QUOTE(linole @ 2013 04 06, 08:45)
Kiek man teko imti viešbučių su tokiu užrašu, pusryčiai buvo rekomenduojamojo pobūdžio. Pvz., prie mano paskutiojio lankyto
Kullassepa rasidence irgi parašyta, kad pusryčiai kainuoja 6 eur asmeniui. Bet mes jų neėmėme ir nemokėjome nieko priverstinai. Kitur kažkur irgi toks užrašas buvo, bet niekas neprievartavo mūsų valgyti ir mokėti papildomai. Tiesiog pasiūloma, kai nuvažiuoji į viešbutį. Jei nenori, atsisakai.
Žinoma, kad parašykit jiems, jei labai neramina klausimas.
tai manau protingiausia ir bus parasyt, o ne speliot - reiks moket ar ne. nors siaip paieskojus, nieko gero ir nerandu toj ezero pusej uz tokia kaina, kaip kad sis viesbutukas, net ir priskaiciavus ju pusrycius - norim, jog butu ir su pleziuku, jog nereiktu eit, pliazas butu salia, o kiek randu, tai arba daug brangiau, arba pliazas toleliau. tai pagalvojus, dabar net ir tie pusryciai nebegasdina jau
na bet vis tiek reiks pasidomet.
o dar klausimukas, viesbutuku seimininkai atsako, kai uzsibookini, na pvz ok ar aciu ir t.t., nes is vieno gavau, jog ok, pasisakykit kokiu lovu pageidaujat, kiek tiksliai zmoniu bus, o va is sio nieko nesulaukiu. gal ne visi atsako, uztenka, jog is bookingo gavau patvirtinima ir viskas? na as cia su savo klausimais, bet pirma karta, o be to su 4 vaikais vaziuojam, tai ir norisi tikslumo, kad nelikt ant gatves atvykus
ir dar, jei paciam maziausiam vaikui tik 2 metukai, ar turiu ji itraukt, ar ne, viesbutis raso, jog jam nemokamai, tai as jo ir netraukiau, tuo labiau, kad jis papildomos lovos nereikalauja, miega musu lovoj, bet ir manau, juk neismes del jo, jei ir nebus priskaiciuotas. jei as ji itraukiu i asmenu skaiciu ieskodama viesbucio, tai man ir ji skaiciuoja, visuose viesbuciuose, kaip asmeni, nors gi metai parasyti
tai ir netraukiu, tuo labiau, jog parasyta, kad iki 4 metu vaikui, jei nereikia loveles, nemokamai, jei reikia, tai iki dveju metu. mums nereik, taai kaip ir nemokamas tas mano vaikas