Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorija "Saulutė"

QUOTE(japoniuke1 @ 2012 02 20, 13:19)
blink.gif  g.gif As tiesiog nustebus maisto atzvilgiu ka jus rasote!!!! Ziaurus ten maistas,ziaurus!!!! Mano vaikinas paauglys,nuolat skambina ir pasakoja: ryte kose vandenyje virta,bet per mazas kiekis. Pietus dazniausiai ismeta ir ne jis vienas skundziasi,pati buvau ir kalbejau su vaikais verysad.gif Zodziu tragiska padetis,mamos,jeigu vesite savo paauglius -tikrai idekite Daug maisto. 4u.gif

g.gif Keista, neseniai mamos rase, kad maistas pagerejo.
Na vistiek. Mes vaziuojam i sanatorija 27d. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2012 02 20, 13:19)
blink.gif  g.gif As tiesiog nustebus maisto atzvilgiu ka jus rasote!!!! Ziaurus ten maistas,ziaurus!!!! Mano vaikinas paauglys,nuolat skambina ir pasakoja: ryte kose vandenyje virta,bet per mazas kiekis. Pietus dazniausiai ismeta ir ne jis vienas skundziasi,pati buvau ir kalbejau su vaikais verysad.gif Zodziu tragiska padetis,mamos,jeigu vesite savo paauglius -tikrai idekite Daug maisto. 4u.gif

as pati buvau su dukra sanatorijoje,nuo sausio 24d iki vasario 12d,ir tikrai galvojau kad teks badauti,nes megstu valgyt savo maista,bet emiau ir paragavau ir likau labai nustebusi,tikrai skanu,man tai panasus maistas kaip namie,tik kad ten nieko kepto neduoda,viskas ant garu gaminta smile.gif sveikas maistas 4u.gif kaip buvau ten,susidare tokia nuomone skusdavosi tos kurios dedasi ponios,nors istikruju nera tokios,ir tik maivosi,kaip jom ten negerai ir kaip neskanu,o kai eini pietaut tai pirmos suvalgo ir garsiausiai cepsi doh.gif
tikrai geras maistas,tik kai isvazinejau sake kad pietus bus pigesni,kai buvau,kainavo 10lt,o zada padaryt uz 8lt,bet porcjos visai normaliosuztenka pavalgyt tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2012 02 20, 17:57)
as pati buvau su dukra sanatorijoje,nuo sausio 24d iki vasario 12d,ir tikrai galvojau kad teks badauti,nes megstu valgyt savo maista,bet emiau ir paragavau ir likau labai nustebusi,tikrai skanu,man tai panasus maistas kaip namie,tik kad ten nieko kepto neduoda,viskas ant garu gaminta smile.gif sveikas maistas 4u.gif kaip buvau ten,susidare tokia nuomone skusdavosi tos kurios dedasi ponios,nors istikruju nera tokios,ir tik maivosi,kaip jom ten negerai ir kaip neskanu,o kai eini pietaut tai pirmos suvalgo ir garsiausiai cepsi doh.gif
tikrai geras maistas,tik kai isvazinejau sake kad pietus bus pigesni,kai buvau,kainavo 10lt,o zada padaryt uz 8lt,bet porcjos visai normaliosuztenka pavalgyt tikrai smile.gif

Keista. As siandien skambinau i registratura. Paklausiau kaip su maistu reikalai. Pasake, kad siemet geresnis maistas ir brangiau kainuoja. g.gif
Siap manau, kad mamytes geriau zino. Na o mes ne is tu kurios labai isrankios. mirksiukas.gif
Na nuvaziuosim 27d ir viska pamatysim. essen.gif
Atsakyti
QUOTE(amila1 @ 2012 02 20, 20:06)
Keista. As siandien skambinau i registratura. Paklausiau kaip su maistu reikalai. Pasake, kad siemet geresnis maistas ir brangiau kainuoja.  g.gif
Siap manau, kad mamytes geriau zino. Na o mes ne is tu kurios labai isrankios.  mirksiukas.gif
  Na nuvaziuosim 27d ir viska pamatysim. essen.gif

viska vietoi issiaiskinsit,gal gar bus po 10 lt,sake kad zada sumazint,o kaip bus taip bus smile.gif
Atsakyti
Dar karta pasikartosiu, mano paauglys nera isrankus ir Jie ten visi tokio panasaus amziaus gyvena treciame aukste...Ir nedavalgo, jiems truksta maisto, mamos, ar girdite ka sakau...Maistas ne tik kad prastas, bet dar ir normos kaip mazam vaikui. Uzlipkite i trecia auksta ir pasiklauskite vaiku, jeigu galvojate kad meluoju- jie tai tikrai paskys tiesa. cool.gif O dar kai pamaciau kokius pinigus skiria vienam vaikui igoniu kasos doh.gif
Zinoma, jus gyvendamos su savo maziais, kai kurios ir kambarius galite geresnius pasiimti uz papildoma mokesti. O paaugliams - spyga taukuota, gyvena sau vieni ir niekam ne motais, kad lova su islinkusiomis spyruoklemis- nors gydosi stuburo ligas.
Bet vaikai yra vaikai, jie visokius nepatogumus labai greitai uzmirsta, nes maniskis bent jau patenkintas gydymu, mokymusi( ten jie mokosi nuo 14val. iki 18), naujais draugais, sokiu vakarais ir visokiausia veikla, kuria sugalvoja ju aukletojos.
4u.gif Vat gydantis personalas, tai tikrai superinis, pradedant gydytoju ir baigiant sesutemis. Jiems tai tikrai aciu. 4u.gif
Atsakyti
Norejau pasiteirauti mamyciu ar vyksta pamokeles mokyklinio amziaus vaikams? g.gif Nes mano 11-metis vaziuos 22 dienom kovo pradzioje. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(amila1 @ 2012 02 19, 21:50)
Dar vienas klausimelis. O po komisijos,per kiek laiko reikia nuvezti dokumentus i ligoniu kasa?

I ligoniu kasas reikia nuvezti per 5 dienas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2012 02 20, 14:19)

QUOTE(japoniuke1 @ 2012 02 20, 23:01)
Dar karta pasikartosiu, mano paauglys nera isrankus ir Jie ten visi tokio panasaus amziaus gyvena treciame aukste...Ir nedavalgo, jiems truksta maisto, mamos, ar girdite ka sakau...Maistas ne tik kad prastas, bet dar ir normos kaip mazam vaikui. Uzlipkite i trecia auksta ir pasiklauskite vaiku, jeigu galvojate kad meluoju- jie tai tikrai paskys tiesa. cool.gif O dar kai pamaciau kokius pinigus skiria vienam vaikui igoniu kasos doh.gif
Zinoma, jus gyvendamos su savo maziais, kai kurios ir kambarius galite geresnius pasiimti uz papildoma mokesti. O paaugliams - spyga taukuota, gyvena sau vieni ir niekam ne motais, kad lova su islinkusiomis spyruoklemis- nors gydosi stuburo ligas.
Bet vaikai yra vaikai, jie visokius nepatogumus labai greitai uzmirsta, nes maniskis bent jau patenkintas gydymu, mokymusi( ten jie mokosi nuo 14val. iki 18), naujais draugais, sokiu vakarais ir visokiausia veikla, kuria sugalvoja ju aukletojos.
4u.gif  Vat gydantis personalas, tai tikrai superinis, pradedant gydytoju ir baigiant sesutemis. Jiems tai tikrai aciu.  4u.gif

paauglių mamos kelia didesnes problemas negu patys paaugliai. Sanatorijoje tiktai nebus picu, skrudintų bulvyčių, ar makaronų su pomidorų padažu. Jei vaikas neprates pusryčiams valgyt kosęs, tikrai nebus gerai... Bet jie patys nežino ko nori, Jei pietums duoda keptą krūtinėlę, jiems neskanu, ir nevalgo... tada iškyla klausimas ka jie namuose valgo? Kasdien raudonuosius ikrus? Mamos tikrai girai maistą. O pietūs tikrai atpigo - 8 Lt thumbup.gif
Be to, kiekvienas elgiasi, taip kaip jam priimtina - tikrai teko matyti būrius paauglių einančių už kampo rūkyti žiemos metu tik su šlepetėmis, be kojinių. blink.gif

Bet šiaip mokykliniai vaikai smagiai gyvena... vakariais šokiai būna, renginius orgamizuoja, i miestą eina.. smile.gif
O dėl pagerintų kambarių paaugliams, tai priklauso nuo vaiko - jei vaikas tvarkingas, geras ir patikimas, gali gyventi irgi mokamam kambaryje, jei tik leidžia tėvų kišenė.
Papildyta:
QUOTE(Varinija @ 2012 02 21, 10:52)
Norejau pasiteirauti mamyciu ar vyksta pamokeles mokyklinio amziaus vaikams? g.gif  Nes mano 11-metis vaziuos 22 dienom kovo pradzioje.  mirksiukas.gif
Papildyta:
I ligoniu kasas reikia nuvezti per 5 dienas mirksiukas.gif

Pamokos vyksta visiems mokykliniams vaikams - nuo paruošiamuko iki 12-toko. Važiuoja vaikas - iš paskos važiuoja ir mokinio krepšelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~zibuokle~ @ 2012 02 21, 10:43)

Papildyta:
Pamokos vyksta visiems mokykliniams vaikams - nuo paruošiamuko iki 12-toko. Važiuoja vaikas - iš paskos važiuoja ir mokinio krepšelis  smile.gif

Dekoju! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(~zibuokle~ @ 2012 02 21, 10:43)
paauglių mamos kelia didesnes problemas negu patys paaugliai.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sakykit, gal zinot su kokiu kodu jus siuncia i saulute?? (neurologini)
mum nenori duot stacionaro, nes vietiniai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2012 02 21, 14:52)
Sakykit, gal zinot su kokiu kodu jus siuncia i saulute?? (neurologini)
mum nenori duot stacionaro, nes vietiniai  doh.gif

O koks jūsų susirgimas?
Jūs gydytojai sakykit, kad važiuojat į kokią Palangą ar Abromiškes, ir turės duot su gyvenimu ir maitinimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~zibuokle~ @ 2012 02 21, 16:21)
O koks jūsų susirgimas?
Jūs gydytojai sakykit, kad važiuojat į kokią Palangą ar Abromiškes, ir turės duot su gyvenimu ir maitinimu  4u.gif

nu as i Palanga is druskininku tikrai nenoriu vaziuot schmoll.gif
Mum yra specifinis raidos sutrikimas. Bet priklauso ale tik 16dienu ambulatoriskai - t.y vazinet is namu,nes netoli gyvenam. O kad ziema ir t.t dzin doh.gif Cia reabilitologe siandien taip susake, tiksliau isreke net doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2012 02 21, 16:35)
nu as i Palanga is druskininku tikrai nenoriu vaziuot  schmoll.gif
Mum yra specifinis raidos sutrikimas. Bet priklauso ale tik 16dienu ambulatoriskai - t.y vazinet is namu,nes netoli gyvenam. O kad ziema ir t.t dzin  doh.gif  Cia reabilitologe siandien taip susake, tiksliau isreke net  doh.gif

Ambulatorine reabilitacija Jus galite praeiti kur tik norite,svarbiausiai kad butu neurolginis profilis.Tik turesite sanatorijoje susimoketi ,,uz lova ir maista".Gal tiesiog su Jusu ligos kodu nepriklauso pagal TLK sveikata grazinantis (sanatorinis gydymas)... ax.gif Bet tikrai ne del to,kad Jus gyvenate Druskininkuose... mirksiukas.gif
Atsakyti