Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorija "Saulutė"

QUOTE(Virvytė @ 2011 08 22, 12:46)
Iš straipsnio:
"Ligoninėje nebuvo užtikrinta vidinė tvarka, todėl lydintiesiems tėvams ligoninės palatų patalpose ir kambariuose buvo suteikta galimybė gaminti patiems maistą, neturint tam sudarytų sąlygų, iš savo maisto produktų ir nesilaikant jokių sanitarinių reikalavimų ir maisto saugos."

Maistą turi galimybę gamintis mokamuose kambariuose gyvenančios mamos. Sąlygos maistui gaminti sudarytos - atskiroje virtuvėlėje, o ne palatose ir kambariuose. Kas nustatė, kad mamos nesilaiko "jokių sanitarinių reikalavimų ir maisto saugos"? Dauguma moterų pasipiktinusios būtent sertifikuotos įmonės "ėdalu", kuris žmonėms netinkamas, o "Kretingos maistas" rado arkliuką, kaip švariems išjoti iš skandalo.

visiškai sutinku...
galiausiai gaunasi taip, taip kad kalčiausios pačios mamos - nei sanatorija, nei maisto tiekėjas nekalti...
taip ir baigiasi visos istorijos.... pačios skundžiatės, pačios kaltos... O nuo ko tada suserga vaikai, kurie jau be mamų, ir mamos jiems negamina?
Beje, Energetiko sanatorijoje taip pat susirgo vaikai , kurie valgė, valgykloje, bet galiausiai kaltė krito ant mamos, iškepusios ir įdėjusios vaikams tortą doh.gif Rodė per žinias.
O kai mamos kvietė televiziją, Grinevičiūtę - turbūt ir neatvyko?

QUOTE(dzeine01 @ 2011 08 22, 17:01)
pirmadienį reikėtų važiuoti su vaikais į sanatoriją,bet greičiausiai neverta.

tikrai, turite galvosūkį... baisu iš važiuoti ir pasigauti tai, ko neturėjai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lydute: 22 rugpjūčio 2011 - 19:11
QUOTE(dzeine01 @ 2011 08 22, 18:01)
pirmadienį reikėtų važiuoti su vaikais į sanatoriją,bet greičiausiai neverta.

aš važiuočiau kitur 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elijana @ 2011 08 22, 21:01)
aš važiuočiau kitur  4u.gif

o kur? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeine01 @ 2011 08 23, 06:15)

su kokia diagnoze? neurologinė? pulmonologinė?
Atsakyti
QUOTE(Elijana @ 2011 08 23, 08:34)
su kokia diagnoze? neurologinė? pulmonologinė?

man irgi įdomu, neurologinė problema (mišrūs raidos sutrikimai, judesių raidos)
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 08 23, 11:37)

Vaziuokite i Abromiskes, siemet ten mano sese su vaiku buvo, ( neurologines problemos). Ji liko labai patenkinta. Vaikui matosi zymus pagerejimas. As vaziavau i Saulute ir ziauriai nusivyliau.
Gailiuosi, kad ten nevaziavau kartu su ja.
Ir su pulmonologinemis problemomis ten geros salygos.
va radau ju puslapi
http://www.abromiske...bilitacija.html

Pati esu buvusi su vaiku sitoje sanatorija http://www.vrckaunas.lt/ cia zymiai geriau uz Saulute. Musu bedos taip pat neurologines, tai man cia patiko visai. Labai geros gyvenimo salygos ir paslaugu kokybe gera.

Taip pat vaiku raidos centre "lopselis" ten vaziavome, su kelialapiu, kaip i sanatorija. Ten irgi viskas zymiai stipriau.
Saulute pati prasciausia sanatorija is visu. Net Utenoje sanatorija zymiai geresne uz saulute.

Kita karta as vaziuociau i Abromiskes 4u.gif
Atsakyti
pas manškį BA ,manau,kad jam geriausia tinka Palanga 4u.gif
Atsakyti
kokia dabar situacija sanatorijoje,ar galima vežti vaiką ar ne?
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 08 23, 11:37)

Mes vaziuosime su neurologinem i Gintara Palangoje, sakiau, jei jau proceduros bus prastos, tai bent prie juros pabusime:)
Atsakyti
ir mes pirmadienį lekiam į gintarą thumbup.gif
Atsakyti
O Dieve kiek cia visko prisiskaiciau! blink.gif Mes kaip tycia, pirmadieni vaziuojam i Saulute.
Atsakyti
QUOTE(2M_mama @ 2011 08 27, 13:01)
O Dieve kiek cia visko prisiskaiciau! blink.gif  Mes kaip tycia, pirmadieni vaziuojam i Saulute.

siūlau važiuoti į palangą,jie priima visus mirksiukas.gif ,aš penktadienį skambinau,sakė vietų yra,galite važiuoti. 4u.gif
Atsakyti