Įkraunama...
Įkraunama...

Italija

QUOTE(vivaidejos @ 2012 08 24, 22:17)

O ka manote apie kaimo turizma?

Aš tik už tai thumbup.gif .. Mes Austrijoje panašiai gyvenome, ten farmhouse vadinasi, tokia miela šeima pasitaikė, dar ir po atostogų apie metus daugiau susirašinėjome, būtinai dar reikėtų nuvažiuoti jų aplankyti thumbup.gif ...ir ekologiškais pusryčiais maitino, ekologiškomis arbatomis girdė....Sėkmės planuojantis kelionę, daug laiko numatę, tad tikrai nemažai galėsite sau leisti 4u.gif
Atsakyti
jau ana perskaiciau,smagi kelione,
labai padrasinote su kaimo turizmu, nagrinesiu toliau.
susidomejau:)
po keliones pasidalinsiu ispudziais smile.gif

paskaitinejus reportaza, kazkaip nublanko Venecija Roma ir kt...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vivaidejos @ 2012 08 24, 23:31)

Lauksiu labai 4u.gif ...Veneciją gal ir dėl to reikėtų pamatyti, kad yra tos nelemtos prognozės, kad kažkada ji vis viena po vandeniu atsidurs, bet manau kol tai atsitiks, tai mes dar kelis gyvenimus spėsim nugyventi ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas yra buve Sorrent'e, Maison La Minervetta viesbutyje? Idomus butu atsiliepimai smile.gif Jame poilsiauti ruosiames,lapkricio pirmom dienom.Kol kas tikslaus plano dar neturim,galvoje daugybe klausimu.Gal kas galetu patarti kaip geriau is Romos nusibelsti iki Sorrento,arba bent iki Naples?Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2012 08 26, 16:01)
Gal kas yra buve Sorrent'e, Maison La Minervetta viesbutyje? Idomus butu atsiliepimai smile.gif  Jame poilsiauti ruosiames,lapkricio pirmom dienom.Kol kas tikslaus plano dar neturim,galvoje daugybe klausimu.Gal kas galetu patarti kaip geriau is Romos nusibelsti iki Sorrento,arba bent iki Naples?Aciu.

Iki Neapolio is romos nesunku nusigauti traukiniu, o is ten jau ir iki Sorrento ir taukiniu ir autobusu neoli

http://www.trenitali...00080a3e90aRCRD

cia galima pasieskoti traukiniu tik siulau atkreipti demesi i tai, kad yra per 1 val ir per kokias 3 val vaziuojantys traukiniai, ir kainos ju labai smarkiai skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(tekilute @ 2012 08 27, 10:01)
Iki Neapolio is romos nesunku nusigauti traukiniu, o is ten jau ir iki Sorrento ir taukiniu ir autobusu neoli

http://www.trenitali...00080a3e90aRCRD

cia galima pasieskoti traukiniu tik siulau atkreipti demesi i tai, kad yra per 1 val ir per kokias 3 val vaziuojantys traukiniai, ir kainos ju labai smarkiai skiriasi.

Labai dekui,uz info smile.gif kadangi mes atvyksim viena diena anksciau,tai mastau,ar ta para Romoj praleisti, ar idomiau butu Neapoly?
Atsakyti
[quote=vivaidejos,2012 08 24, 18:37]
Jei ne paslaptis, kurią Italijos pusę pasiruošę aplankyti ax.gif
[/quote]
Spalio pradzioj islekiam i Milano Bergamo 2 savaitem.
Tai net nezinau kur busim, dabar tik viska konspektuoju, paskui deliosiu marsruta, na ir koreguosim pagal laiko galimybes.Pabijojau ilgesniam laikotarpiui.Visada esam buve tik savaite, tai dabar didinam iki 2 smile.gif
.
Tos turistu nuzulintos vietos labai mane nezavi...Ir prie juros man gulineti nepatinka.
[/quote]
Ten tiek lankytinu vietu, ir poros menesiu neuztektu. biggrin.gif Ir visokiu kaimu, kur turistai vargu ar uzsuka. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vivaidejos @ 2012 08 24, 22:17)

O ka manote apie kaimo turizma?

Super. Patys gyvenom vienam kaimuky , bet ten kaimo turizmu nekyla vadinti, kaip viska irengta ir sutvarkyta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vivaidejos @ 2012 08 24, 22:31)
jau ana perskaiciau,smagi kelione,
labai padrasinote su kaimo turizmu, nagrinesiu toliau.
susidomejau:)

paskaitinejus reportaza, kazkaip nublanko Venecija Roma ir kt...smile.gif

Nereikia nuvertinti Romos, ji pilna istoriniu ir architekturiniu paminklu. Zinoma, kas ko iesko. Be to, daug idomiu dalyku randasi ir apie Roma.
As esu buvus Romoje 5d. bet norint pazint Roma reikia 2sav. blush2.gif
Papildyta:
[quote=Aruna,2012 08 27, 14:06]
Spalio pradzioj islekiam i Milano Bergamo 2 savaitem.
Tai net nezinau kur busim, dabar tik viska konspektuoju, paskui deliosiu marsruta, na ir koreguosim pagal laiko galimybes.Pabijojau ilgesniam laikotarpiui.Visada esam buve tik savaite, tai dabar didinam iki 2 smile.gif
.
Tos turistu nuzulintos vietos labai mane nezavi...Ir prie juros man gulineti nepatinka.
[/quote]
Ten tiek lankytinu vietu, ir poros menesiu neuztektu. biggrin.gif Ir visokiu kaimu, kur turistai vargu ar uzsuka. biggrin.gif
Papildyta:

Super. Patys gyvenom vienam kaimuky , bet ten kaimo turizmu nekyla vadinti, kaip viska irengta ir sutvarkyta biggrin.gif
[/quote]

Atsargiai su orais spalio men. Gali daug lyti. Pas mus nuo birzelio pradzios nelyja blush2.gif blush2.gif Spalio men daznai ir daug lyja- kartais be perstoges kelias dienas blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 27 rugpjūčio 2012 - 16:34
QUOTE(ZBITKA @ 2012 08 27, 17:36)
Atsargiai su orais spalio men. Gali daug lyti. Pas mus nuo birzelio pradzios nelyja blush2.gif  blush2.gif  Spalio men daznai ir daug lyja- kartais be perstoges kelias dienas

Paguodet... verysad.gif Bet dėkoju labai, nes galėsime tinkamus drabužius pasiruošti. thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Bergene lietaus negavau, tai gal Bergame išmaudys. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 08 27, 16:36)
Atsargiai su orais spalio men. Gali daug lyti. Pas mus nuo birzelio pradzios nelyja blush2.gif  blush2.gif  Spalio men daznai ir daug lyja- kartais be perstoges kelias dienas blush2.gif  blush2.gif

O tai kaip su lapkricio viduriu blink.gif
Atsakyti
taip, taip su orais tai atsargiai, jau girdejau is zmoniu ten gyvenanciu-ir striukyte pasiimti verta.
Oi laukiu jau as keliones, nusimato labai idomi...Pades susiplanuoti marsuta ten gyvenantys mano klientai-patys atrade daug graziu ir idomiu vieteliu ax.gif
Taip pat kvieciasi pagyventi antra puse keliones pas juos (siaures Italija)
Nusimato ir profesiniu nuotykiu, kuriuos zada jie suorganizuoti...
na vienu zodziu jau svyla padai 4u.gif
Atsakyti

esu nakvynes paieskose smile.gif

http://www.casaincas...it/en/rates.php

http://blog.caprapanca.it/
Atsakyti