Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(metamorphosis @ 2011 08 06, 13:18)
Po vieno kaukės bandymo aš asmeniškai nedrįsčiau teigti, kad ji veiksminga ax.gif O dėl ozono terapijos, kai išbandysit, parašykit atsiliepimus, būtų visai įdomu sužinot, kaip veikia smile.gif
Papildyta:

Man ekologiškos priemonės tik pablogina situaciją ax.gif

abiem atvejais pritariu biggrin.gif
as kauke su aspirinu dariau geras tris savaites, po 2-3 kartus per savaite. lyg ir po pirmu kartu rodesi, kad veikia teigiamai, bet galu gale dar labiau bert pradejo, todel meciau ta reikala.
del ekologisku - man jos irgi pablogina situacija.. gal ekologiska kosmetika ir gerai normaliai odai, kaip, sakykim, prevencine priemone nuo spuogu, ar tiesiog palaikanti normalia odos bukle. bet kiek bandziau ant savo odos, tiek man visada pablogedavo.
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 08 06, 21:32)
abiem atvejais pritariu biggrin.gif
as kauke su aspirinu dariau geras tris savaites, po 2-3 kartus per savaite. lyg ir po pirmu kartu rodesi, kad veikia teigiamai, bet galu gale dar labiau bert pradejo, todel meciau ta reikala.
del ekologisku - man jos irgi pablogina situacija.. gal ekologiska kosmetika ir gerai normaliai odai, kaip, sakykim, prevencine priemone nuo spuogu, ar tiesiog palaikanti normalia odos bukle. bet kiek bandziau ant savo odos, tiek man visada pablogedavo.

Netgi pablogino? doh.gif nebezinau jau ka daryt su tuo veidu verysad.gif viskas paumejo pries metus laiko iki tol budavo pavieniai spuogai pries menesines arba seip viena skitas atsirasdavo, bet neturejau grubletos odos ,kaip dabar cry.gif puse metu dirbau , tai kai tik pradedavo kilt koks spuogelis dar neprinokdavo o a spuldavau i panika , ir imdavau draskyt , kad tik greicaiu pardetu gyt, nes nenoredavau eit i darba su pusiau nokstanciu, kad darbe nebutu prinokes...taip ir gadinau po biski savo veida, parejo pusmetis geras isejau is darbo ir ziuriu , kad sugadinau labai savo veida, dabar ne tik spoguota ir grubleta oda, bet ir randu daug, isvis ji liko kazkokia melyna , koks maziukas spuogiukas tai iskart rausta aplink ji...ir negana to dar riebaluotis pradejo....uzkniso viskas... gun_rifle.gif
Papildyta:
Papasakokite daugiau kas apie savo situacija veido , gal bent kiek paguosite biggrin.gif man tai baisiausia , tai jog turiu apsigyvent su vaikinu neuzilgo , o be pudros bijosiu pasirodyt, tai puolu i depresija, nors jis neilgam bus keliom savaitem po to vel isvazuos, taciau nezinau ka daryt su pudra juk nemiegosiu, nors naudoju ta gydomaja "actipure" gal nuo jos nieko neatsitiktu per albaiusiai, bet uztat isausetu ir pardetu labai luptis:(((( ziauru...
Atsakyti
As ilgai turejau problemine veida oda. Niekas nepadedavo, bandziau visokiausius clean&clear prausiklius, kremus ir nieko. Viena diena pradejau ieskot internete ko nors su gerais atsiliepimais ir radau "Witch Blemish Stick". Daug naturaliu ingridientu ir labai pigu taip pat. Ir ka? Kai pradejau naudoti veido oda nepalyginamai pagerejo. Buna issoka keli spuogai, bet patepu su tuo piestuku ir po keliu dienu pradingsta. Nezinau ar cia todel kad gal bredimo laikotarpis baiginejasi ar tikrai veikia, bet siulyciau pabandyt tikrai nes labai daug geru atsiliepimu yra. Galima nusipirkt is boots.com. Nezinau ar i Lietuva siuncia bet turetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justcurious @ 2011 08 06, 21:59)
As ilgai turejau problemine veida oda. Niekas nepadedavo, bandziau visokiausius clean&clear prausiklius, kremus ir nieko. Viena diena pradejau ieskot internete ko nors su gerais atsiliepimais ir radau "Witch Blemish Stick". Daug naturaliu ingridientu ir labai pigu taip pat. Ir ka? Kai pradejau naudoti veido oda nepalyginamai pagerejo. Buna issoka keli spuogai, bet patepu su tuo piestuku ir po keliu dienu pradingsta. Nezinau ar cia todel kad gal bredimo laikotarpis baiginejasi ar tikrai veikia, bet siulyciau pabandyt tikrai nes labai daug geru atsiliepimu yra. Galima nusipirkt is boots.com. Nezinau ar i Lietuva siuncia bet turetu smile.gif

gaila, kad LT tokiu nera..
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 08 04, 23:15)
O jų  Lietuvoje  būna pirkti? Kažkaip nesu užmačiusi unsure.gif

kažkokių Clearasil priemoniš esu mačius Eurokos, bet ar yra tų diskelių nežinau. Aš pirkau Danijoj smile.gif

čia paskutinės, kuris skundėt spuoguota oda, ar nenorit pas dermatologą nueit?

vien kaukėm spuogų neišnaikinsit, reik komplekto priemonių, kurios padėtų neatsirast spuogam, užkirstų jiems kelią, reik naikint bakterijas ir kt. Galų gale labai "sveika" atrast, apskritai, nuo ko tie spuogai kyla. Tada galima kažkaip kovot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 06, 22:27)
kažkokių Clearasil priemoniš esu mačius Eurokos, bet ar yra tų diskelių nežinau. Aš pirkau Danijoj  smile.gif
čia paskutinės, kuris skundėt spuoguota oda, ar nenorit pas dermatologą nueit?

vien kaukėm spuogų neišnaikinsit, reik komplekto priemonių, kurios padėtų neatsirast spuogam, užkirstų jiems kelią, reik naikint bakterijas ir  kt. Galų gale labai  "sveika" atrast, apskritai, nuo ko tie spuogai kyla. Tada galima kažkaip kovot  smile.gif

Kad visi zmones kurie lankesi pas dermatologus ypac klp kur geru dermatologu neimanoma rast beveik, tai sako ta pati, kad israso kremus antibiotinius ir tam kartui kol juos naudoji dingsta spuogai, daugaiu neiko geresnio jei apsiulyti negali, o tirtis tai reik zinot ka, issitiri krauja geras , istiria hormonus jei blogi duoda kanors pagert kad atsistatytu viskas taciau spuogai akip buvo taip tebera, cai sakau ta ka girdejau is daugumos...kakzodel vienetai kuriemms padejo dermmatologas. as aisku meginsiu, bet paskutinej vietoj, siuo metu negaliu eit dar del to , kad bandau su homeopatiniu gydimu, vaikstau pas homeopata kuris israso lasiuku , zirniuku ir keitalioja dozes tai mazdaug kas menesi apsilankau pas ji...kolkas nieko gero nepastebejau, nors vaisktau apie 4menesius, dabar naujus israse lasiukus, nes pamate kad nieka snesikeicia, lauksim siu lasiuku poveikio....tik mane gazdina ta intis jog tures but pablogejimas, jis visada homeopatijoj buna jeigu vaistai suveikia, o tada jau mazina dozes ir liga pradeda dingt visai...tai jei tas pablogejimas nutiks valio reiskias veikia, taciau niekur iseit negalesiu is namu..tai va, jei nepades homeopatija tai tikrai reiks eit pas dermatologa koki....
Atsakyti
o ko tada skundžiatės? gerkit lašiukus ir laukit pagerėjimo. Aš tai manau, kad tokiais žaidimais užsiima tie, kuriems situacija su spuogais nėra tokia bloga. Kai yra tikrai blogai darai bet ką, kad tik greičiau praeitų. Nes man spuogai trumpina gyvenimą doh.gif

ir mažiau klausykitės, ką kiti šneka. Kai pati nors pas vieną nueisit, galėsit nurašyt visus lotuliukas.gif oda labai individualu. O kalbos viena bobutė sakė doh.gif
kai jau buvo tikrai bloga situacija, susiėmiau ir nuėjau pas dermatologą. Taip, išrašė suplaktinių, kremą. Tam laikui padėjo.
bet aš paskui pati išsiaiškinau, kad visi spuogai pas mane daugiausiai nuo netinkamų priemonių. Dabar man spuogas vienas kitas atsiranda prieš mmm, kai anksčiau jų atsirasdavo ir tiek.
prieš gerą mėnesį man išbėrė visą smakrą, turėjau įtarimą, kad veido erkutė. Paskui lyg bėrimas aprimo. Bet prie viso šito aplink nosį taip oda išraudonavo, kad nebegalėjau nieko nedaryt ir apsilankiau pas dermatologą. Paaiškėjo, kad erkutė yra. Darė tyrmus.
Šiandien trečia diena kaip tepu jo išrašytais kremais ir matosi akivaizdus pagerėjimas.
Taip kad taip nurašyt visus dermatologus ir aiškint, kad jie nieko nepadės, NET NENUĖJUS, absurdiška.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 06, 22:56)
o ko tada skundžiatės? gerkit lašiukus ir laukit pagerėjimo. Aš tai manau, kad tokiais žaidimais užsiima tie, kuriems situacija su spuogais nėra tokia bloga. Kai yra tikrai blogai darai bet ką, kad tik greičiau praeitų. Nes man spuogai trumpina gyvenimą  doh.gif

ir mažiau klausykitės, ką kiti šneka. Kai pati nors pas vieną nueisit, galėsit nurašyt visus  lotuliukas.gif oda labai individualu. O kalbos viena bobutė sakė  doh.gif
kai jau buvo tikrai bloga situacija, susiėmiau ir nuėjau pas dermatologą. Taip, išrašė suplaktinių, kremą. Tam laikui padėjo.
bet aš paskui pati išsiaiškinau, kad visi spuogai pas mane daugiausiai nuo netinkamų priemonių. Dabar man spuogas vienas kitas atsiranda prieš mmm, kai anksčiau jų atsirasdavo ir tiek.
prieš gerą mėnesį man išbėrė visą smakrą, turėjau įtarimą, kad veido erkutė. Paskui lyg bėrimas aprimo. Bet prie viso šito aplink nosį taip oda išraudonavo, kad nebegalėjau nieko nedaryt ir apsilankiau pas dermatologą. Paaiškėjo, kad erkutė yra. Darė tyrmus.
Šiandien trečia diena kaip tepu jo išrašytais kremais ir matosi akivaizdus pagerėjimas.
Taip kad taip nurašyt visus dermatologus ir aiškint, kad jie nieko nepadės, NET NENUĖJUS, absurdiška.

pas mane yra labai bloga situacija, bet taip gavosi , kad pirmiau susigundziua pamegint homeopatini gydima, nes daug kas isgyre , kad padeda, aplamai nuo daugelio ligu ir kaip tik mano mieste yra tas visu giriamas homeopatas, bet jei jau pradejau pa sji gyditis negaliu imt taip paprastai ir mest nes homeopatija gali pardet veikt po daug ilgesnio laiko, tai manau verta palaukt o ne mest po keliu menesiu ir begt pas daktarus naujus....kad ir kokia baisi situacija butu.O del klausymosi ka sako kiti, tai niekad nebuciau kreipusi demesio i tai, taciau labai daug skaitinejau internete zmoniu apsisakymus, ir jei butu viena skita spasakes man dzin butu taciau dabar tik vienetai kuriuos isgyde, nes spuogai pas kekviena atsiranda individualiai, del skirtingu priezasciu ir yra labai sunku rast priezasti, tai dazniausiai gyditojei negali niekuom padet ir siulo savo kremukus kad tik jiems pelnas eitu didesnis...Bet as ir nesakiau, kad vsiiskai atmetu galimybe nueit pas odos daktara, juk sakiau eisiu, taciau reikai dar biski palaukt..o beje pradzioj kai tik atsirado tie spuogai iskart pas daktare buvau nulekus ir nusivyliau labai, israse suplaktine kazkokia ir viskas..
Atsakyti
Ziuriu cia moteros skundziasi, kad negerai dermatologas, nes israso tepalus, o jie padeda tol, kol juos tepi. Nu ir ka? g.gif. Tepu gal 5 m ivairiais kremais, kuriuos israso, bet vaikstau su grazia oda tongue.gif. Pasiseke toms, kurias beria nuo netinkamos kosmetikos ar pan. Ismetei tuos blogus kremus per langa ir ok, bet pvz man hormonai netvarkoje, ir kol jie nesusitvarkys ( o tas bus neaisku kada) kiekviena ryta ir vakara tepsiuos suplaktinem, antibiotikais ir t.t. Uztat busiu grazi. tongue.gif
Masakra, o kas blogo, kad suplaktine israse? biggrin.gif Tikejais kokio amzinos jaunystes eliksyro gaut? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragana_ir_lietus @ 2011 08 06, 23:21)
Ziuriu cia moteros skundziasi, kad negerai dermatologas, nes israso tepalus, o jie padeda tol, kol juos tepi. Nu ir ka?  g.gif. Tepu gal 5 m ivairiais kremais, kuriuos israso, bet vaikstau su grazia oda  tongue.gif. Pasiseke toms, kurias beria nuo netinkamos kosmetikos ar pan. Ismetei tuos blogus kremus per langa ir ok, bet pvz man hormonai netvarkoje, ir kol jie nesusitvarkys ( o tas bus neaisku kada) kiekviena ryta ir vakara tepsiuos suplaktinem, antibiotikais ir t.t. Uztat busiu grazi.  tongue.gif
Masakra, o kas blogo, kad suplaktine israse?  biggrin.gif Tikejais kokio amzinos jaunystes eliksyro gaut?  biggrin.gif

Sorry, bet tu busi grazi tikrai neilga laika jei ir toliau taip ilgai zadi tepliotis antibiotiniais kreais, juk nualinsi savo oda ir ji susens anksciau laiko...del to man ir norisi ilgalaikio rezultato , nes antibiotiku ilgai naudot negalima. o suplaktine buvo leva, tam kartui padejo po to oda priprato ir s gavosi...
Atsakyti
Del mano grozio ir odos prasome nesijaudinti, kadangi man reikia tik palaikomojo gydymo, jokiu agresyviu priemoniu nenaudoju mirksiukas.gif .
Tai ir mars pas dermatologa aiskintis priezasties ir tada ja salint.
Visas priemones, kurios skirtos rimtam gydymui, galima naudoti tam tikra laika, o po to reikia nauju, kad oda nepriprastu rolleyes.gif . Reikejo uz keliu menesiu apsilankyt pas dermatologe vel rolleyes.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragana_ir_lietus: 06 rugpjūčio 2011 - 22:58
QUOTE(Ragana_ir_lietus @ 2011 08 06, 23:55)
Del mano grozio ir odos prasome nesijaudinti, kadangi man reikia tik palaikomojo gydymo, jokiu agresyviu priemoniu nenaudoju  mirksiukas.gif
Tai ir mars pas dermatologa aiskintis priezasties ir tada ja salint.
Visas priemones, kurios skirtos rimtam gydymui, galima naudoti tam tikra laika, o po to reikia nauju, kad oda nepriprastu  rolleyes.gif . Reikejo uz keliu menesiu apsilankyt pas dermatologe vel  rolleyes.gif .

Taip ir padarysiu, kai tik galesiu..bet siuo metu nenoriu paniot dvieju gydimu , nes nezinosiu ar homeopatiniai laisukai suveike....palauksiu dar iki dvieju menesiu ir jei nieko nesigaus gero, tada aisku eisiu pas dermatologe kokia...pries tai dar jei finansai leis ismegsiniu "ozono terapija"... verysad.gif
Atsakyti