Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorija "Saulutė"

na va grizome siandien is saulutes
ir tikrai esame patenkinti,musu problemos neurologines,mano mazius slogom ir kosuliais beveik isvis neserga tai mums viskas labai patiko,neapsirgom,proceduru gavom daugybe,dar karta giriame gydytoja S.Siauciuli mums ju negailejusi:) kone kasdien po 6-10 proceduru turejome,pusryciams,kadangi esame kosiu megejai priekaistu neturejome,pietums irgi,kartais gal vakarienes norejosi sotesnes.palata gavome gera be jokiu mokesciu ir pazinciu,su tualetu,balkonu,mes faktiskai tik miegodavom joje tai mums viskas buvo puiku 4u.gif juolab kad mums pagal ligos koda priklauso vienviete palata,tai nereikia sukti galva del kambarioku tongue.gif
nuo pernai tikrai paremontuota saulute,tiesa buvo toks dalykas ana savaite kad valytojoms buvo liepta palatas plauti 2 kart dienoj,vietoj vieno anksciau,tai tas antras ju plovimas iseidavo kaip tik per mazuju miegeli pietu,kadangi keli maziukai buvo pakelti,matyt buvo atsauktas gal tas nutarimas del mamu pykcio,nes paskutines dienas tikrai vienakart plaudavo bent pas mus..
sutikome mamyciu is pernai metu,vidinis kiemelis vis dar uzdarytas,bet is ten supynes pernestos i kita gala,ten kur palei valgyklos langus,ten dabar visas veiksmas maziesiems isdykauti cool.gif
o kadangi mums proceduros tikrai dave akivaizdzia nauda,musu atsiliepimai geri ir jau lauksime kitu metu cool.gif
Papildyta:
QUOTE(marka100 @ 2012 05 29, 20:26)
Labas vakaras mamytes,vaziuosim birzelio 8 diena ir mes vel,siemet 9 karta,gal kas panasiu metu vaziuosit,butu linksmiau iskarto kartu  smile.gif
Beje mamytes cia daug ispudziu prirasiusios,tai as gal siaip nerasysiu,bet gal kas jei tures klausimuku kokiu,tada atsakysiu smile.gif

sveika,parasykit kai grisit:) kalbejomes viena vakara kiemely ant suoliuko,kai mano mazius skrybele uz tvoros ejo ieskoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna11 @ 2012 06 12, 22:27)
...dar karta giriame gydytoja S.Siauciuli...

Ir mums šis gydytojas sanatorijoj labai padėjo. Ačiū jam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna11 @ 2012 06 12, 22:27)
dar karta giriame gydytoja S.Siauciuli mums ju negailejusi:)  lotuliukas.gif

Mes kitą savaitę vykstam į sanatoriją, tai aktualu paklausti, ar mums taip pat procedūras paskirs šis gydytojas, ar mums gali būti priskirtas koks nors kitas gydytojas? Norėtume taip pat patekti pas gyd.S.Šiaučiulį, kaip tai padaryti?

Anksčiau temoje buvau skaičiusi, kad kambariuose ant langų nėra užuolaidų, gal šiai dienai situacija yra pasikeitusi? Ir dar...Ar teisingai supratau, skaitydama temą, kad virtuvė yra tik antrame aukšte? Ir ar joje įmanoma rasti valdiškų puodų ar keptuvę? Dėkoju atsakiusioms 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivi27 @ 2012 06 13, 16:32)
Mes kitą savaitę vykstam į sanatoriją, tai aktualu paklausti, ar mums taip pat procedūras paskirs šis gydytojas, ar mums gali būti priskirtas koks nors kitas gydytojas? Norėtume taip pat patekti pas gyd.S.Šiaučiulį, kaip tai padaryti?

Anksčiau temoje buvau skaičiusi, kad kambariuose ant langų nėra užuolaidų, gal šiai dienai situacija yra pasikeitusi? Ir dar...Ar teisingai supratau, skaitydama temą, kad virtuvė yra tik antrame aukšte? Ir ar joje įmanoma rasti valdiškų puodų ar keptuvę? Dėkoju atsakiusioms 4u.gif  4u.gif

siaip jau registraturoje uzraso gydytoja,bet jei turite kazkoki konkreciai pas kuri norite iskart sakykite jau tenai..nes gydytoju ten yra ne vienas ir ne du tai cia tik laimes dalykas kad pas ji pernai papuolem,o siemet jau patys pasiprasem tongue.gif
daugumoje kambariu yra zaliuzes arba roletai,berods kad ir nebemaciau pliku langu,pas mus buvo zaliuzes.
taip virtuve yra 2 aukste,tenai yra virdulys ir mikrobangine krosnele.jokiu puodu ir keptuviu nerasite nes nebutu kur ir kepti kazka:0 nors berods ten kur mokamos palatos lyg yra virtuveje virykle,bet sito negaliu garantuoti,nebuvau tenai,gal atsakys kas kitas 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, lagūna11, už išsamų atsakymą. 4u.gif Tai virtuvėje nėra dujinės viryklės,tik mikrobanginė? Gal net ir nebus poreikio ką nors gamintis, tik šiaip norisi viską išsiaiškinti iš anksto.
Atsakyti
QUOTE(Vivi27 @ 2012 06 13, 16:38)
Ačiū, lagūna11, už išsamų atsakymą.  4u.gif Tai virtuvėje nėra dujinės viryklės,tik mikrobanginė? Gal net ir nebus poreikio ką nors gamintis, tik šiaip norisi viską išsiaiškinti iš anksto.

Būtent - tik mikrobangė, ir arbatinukas elektrinis.
Atsakyti
QUOTE(rrrugile12 @ 2012 06 10, 20:49)
o gal kas vazuoja rupjucio 12diena  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

mes lekiam rugpjucio 5d,tai gal iseis susitikti
Atsakyti
TAI BUS LINKSMAU biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SkaisteE @ 2012 06 10, 21:08)
Dzese, atsimenu  jus ir jūsų vaikučius, o jums šiemet neišeina ar tiesiog vėliau važiuosite? 4u.gif  mes šiemet taip keistai ir po ligos del kvėpavimo takų, tačiau berniukui dar parašė ir dėl neuroliginių problemų tai įdomu kaip viską spėsime.

na va mane atmena o as ne g.gif na as su maziais uzsiemus buvau,tad gal tik neuzsifikasvo man tik,gal ir jus pazinojau,o gal ir ne.nes mane ten visi gerai zinojo tuo metu,su savo dviem maziais visur,o kadangi jie mazuciai buvo tai labai ir uzsifiksavo. mes siemet bandysim rudeni,tetis su dukryte vyks,nes as pradejau tik dirbti tad man paciai neisena
Atsakyti
Sakykit, ar as teisingai supratau del virtuveles. Antram aukste - virdulys, mikrobangine, ketvirtame - normali virtuve (su puodais).
Kuo skiriasi mokami kambariai tie kurie po 20 ir po 50 lt.
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2012 06 21, 10:39)
Sakykit, ar as teisingai supratau del virtuveles. Antram aukste - virdulys, mikrobangine, ketvirtame - normali virtuve (su puodais).
Kuo skiriasi mokami kambariai tie kurie po 20 ir po 50 lt.

4tam aukšte virtuvėlė irgi yra, bet be puodų, nes jau nebegalima gamintis, viruklė išjungta.

20 Lt - pagerintas, renovuotas kambarys, kambaryte dušas ir Wc
50 LT - liuksas, renovuotas, svetainė ir miegamasis, dušas ir WC
Atsakyti
~zibuokle~ aciu uz atsakyma 4u.gif
Mums problemos su skranduku ( del to ir siuncia), tai labai nerimauju del maisto blush2.gif
Atsakyti