QUOTE(Furtado @ 2011 08 06, 16:28)
Labai toli kriauklė nuo viryklės
Kriauklė prieš langą Pastoviai nutaškytas bus. (ne apie baldus kalbant, gerai pasvarstykit, apvalios kriauklės netokios patogios, nei kampuotos, kalbu iš savo patirties)
Viršutinės spintelės tokios mažokos, daryčiau 4 vienodo dydžio ir po kokį 40cm, kad gautųsi pailgos (ištemtų kambarį labiau)
Čia mano smulkmeniškumas - indauja su matoma panele
Stalčius po 3 daryčiau, 2 gilesnius, vieną siaurą. Rankenos vertikalios neitin patogu
Ta lentynėlė viena prieskoniam ar kam tokia kaip našlaitė Reik antros ar kažko kito
Mikrobangė ten valgomajam?Slėpt
Kriauklė prieš langą Pastoviai nutaškytas bus. (ne apie baldus kalbant, gerai pasvarstykit, apvalios kriauklės netokios patogios, nei kampuotos, kalbu iš savo patirties)
Viršutinės spintelės tokios mažokos, daryčiau 4 vienodo dydžio ir po kokį 40cm, kad gautųsi pailgos (ištemtų kambarį labiau)
Čia mano smulkmeniškumas - indauja su matoma panele
Stalčius po 3 daryčiau, 2 gilesnius, vieną siaurą. Rankenos vertikalios neitin patogu
Ta lentynėlė viena prieskoniam ar kam tokia kaip našlaitė Reik antros ar kažko kito
Mikrobangė ten valgomajam?Slėpt
Del lango nutaskymo nesutinku, pati turiu kriaukle prie lango, nesitasko tikrai, tuo labiau, kad stalvirsis toje vietoje platesnis (prisideda ir palanges gylis).
Dabar turiu gilia apvalia kriaukle, anksciau turejau kvadratine ir dar su padeklu.Man patogiau (ir graziau) apvali.
Del visu kitu patarimu sutinku.
QUOTE(goldmine @ 2011 08 06, 18:43)
Mes specialiai norim kriaukle prie lango daryt, kad galeciau beplaudama pazvilgciot pro langa. Tik va gal tolokai tikrai nuo dujines
Virsutines spinteles, jei daryciau po tris, tuomet dujine reiktu stumti pagal jas, o arciau saldytuvo nenoriu, o toliau tai gautus beveik ant kampo, kazki kaip ten iseitu, bandysiu dar paprojektuot.
Su mikrobange tikrai nezinau ka daryt
Virsutines spinteles, jei daryciau po tris, tuomet dujine reiktu stumti pagal jas, o arciau saldytuvo nenoriu, o toliau tai gautus beveik ant kampo, kazki kaip ten iseitu, bandysiu dar paprojektuot.
Su mikrobange tikrai nezinau ka daryt
Mikrobange kiskit i uzdaroma spintele.Mes taip turim, man grazu ir patogu.Tik mikrobangei veikiant rekomenduojama spintele laikyti atidaryta.
Orkaites kelt nenorit?
Papildyta:
Ranksluostines neturiu ir nepasigendu.Man asmeniskai jos grozio nepriduoda.Panaudotus ranksluostukus metu skalbti. Arba jei kioks svarus, bet slaias, tai nakciai ant krano uzmetu, isdziusta.