Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorija "Saulutė"

QUOTE(rabelkyte @ 2012 02 28, 23:04)
parai, tai cia jei kambary i savo kompa pasijungi  g.gif

Kambaryje duso ir wc nera. Mes keturiese. Tad kambari su dusu ir wc imti, tai tada kambarys bus mazas. Praeitais metais gyvenom trivieciame su visais patogumais 4 aukste. Tik prasikankinom. O internetas. As tele2 pasipildzius ir uzsisakiau plana.
Siaip viskas gerai. Proceduros super. Ir maistas neblogas.
Atsakyti
Labas.as belaidis zebra veiks,kambari?ar verta veztis kompa?Aciu uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(karaliene1 @ 2012 03 01, 19:48)

Maža tikimybė, kad internetas gerai veiks kambaryje, jis gerai traukia tik keliose vietose...
Atsakyti
QUOTE(karaliene1 @ 2012 03 01, 18:48)

zinau kad 4 aukste trauke neblogai ant palanges smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, mane siuncia su abiem vaikais, kaip manot ar apgyvendins dar ka? Nes nelabai noris dar ir kitu klausytis, uztenka savu oziuku,o po ligos jie suaktyveja. Kiek mokate uz maitinima? (mano vienam 2, kt 6, tai ligoninej nemokamai). Ar salta, kokias proceduras gaunat po plauciu uzdegimo?
Atsakyti
QUOTE(Miliunia @ 2012 03 02, 13:57)
Sveikos mamytes, mane siuncia su abiem vaikais, kaip manot ar apgyvendins dar ka? Nes nelabai noris dar ir kitu klausytis, uztenka savu oziuku,o po ligos jie suaktyveja. Kiek mokate uz maitinima? (mano vienam 2, kt 6, tai ligoninej nemokamai). Ar salta, kokias proceduras gaunat po plauciu uzdegimo?

Labas
Su kitom mamytem neapgyvendins. Siuo metu labai mazai vaiku yra. Tad palatu daug laisvu. O su dviem vaikuciais nemazai mamyciu. As su trimis esu cia. Ir viskas gerai. Visur suspejm thumbup.gif
O del mokesciu. Jai abu vaikai turi siuntimus, moketi uz maista nereikia. Nebent sau pietus pirkti. Bet neverta skubeti. Nes vaikuciai neviska suvalgo.
Proceduros. Gydytojas jums skirs. Tai kaip inhaliacija, druskos kambarys, manksta, masazas,ir dar bus. Vienu zodziu gydytojas skirs.
O kas del interneto. Pas mane problemos nera.Naudoju per telefona. Traukia labai gerai. Naudoju tele2 interneta. Tiesa tik pas mane tv blogai rodo. Bet cia ne problema. Vaikai multikus ziuri is kompakto. Tad jai paziuriu tv tai naujienas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amila1 @ 2012 03 03, 22:05)
As su trimis esu cia. Ir viskas gerai. Visur suspejm thumbup.gif

O kiek uz vaikucius primokejote?.. ax.gif Pirmadieni mociute su mano vyresneliu vaziuoja i Saulute.Gal dar ir mazaja ,,iskisti"?.. g.gif
Atsakyti
o interneta galima "pasiskolint" ar reik gaut koda kazkoki g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2012 03 03, 22:15)
O kiek uz vaikucius primokejote?.. ax.gif Pirmadieni mociute su mano vyresneliu vaziuoja i Saulute.Gal dar ir mazaja ,,iskisti"?..  g.gif

Uz vaikucius nieko nemokejau. Juk su siuntimais visos. smile.gif
O kas del interneto. Nezinau.
Pas mane telefonas Samsung galax s. Tad ekranas pakankamai didelis ir kaip kompiuteris nebutinas. smile.gif . Uzsisakius plana pas opratoriu ir naudojiuosi thumbup.gif
Ir cia yra belaidis internetas Zebra.
Atsakyti
QUOTE(amila1 @ 2012 03 04, 07:28)
Uz vaikucius nieko nemokejau. Juk su siuntimais visos. smile.gif

g.gif ,tai Jusu visiems vaikams kelialapius patvirtino ir apmokejo ligoniu kasos?Nes mano tik vyresneliui patvirtintas sveikata grazinantis sanatorinis gydymas.. bigsmile.gif Tai uz kitus du tureciau primoketi pagal komercinius ikainius... g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, ruošiamės važiuoti į sanatoriją. Parašykite prašau, ar kolidoriuose nėra šalta, nes kiek girdėjau, praeitais metais kambariuose buvo šilta, o kolidoriuose šalta. Taigi labai greit galima susirgt. verysad.gif Gal dabar kas pasikeitė? nes girdėjau, kad sanatorija po remonto?
Mūsų sūnui vcp -lengva forma. Norėtumėme taip pat sužinoti kokios procedūros skiriamos su šia diagnoze?
Ar skiriamos: purvo aplikacijos, parafinas, elektrostimuliacija?

Visoms ačiū už atsakymus. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2012 03 04, 09:02)
g.gif ,tai Jusu visiems vaikams kelialapius patvirtino ir apmokejo ligoniu kasos?Nes mano tik vyresneliui patvirtintas sveikata grazinantis sanatorinis gydymas.. bigsmile.gif Tai uz kitus du tureciau primoketi pagal komercinius ikainius... g.gif  bigsmile.gif

Jo uz visas tris apmokejo ligoniu kasos. Nors prseitais metais teko uz viena susimoketi. Nemazai isejo. Nes mes dargyvenom ketvirtame aukste kur komerciniai kambariai. Pirkau dar proceduru. O siaip kur ne komerciniai kambariai pigiau.
Atsakyti