Įkraunama...
Įkraunama...

Italija

Laba diena, Italijos gerbėjos 4u.gif

Paprašysiu ir aš pagalbos ax.gif

Liepos mėnesį labai norėtumėm pakeliauti po Italiją. Žinau, kad tuo metu bus karšta, deja, kitaip neišeina schmoll.gif Keliausim visa šeima - mes su vyru bei mūsų atžalos (5 ir 1,5 m.)

Gal patarsite, kur geriausia ilsėtis su šeima? Finansai riboti, tad galvojam patys organizuotis kelionę - pirkti skrydį, ieškotis, kur gyventi, ką aplankyti, kur pailsėti...

Kažkaip galvoju, kad tai bus daugiau poilsinė kelionė, nes su vaikučiais daug neaprėpsi ax.gif Tai gal arčiau jūros ieškoti? g.gif

Ir dėl nakvynės... Gal žinot, kur nebrangiai kokį kambarį išsinuomot galėtumėm ar vieno kambario butuką g.gif blush2.gif

Beje, kaip ten su viešuoju transportu? rolleyes.gif

Tai tiek. Ačiū už visus patarimus, kurių tik sulauksiu 4u.gif 4u.gif Aišku, dar bandysiu visas temas perskaityti, tikiu, kad rasiu daug naudingos informacijos biggrin.gif

Smagių kelionių visoms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vixi @ 2012 05 10, 12:58)

Liepos mėnesį labai norėtumėm pakeliauti po Italiją. Žinau, kad tuo metu bus karšta, deja, kitaip neišeina schmoll.gif  Keliausim visa šeima - mes su vyru bei mūsų atžalos (5 ir 1,5 m.)

Gal patarsite, kur geriausia ilsėtis su šeima? Finansai riboti, tad galvojam patys organizuotis kelionę - pirkti skrydį, ieškotis, kur gyventi, ką aplankyti, kur pailsėti...

O jus norit pakeliaut, ar apsistot vienoj vietoj ir is ten pasivazineti?
As nepazistu pietu Italijos, bet jei cia siauriau, tai su vaikais vaziuociau i Adrijos pakrante, o nakvyne pigiausia turbut kempinguose issinuomot nameli (bungalow).
Visuomeninio transporto ne didmiesciuose mazai yra, bet tarp miestu/miesteliu labai geras susisiekimas traukiniais, tai ieskokit nakvynes, kad nebutu toli nuo stoties, arba kad apsiimtu parsivezti jus.
Atsakyti
QUOTE(vija23 @ 2012 05 10, 14:09)
O jus norit pakeliaut, ar apsistot vienoj vietoj ir is ten pasivazineti?
As nepazistu pietu Italijos, bet jei cia siauriau, tai su vaikais vaziuociau i Adrijos pakrante, o nakvyne pigiausia turbut kempinguose issinuomot nameli (bungalow).
Visuomeninio transporto ne didmiesciuose mazai yra, bet tarp miestu/miesteliu labai geras susisiekimas traukiniais, tai ieskokit nakvynes, kad nebutu toli nuo stoties, arba kad apsiimtu parsivezti jus.

Na taip, norim kažkur apsistot ir iš ten pasivažinėt rolleyes.gif Ačiū, tikrai turbūt arčiau jūros bandysim ieškotis.
Atsakyti
Gal galite patarti: noriu užsisakyti kempinge Bungalow, su 3 vaikais. Gal kas galite patarti kokiam kempinge netoli Neapolio, Kaprio žiūrėti ir kitoj pusė, Baris arba truputi aukščiau. Norėtusi kad butū su animacija, baseinais, geru papludimiu. Būčiau labai dėkinga už patarimus
Atsakyti
Nusipirkau kelionę
http://www.kelioniua...jos_juros_8d_7n
gal kas yra buvę ir galėtu pasakyti kaip ši kelionė , kokius rūbus reiktų pasiimti, ir šuaup viskas domina apie smile.gif
Atsakyti
Mes rinkomes, rinkomes, galvojau, na, jau siemet tikrai nuvyksim kur nors kitur - gal Graikija ar Ispanija ir ka, ir nieko - vel nutarem traukti Italijos pusen, nes geriau paprasciausiai nera biggrin.gif

Si karta ketinam ilgiau apsistoti Amalfio pakranteje, greiciausiai Sorrente ar salia jo, pavazineti i Pompeja, gal Napoli, Salerno ir butinai - i Capri bigsmile.gif nes jau tiek kartu buvau netoliese, bet nei karto neteko nuplaukti i sala doh.gif Dabar dar deliojames marsruta, kadangi atostogausim per pati pika - Ferragosto - tai kainos nebus labai dziuginancios g.gif bet ka padarysi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mureanda: 17 gegužės 2012 - 13:04
Sveikutės ! Važiuojam liepą į Liguriją,Cinque Terre gal kam teko pagyventi ten? Pasidalinkite įspūdžiais 4u.gif
Atsakyti
Ir daaar norėjau paklausti,kainos nurodytos trenitalia maždaug tokios kokios parašytos? nebūna drastiškų pasikeitimų ?Nes nuo milano iki la spezia 20euru man atrodo laaabai normaliai g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretukas* @ 2012 05 21, 22:06)
Sveikutės ! Važiuojam liepą į Liguriją,Cinque Terre gal kam teko pagyventi ten? Pasidalinkite įspūdžiais  4u.gif

Pagyvent šiam rojaus kampely neteko - tik vieną dieną jame praleidom ax.gif Įspūdžiais esu pasidalinus savo fotoreportaže - gal rasit kokios naudingos informacijos smile.gif

http://www.supermama...648210-100.html
Atsakyti
QUOTE(Gretukas* @ 2012 05 21, 22:57)
Ir daaar norėjau paklausti,kainos nurodytos trenitalia maždaug tokios kokios parašytos? nebūna drastiškų pasikeitimų ?Nes nuo milano iki la spezia 20euru man atrodo laaabai normaliai  g.gif  biggrin.gif

Jums taip tik atrodo - pagal kainas eurais, tai labai normali suma smile.gif
Be to, traukinių sistema truputį geresnė nei pas mus. Kainos tikslios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AukleZig: 22 gegužės 2012 - 10:54
Šiemet galvoju skrsit iki Bergamo , o nuo ten kažkap nusigaut iki Gardos ežero. Kur internete ieškot kokių apratamentų, kempingų ar kitų pigesnių variantų apsistoti ? Gal kas taip jau keliavę kokie patarimai? Nu žalia aš visai šitam reikale
Atsakyti
QUOTE(evid @ 2012 05 24, 14:21)
Šiemet galvoju skrsit iki Bergamo , o nuo ten kažkap nusigaut iki Gardos ežero. Kur internete ieškot kokių apratamentų, kempingų ar kitų pigesnių variantų apsistoti ? Gal kas taip jau keliavę kokie patarimai? Nu žalia aš visai šitam reikale 

Jei visuomeniniu transportu patogiausia is Bergamo vaziuoti iki Desenzano arba Peschiera del Garda ir ten ieskotis kempingu, B&B... O paskui jau vietoj susizinot apie autobusus, kurie aplink ezera vaziuoja, jei nori daugiau pamatyt.
http://www_lakegarda_com/
Atsakyti