. graziau
2. platesnis spalvu pasirinkimas
3. galima padaryti labai grazias rankeneles (ipjautas)
4. nesimato briaunu
Galutinis variantas virtuves 2,5 metrai +1,2m spinta (kaip atsikras blokas) paskaiciavo 5700lt, dazyta butu 8200lt.
bet ar esat patenkinta savo virtuviniu, kaip valosi jis?
Mums uz 2 metrus virtuvinio paskaiciavo jei plokste - 3200, jei dazyta - 3900, tai va ir nezinau ka rinktis
QUOTE(Doly @ 2011 09 10, 20:30)
bet ar esat patenkinta savo virtuviniu, kaip valosi jis?
Mums uz 2 metrus virtuvinio paskaiciavo jei plokste - 3200, jei dazyta - 3900, tai va ir nezinau ka rinktis
Nezinau, dar negavau. Bet labai mazas skirtumas tarp dazyto ir nedazyto
Sudejo siandie virsutines spinteles. jos iki pat lubu pas mus.
nu susiparinau-----
per aukstai man,,nepatogu.... prasideda spinteles auksciau mano akiu lygio:((((((
tai apie antra lentyna ne kalbos neina-nepasiekiu vissiskai..o pacia pirma tai taip jau su pilnai istiesta ranka ..
pvz pas tevus tai spinteles apie 10 cm zemiua mano akiu lygio prasideda ir dedu lekstes su pusiau istiesta ranka...o pas save tai jau su pilnaii istiesta ranka tegaliu ideti..
sakau saviskiui, negi cia mes patys taip aukstai uzsisakem kad butu spinteles......
daro meistras, per pazistamus, turim tik jo projektelio vizualizacija, be jokiu matmenu..
prisiminiau kad buvo toks reikalas-buvom viska susimatave ir jau plyteles suklijave. tada paskambino meistras baldu ir pasake kad jis mato su programa baldine, kad reikia dar 5 cm pakelti plyteles.....
o juk kai klijavom pirmu kartu plyteles tai jau buvom ivertine, ir palike kelis cm uzleidimui spinteliu...tai va, po jo skambucio teko dar pirktis plyteliu ir klijuoti ... ir zinoma kazkaip ne mintis nekilo, kad kazkodeltais pakils spinteles apie 10 cm i virsu:(
vienzo,.,ne nzn ka galvoti...
maniskis sako, gal yra kazkokios rekomendacijos kokio dydzio gali buti spinteles dureles, kad tie varstai jas saugiai laikytu ar ka,,,kodel gi meistras sumaste pakelti tas spinteles...dar maniskis kai aukstas, jam vienodai cia tas pakeitimas, o kai as tik 158 cm.......
kadangi 1 spintele yra virs saldytuvo - tai jau jos aukscio nepareguliuosi,,,o kitas tai gal butu galima ir zemiau perkabinti,,man cia tokia ideja kilo
aisku, tada jau nesigaus virsuje vienos linijos...
bet maniskis sako kad nesamone,,ka cia dabar reikalausi kad zemiau perkabintu..tipo, juk pasieki lekste ideti..
va dabar besnekant jam kilo mintis, kad meistras cia sumaste pakelima del to kad vienam lygyje butu spinteles +gartraukis.....
mokesiu pinigus nemazus, ir kazkaip noreciau be nervu priimti uzsakyma, o ne parintis kad man per aukstai:((
nu susiparinau-----
per aukstai man,,nepatogu.... prasideda spinteles auksciau mano akiu lygio:((((((
tai apie antra lentyna ne kalbos neina-nepasiekiu vissiskai..o pacia pirma tai taip jau su pilnai istiesta ranka ..
pvz pas tevus tai spinteles apie 10 cm zemiua mano akiu lygio prasideda ir dedu lekstes su pusiau istiesta ranka...o pas save tai jau su pilnaii istiesta ranka tegaliu ideti..
sakau saviskiui, negi cia mes patys taip aukstai uzsisakem kad butu spinteles......
daro meistras, per pazistamus, turim tik jo projektelio vizualizacija, be jokiu matmenu..
prisiminiau kad buvo toks reikalas-buvom viska susimatave ir jau plyteles suklijave. tada paskambino meistras baldu ir pasake kad jis mato su programa baldine, kad reikia dar 5 cm pakelti plyteles.....
o juk kai klijavom pirmu kartu plyteles tai jau buvom ivertine, ir palike kelis cm uzleidimui spinteliu...tai va, po jo skambucio teko dar pirktis plyteliu ir klijuoti ... ir zinoma kazkaip ne mintis nekilo, kad kazkodeltais pakils spinteles apie 10 cm i virsu:(
vienzo,.,ne nzn ka galvoti...
maniskis sako, gal yra kazkokios rekomendacijos kokio dydzio gali buti spinteles dureles, kad tie varstai jas saugiai laikytu ar ka,,,kodel gi meistras sumaste pakelti tas spinteles...dar maniskis kai aukstas, jam vienodai cia tas pakeitimas, o kai as tik 158 cm.......
kadangi 1 spintele yra virs saldytuvo - tai jau jos aukscio nepareguliuosi,,,o kitas tai gal butu galima ir zemiau perkabinti,,man cia tokia ideja kilo
aisku, tada jau nesigaus virsuje vienos linijos...
bet maniskis sako kad nesamone,,ka cia dabar reikalausi kad zemiau perkabintu..tipo, juk pasieki lekste ideti..
va dabar besnekant jam kilo mintis, kad meistras cia sumaste pakelima del to kad vienam lygyje butu spinteles +gartraukis.....
mokesiu pinigus nemazus, ir kazkaip noreciau be nervu priimti uzsakyma, o ne parintis kad man per aukstai:((
~VEGA~ nezinau ar taip supratau,bet kodel negali paleist zemyn tas spinteles?viskas imanoma..mesk foto,tuoj isnagrinesim ir paspresim.As nenamuose,nezinau kiek Mb tarpa paliko projekte musu,bet kranas jei 30cm,tai kazka kalbejo dar 10cm palikt vietos ir aukstos ilgos spinteles eis,zodziu indauja akiu lygy kaip tu sakai
Lyg tai viršutinės spintelės turi būti 55-60 cm nuo stalviršio.
QUOTE(airise @ 2011 09 10, 21:08)
Lyg tai viršutinės spintelės turi būti 55-60 cm nuo stalviršio.
Nebūtinai...Dar nepamirškim kokio aukščio bus apatinės spintelės, pvz aš nesu visai maža ir man idealu 90
QUOTE(Furtado @ 2011 09 10, 21:14)
Nebūtinai...Dar nepamirškim kokio aukščio bus apatinės spintelės, pvz aš nesu visai maža ir man idealu 90
Na pas mane stalvirsis nuo zemes 85 (standartas apie 90) , pakabinamos spintutes nuo stalvirsio 45 cm bus. pasiekiu abi lentynas pakabinamu. Siaip standartas nuo stalvirsio yra 50 cm. dariau,kad pasiekciau as,nes negaliu pakesti, kai kazka pasiimti is spintuciu reikia pasilipus ant kedes (taip buvo senam virtuviniam)
Mūsų apatinės - 85 cm, o tarpas tarp apačios ir viršaus - 60 cm, paimant nuo viršutinių lentynėlių reik pakelt rankas, bet man (169 cm) patogu. Būtų 5 cm aukščiau - nepasiekčiau.