Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgų plaukų šukuosenos (foto/video)

http://www.facebook....2...e=1
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
Plaukų pynimai:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nežinojau kur daugiau dėt smile.gif Bet kadangi čia dedamam visokius tutorial'us kaip pasidaryti vieną ar kitą šukuoseną, tai dedu kaip išsitiesint plaukus be tiesintuvo. Šis būdas naudojamas afroamerikiečių, tai jei juos veikia, mus turėtų išvis lengvai veikt biggrin.gif Kas bandė, sakė veiksminga, aš pati taip pat bandysiu 4u.gif
Straight Hair
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2012 10 12, 13:45)
Nežinojau kur daugiau dėt smile.gif Bet kadangi čia dedamam visokius tutorial'us kaip pasidaryti vieną ar kitą šukuoseną, tai dedu kaip išsitiesint plaukus be tiesintuvo. Šis būdas naudojamas afroamerikiečių, tai jei juos veikia, mus turėtų išvis lengvai veikt biggrin.gif Kas bandė, sakė veiksminga, aš pati taip pat bandysiu 4u.gif
Straight Hair

Mano plaukai garbanoti,bet jei taip susegciau saguciais,tai issileidus visi tie susegimai matytusi,ir man suristi plaukai neisdziutu nei per nakti,o kad butu tokie tiesus kaip po znypliu netikiu schmoll.gif
Atsakyti
pas mane plaukai ilgi, bet nieko nemoku mandraus su jais pasidaryti,,,,kasa, supinta kasa, arba kuodas g.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2012 10 12, 14:18)
Mano plaukai garbanoti,bet jei taip susegciau saguciais,tai issileidus visi tie susegimai matytusi,ir man suristi plaukai neisdziutu nei per nakti,o kad butu tokie tiesus kaip po znypliu netikiu  schmoll.gif

Tame ir esmė, kad visi kas bandė patvirtino jog jokių žymių nuo sagučių nelieka, prieš tai reikia ištepti kokia nors priemone plaukus smile.gif o apskritai ar žiūrėjot vidoe? Juk viskas parodyta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo overlook: 12 spalio 2012 - 16:42
QUOTE(overlook @ 2012 10 12, 17:42)
Tame ir esmė, kad visi kas bandė patvirtino jog jokių žymių nuo sagučių nelieka, prieš tai reikia ištepti kokia nors priemone plaukus smile.gif o apskritai ar žiūrėjot vidoe? Juk viskas parodyta 4u.gif

taip,ziurejau,tik zinau savo plaukus,bet koks susegimas ar surisimas matosi,na bet idomumo delei isbandysiu ir parasysiu ar gavosi kas mirksiukas.gif
tik idomu kur tokia kepse gauti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sky-blue eyes: 12 spalio 2012 - 20:48
QUOTE(overlook @ 2012 10 12, 12:45)
Straight Hair

Kaip fainai gavosi tam video smile.gif reiktu ir man isbandyt. tik kazin kiek laiko dziutu maniskiai. Kadangi seip palaidais miegant ne visada per nakti speja isdziut g.gif turbut reiktu ryte pasigamint ta plaukuosena ir dar nakti ismiegot lotuliukas.gif .
Atsakyti
Kaip grazu wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Pabodusio kuodelio reinkarnacija
Atsakyti