QUOTE(Miliunia @ 2012 03 02, 13:57)
Sveikos mamytes, mane siuncia su abiem vaikais, kaip manot ar apgyvendins dar ka? Nes nelabai noris dar ir kitu klausytis, uztenka savu oziuku,o po ligos jie suaktyveja. Kiek mokate uz maitinima? (mano vienam 2, kt 6, tai ligoninej nemokamai). Ar salta, kokias proceduras gaunat po plauciu uzdegimo?
Labas
Su kitom mamytem neapgyvendins. Siuo metu labai mazai vaiku yra. Tad palatu daug laisvu. O su dviem vaikuciais nemazai mamyciu. As su trimis esu cia. Ir viskas gerai. Visur suspejm
O del mokesciu. Jai abu vaikai turi siuntimus, moketi uz maista nereikia. Nebent sau pietus pirkti. Bet neverta skubeti. Nes vaikuciai neviska suvalgo.
Proceduros. Gydytojas jums skirs. Tai kaip inhaliacija, druskos kambarys, manksta, masazas,ir dar bus. Vienu zodziu gydytojas skirs.
O kas del interneto. Pas mane problemos nera.Naudoju per telefona. Traukia labai gerai. Naudoju tele2 interneta. Tiesa tik pas mane tv blogai rodo. Bet cia ne problema. Vaikai multikus ziuri is kompakto. Tad jai paziuriu tv tai naujienas.