Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorija "Saulutė"

QUOTE(Kačia @ 2012 06 26, 13:32)
sutinku su Jumis kad populiariausia masazai, purvo aplikacijos.
Jei kas nores tai tiktai suras kur nueiti, nes aplink nemazai sanatoriju kur iv. proceduras atlieka 4u.gif

Sakykit, ar verta isipirkti pietus sau  4u.gif

As nesipirkau ir nei karto nepasigailejau. tikrai porcijos dideles ir lieka nuo vaiko, o jei neliktu arba nepatiktu maistas, tai visai netoli yra ir Norfa ir Maxima ir Iki, visuomet galima ten nueit ir kazka nusipirkt.

del suaugusiuju lankymosi vaiku baseine, tai kazin ar kas noretu lankytis, nes ten tikrai pritaikytas vaikam ir giliausioj vietoj berods 90 cm ar 1 metras.
Nebent vaikutis dar per mazas ir bijo vienas maudytis jame tada eini pas gydytoja ir jis iaraso pazyma kad reikalingas suauges maudytis kartu (mano dvimetis kuo puikiausiai plaukiojo vienas, nors iki tol nera buves baseine).

QUOTE(onmi @ 2012 06 26, 14:36)
O kur jus vaikus paliekate, kai i proceduras einate???  g.gif

nei karto jokios proceduros neissipirkau, nes butent neturejau kur padet savo maziu doh.gif su vyresneliu dar buciau galejus susitart kad pasedetu salia, ar kitos mamytes galejau paprasyt kad paziuretu, bet 3 menesiu mazylio niekam negalejau palikt nes labai neprognozuojamas buvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna11 @ 2012 06 24, 18:12)
is pasakymo kad 9 karta jau Saulutej esat biggrin.gif  paskui dar pagalvojau gal sumaisiau,bet daugiau tokiu veteraniu nesutikau ax.gif  aa tai mes tada sedejom vakare kiemely,berniukai zaide,maniskis nesiojo smeli su kastuveliu i tuscia deze,paskui ta skrybele uz tvoros ejom traukt:) nelabai kalba jis pas mane..toks aukstas cool.gif  keturmetis..o as neauksta,jei gerai pamenu tai su ryskiai melyna skarele ant kaklo buvau cool.gif

Atsimenu jus,tik niekaip neatgaminu jusu veido lotuliukas.gif jau ta mano atmintis doh.gif biggrin.gif
Grizom ir mes jau snd,su naujais vejais ir naujom mintim,ka cia pasakoti kitoms net nezinau,maitinimo atzvilgiu situacija tikrai geresne,tik parvaziavus vistiek norisi cepelinu su spirguciais lotuliukas.gif
Nu o gyvenimo salygos jau kaip kam cia,mes kadangi buvom tryse(antra sunu veziausi uz kuri parai po 10 lt mokejom) lovos susitumem ir tilpom biggrin.gif
Kas liecia proceduras mes ju gaunam pakankamai kadangi musu bedos naurologines,is viso 11,cia iskaitant ir zaidybine pr (psichologe),tai tai kas mums svarbiausia tikrai gaunam,tuo labiau kad parvaziuojam su zymiais gydymo rezultatais, o gyventi ten tikrai galima.
Atsakyti
Sveikos,

Gal ir kvailas klausimas,bet svarbus man: Ar rakinamos palatos/kambariai ?
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2012 06 29, 19:18)
Atsimenu jus,tik niekaip neatgaminu jusu veido  lotuliukas.gif  jau ta mano atmintis  doh.gif  biggrin.gif 
Grizom ir mes jau snd,su naujais vejais ir naujom mintim,ka cia pasakoti kitoms net nezinau,maitinimo atzvilgiu situacija tikrai geresne,tik parvaziavus vistiek norisi cepelinu su spirguciais  lotuliukas.gif
Nu o gyvenimo salygos jau kaip kam cia,mes kadangi buvom tryse(antra sunu veziausi uz kuri parai po 10 lt mokejom) lovos susitumem ir tilpom  biggrin.gif
Kas liecia proceduras mes ju gaunam pakankamai kadangi musu bedos naurologines,is viso 11,cia iskaitant ir zaidybine pr (psichologe),tai tai kas mums svarbiausia tikrai gaunam,tuo labiau kad parvaziuojam su zymiais gydymo rezultatais, o gyventi ten tikrai galima.

na kitais metais gal susitiksim irgi mirksiukas.gif planuoja panasiai geguze,i pabaiga vaziuoti...as nemoku ikelt foto cia tai neina pasirodyt blush2.gif

QUOTE(Įsimylėjus @ 2012 06 29, 20:12)
Sveikos,

Gal ir kvailas klausimas,bet svarbus man: Ar rakinamos palatos/kambariai ?

rakta duoda tau paciai ir eidama is palatos uzsirakini mirksiukas.gif valytojos turi atsarginius raktus kai plauna o siaip daugiau niekas nevaiksto,raktas yra tavo prieziuroj cool.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna11 @ 2012 06 29, 20:42)
na kitais metais gal susitiksim irgi mirksiukas.gif  planuoja panasiai geguze,i pabaiga vaziuoti...as nemoku ikelt foto cia tai neina pasirodyt blush2.gif

Mes planuojam jeigu gausis antra karta vaziuot,ta prasme antra karta i metus,pagal musu ligos koda priklauso,matysim ka sakys seimois gydytojas.
Gal i skype tada pasirodykit,jei turit,bet siaip tai keista man paciai zinokit,esu viena is tu zmoniu kuri paprastai ir lengvai isimena veidus,o va cia dabar prasau,niekaip neatsimenu,keista biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna11 @ 2012 06 29, 21:42)
rakta duoda tau paciai ir eidama is palatos uzsirakini mirksiukas.gif  valytojos turi atsarginius raktus kai plauna o siaip daugiau niekas nevaiksto,raktas yra tavo prieziuroj cool.gif

Ačiū už atsakymą,vadinasi galėsim jaustis pakankamai saugiai smile.gif
Mašiną ko gero yra kur palikt netoliese? blush2.gif Sorry už kvailus klausimus,bet pirmąkart važiuosim,tai viskas neramina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjus @ 2012 06 30, 06:50)
Ačiū už atsakymą,vadinasi galėsim jaustis pakankamai saugiai smile.gif
Mašiną ko gero yra kur palikt netoliese? blush2.gif  Sorry už kvailus klausimus,bet pirmąkart važiuosim,tai viskas neramina doh.gif

Sanatorijos teritorijoje yra aikstele kurioje galesit pasistatyti masina smile.gif
Atsakyti
Sveiki, mes turime du kelialapius liepos 18dienai taciau nebeiseina vaziuote dėl darbo, galiu tik rugpjūtį, galbūt yra galimybė apsikeisti su kuo nors ? bandysime ryt skambintis gal bus vietų.
Atsakyti
QUOTE(SkaisteE @ 2012 07 01, 18:22)
Sveiki, mes turime du kelialapius liepos 18dienai taciau nebeiseina vaziuote dėl darbo, galiu tik rugpjūtį, galbūt yra galimybė apsikeisti su kuo nors ? bandysime ryt skambintis gal bus vietų.

Manau kad laisvai paskambinus apsikeisit. Penktadieni skambinau ir pasikeiciau rezervacija i norima diena.
Atsakyti
Sveikos, turiu toki klausima: kaip yra su maistu mazyliams? Ar atnesa i palata, ar reikia eit i valgykla? Mano suneliui 1m. 8men. jis vietoj nenusedi, ir as neissivaizduoju kaip mes eisim i valgykla...
Atsakyti
QUOTE(Faghira @ 2012 07 02, 11:16)
Sveikos, turiu toki klausima: kaip yra su maistu mazyliams? Ar atnesa i palata, ar reikia eit i valgykla? Mano suneliui 1m. 8men. jis vietoj nenusedi, ir as neissivaizduoju kaip mes eisim i valgykla...

tai galit is valgyklos maista atsinesti i kambari, tik turekit savo inda.
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas galit parašyti kokios procedūros skiriamos sergantiems kvėpavimo ligomis.
Atsakyti