oi rolva,tikrai tau dekui,nes tikrai radau pas tave pamineta,ko tikrai nebuciau nusivezus. na nusipirkti aisku galima,bet jei namie yra,kam dar pirkti
QUOTE(Somebody @ 2011 07 25, 13:19)
Mes vykstame į sanatoriją nuo liepos 28d gal dar kas tuo metu būsite?
Mes kraunam lagaminus
QUOTE(dark @ 2011 07 25, 14:11)
sekmadieni busim
QUOTE(dzese @ 2011 07 25, 17:25)
mes po taves tuoj atvyksim
QUOTE(Elijana @ 2011 07 28, 17:12)
Lydute, sanatorijoje ne maistas man svarbiausia. Kaip ir minejau, man jis tinkamas. Nesakau, kad viskas ten idealu, bet mano skrandis tikriausiai nera toks isrankus, kaip jusu, jokiu negalavimu suvalgius cepelinu nepajutau
tik mano mergaitei pieniska sriuba pietums netinka, nevalgo, sako, kad neskanu. Bet ir sito as nesureiksminu.
tik mano mergaitei pieniska sriuba pietums netinka, nevalgo, sako, kad neskanu. Bet ir sito as nesureiksminu.
Vaziuojam ne pirma karta. Kolkas iki siol viskas buvo super. Ir kambarys, ir aptarnavimas ir maistas...Puikus gydytojai, rupestingos seseles, nuostabi vyr,slaugytoja is 2a ( priminkit jos pavarde)
Ziuresim, kuo nustebins si karta..
Papildyta:
Visada bunam 3aukste, pusyno puseje..
QUOTE(dzese @ 2011 07 29, 11:01)
na o prie ko cia vejaraupiai??
o prie to, kad mes, pasirodo, parsivežėme tokią dovanėlę
QUOTE(Lydute @ 2011 07 29, 21:10)
Tai,persirgot ir ramu dabar
QUOTE(Lydute @ 2011 07 29, 20:10)
oho lauktuves
QUOTE(taska @ 2011 07 29, 19:34)
Tai,persirgot ir ramu dabar
Kol kas dar gydomės kai jau baigsis viskas, tai bus ramu
QUOTE(Lydute @ 2011 07 29, 22:59)
Kol kas dar gydomės kai jau baigsis viskas, tai bus ramu
Lengviau kai vaikai perserga..
Sveikit
QUOTE(taska @ 2011 07 29, 22:01)
pritariu,lengviau kai vaikai perserga,nes mano 15metis sirgo,tai kiek vargsiukas prisikankino....
QUOTE(Lydute @ 2011 07 29, 19:10)
Kada jus grize? mes savaitgaliui parvykom namo buvo isbere ir maniski raudonais spuogeliaias pasirodem daktarui sako alerginis paskyre nuo alergijos vaistuku,raudoni didesni lyg ir pranyko,bet atsirado smulkiu vandeningu tokiu spuogeliu,ir sake mamos kad nemazai vaikuciu ir beria.
o kazin su kokiom diagnozem skiriami drusku kambarys?
QUOTE(marka100 @ 2011 07 30, 10:58)
Kada jus grize? mes savaitgaliui parvykom namo buvo isbere ir maniski raudonais spuogeliaias pasirodem daktarui sako alerginis paskyre nuo alergijos vaistuku,raudoni didesni lyg ir pranyko,bet atsirado smulkiu vandeningu tokiu spuogeliu,ir sake mamos kad nemazai vaikuciu ir beria.
Grįžome praeitą savaitę. Pradžioje nesupratome, kas tai. Tas bėrimas toks keistas - tarsi prakaitinė pradžioje, rausvai paberta oda ir tiek, tik kai kur iškilo vandeningos pūslelės, pagal jas ir nusprendėme, kas čia yra. Dabar briliantinė žaluma mūsų draugas Kol ja netepėm, vaikas kasėsi, o patepus sumažėjo kasymasis. Gal ji mažina niežėjimą?
O jums stebėkite kas ten yra , jeigu vėjaraupiai - priešalerginiai vaistai bent niežėjimą sumažins. Bet pūsleles vistiek reikės dezinfekuoti.
Tai va, eilėse prie procedūrų mačiau vaiką, dar su "zelionkės" žymėmis, kaži ar jau buvo praėjęs karantino laikas...