Laba diena,
uzsukau ir as paskaitinet ar kas pasikeite per metus saulutej, bet ziuriu nelabai kas
Remontai dar kaip suprantu nesibaige, vidinis kiemelis vis dar uzdarytas
na bet bent jau supynes perkele vis vaikam yra ka veikt
Praeitais metais buvau su 2 berniukais, vyresnelis turejo problemu su kojytem, o mazylis (3 menesiu) buvo palaikymo komanda
teko pagyvent ir pirmam ir treciam aukstuose, tikrai nepasakyciau kad ten jau taip blogai kaip dauguma raso, kambariai tvarkingi, neapdergti, yra kriaukle, wc, tiesa treciam aukste turejom ir dusa savo kambary, ko dar galima noret. tik atvesus orams labai silumos norejosi, adminstracija leido pasistatyt sildytuva (gal kad buvau su maziuku, nes kitiems kiek girdejau uz sildytuva labai priekaistavo) ir tuomet visai nieko netruko ir silta kambaryje buvo ir drabuziai puikiai dziuvo.
Mes dar vezemes kompiuteri su Omni conect internetu, tai sakyciau su rysiu prastokai... pirmam aukste labai sunku buvo "pagauti" rysi, o treciam pakabinus antena ant lango visai padoriai pabendraudavom ir su teciu likusiu namuose.
vakarais kadangi kiemelis buvo uzdarytas ir vaikam uzsiemimo visai jokio nebuvo, tai eidavom prie ezero lesinti antyciu.
tik su liftu truputi nepatogumu buvo... vienas liftininkas megdavo "pakiloti taurele" darbo metu, tai daznai jei is kiemo gryzdavom 19.45 jau tekdavo vezymeli nestis paciai i 3 auksta (zinoma buvo galima palikti pirmame aukste po laiptais kaip dauguma mamyciu dare, bet mano mazasis kol uzeidavo pilvo diegliukai nusiramindavo tik vezime).
QUOTE(Velniukė @ 2012 06 23, 20:09)
PS 1 aukšto holle TV nedirba.Kažkaip penktadienio vakare norėjom nueit į 2a. taip vadinamo vakarinio kinoseanso su multiku,tai ten uodui pritupt nebuvo kur
Taip,kad tikėtis,kad jį greit pataisys nesiūličiau.Mes ten atbuvome 3 sav. atvykome 1 a tv nedirbo išvykom jo net niekas neplanavo taisyt.Bet kaip sakoma,niekada nesakyk niekada
Na va lyg trumpai apibūdinau
mes buvom 2011 m. rugseji tas tv neveike ir tuomet
Siais metais jei pavyks gauti kelialapius (kiek girdejau kad sugrieztino kelialapiu skyrimo tvarka), tai vaziuosiu vel su abiem maziais, tik dabar jau abiems bus proceduros, nes ir mazyliui yra problemu su kojytem
Papildyta:
Visai pamirsau pamineti kad gydytojas Siauciulis tikrai nuostabus gydytojas ir tikiuosi kad vel pas ji pakliusim