QUOTE(Eleina @ 2011 08 06, 21:32)
abiem atvejais pritariu
as kauke su aspirinu dariau geras tris savaites, po 2-3 kartus per savaite. lyg ir po pirmu kartu rodesi, kad veikia teigiamai, bet galu gale dar labiau bert pradejo, todel meciau ta reikala.
del ekologisku - man jos irgi pablogina situacija.. gal ekologiska kosmetika ir gerai normaliai odai, kaip, sakykim, prevencine priemone nuo spuogu, ar tiesiog palaikanti normalia odos bukle. bet kiek bandziau ant savo odos, tiek man visada pablogedavo.
Netgi pablogino?
nebezinau jau ka daryt su tuo veidu
viskas paumejo pries metus laiko iki tol budavo pavieniai spuogai pries menesines arba seip viena skitas atsirasdavo, bet neturejau grubletos odos ,kaip dabar
puse metu dirbau , tai kai tik pradedavo kilt koks spuogelis dar neprinokdavo o a spuldavau i panika , ir imdavau draskyt , kad tik greicaiu pardetu gyt, nes nenoredavau eit i darba su pusiau nokstanciu, kad darbe nebutu prinokes...taip ir gadinau po biski savo veida, parejo pusmetis geras isejau is darbo ir ziuriu , kad sugadinau labai savo veida, dabar ne tik spoguota ir grubleta oda, bet ir randu daug, isvis ji liko kazkokia melyna , koks maziukas spuogiukas tai iskart rausta aplink ji...ir negana to dar riebaluotis pradejo....uzkniso viskas...
Papildyta:
Papasakokite daugiau kas apie savo situacija veido , gal bent kiek paguosite
man tai baisiausia , tai jog turiu apsigyvent su vaikinu neuzilgo , o be pudros bijosiu pasirodyt, tai puolu i depresija, nors jis neilgam bus keliom savaitem po to vel isvazuos, taciau nezinau ka daryt su pudra juk nemiegosiu, nors naudoju ta gydomaja "actipure" gal nuo jos nieko neatsitiktu per albaiusiai, bet uztat isausetu ir pardetu labai luptis:(((( ziauru...