Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorija "Saulutė"

QUOTE(rabelkyte @ 2012 02 16, 21:36)
Sveikos. O gal zinote kaip ten su baseinu ?  g.gif

baseinas veikia,silta pacioi baseino patalpoi,tik isejus i kolidoriu labai salta,daug vaiku susirgdavo po baseinu
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2012 02 16, 21:59)
baseinas veikia,silta pacioi baseino patalpoi,tik isejus i kolidoriu labai salta,daug vaiku susirgdavo po baseinu

jo, kolidoriui tai gan vesoka g.gif
Neapsisprendziu kur mum detis. Esam druskininkietes, bet dar mastau apie raidos centrus g.gif
Gal neurologiniam kuri gulejot ar pagrinde cia visos su bronchitukais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2012 02 16, 21:17)
jo, kolidoriui tai gan vesoka  g.gif
Neapsisprendziu kur mum detis. Esam druskininkietes, bet dar mastau apie raidos centrus  g.gif
Gal neurologiniam kuri gulejot ar pagrinde cia visos su bronchitukais  unsure.gif

raidos centruose viskas "stipriau" 4u.gif esam buve Kaune, as likau l. patenkinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ara @ 2012 02 16, 14:33)
Sanatoriją jūs pati galite rinktis  4u.gif

hmmm,kaip keista man musu gydytoja sito nesake,pareiske,kad i Druskininkus uzrase geguzes menesi.
Papildyta:
QUOTE(Elijana @ 2012 02 16, 13:49)
tik viesbuciuose kambariuose yra, ten nera  biggrin.gif  yra koridoriuje bendro naudojimo 4u.gif

Gintaro sanatorijoj,renovuoti kambariai su televizoriais,duso kabinom kainuoja 10 lt parai!
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2012 02 17, 11:22)
hmmm,kaip keista man musu gydytoja sito nesake,pareiske,kad i Druskininkus uzrase geguzes menesi.
Papildyta:

Gintaro sanatorijoj,renovuoti kambariai su televizoriais,duso kabinom kainuoja 10 lt parai!

Į raidos centrą ne visus priima, tai nėra sanatorija, jie manau daugiau orientuojasi ne vien į reabilitaciją, o į vaiko raidos ištyrimą.

Gintare kambariai gal ir pigesni ir su televizorius ar kitais privalumais, bet ten patekti... doh.gif Sausį jau vasarai vietų nebuvo... reikia turėti gerus ryšius, jei nori ten važiuoti. Esu ne iš vienos mamos girdėjusi kokia patekimo į gintarą vasarą kaina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~zibuokle~ @ 2012 02 17, 10:45)
Į raidos centrą ne visus priima, tai nėra sanatorija, jie manau daugiau orientuojasi ne vien į reabilitaciją, o į vaiko raidos ištyrimą.

Gintare kambariai gal ir pigesni ir su televizorius ar kitais privalumais, bet ten patekti...  doh.gif  Sausį jau vasarai vietų nebuvo... reikia turėti gerus ryšius, jei nori ten važiuoti. Esu ne iš vienos mamos girdėjusi kokia patekimo į gintarą vasarą kaina  blush2.gif

mes noretumem rugseji vaziuot,sako pats geriausias laikas,balandi vietu yra.dar bandysim prasimust rugseji unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2012 02 17, 12:12)
mes noretumem rugseji vaziuot,sako pats geriausias laikas,balandi vietu yra.dar bandysim prasimust rugseji unsure.gif

Jo rugsėjis geriausias laikas į visas sanatorijas. Vaikų labai mažai, o ir oras dar būna geras... O kai vaikų mažai, tai ir procedūrų kokybė ir kiekybė labai skiriasi nuo vasaros.
Atsakyti
Siandien buvome pas rebelitologe.Ketvirtadieni t.y. 23d. mums bus komisija. Po komisijos kaip suprantu reiks i ligoniu kasas nuvezti dokumentus.
Po ligoniu kasos kiek mes turesime laiko iki isvaziavimo i sanatorija? ax.gif
Apsisprendeme,kad vaziuosime i Saulutes sanatorija.
Atsakyti
QUOTE(amila1 @ 2012 02 17, 19:47)
Siandien buvome pas rebelitologe.Ketvirtadieni t.y. 23d. mums bus komisija. Po komisijos kaip suprantu reiks i ligoniu kasas nuvezti dokumentus.
Po ligoniu kasos kiek mes turesime laiko iki isvaziavimo i sanatorija? ax.gif
Apsisprendeme,kad vaziuosime i Saulutes sanatorija.

Per 10 dienu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2012 02 18, 22:02)
Per 10 dienu 4u.gif

Dar vienas klausimelis. O po komisijos,per kiek laiko reikia nuvezti dokumentus i ligoniu kasa?
Atsakyti
Po ligoniu kasos mes is kart isvaziavome i sanatorija,t.y ant rytojaus smile.gif Reikia patiems pasiskambinti i Saulute ir susitarti, vietu yra dabar , nes mano vaikinukas guli dabar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~zibuokle~ @ 2012 02 08, 16:23)
Sveiki,

Sauluteje šiuo metu vaikų apie 100, palatose tikrai šilta, kolidoriuose gal kiek vėsiau. Maistas tikrai skanus, skųstis tikrai negalima, mamoms duoda pusryčius ir vakarienę. Pusryčiams buna košės, omletas, pietums - kotletai, guliašas, cepelinai, vištiena, kugelis, vakarienei - blynai, dešrelės, virtinukai, koldūnai, ir viskas labai skanu. Su vasaros maistu, net nera ką lyginti.  smile.gif
Be to, iki vasario 15 dienos, mamos, kurių vaikai turi neįgalumą, Saulutė dovanoja 5 masažus, 5 sukurines vonias ir 5 haloterapijas.
Personalas labai paslaugus.
Purvo procedūrų kol kas nėra, bet greitu metu bus atidaryta atnaujinta purvo gydykla.  thumbup.gif  clap.gif

blink.gif g.gif As tiesiog nustebus maisto atzvilgiu ka jus rasote!!!! Ziaurus ten maistas,ziaurus!!!! Mano vaikinas paauglys,nuolat skambina ir pasakoja: ryte kose vandenyje virta,bet per mazas kiekis. Pietus dazniausiai ismeta ir ne jis vienas skundziasi,pati buvau ir kalbejau su vaikais verysad.gif Zodziu tragiska padetis,mamos,jeigu vesite savo paauglius -tikrai idekite Daug maisto. 4u.gif
Atsakyti