Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorija "Saulutė"

QUOTE(ReGret @ 2012 06 24, 22:56)
Sveikos mamytės  smile.gif  Aš čia naujokė, pirmą kartą su vaiku važiuoju  į sanatoiją (Važiuojam Birželio 26 d.) Todėl, norėčiau kokių nors patarimų, iš tų mamyčių kuriuos jau buvo Saulutėje. Ar yra kokia nors galimybė gauti gauti nemokamą kambarį, kuriame būtų tualetas, dušas ir pan? Mes važiuojam su broncito problemomis. Labai ačiū už atsakymą smile.gif

Tikrai ne, su brochitais gyvena 2 šeimos ( dvi mamos ir 2 vaikai), dušas ir WC bendri...

Nors gal kitos mamytės žino kitų būdų.. blush2.gif
Atsakyti
Sakykit ,o sestadieni ir sekmadieni proceduros buna ar ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2012 06 25, 16:55)
Sakykit ,o sestadieni ir sekmadieni proceduros buna ar ne 4u.gif

šeštadienį būna. 4u.gif
Sekmadieni ne 4u.gif
Atsakyti
O jus kokius vaistus vezetes pvz. nuo temperaturos, nuo viduriavimo, nuo ausu skausmo ... Sakykit, jei paskirtas baseinas tai yra ten plauku dziovintuvas, dusai. Ar daug vaiku baseino uzsiemime, kaip tie uzsiemimai vyksta 4u.gif
Gal kas bande papildomai proceduras issipirti ar jas irgi reikia derinti su gyd. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2012 06 26, 08:09)
O jus kokius vaistus vezetes pvz. nuo temperaturos, nuo viduriavimo, nuo ausu skausmo ... Sakykit, jei paskirtas baseinas tai yra ten plauku dziovintuvas, dusai. Ar daug vaiku baseino uzsiemime, kaip tie uzsiemimai vyksta 4u.gif
Gal kas bande papildomai proceduras issipirti ar jas irgi reikia derinti su gyd. 4u.gif

Baseine dušai yra,plaukų džiovintuvų tikrai nėra schmoll.gif Kas liečia vaistų turi jie ir nuo temperatūros,ir nuo kosulio, ir nuo ausų.Nuo viduriavimo nežinau g.gif Bet nemanau,kad didelė bėda jai ir neturi,vaistine randasi pora šimtų metrų nuo sanatorijos.

Išsipirkti galima tiek sau tiek vaikui.Tik vat vasaros metu sunkiau tai padaryti,nes dalis personalo atostogauja,be to pilna sanatorija.Dėl vaikui išperkamų procedūrų asmeniškai aš paderinčiau su gyditoju,nes Jūsų manymu jam reikalinga procedūra gali ne padėt,o pakenkt mirksiukas.gif Be to ten skiriama pakankamai procedūrų pagal diagnozę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velniukė: 26 birželio 2012 - 10:25
Aciu mamytes uz atsakymus 4u.gif
Kaip idomiai, kad ir suaugusiems leidzia isispirkti proceduras vaiku sanatorijoje g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 26 birželio 2012 - 11:46
QUOTE(Kačia @ 2012 06 26, 11:37)
Aciu mamytes uz atsakymus 4u.gif
Kaip idomiai, kad ir suaugusiems leidzia isispirkti proceduras vaiku sanatorijoje g.gif

O kas čia nuostabaus? Juk viskas legaliai per kasą,beje vasaros metu vargu ar pavyks išsipirkt g.gif Nes kaip pvz mūsų masažistė pasakė,kad ji neima vasaros metu komercinių,nes vaikų per akis.Kitos imasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniukė @ 2012 06 26, 13:01)
O kas čia nuostabaus? Juk viskas legaliai per kasą,beje vasaros metu vargu ar pavyks išsipirkt g.gif Nes kaip pvz mūsų masažistė pasakė,kad ji neima vasaros metu komercinių,nes vaikų per akis.Kitos imasi 4u.gif

Del masazo, tai taip. Bet pvz. baseinas ar vonios, jos mano manymu turetu but pritaikytos vaikams, suaugusiems butu per mazos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 26 birželio 2012 - 12:11
QUOTE(Kačia @ 2012 06 26, 12:10)
Del masazo, tai taip. Bet pvz. baseinas ar vonios, jos mano manymu turetu but pritaikytos vaikams, suaugusiems butu per mazos rolleyes.gif

Na bijau,kad baseinai ar perlines vonios mamų nelabai domina ax.gif

Kiek teko bendraut išperkamos,purvo,masažai,druskų kambarys. Daugiau neteko girdėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniukė @ 2012 06 26, 13:13)
Na bijau,kad baseinai ar perlines vonios mamų nelabai domina ax.gif

Kiek teko bendraut išperkamos,purvo,masažai,druskų kambarys. Daugiau neteko girdėt g.gif

sutinku su Jumis kad populiariausia masazai, purvo aplikacijos.
Jei kas nores tai tiktai suras kur nueiti, nes aplink nemazai sanatoriju kur iv. proceduras atlieka 4u.gif

Sakykit, ar verta isipirkti pietus sau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2012 06 26, 13:32)
Sakykit, ar verta isipirkti pietus sau  4u.gif

mano nuomone tai neverta,as nei kart nepirkau 4u.gif ne del to kad neskanu,ar ka,bet vaikas dazniausiai visko nesuvalgydavo,ir uztekdavo ir man sriuba pabaigti,salotas likusias nuo mesytes ir bulviu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2012 06 26, 12:32)
sutinku su Jumis kad populiariausia masazai, purvo aplikacijos.
Jei kas nores tai tiktai suras kur nueiti, nes aplink nemazai sanatoriju kur iv. proceduras atlieka 4u.gif

Sakykit, ar verta isipirkti pietus sau  4u.gif

O kur jus vaikus paliekate, kai i proceduras einate??? g.gif
Atsakyti