Sveikos, reikia man patarimo, spalio 6 d. isvykstu i Italija, kur turesiu 9 pazintines dienas. Patarkite kokia avalyne detis, ar su basutemis nebus per salta, ar jau detis rudeninius batukus. Aciu.
QUOTE(krisiune @ 2011 10 04, 15:55)
Sveikos, reikia man patarimo, spalio 6 d. isvykstu i Italija, kur turesiu 9 pazintines dienas. Patarkite kokia avalyne detis, ar su basutemis nebus per salta, ar jau detis rudeninius batukus. Aciu.
Paziurejau oru progneze, tai siulyciau isimesti ir kokius batukus, ne tik su basutem varyt, nes zada kelias dienas lietu ir vesesni ora o siaip beveik visas dienas +20 man jau vesu butu
QUOTE(krisiune @ 2011 10 04, 16:55)
mano asmenine patirtis. kad ir kokia avaline butu patogi, kad ir kiek pranesiota, bet jei ja viena teturedavau visos keliones metu, tai neisisukdavau su nutrintom puslem ir paskaudusiais padais. nzn. kdl cia sitaip bet po to visada isimetu bent dvi poras batuku, kad galeciau pasikeist
o tokiu metu imciau lengvus batukus
na rytai iki kokiu 11h pries pora savaiciu jau buvo saltoki apie 10 laipsniu tik tai su basutem nelabai jau nors zinoma ziurint gal kurioj pusej busit ,,apacioj,, gal silciau
Priminkin man kas nors kiek kainuoja atvykti tuo autobusu nuo Ciampino oro uosto iki Termini stoties? Dekavoju is karto
QUOTE(Guduke @ 2011 10 11, 11:01)
Priminkin man kas nors kiek kainuoja atvykti tuo autobusu nuo Ciampino oro uosto iki Termini stoties? Dekavoju is karto
ms mokejom i prieki ir atgal po 4 eur. uzsisakinejom internetu
QUOTE(persikute511 @ 2011 10 12, 20:45)
labas visom mes vaziuojame lapkricio menesi 5 dienom norejau pasiteirauti kur pigiau pavalgyti
O i kuria puse traukiate, Italija nemaza Pirmadieni grizau is Italijos, tai mes maistui kavinese vidutiniskai isleisdavome apie 12 Eur, jau su vynu. Aisku yra ir brangesniu kaviniu-restoranu. Siaip daugumoje kaviniu lauke yra meniu, tad labai patogu pasirinkti perziurint asortimenta ir kainas.
mes i kokie 300 metru nuo termini stoties kaip ir centriuke kazkuerr
QUOTE(agnuzeb @ 2011 10 12, 21:28)
O i kuria puse traukiate, Italija nemaza Pirmadieni grizau is Italijos, tai mes maistui kavinese vidutiniskai isleisdavome apie 12 Eur, jau su vynu. Aisku yra ir brangesniu kaviniu-restoranu. Siaip daugumoje kaviniu lauke yra meniu, tad labai patogu pasirinkti perziurint asortimenta ir kainas.
QUOTE(persikute511 @ 2011 10 12, 20:45)
labas visom mes vaziuojame lapkricio menesi 5 dienom norejau pasiteirauti kur pigiau pavalgyti
jau rasiau kur mes radom pigias kavines
QUOTE(persikute511 @ 2011 10 13, 07:11)
mes i kokie 300 metru nuo termini stoties kaip ir centriuke kazkuerr
ooo, mes irgi panasiai gyvenom, tai iki to rajono toloka
Sveikos, patarkite prasau kaip pigiau nusigauti nuo Milano iki Florencijos. Gal zinote per kur pirkti traukinio arba autobuso bilietus, kad butu pigiau. Radau toki puslapi, tik nesuprantu kodel kainos nurodytos doleriais http://www.raileurop...n...45&noLock=1