Sudejo siandie virsutines spinteles. jos iki pat lubu pas mus.
nu susiparinau-----
per aukstai man,,nepatogu.... prasideda spinteles auksciau mano akiu lygio:((((((
tai apie antra lentyna ne kalbos neina-nepasiekiu vissiskai..o pacia pirma tai taip jau su pilnai istiesta ranka ..
pvz pas tevus tai spinteles apie 10 cm zemiua mano akiu lygio prasideda ir dedu lekstes su pusiau istiesta ranka...o pas save tai jau su pilnaii istiesta ranka tegaliu ideti..
sakau saviskiui, negi cia mes patys taip aukstai uzsisakem kad butu spinteles......
daro meistras, per pazistamus, turim tik jo projektelio vizualizacija, be jokiu matmenu..
prisiminiau kad buvo toks reikalas-buvom viska susimatave ir jau plyteles suklijave. tada paskambino meistras baldu ir pasake kad jis mato su programa baldine, kad reikia dar 5 cm pakelti plyteles.....
o juk kai klijavom pirmu kartu plyteles tai jau buvom ivertine, ir palike kelis cm uzleidimui spinteliu...tai va, po jo skambucio teko dar pirktis plyteliu ir klijuoti ... ir zinoma kazkaip ne mintis nekilo, kad kazkodeltais pakils spinteles apie 10 cm i virsu:(
vienzo,.,ne nzn ka galvoti...
maniskis sako, gal yra kazkokios rekomendacijos kokio dydzio gali buti spinteles dureles, kad tie varstai jas saugiai laikytu ar ka,,,kodel gi meistras sumaste pakelti tas spinteles...dar maniskis kai aukstas, jam vienodai cia tas pakeitimas, o kai as tik 158 cm.......
kadangi 1 spintele yra virs saldytuvo - tai jau jos aukscio nepareguliuosi,,,o kitas tai gal butu galima ir zemiau perkabinti,,man cia tokia ideja kilo
aisku, tada jau nesigaus virsuje vienos linijos...
bet maniskis sako kad nesamone,,ka cia dabar reikalausi kad zemiau perkabintu..tipo, juk pasieki lekste ideti..
va dabar besnekant jam kilo mintis, kad meistras cia sumaste pakelima del to kad vienam lygyje butu spinteles +gartraukis.....
mokesiu pinigus nemazus, ir kazkaip noreciau be nervu priimti uzsakyma, o ne parintis kad man per aukstai:((