labas visoms
jau neužilgo reikės virtuvę įrenginėti, pats laikas čia pasiskaitinėti. Gatavo projekto neturiu, bet žinau kaip bus. Pirmą projektą kai padarė, tai iškart supratau - KAIP NEBUS
- sutikit, irgi privalumas, kitą projektą darė kita motera ir jau beveik žinojau KAIP BUS
o dabar kai suklijavo gipsą, dar mintyse patobulinau projekčiuką, grįš dizainerė iš atostogų - imsimės darbų
mano virtuvė bendroj erdvėj su gyvenamuoju kambariu - nenoriu jokių a la barų, nenorėjau salų - tiesiog mažytė U raidelė. Nuo apačios: grindys pilkos šviesiai, spintelės bus blizgios šviesios, nes kaip teko įsitikinti ant jų mažai matosi pirštų antspaudai, nes ant tamsių..
, stalviršis bus tamsus pilkas ir kelios kaip aš sakau "gulsčios" spintelės atsidarančios į viršų. Vienintelis dėl ko esu pilna abejonių - tai tarpas tarp stalviršio ir tų spintelių...
kažkaip linkstu į stiklą, skaičiau jūsų diskusijas už ir prieš... ale dar negaliu apsispręst..
pasisakysiu apie stalviršio aukštį:
aš esu 1,64, bet mano spintelės bus aukštos - 90cm ir man taip yra patogu. Tiesiog pasibandykit aukščius uždėjus kelias lenteles vieną ant kitos - ar jums patogu pjaustyt , dirbt ar ne - mane asmeniškai erzina kai stalviršis žemas - ko vertas teorinis paskaičiavimas prieš asmeninį patogumą
apie plautuves prie lango: aš būtent ten pastačiau kriauklę, nes pirmiausia šviesu indus plauti, dideliam plovimui yra indaplovė, o paprastai kai "labai " plaunu tai man išsilieja į šonus, retai kada aplaistau sienelę prieš