o kaip tavo svoris dabar? ar sustojo iki 60 ir nebekrenta?
mano istorija labai panasi i tavo per trumpa laika buvau numetusi net 26kg.
siaubingai susigadinau sveikata ir ligoninej gulejau.
dabar jokiu dienu nebegaliu laikytis iskart silpna darosi ir bijau kad vel sveikata nepablogetu. Per 4 metus baigia svoris ataugti, pradejau nebevalgyti po 18 val. aisku dar tik kelios dienos, bet per 4dienas 300gramu nukrito. idomu ar man taip pavyktu kaip tau letai bet uztikrintai savo svorio link. saunuole tu
QUOTE(eeglle2 @ 2012 05 10, 23:02)
o kaip tavo svoris dabar? ar sustojo iki 60 ir nebekrenta?
dabar jokiu dienu nebegaliu laikytis iskart silpna darosi ir bijau kad vel sveikata nepablogetu. Per 4 metus baigia svoris ataugti, pradejau nebevalgyti po 18 val. aisku dar tik kelios dienos, bet per 4dienas 300gramu nukrito. idomu ar man taip pavyktu kaip tau letai bet uztikrintai savo svorio link. saunuole tu
Ir nesilaikykit tų dietų...
Neveiksmingos jos, nebent trumpam, svarbiausia sveikiau maitintis
reikia kažkaip perlipti per save, tai tikrai įmanoma.
Svoris krenta, bet žymiai lėčiau, bet žinau, kad tai yra užtikrinta ir jis neataugs, jei visa laiką maitinsiuosi taip kaip dabar, o savęs neriboju, tik žiūriu ką valgau ir pagalvoju ar tai man naudinga. Ir šokolado suvalgau ir torto... O dabartinis svoris 58-59kg
Papildyta:
Merginos, kol dabar berželiai yra neseniai susprogę, prisiskinkite jų lapelių kur atokiau, auga nuo gatves beržai, sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu, užkaiskite, tai puiki arbatėlė šalinanti toksinus Na skonis nėra pasakiškas, bet tikrai jaučiasi,kad organizmas valosi nespėju į tualetą bėgiot sisiot
tikrai veikia tas atsisakymas vakarienes
per 5-6 dienas nukrito 900 gramu, aisku nesportavau visai ir valgiau viska ka norejau, valgiau daugiau darzoviu,
tik vakar siek tiek nusikaltau, vyrui vakariene darydama siek tiek kepsnelio paragavau ir misraines gal 3 saukstus ir vakare vyno taure bet kadangi penktadienis pasidariau viena iseigine. na bet dziaugiuosi ir tiek per savaite numetusi, jauciuosi soti valgau normaliai tik vakariene buna 18val.
per 5-6 dienas nukrito 900 gramu, aisku nesportavau visai ir valgiau viska ka norejau, valgiau daugiau darzoviu,
tik vakar siek tiek nusikaltau, vyrui vakariene darydama siek tiek kepsnelio paragavau ir misraines gal 3 saukstus ir vakare vyno taure bet kadangi penktadienis pasidariau viena iseigine. na bet dziaugiuosi ir tiek per savaite numetusi, jauciuosi soti valgau normaliai tik vakariene buna 18val.
QUOTE(eeglle2 @ 2012 05 12, 17:48)
tikrai veikia tas atsisakymas vakarienes
Labai džiugu girdėti, kad taip greit pavyko susiimti
Man pačiai susiimti reikėjo gal kokių 2 metų, vis savaitėlę nevalgydavau, po to vienas griekas ir viskas baigta. Bet kai nutariau, tai nutariau visam iki dabar
tai va kad ir man bus tikriausiai ne vienas paslydimas bet po truputeli tikiuosi priprasiu.
manau reikia saves nespausti nes jei sakiysiu kad nuo siandien susiimu ir netycia kada vakare prisivalgysiu, bus mintis kad viskas, nesigavo velniop viska ir vel pradesiu kimsti. gal kada ir ir persivalgysiu tada reiks daryti kokia iskrovos diena. svenciu irgi neatsisakysiu. kaip bus taip pabandyti verta kai tokie rezultatai.
labai smagu kad yra bendraminciu ,vienai ne taip sunku bus
o is jusu man tik mokytis tokios valios
manau reikia saves nespausti nes jei sakiysiu kad nuo siandien susiimu ir netycia kada vakare prisivalgysiu, bus mintis kad viskas, nesigavo velniop viska ir vel pradesiu kimsti. gal kada ir ir persivalgysiu tada reiks daryti kokia iskrovos diena. svenciu irgi neatsisakysiu. kaip bus taip pabandyti verta kai tokie rezultatai.
labai smagu kad yra bendraminciu ,vienai ne taip sunku bus
o is jusu man tik mokytis tokios valios
Per šventes pas mane maistas taip pat suvartojamas iki 18 val
Na aš negalėčiau dabar praslysti, nes turbūt nusivilčiau savimi
Bet jums sekmės, kad tik viskas būtų kuo geriausiai.
O su bendraminčiais lieknėti tai žymiai lengviau
QUOTE(Kikavaida @ 2012 05 12, 19:59)
Per šventes pas mane maistas taip pat suvartojamas iki 18 val
Laba
Sveikinu, tikrai puikus rezultatai ir kalnas valios
O kaip per sventes su alkoholiu, irgi tik iki 18val? Man tai nerealus alkis uzeina siek tiek isgerus
QUOTE(eeglle2 @ 2012 05 12, 23:11)
gal kada ir man pavyks nevalgyti po 18val. dabar dziaugiuosi kad nors savaite vakariene buvo 18 val, stengsiuosi taip ir toliau
Sekmės jums!
Papildyta:
QUOTE(*Violeta* @ 2012 05 12, 23:19)
Laba
O kaip per sventes su alkoholiu, irgi tik iki 18val? Man tai nerealus alkis uzeina siek tiek isgerus
Kaip mano draugai sako, pas tave maistas iki 18val, o alkoholis po 18
Vartodama alkoholį neužkandžiauju absoliučiai niekuo Iš pradžių norėdavosi, dabar pripratau
QUOTE(Kikavaida @ 2012 05 13, 13:39)
Kaip mano draugai sako, pas tave maistas iki 18val, o alkoholis po 18
Vartodama alkoholį neužkandžiauju absoliučiai niekuo Iš pradžių norėdavosi, dabar pripratau
Va cia man tai ir sunkiausiai iskentet
Na, ko del grozio nepadarysi, reiks pabandyt
jei neteks eit pirmai liulio...
QUOTE(*Violeta* @ 2012 05 13, 19:12)
Va cia man tai ir sunkiausiai iskentet
Manau verta pagalvoti ar labai to norite
Jeigu yra ugnelės ir pasiryžimo šitam reikalui tada valio!
Svarbiausia, reikia išmokti save mylėt, o kaip tirpsta riebaliukai tai gaunasi automatiškai (bent jau man taip)
QUOTE(eeglle2 @ 2012 05 12, 20:41)
gal kada ir man pavyks nevalgyti po 18val. dabar dziaugiuosi kad nors savaite vakariene buvo 18 val, stengsiuosi taip ir toliau
Juk nebutina save kankinti ir mitas apie ta nevalgyma po18 nevalgykit iki miego 2-3val ir to pilnai pakaks
vadinasi galima nevalgyti ir po 19val .Ir zinoma saikas svarbiaisiai saikas .tas nevalgymas juoka kelia