Įkraunama...
Įkraunama...

Tėčio Diena

QUOTE(Loretute @ 2008 06 10, 16:14)
Čia truputi žmonos kaltė ax.gif vaikai dar maži, patys nesupranta kada kokia diena biggrin.gif reikia jiems pasakyti ir gėlytę nupirkti kad tėčiui padovanotų smile.gif

teisingai. Ir vel zmonos kaltos.
Jeigu vaikai man padovanotu geliu, paziureciau i veidrodi...gal man papai isaugo
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.61 @ 2008 06 11, 07:14)
teisingai. Ir vel zmonos kaltos.
Jeigu vaikai man padovanotu geliu, paziureciau i veidrodi...gal man papai isaugo

Cha cha cha, papai įsenatvę tikrai išaugs biggrin.gif
Atsakyti
na jau dėl to kas tėvas, ar tas, kuris padarė ar tas kuris užaugino... nesiginčysiu... matosi, kad pas vaikiną 0 gyvenimiškos patirties. pasakysiu tik tiek MB užaugino patėvis, ir kažkodėl tai jis visada su tėvo diena sveikina jį, o ne tą, kuris padarė g.gif
o MB šiemet dovanų gavo valtį, tik pats išsirinkti turėjo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lurdesita: 13 birželio 2008 - 09:58
QUOTE(Lurdesita @ 2008 06 13, 09:57)
pasakysiu tik tiek MB užaugino patėvis, ir kažkodėl tai jis visada su tėvo diena sveikina jį, o ne tą, kuris padarė g.gif

pateviai turetu buti sveikinami su pateviu diena....o prie ko cia valtis?
Atsakyti
Manau suvokimas sveikinti su tecio diena ne tik savo teti,bet ir vyra,taip pat su mamos diena ne tik mama,bet ir zmona - yra musu kulturos,mentaliteto,isprusimo klausimas.
As savo vyra sveikinu su tecio diena,nes jis mano vaiko tevas, as esu del to laiminga,man malonu ji nudziugint,gerbiu ji ir t..t..
Kadangi mano vyras megsta praktiskas dovanas ,todel tokiomis ir stengiuosi ji dziuginti.pvz.; dovanoju norimus kvepalus, kavos,kuria jis megsta gerti.o as kadangi megstu kitokias dovanas,tai pridedu bilietus i koncerta- ir jis atsipalaiduoja jame ir man malonu kartu,nors jam toks laisvalaikio leidimas nesiskaito kaip dovana:).bet as sprendziu pagal save- dovanok tai ,kas dziugina tovo sirdi- taigi ir praktiska ir nepraktiska buna kartu:)
Atsakyti
Nesveikinu savo ex su tėvo diena, bet vaikams visada primenu, kad jų pareiga pasveikinti tėvą.
Atsakyti
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 05 10, 10:32)
Nesveikinu savo ex su tėvo diena, bet vaikams visada primenu, kad jų pareiga pasveikinti tėvą.

Kodėl pareiga? ar jų tėvas elgiasi kaip tėvas?
Papildyta:
QUOTE(Heida @ 2008 06 10, 16:14)
Čia truputi žmonos kaltė ax.gif vaikai dar maži, patys nesupranta kada kokia diena biggrin.gif reikia jiems pasakyti ir gėlytę nupirkti kad tėčiui padovanotų smile.gif

kol vaikai patys nesupranta tėvo reikšmės, būtų gražu jei pasveikintų vaikų motina.
Papildyta:
Atsakant į temos klausimą - nesveikina.
Atsakyti
Tik neapmėtykit supuvusiais pomidorais blush2.gif
O kada ta tėvo diena dabar? Senais laikais tėvukus "po defoltu" sveikindavom vasario 24 g.gif O dabar kada sveikint? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2009 05 11, 15:25)
O kada ta tėvo diena dabar? Senais laikais tėvukus "po defoltu" sveikindavom vasario 24  g.gif O dabar kada sveikint? unsure.gif

Pasižiūrėkite tarp valstybinių švenčių.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 05 11, 14:27)
Pasižiūrėkite tarp valstybinių švenčių.

http://lt.wikipedia....tuvos_Å”ventės

Dar viena išeiginė? Ar jau nebenukelinėja?
Atsakyti
QUOTE(JaunasTetis @ 2009 05 11, 15:24)
Kodėl pareiga? ar jų tėvas elgiasi kaip tėvas?
Papildyta:

Papildyta:
Atsakant į temos klausimą - nesveikina.

Taip, elgiasi kaip tėvas, myli vaikus,rūpinasi, o įdomu, kodėl manote priešingai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2009 05 11, 15:37)
http://lt.wikipedia....tuvos_Å”ventės

Dar viena išeiginė?  Ar jau nebenukelinėja?

Nebe
Atsakyti