Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorija "Saulutė"

QUOTE(~zibuokle~ @ 2012 06 21, 15:54)
4tam aukšte virtuvėlė irgi yra, bet be puodų, nes jau nebegalima gamintis, viryklė išjungta.

Kažin kodėl? Ar dėl to, kad pernai dėl infekcijos protrūkio apkaltintos neva "higienos normų nesilaikančios" mamos?
Atsakyti
QUOTE(Virvytė @ 2012 06 23, 13:56)
Kažin kodėl? Ar dėl to, kad pernai dėl infekcijos protrūkio apkaltintos neva "higienos normų nesilaikančios" mamos?

manau kad del to pacio g.gif g.gif
Atsakyti
Labukas,
grįžome ir mes iš Saulutės. Ką galiu pasakyt likome patenkinti.Savaime aišku ne 5 žvaigždučių viešbutis,bet tikrai pakanka ir to kas yra.Kaip pasižiūrėjau čia rašo apie prastas sąlygas,na tikrai to nėra.Gal kiek sunkiau ne neurologinems ligoniukams,nes juos guldo su kita mama ir vaiku.Sakyčiau gana sunku jai vaikai skirtingo amžiaus ir režimas neatitinka. g.gif Bet jai mamytės gražiai sutartu,tai manau ir tas minusas galėtu tapti pliusu 4u.gif Juk prie visko galima prisitaikyt.Tik reik šiek tiek pastangų.
Mes gyvenome vieni,turėjome savo wc ir kriauklę,spintą,staliuką,kėdę bei 2 lovas ,kurias esant dideliam norui galima sustumt(ką daugelis mamyčių ir darė) Kambarys +- 8-9 kv.m. .kaikurios mamos turėjo ir dušą,bet jis be vadinamo padėklo,tai po pasinaudojimo tekdavo plautis visą wc kambarį nuo vanden,tai dėl to eidavo į bendrą.taip pat kai kuriuose kambariuose yra balkonas.
Ką galiu pasiūlyt,bent jau važiuojančiai su neurologiniu ligoniuku.Pasiimt kažkokį "burzgiantį" daigtą kaip tv nes norėsis vakare gulint kokį filmą pažiūrėt,pasiimt arbatinuką ar spiralę su sloikiuku kavai ar arbatai užsiplykyt.Nes pvz jai gyvensite 1 aukšte teks bėgt ryte į 2 užsivirt kavos.PS 1 aukšto holle TV nedirba.Kažkaip penktadienio vakare norėjom nueit į 2a. taip vadinamo vakarinio kinoseanso su multiku,tai ten uodui pritupt nebuvo kur 4u.gif Taip,kad tikėtis,kad jį greit pataisys nesiūličiau.Mes ten atbuvome 3 sav. atvykome 1 a tv nedirbo išvykom jo net niekas neplanavo taisyt.Bet kaip sakoma,niekada nesakyk niekada tongue.gif

Na va lyg trumpai apibūdinau 4u.gif
Atsakyti
Velniukė, o siuo metu ar labai perpildyta sanatorija, ar yra sansu gauti mokama kambari uz 20 lt. Kaip remontas ar lb jautesi. Kokiu laiku buna maitinimai. Kiek proceduru gavote, ka veikete laisvu laiku. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2012 06 24, 07:33)
Velniukė, o siuo metu ar labai perpildyta sanatorija, ar yra sansu gauti mokama kambari uz 20 lt. Kaip remontas ar lb jautesi. Kokiu laiku buna maitinimai. Kiek proceduru gavote, ka veikete laisvu laiku. 4u.gif

Buvo pilna sanatorija,bet kaip taisyklė kažkas išvyksta,kažkas atvyksta.Dėl vietų siūlyčiau pasiskambint į registratūrą.Nu remontas,ką aš žinau,nu ne euroremontas,bet pakankamai švaru ax.gif Pusryčiai 7,45 pietūs 12,45 ,vakarienė 17,45. Procedūrų gavome 6-7 vnt per diena.Laisvu laiku po miestą vaikščiojom,snow arenoj lankemės.Yra ten kur nueit,gražus miestas,tikrai rasite kur vaikščioti 4u.gif be to kieme yra vaikų aikštelė jai tingėsite kur eit galėsite pabegiot su vaikučiais biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,

uzsukau ir as paskaitinet ar kas pasikeite per metus saulutej, bet ziuriu nelabai kas biggrin.gif
Remontai dar kaip suprantu nesibaige, vidinis kiemelis vis dar uzdarytas doh.gif na bet bent jau supynes perkele vis vaikam yra ka veikt thumbup.gif

Praeitais metais buvau su 2 berniukais, vyresnelis turejo problemu su kojytem, o mazylis (3 menesiu) buvo palaikymo komanda lotuliukas.gif teko pagyvent ir pirmam ir treciam aukstuose, tikrai nepasakyciau kad ten jau taip blogai kaip dauguma raso, kambariai tvarkingi, neapdergti, yra kriaukle, wc, tiesa treciam aukste turejom ir dusa savo kambary, ko dar galima noret. tik atvesus orams labai silumos norejosi, adminstracija leido pasistatyt sildytuva (gal kad buvau su maziuku, nes kitiems kiek girdejau uz sildytuva labai priekaistavo) ir tuomet visai nieko netruko ir silta kambaryje buvo ir drabuziai puikiai dziuvo.
Mes dar vezemes kompiuteri su Omni conect internetu, tai sakyciau su rysiu prastokai... pirmam aukste labai sunku buvo "pagauti" rysi, o treciam pakabinus antena ant lango visai padoriai pabendraudavom ir su teciu likusiu namuose.
vakarais kadangi kiemelis buvo uzdarytas ir vaikam uzsiemimo visai jokio nebuvo, tai eidavom prie ezero lesinti antyciu.
tik su liftu truputi nepatogumu buvo... vienas liftininkas megdavo "pakiloti taurele" darbo metu, tai daznai jei is kiemo gryzdavom 19.45 jau tekdavo vezymeli nestis paciai i 3 auksta (zinoma buvo galima palikti pirmame aukste po laiptais kaip dauguma mamyciu dare, bet mano mazasis kol uzeidavo pilvo diegliukai nusiramindavo tik vezime).

QUOTE(Velniukė @ 2012 06 23, 20:09)
PS 1 aukšto holle TV nedirba.Kažkaip penktadienio vakare norėjom nueit į 2a. taip vadinamo vakarinio kinoseanso su multiku,tai ten uodui pritupt nebuvo kur 4u.gif Taip,kad tikėtis,kad jį greit pataisys nesiūličiau.Mes ten atbuvome 3 sav. atvykome 1 a tv nedirbo išvykom jo net niekas neplanavo taisyt.Bet kaip sakoma,niekada nesakyk niekada tongue.gif

Na va lyg trumpai apibūdinau 4u.gif

mes buvom 2011 m. rugseji tas tv neveike ir tuomet lotuliukas.gif

Siais metais jei pavyks gauti kelialapius (kiek girdejau kad sugrieztino kelialapiu skyrimo tvarka), tai vaziuosiu vel su abiem maziais, tik dabar jau abiems bus proceduros, nes ir mazyliui yra problemu su kojytem verysad.gif

Papildyta:
Visai pamirsau pamineti kad gydytojas Siauciulis tikrai nuostabus gydytojas ir tikiuosi kad vel pas ji pakliusim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciukasvvv @ 2012 06 24, 12:05)
Visai pamirsau pamineti kad gydytojas Siauciulis tikrai nuostabus gydytojas ir tikiuosi kad vel pas ji pakliusim  ax.gif

O kaip pas ta gyd. pakliuti. Gal rezervuojant vieta reikai ir gyd. paprasyti ar ten vietoje nuvykus. O tie gyd. bendrai visom ligom ar prie skirtingu ligu skirtingi gyd. buna 4u.gif
Kuo arciau isvaziavimas tuo daugiau klausimu ir nerimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2012 06 24, 12:23)
O kaip pas ta gyd. pakliuti. Gal rezervuojant vieta reikai ir gyd. paprasyti ar ten vietoje nuvykus. O tie gyd. bendrai visom ligom ar prie skirtingu ligu skirtingi gyd. buna  4u.gif
Kuo arciau isvaziavimas tuo daugiau klausimu ir nerimo blush2.gif

mes praeitais metais pirma karta buvom, tuo metu tik jis dirbo todel ir paskyre ji mums. si karta sakiau rezervuodama vieta bandysiu klaust kada jis dirba ir ar galima tiketis kad pas ji papulsim.
kaip supratau yra skirtingi gydytojai skirtingom ligom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna11 @ 2012 06 12, 22:27)
sveika,parasykit kai grisit:) kalbejomes viena vakara kiemely ant suoliuko,kai mano mazius skrybele uz tvoros ejo ieskoti lotuliukas.gif

Laba,grizom savaitgaliui,atsimeni ta iviki del skribeles nu bet jau atleiskit uz mano atminti niekaip jusu neprisimenu,nors pati ivyki prisimenu lotuliukas.gif blush2.gif
Kaip atpazinot mane cia smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2012 06 24, 17:08)
Laba,grizom savaitgaliui,atsimeni ta iviki del skribeles nu bet jau atleiskit uz mano atminti niekaip jusu neprisimenu,nors pati ivyki prisimenu  lotuliukas.gif  blush2.gif
Kaip atpazinot mane cia  smile.gif ?

is pasakymo kad 9 karta jau Saulutej esat biggrin.gif paskui dar pagalvojau gal sumaisiau,bet daugiau tokiu veteraniu nesutikau ax.gif aa tai mes tada sedejom vakare kiemely,berniukai zaide,maniskis nesiojo smeli su kastuveliu i tuscia deze,paskui ta skrybele uz tvoros ejom traukt:) nelabai kalba jis pas mane..toks aukstas cool.gif keturmetis..o as neauksta,jei gerai pamenu tai su ryskiai melyna skarele ant kaklo buvau cool.gif
Atsakyti
Gal kuri mamyte vaziavo su virskinimo problemomis ar buvo kokia dieta, kokias proceduras paskyre 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės smile.gif Aš čia naujokė, pirmą kartą su vaiku važiuoju į sanatoiją (Važiuojam Birželio 26 d.) Todėl, norėčiau kokių nors patarimų, iš tų mamyčių kuriuos jau buvo Saulutėje. Ar yra kokia nors galimybė gauti gauti nemokamą kambarį, kuriame būtų tualetas, dušas ir pan? Mes važiuojam su broncito problemomis. Labai ačiū už atsakymą smile.gif
Atsakyti