na jau dėl to kas tėvas, ar tas, kuris padarė ar tas kuris užaugino... nesiginčysiu... matosi, kad pas vaikiną 0 gyvenimiškos patirties. pasakysiu tik tiek MB užaugino patėvis, ir kažkodėl tai jis visada su tėvo diena sveikina jį, o ne tą, kuris padarė o MB šiemet dovanų gavo valtį, tik pats išsirinkti turėjo
Manau suvokimas sveikinti su tecio diena ne tik savo teti,bet ir vyra,taip pat su mamos diena ne tik mama,bet ir zmona - yra musu kulturos,mentaliteto,isprusimo klausimas. As savo vyra sveikinu su tecio diena,nes jis mano vaiko tevas, as esu del to laiminga,man malonu ji nudziugint,gerbiu ji ir t..t.. Kadangi mano vyras megsta praktiskas dovanas ,todel tokiomis ir stengiuosi ji dziuginti.pvz.; dovanoju norimus kvepalus, kavos,kuria jis megsta gerti.o as kadangi megstu kitokias dovanas,tai pridedu bilietus i koncerta- ir jis atsipalaiduoja jame ir man malonu kartu,nors jam toks laisvalaikio leidimas nesiskaito kaip dovana:).bet as sprendziu pagal save- dovanok tai ,kas dziugina tovo sirdi- taigi ir praktiska ir nepraktiska buna kartu:)