Įkraunama...
Įkraunama...

Tėčio Diena

wovere, na padarau vakariene, iškepų ką nors ypatingo, nesupratu, kodėl žmonės stengiasi apkartinti sau gyvenimą- pasistengsi tu, kitakart jis pasistengs. Tų švenčių ir taip mažai mūsų gyvenime tai kodėl reikia jų dar sumažinti, aš vyra sveikinu ne todėl , kad jis tėvas, o todėl , kad jis mano vaikų tėvas, todėl, kad jis padėjo man tapti mama, todėl, kad jis rūpinasi vaikais ir manimi, o neguli kažkur patvorį prisigėręs ar dar koks, galų gale todėl, kad tai jo pareiga ir jis ją atlieka nepriekaištingai, tai kodėl nesveikinti g.gif
Man visada smagu sulaukti dėmesio - ar tai moters diena , ar tai motinos diena ar tai net vardadienis, ir visada būnų pasveikinta, na nemoka jis kepti, bet vyno ir sumuštinių tikrai nepamiršta, jei spėja visada padaro savo firminius spagečius, jei išeiginė gaunu kavos į lovą ir mane tai džiugina, tai koks skirtumas, kad tai tėvo diena - man pirmiausia tai dėmesys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Komandosas @ 2006 03 08, 14:30)
tevu nenusipelnama buti! Tevu tampama! lotuliukas.gif
Isivaizduok jis siandien ateis su 1 gvazdiku ir sakys: sveikinu su moters diena, roziu puokstes nenusipelnei- te gvazdika schmoll.gif

Papildyta:
labai negudriai bandau atspeti: vyras siandien pasveikins? ir bus malonus tas demesys, tos geles? clap.gif
o su kuo tu vyra pasveikinsi? kada galesi atsakyti jam tuo paciu?  g.gif

Aš jaučiu skirtumą, kur MOTERS diena, o kur MOTINOS bei TĖVO diena. Mano vyras man ne tėvas, aš jo ta proga nesveikinu, jis manęs irgi.
Beje man asmeniškai svarbesnis ir malonesnis dėmesys ne "privalomų" švenčių proga, o netikėtai arba tik mums dviems svarbiomis progomis mirksiukas.gif Aš jam šiandien irgi turiu siurprizą, kurio jis net nesitiki, nes šiandien mūsų mažas vestuvių jubiliejus wub.gif Beje, jei vyras man neparneštų gėlytės, galų tikrai nesidaryčiau ax.gif O tas skaičiavimas kiek kas per metus turi progų sveikinimams, man vaikiškas atrodo. Kaip pvz giminaitės vaikas. Jei važiuoji sveikinti jo sesutę su gimtadieniu, turi pasveikinti ir jį, nes baisiai verkia, kaip čia jai dovanas neša, o jo nesveikina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wovere @ 2006 03 08, 14:43)
Aš jaučiu skirtumą, kur MOTERS diena, o kur MOTINOS bei TĖVO diena. Mano vyras man ne tėvas, aš jo ta proga nesveikinu, jis manęs irgi.
Beje  man asmeniškai svarbesnis ir malonesnis dėmesys ne "privalomų" švenčių proga, o netikėtai arba tik mums dviems svarbiomis progomis  mirksiukas.gif Aš jam šiandien irgi turiu siurprizą, kurio jis net nesitiki, nes šiandien mūsų mažas vestuvių jubiliejus  wub.gif Beje, jei vyras man neparneštų gėlytės, galų tikrai nesidaryčiau  ax.gif O tas skaičiavimas kiek kas per metus turi progų sveikinimams, man vaikiškas atrodo. Kaip pvz giminaitės vaikas. Jei važiuoji sveikinti jo sesutę su gimtadieniu, turi pasveikinti ir jį, nes baisiai verkia, kaip čia jai dovanas neša, o jo nesveikina  doh.gif

Beabejo skirtumas yra, na ir tėvo diena gali švesti ne biželio pirmą sekmadienį, o pvz. kokį lapkritį g.gif
Atsakyti
nu taigi j...b tv....mat bis.gif
ne idiotai skaito si foruma doh.gif
cia ir tavo vaikui aisku kad " Mano vyras man ne tėvas".
Paprasciausiai kai visi aplinkui vienas kita sveikina, malonu kai ir tave pasveikina.

hah.gif "Beje, jei vyras man neparneštų gėlytės" geles neparnesamos o dovanojamos!

QUOTE(wovere @ 2006 03 08, 14:43)
Beje  man asmeniškai svarbesnis ir malonesnis dėmesys ne "privalomų" švenčių proga, o netikėtai arba tik mums dviems svarbiomis progomis  mirksiukas.gif Aš jam šiandien irgi turiu siurprizą, kurio jis net nesitiki, nes šiandien mūsų mažas vestuvių jubiliejus  wub.gif Beje, jei vyras man neparneštų gėlytės, galų tikrai nesidaryčiau  ax.gif O tas skaičiavimas kiek kas per metus turi progų sveikinimams, man vaikiškas atrodo. Kaip pvz giminaitės vaikas. Jei važiuoji sveikinti jo sesutę su gimtadieniu, turi pasveikinti ir jį, nes baisiai verkia, kaip čia jai dovanas neša, o jo nesveikina  doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Komandosas @ 2006 03 08, 14:57)
hah.gif  "Beje, jei vyras man neparneštų gėlytės" geles neparnesamos o dovanojamos!

Svarbu jausmai ir santykiai, dėmesys, pagarba, o ne kiek, kaip dažnai kažką dovanoja ax.gif Kitas dalykas, malonu kai dovanoja iš dūšios, ne iš reikalo.

Kadangi mano nuomonė šioj temoj tik teršia eterį, tad pasišalinu ir linkiu sulaukti kuo daugiau pasiūlymų 4u.gif
Atsakyti
aisku tersia ax.gif
dauguma dzigitu isvis noretu, kad moterys i sia skilti uzklystu tik pasiskaityt lotuliukas.gif
QUOTE(wovere @ 2006 03 08, 15:08)

Kadangi mano nuomonė šioj temoj tik teršia eterį, tad pasišalinu ir linkiu sulaukti kuo daugiau pasiūlymų  4u.gif

Atsakyti
O as sveikinu vyra tevo dienos proga ax.gif Na, man ne tetis biggrin.gif (pasveikinu ir savo ir vyro tecius, man patinka pradziuginti brangius zmones), musu sunaus tetis ir besibeldziancio vaikiuko tetis... Pirma karta teti "sveikinom", kol mazius dar pilvely tupejo, bet spardesi kaip tikras vyras doh.gif (dovanojau smulkmenele miela ir dar priedu... blush2.gif ), praitais metais maziui jau beveik puse metu buvo, tai kartu su teciu draske geles wub.gif doh.gif ir sventem visi trys su dovanelem ir skanumynais... Man irgi labai smagu, kai manes nepamirsta mamos dienos proga mirksiukas.gif O kol kas, kol pauges, kol supras sventes esme, manau, reikia jiems nuosirdziai ir kruopsciai rodyt pavyzdi wub.gif kad paskui nereiketu tokiu svenciu proga burnoti, kokie tie vaikai nedekingi, kad net nepaskambina...
Atsakyti
mes su dukra irgi sveikinam abi tėvelį Tėvo dienos proga (senelio irgi nepamirštam), tai nebūna kažkas įpatingo, tiesiog mielos smulkmenos, skani vakarienė su vynu...manau, kad būdamas tikrai geru tėvu jis to nusipelno. Nesveikinčiau tikrai, jei tėvu nebūtų. pati kovo 8 nešvenčiu, nes nemanau, kad reik mane sveikint vien dėl to, kad esu moteris. Tam yra visokios asmeninės šventės, šeimos sukaktys ir t.t. Per motinos dieną mano šeimyna taip pat pasveikina mane 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kira @ 2006 03 08, 15:43)
Aš jaučiu skirtumą, kur MOTERS diena, o kur MOTINOS bei TĖVO diena.

Kovo 8 oji nera moters diena. Tai nera diena kada reikia sveikinti moteri. Kovo 8 yra moters balso teises gavimo diena. Pries 100 metu moterys neturiejo teises balsuoti, ir nuo kovo 8'oso kazkuriais ten metais gavo ta teise. Vat ir diena, ir jokia cia moters moteriskumo ar panasiai. Cia tarybu sajungoje iskreipta svente, kuri siandien visai nieko nebereiskia. Nes dovanojamos geles moterys del neaiskiu priezasciu. Vyro dienos kaipo tokios ir nera, nes, atseit, jie nediskriminuojami. vo.
Atsakyti
jo as irgi ta kazkur girdejau, kad cia kazkas sau susikure sventes..nu man tai pvz smagu, tegu buna kuo daugiau tokiu svenciu kur glyts dovanojamos, nes labai myliu geles, nors ir taip esu lepinama gelemis... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Komandosas @ 2006 03 08, 11:29)
Kada gi dailioji lytis pasigirs kaip isradingai sveikina savo brangiausiuosius lotuliukas.gif
na nemanau kad tėčio diena tam kad sveikinti ,kaip tu sakai,brangiuosius g.gif .brangiesiems sveikinti yra pakankamai visokių kitokių švenčių,svarbu ar nori jį pasveikinti.tėčių dieną reikia sveikinti tėvelius o čia jau vaikučių pareiga. mirksiukas.gif žinoma mažiesiems turi padėti mama thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*ramunė* @ 2006 03 13, 02:57)
na nemanau kad tėčio diena tam kad sveikinti ,kaip tu sakai,brangiuosius g.gif .brangiesiems sveikinti yra pakankamai visokių kitokių švenčių,svarbu ar nori jį pasveikinti.tėčių dieną reikia sveikinti tėvelius o čia jau vaikučių pareiga. mirksiukas.gif žinoma mažiesiems turi padėti mama thumbup.gif

Tevo diena net ne valstybine svente. Reikia kreiptis i lygiu galimybiu instituta. smile.gif Cia kaip tam anekdote:
mama su dukra klausia vyro/tevo
- ka tu mums padovanosi kovo 8'osios, moters dienos, proga
- liniuotes
- kaip tai liniuotes?
- vat liniuotes, metro ilgio
- o tai ka mes brangusis veiksim su tom liniuotem
- matuosit shuda kuri man per vyro diena padovanojot

.,..
Nu toks grubus, bet apie gyvenima. Vyro dienos kaipo ir nera is viso...
Atsakyti