Įkraunama...
Įkraunama...

Tėčio Diena

Jo jo Moteris- Zmogaus draugas lotuliukas.gif
tegu balsuoja doh.gif

QUOTE(Tetis2005 @ 2006 03 10, 09:50)
Kovo 8 oji nera moters diena. Tai nera diena kada reikia sveikinti moteri. Kovo 8 yra moters balso teises gavimo diena. Pries 100 metu moterys neturiejo teises balsuoti, ir nuo kovo 8'oso kazkuriais ten metais gavo ta teise. Vat ir diena, ir jokia cia moters moteriskumo ar panasiai. Cia tarybu sajungoje iskreipta svente, kuri siandien visai nieko nebereiskia. Nes dovanojamos geles moterys del neaiskiu priezasciu. Vyro dienos kaipo tokios ir nera, nes, atseit, jie nediskriminuojami. vo.

Atsakyti

Mes teti sveikinam visada, as anksti atsikeliu ir vaikus pastroinu ir dainuojam gimtadienio dainele, tik zodziai buna su tevelio diena, tada vaikai ipuola i lova pas teti ir spaudzia suri, kvykaujasi ir buciuoja zandus teciui wub.gif
As padarau sventinius pusrycius, tada kur nors vaziuojam i parka ar i kur nors kitur, pvz praeitais metais ejom i koncerta Telebimbam Europos aiksteje, tecio dienos proga, visiems labai patiko ir buvo linksma. Po pramogu vaziuojam kur nors pietauti. Zodziu, sita diena ypac stengiuosi, kad mano brangiausiajam butu gera.

O tos mamos, kuri pareiske, jog nesveikins, nes nenusipelne, tai nesupratau g.gif , juk jis tavo vaiko tetis, ko jis dar turi nusipelnyti, kad butu pasveikintas tecio dienos proga?
Arba pati nesveikinsiu, nes tai vaiku darbas, o kaip tie vaikai zinos, kad reikia pasveikinti, jei nebus pavyzdzio?
Atsakyti
QUOTE(Vate @ 2006 03 23, 11:15)
O tos mamos, kuri pareiske, jog nesveikins, nes nenusipelne, tai nesupratau  g.gif , juk jis tavo vaiko tetis, ko jis dar turi nusipelnyti, kad butu pasveikintas tecio dienos proga?
Arba pati nesveikinsiu, nes tai vaiku darbas, o kaip tie vaikai zinos, kad reikia pasveikinti, jei nebus pavyzdzio?

Vaikai perima tevu elgesio modeli, ir nepykit kad sunus ruko nuo 14 metu, jei mato jus rukant nuo 3 metu. Ir nepykit jei dukra spjauna i veida jums, jei mato kaip spjaunat i veida savo vyrui. Nes vaikas mato tai, ir priima kaip norma, nes taip dar tevai, jo pavyzdziai.
Atsakyti
Nelabai suprantu kodel vyro žmona negali pasveikinti g.gif su tėčio diena, juk jis tavo vaiko tėvas, ir be to pritariu tam kad vaikai pavyzdi ima iš tėvų.
Mes tėveliai dar tik trys mėnesiai, bet tikrai zinau, kad kai bus ši diena mes su suneliu sveikinsim tėtį smile.gif Juk galima viska nufilmuoti paskui vaikas paauges matys kažkokį pavyzdį, gales džiaugtis.
Galų gale juk smagu teikti džiaugsmą vienas kitam thumbup.gif
Atsakyti
sveikinau savo vyrą ir nestuke.gif būdama, tada man rodos padovanojau mažiukus batukus, su rašteliu laukiu kol juos pasimatuosim, tavo dukrytė (ar kažkas panašaus, na jau žinojom, kad mergytė gims). Po metų jau pati dukra nunešė savo rankyės atspaudą atvirtėje, su prierašu myliausiam tėveliui (aišku viską ruošiau aš, nes gi 11 mėn kūdikis dar nerašo biggrin.gif ) ir t.t., kas met sveikinam su tėvo diena.
Atsakyti
o mes dar negime dovanojom busimam teciui silta chalata - nuo dukrytes, kad tevelis nesusaltu. tikejausi, kad susildem...
Atsakyti
Manau ,kad ir aš apsidžiaugsiu jai draugė neužmirš mane pasveikint .
Atsakyti
QUOTE(Tetis2005 @ 2006 03 10, 08:50)
Kovo 8 oji nera moters diena. Tai nera diena kada reikia sveikinti moteri.
Cia tarybu sajungoje iskreipta svente, kuri siandien visai nieko nebereiskia.

blink.gif blink.gif blink.gif
O visame pasaulyje ji skaitoma,kaip MOTERS diena!!! Su TSRS tai neturi nieko bendro!
Atsakyti
QUOTE(Vate @ 2006 03 23, 10:15)
O tos mamos, kuri pareiske, jog nesveikins, nes nenusipelne, tai nesupratau  g.gif , juk jis tavo vaiko tetis, ko jis dar turi nusipelnyti, kad butu pasveikintas tecio dienos proga?

gal jis visai nesirūpino vaikučiu g.gif , neskyrė jokio dėmesio jam ir t.t. Visko būna verysad.gif verysad.gif , tokiu atveju, sveikint tik už tai, kad jis biologinis tėvas unsure.gif ? Nu bet tikiuos, čia ne toks atvejis, tiesiog ta, kuri parašė, "ne nuotaikoje" buvo rolleyes.gif
Atsakyti
o mes su dukrytem sveikinsim teveli.dar neapsisprendziau del dovanos-gal pakabukus prie raktu padaryt su mergaiciu foto... g.gif bo musu tevelis dazniau buna ne namie, todel ir norisi, kad turetu po akimis... lotuliukas.gif
Atsakyti
na mes visus tecius irgi su benu sveikinam:mano ir benutis savo:) siems metams dar ideju neturiu... blush-anim-cl.gif
Atsakyti
man isvis keistos tokios sventes kaip tecio diena, motinos diena, valentino diena.... tai kitom dienom teciai yra ne teciai? mamos ne mamos? keista kad zmones kaip kokios avys paklusta kazkieno sugalvotoms datoms ir sveikita butent ta diena. as galiu kazkam nupirkti geliu ir pasakyti kad myliu bet kokia diena, o ne ta kuria man kazkas nurodo. nesamone kazkokia..
Atsakyti