QUOTE(ausriukazz @ 2011 08 17, 22:01)
Niu ten db idomu, bet tikiuosi kaip vaziuosim vel su mazyle, o tikimes iki nauju metu patekt dar karta, tai jau bus viskas susitvarke. Nes apsurdus dare ten. Kazdien pyktis reikejo. Man ir buvo viena diena skrandis po pietu sriubos sustojes, bet kazkaip neskelbiau niekam, o pasirodo, cia tik smulkmena man buvo bet tikrai nuo sriubos
Nu iki to laiko gal turetu tvarka ivest,taip but negali.O kiek kartu i metus jus vaziuojat,nes mes tai tik viena karta,bet man Tertelis sake kad mum priklauso du kartus,bet mum cia vietoj tipo nepriklauso,ir neraso antro,net ne ligoniu kasos,o pati daktare,ir nesuprantu kodel,girdejau kitos su pan diagnoze kaip musu gauna du kartus
QUOTE(Elijana @ 2011 08 18, 07:28)
jei tiksliai nezinot, tai nerasykit visai. Dar juk visai neseniai kitos forumietes buvo rasyta, kad maita tiekia tas pats "Kretingos maistas" tik Alytaus padalinys.
Koks skirtumas,ar Al;ytaus padalinys ar ne,bet tas kuris tieke anksciau yra sustabdytas,bet sudas vistiek toks pat.o sakau ta ka man sake ten esanti mama,o is kuriio miesto veza visiskai tas pats vistiek puse sanatorijos vemia.
QUOTE(ausriukazz @ 2011 08 18, 10:24)
Jokio skirtumo kas ir kaip, bet nei sunys to maisto nevalgytu, beje nemanau, kad alytaus tiekejas ilgai gyvuos ten... mamos kils vistiek del tokio maisto
Cia namanau, kas didele esme kas tiekia, mes tik kalbam, kaip ten baisu yra...
Jeigu siekdamas tikslo pakeliui pradedi stabčioti ir mėtyti akmenis į kiekvieną lojantį šunį, tai tikslo niekada nepasieksi. (F.Dostojevskis)