Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorija "Saulutė"

QUOTE(Elijana @ 2012 01 17, 23:10)
duoti paskaityti atsiliepimus internete apie saulutes sanatorija ir apie gintaro sanatorija  biggrin.gif
gal persigalvos  smile.gif

tai snd diena daviau paskaityt,sako:tu jog ne i kurorta vaziuoji!nu ***** bet vaziuot i bardaka ir nesinori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2012 01 17, 22:19)
tai snd diena daviau paskaityt,sako:tu jog ne i kurorta vaziuoji!nu ***** bet vaziuot i bardaka ir nesinori doh.gif

tai tame ir reikalas, kad vaziuoji vaiko sveikatinti ir nori vaikui tik geriausio. O ko jis nepatenkintas? juk ne jis su vaiku bus sanatorijoje, o jus, tai jus ir rinkites kur vaziuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elijana @ 2012 01 17, 23:38)
tai tame ir reikalas, kad vaziuoji vaiko sveikatinti ir nori vaikui tik geriausio. O ko jis nepatenkintas? juk ne jis su vaiku bus sanatorijoje, o jus, tai jus ir rinkites kur vaziuoti    mirksiukas.gif

jis isitikines kad Druskininkose daugiau proseduru pagal musu diagnoze smile.gif bet info as neradau kur daugiau proceduru daro po kvepavimo ligu smile.gif
Atsakyti
O man Sauluteje buvo viskas tvarkoj, jokio ten bardako schmoll.gif ne viesbutis, bet tvarkinga.
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2012 01 18, 09:35)
O man Sauluteje buvo viskas tvarkoj, jokio ten bardako  schmoll.gif  ne viesbutis, bet tvarkinga.

man svarbu ir yra kad butu tvarka,dabar gulium ligoninei,tai palatoi tarakonai vaiksto,slikstu doh.gif o kaip ten maista,ar imanoma valgyt?ar yra vienvieciu palatu?ar kokiu mokamu?nes su mano dukra tai tik ir reikia but vienvietei,per daug ji judanti,jei paguldys i bendra palata tai bus jos visur pilna lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Mamytės,be reikalo jūs bijot važiuot į šią sanatoriją.Aš prisiskaičius irgi bijojau dukrą vežt,o dabar esu patenkinta,nes gydomųjų procedūrų daug,personalas dėmesingas,į procedūras eiti per lauką nereikia,bent antram ir trečiam aukštuose jokio pelėsio,mačiau mamas perkantis papildomą maitinimą ,o svarbiausia ,kad sveikata gerėja.Beto netoliese yra Maxima,Norfa,kepyklėlė,tai tikrai galima nusipirkti papildomai maisto,o beto juk važiuojat del vaiko,o ne del savęs.
P.S.nei tarakonų nei vorų nerasta,nes maniškė vieniems alergiška,o kitų paniškai bijo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rozarka: 18 sausio 2012 - 10:27
QUOTE(Rozarka @ 2012 01 18, 11:25)
Mamytės,be reikalo jūs bijot važiuot į šią sanatoriją.Aš prisiskaičius irgi bijojau dukrą vežt,o dabar esu patenkinta,nes gydomųjų procedūrų daug,personalas dėmesingas,į procedūras eiti per lauką nereikia,bent antram ir trečiam aukštuose jokio pelėsio,mačiau mamas perkantis papildomą maitinimą ,o svarbiausia ,kad sveikata gerėja.Beto netoliese yra Maxima,Norfa,kepyklėlė,tai tikrai galima nusipirkti papildomai maisto,o beto juk važiuojat del vaiko,o ne del savęs.
P.S.nei tarakonų nei vorų nerasta,nes maniškė vieniems alergiška,o kitų paniškai bijo biggrin.gif

ja nutarta,vaziuosim i Saulute 4u.gif man dar svarbu kad d tikrai padetu mano dukrytei smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jele25: 18 sausio 2012 - 11:55
QUOTE(jele25 @ 2012 01 18, 09:09)
man svarbu ir yra kad butu tvarka,dabar gulium ligoninei,tai palatoi tarakonai vaiksto,slikstu doh.gif o kaip ten maista,ar imanoma valgyt?ar yra vienvieciu palatu?ar kokiu mokamu?nes su mano dukra tai tik ir reikia but vienvietei,per daug ji judanti,jei paguldys i bendra palata tai bus jos visur pilna lotuliukas.gif  doh.gif

ten yra mokamu palatu, viena para kainuoja 20lt. yra dusas mini virtuvele kambaryje.
Nemokamuose kambariuose su jusu diagnoze visus apgyvendina po du, t.y. dvi mamos ir du vaikai. Bet dabar ziema,mazai zmonių bus, tai gal jums pasiseks ir gyvensit vienos. Vienvietes palatos yra skirtos su kitokiom diagnozes, t.y. su neurologinėmis.

As nesu išranki maistui, bet deja mes su vaiku pasigavom ŪMIAS ŽARNYNO BAKTERIJAS tai abi labai sirgom, aš tai aš, bet vaikui tai laabai sunku buvo verysad.gif Ne mes vienos vėmėm, visa sanatorija vėmė. Maistas ten tragiškas scare.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elijana: 18 sausio 2012 - 18:06
QUOTE(Elijana @ 2012 01 18, 20:04)
ten yra mokamu palatu, viena para kainuoja 20lt. yra dusas mini virtuvele kambaryje.
Nemokamuose kambariuose su jusu diagnoze visus apgyvendina po du, t.y. dvi mamos ir du vaikai. Bet dabar ziema,mazai zmonių bus, tai gal jums pasiseks ir gyvensit vienos. Vienvietes palatos yra skirtos su kitokiom diagnozes, t.y. su neurologinėmis.

As nesu išranki maistui, bet deja mes su vaiku pasigavom ŪMIAS ŽARNYNO BAKTERIJAS tai abi labai sirgom, aš tai aš, bet vaikui tai laabai sunku buvo  verysad.gif Ne mes vienos vėmėm, visa sanatorija vėmė. Maistas ten tragiškas scare.gif

Elijana,jūs buvot vasarą,dabar dar kartą primenu,kad Saulutė yra VUVL filialas. Padėtis labai keičiasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elijana @ 2012 01 18, 19:04)

As nesu išranki maistui, bet deja mes su vaiku pasigavom ŪMIAS ŽARNYNO BAKTERIJAS tai abi labai sirgom, aš tai aš, bet vaikui tai laabai sunku buvo  verysad.gif Ne mes vienos vėmėm, visa sanatorija vėmė. Maistas ten tragiškas scare.gif

nu katastrofa,as kaip esu labai isranki tai man labai svarbus maistas doh.gif o dar labiau mano dukrai,nenoreciau dar prie visos jos ligos pasigaut bakterija,pas ja ir taip su zarninu yra problemu doh.gif nebezinau ka ir daryt g.gif
Papildyta:
QUOTE(Rozarka @ 2012 01 18, 20:38)
Elijana,jūs buvot vasarą,dabar dar kartą primenu,kad Saulutė yra VUVL filialas. Padėtis labai keičiasi smile.gif

padetis gal ir keiciasi,bet ar pakeista nors kazkiek?jei ten butu kur bendra virtuvele tai tikrai pati meliau maista gaminciaus smile.gif bet jei as su dukra vaziuoju 18 dienai,tai para 20 lt,truputi brangoka gaunas doh.gif Palangoi tai po 10 lt para bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2012 01 18, 21:51)
nu katastrofa,as kaip esu labai isranki tai man labai svarbus maistas doh.gif o dar labiau mano dukrai,nenoreciau dar prie visos jos ligos pasigaut bakterija,pas ja ir taip su zarninu yra problemu doh.gif nebezinau ka ir daryt g.gif
Papildyta:

padetis gal ir keiciasi,bet ar pakeista nors kazkiek?jei ten butu kur bendra virtuvele tai tikrai pati meliau maista gaminciaus smile.gif bet jei as su dukra vaziuoju 18 dienai,tai para 20 lt,truputi brangoka gaunas doh.gif Palangoi tai po 10 lt para bigsmile.gif

Mes gyvenom bendram kambaryje, taciau vienos, personalas sake, kad pagrinde ir stengiasi guldyti po viena, nebent vietu pritruktu, tuomet kazka dar guldo.
Maistas tikrai buvo neblogas, ir ivairus, maniske rado irgi ka valgyti. Niekas neapsinuodijo ir neveme. Be to cilipica pristato maista, aplinkui yra kavinukiu, kur galima uz 10Lt pavalgyti.
Mes gyvenom antrame aukste, bet jokiu tarakonu ar voru taip pat nebuvo smile.gif
Turejom ir savo maisto, jei kartais nevalgydavo kas duodama, tai mikrej pasisildydavom bendroj virtuvelej.
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2012 01 18, 20:51)

virtuvele yra antram aukste, viena visiems trim aukstams, bet ten tik mikrobange ir saldytuvai, taip, kad maisto gamintis nesigaus schmoll.gif (nebent mikrobangei)

ketvirtas aukstas yra komercinis,(kaip jau ir minejau 20lt para) tai ten jau yra virykles ir yra galimybe maista gamintis paciai.
Papildyta:
dar kas liecia maista, tai "sauluteje" yra vienas patiekalas (be pasirinkimo), o "gintare" yra galimybe rinktis viena is keliu patiekalu.
Atsakyti