Įkraunama...
Įkraunama...

Italija

Kaip suprantu taip. Vakar pati ten žiūrinėjausi, tai ir kainų neblogų yra. Aišku, manau reikia gerai pasiskaityti atsiliepimus ten jau buvusių žmonių ir prieš užsisakant per tą puslapį pirma susisiekti su norimos vietos šeimininku, kad jis patvirtintų, kad tuo metu tikrai galės Jus priimti. smile.gif
Atsakyti
Aš užsisakiau apartamentus naujiems metams per:

http://www.ownersdir...co.uk/italy.htm

Čia gavau geriausią kainą 8-ių žmonių kompanijai.
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2012 09 19, 10:56)
Kaip suprantu taip. Vakar pati ten žiūrinėjausi, tai ir kainų neblogų yra. Aišku, manau reikia gerai pasiskaityti atsiliepimus ten jau buvusių žmonių ir prieš užsisakant per tą puslapį pirma susisiekti su norimos vietos šeimininku, kad jis patvirtintų, kad tuo metu tikrai galės Jus priimti.  smile.gif

tai darydamas uzsakyma su seimininku ir susisieki kartu, nes jis tau asmeniskai atsako, ar nori, gali tave priimt. bet atsiliepimu butinai reik paskaityt, ir apie seimininkus. nes buna ivairiu salygu, buna kad nori bendraut ir vos ne vakarienes kartu gamint, buna kad nelenda tik raktus paduoda ir vsio. mes kur gyvenom is viso paliko mums savo visa buta o pati seimininke pas tevus isejo pagyvent kol mes buvom.
Atsakyti
man kazkaip napavyksta uzsakyti-atmeta.Tipo kredito korteles nr. netinka-mano VISA kreditine.Gal zinot kodel?
Atsakyti
QUOTE(vivaidejos @ 2012 09 21, 07:12)
man kazkaip napavyksta uzsakyti-atmeta.Tipo kredito korteles nr. netinka-mano VISA kreditine.Gal zinot kodel?

Jei Swedbanko, gal saugiuose atsiskaitymuose neuzregistruota?
Prisijunkite prie savo paskyros banke ir užsiregistruokite. 4u.gif

Hmmm, pagalvojau apie tą airbnb, tai gal verčiau kokiame svetingumo klube geriau ieškotis nemokamos nakvynės, jei jau su šeimininkais bendrauti reikia? g.gif Įsivaizduodavau kad šiame airbnb sumoki pinigėlius, gauni plotą ir šeimininkai palieka ramybėje. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 21 rugsėjo 2012 - 07:12
na cia manau kad vienetai kurie nori bendravimo.Siaip daug perziurejau, perskaiciau atsiliepimus, ivairiu yra.
mane tai zavi kad labai idomiu vietu yra, ne tai kad viesbutyje ir vsio:)
na kazko idomiau norejau.
bandau igyvendinti svajone kai buvom ispanijoj ir man taip nerealiai norejosi pagyventi kokioje rancoje kur aplinkui kalnai ar pan.
net neisivaizdavau kad tai nuomojama. Va to ir ieskojau Airbnb
Kortele yra SEB, tai nezinau kodel cia taip
bet jau laikas spaudzia-spalio 3 jau islekiam ;-)

Atsakyti
QUOTE(vivaidejos @ 2012 09 22, 17:35)
bet jau laikas spaudzia-spalio 3 jau islekiam ;-)

Skaičiau apie jūsų turiningą maršrutą. Kelionė jums turėtų būti tikrai wub.gif .

Mes - spalio 6 d. Bet bazuosimės tik Como ir Bergamo (Milaną pastarąjam priskiriu biggrin.gif ) apylinkėse. Kažin, kalnuose gal jau sniego bus? Taip noriu matyti snieguotas kalnų viršūnes. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2012 09 22, 16:43)
Skaičiau apie jūsų turiningą maršrutą. Kelionė jums turėtų būti tikrai  wub.gif .

Mes - spalio 6 d. Bet bazuosimės tik Como ir Bergamo (Milaną pastarąjam priskiriu  biggrin.gif ) apylinkėse. Kažin, kalnuose gal jau sniego bus? Taip noriu matyti snieguotas kalnų viršūnes.  smile.gif

nuo como lyg ir nemaciau, o va nuo gardos matesi. bet buvau dviem menesiai veliau biggrin.gif net idomu, ka tu pamatysi wub.gif
Atsakyti
Kai būsite Bergame, nepatingėkite pakilti į viršų su funikulieriumi, ten viršuje tik du restoranai, bet abu labai geri, pakankamai draugiškomis kainomis, o vienas su milijono vertu vaizdu į Bergamą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 09 23, 07:21)
Kai būsite Bergame, nepatingėkite pakilti į viršų su funikulieriumi, ten viršuje tik du restoranai, bet abu labai geri, pakankamai draugiškomis kainomis, o vienas su milijono vertu vaizdu į Bergamą smile.gif

drinks_cheers.gif
reikia darbo valandomis pasidometi, jei jau norisi butent i restoranus tuos ant San Vigilio kalvos. nes pamenu, kad vienas dirbo, bet antrasis, kur su tuo vaizdu, tai ar ne nuo 17 val turejo atsidaryti. Vaizdai nuo tos kalvos ir siaip grazus, verta ir taip ten pakilti, net jei nesiruosi valgyti.
user posted image

user posted image

o kam nerupi restoranai, tai i sia kalva verta kilti del pilies ir vaizdu
http://www.mytrips.l...gilio-pilis/873

jei kas labai, labai taupo, o oras geras ir kojos laiko, tai visai nesunku uzlipti i ta kalna pakeliui pasidairant i italu kiemelius.
Atsakyti
Ačiū, mergaitės. 4u.gif Aukštutinis Bergamo miestas ir san Vigilio kalva jau pries 5 metus biggrin.gif įtrauktas į maršrutą, kaip pagrindinis must see objektas. thumbup.gif

Kadangi planuojame pirkti 7 dienų bilietą "'io viaggio ovunque in Lombardia", tai funikulieriai turėtų būti nemokami. Aišku, bandysime įlipti pačios. Bet jei jau kaip, tai sueis ir funukulierius. thumbup.gif

Dėl restoranėlių - turėsime omenyje. drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2012 09 23, 08:58)
Ačiū, mergaitės.  4u.gif Aukštutinis Bergamo miestas ir san Vigilio kalva jau pries 5 metus  biggrin.gif  įtrauktas į maršrutą, kaip pagrindinis must see objektas.  thumbup.gif

Kadangi planuojame pirkti 7 dienų bilietą "'io viaggio ovunque in Lombardia", tai funikulieriai turėtų būti nemokami. Aišku, bandysime įlipti pačios. Bet jei jau kaip, tai sueis ir funukulierius.  thumbup.gif

Dėl restoranėlių - turėsime omenyje.  drinks_cheers.gif  4u.gif

Tokiu atveju neverta vargti, galima pakilti funikulieriumi, o nusileisti kojytemis.
Atsakyti