Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

drysiu parekomenduoti muiliuka MEDIMIX zalia smile.gif man uzgyde labai spoguota veido oda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Måke @ 2011 08 05, 23:01)
drysiu parekomenduoti muiliuka MEDIMIX zalia smile.gif man uzgyde labai spoguota veido oda  4u.gif

Man tai jis labai nepatiko. Labai sausino odą, o ir kažkokia plėvelė ant odos jausdavosi nusiprausus schmoll.gif
Atsakyti
drysiu parekomenduoti muiliuka MEDIMIX zalia smile.gif man uzgyde labai spoguota veido oda  4u.gif

drinks_cheers.gif Man taip pat šis muilas - nepamainomas dalykas smile.gif
Atsakyti
Gal kas turi atsiliepimu apie Kvapu namu emulsija spuoguotai odai? ax.gif
Atsakyti

Man sis muilas ir labai sausino oda.Dabar bandau priemones keisti i svelnesnes.Nes kurios skirtos spuoguotai odai tai labai sausina man.Dabar savaite naudoju ekologiskos linijos priemones,nes veliau parasysiu atsiliepimus.Buvau naudojus medetku krema is bio-kosmetikos tai visai patiko.
Atsakyti
Sveikos merginos, esu naujoke, nesenei prisiregistravau, taciau daznai pasiskaitinedavau jusu patarimu, o dabar pati galiu kai ka patart:) tai va zinau viena nebloga kauke veidui is aspirino smile.gif reikia sutrupinti aspirino 3-4 tabletes ir idet nedideli sauksteli medaus viska summaisyt ir uzdet ant veido, tada palaikyt 10-15min. ir nuplaut siltu vandeniu:) dar tik viena kart meginau pati, bet pasirode nebloga visai:) O seip suzinojau apie tokia procedura visia negirdeta, gal jus ka girdejusios esat apie ozonoterapija? tam ju puslapyje raso , kad tos terapijos nuo daug ligu, tinka ir spuogams gyditi, reikia darytis 10 proceduru po 80lt. cia gaunasi panasei, akip veido valymai pas kosmetologe tik viskas valoma su ozonu ir veiksmingiau zymei..ka manot apie tai? as zadu ismegint g.gif
Atsakyti
QUOTE(masakra @ 2011 08 06, 12:40)

Po vieno kaukės bandymo aš asmeniškai nedrįsčiau teigti, kad ji veiksminga ax.gif O dėl ozono terapijos, kai išbandysit, parašykit atsiliepimus, būtų visai įdomu sužinot, kaip veikia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(PUPA13 @ 2011 08 06, 12:21)
Man sis muilas ir labai sausino oda.Dabar bandau priemones keisti i svelnesnes.Nes kurios skirtos spuoguotai odai tai labai sausina man.Dabar savaite naudoju ekologiskos linijos priemones,nes veliau parasysiu atsiliepimus.Buvau naudojus medetku krema is bio-kosmetikos tai visai patiko.

Man ekologiškos priemonės tik pablogina situaciją ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo metamorphosis: 06 rugpjūčio 2011 - 12:17
[quote=metamorphosis,2011 08 06, 13:18]
Po vieno kaukės bandymo aš asmeniškai nedrįsčiau teigti, kad ji veiksminga ax.gif O dėl ozono terapijos, kai išbandysit, parašykit atsiliepimus, būtų visai įdomu sužinot, kaip veikia smile.gif
Papildyta:

Man ekologiškos priemonės tik pablogina situaciją ax.gif
uztat jau kelis kartus esu bandzius ant giluminio spuogo uzdet aspirino tablete smulkinta sudrekinta vandeniu, tai tikrai neblogai apmazina gumbus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(masakra @ 2011 08 06, 13:40)
uztat jau kelis kartus esu bandzius ant giluminio spuogo uzdet aspirino tablete smulkinta sudrekinta vandeniu, tai tikrai neblogai apmazina gumbus biggrin.gif

Na, aspirinas ir yra salicilio rūgštis (BHA), nusipirkit kremuką su ta rūgštimi ir galėsite kiekvieną dieną tepliotis, ir spuogelių apmažės smile.gif
Atsakyti
http://www.mirameda.lt/gydymas-ozonu va bandysiu sita pasidaryt veidui, ar kuri nors bandete? gal esat girdeje atsiliepimu is kitu? rolleyes.gif
Atsakyti
Nezinau ,kaip pavadinti savo spuogus,bet giluminiu neturiu.Nors visas veidas inkstiru pilnas ir kartais buna tokiu baltu,nors jie ne giluminiai,bet ir ne mazi ax.gif Visos priemones spuoguotai odai sausina ja ir jauciasi diskomfortas,oda niezti.Buvau rugstiniuose valymuose,bet kurso nepabaigiau nes nestuke.gif ir daugiau nejau.Tai taip ir bandau visokias priemones mirksiukas.gif Teko ir suplaktine naudoti,tai visai schmoll.gif

Kazkuri maciau rasete apie krema su spalva,tai koki naudojate.Manau turetu buti labai patogu,jei tinka kremukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2011 08 06, 20:14)
Nezinau ,kaip pavadinti savo spuogus,bet giluminiu neturiu.Nors visas veidas inkstiru pilnas ir kartais buna tokiu baltu,nors jie ne giluminiai,bet ir ne mazi ax.gif Visos priemones spuoguotai odai sausina ja ir jauciasi diskomfortas,oda niezti.Buvau rugstiniuose valymuose,bet kurso nepabaigiau nes nestuke.gif ir daugiau nejau.Tai taip ir bandau visokias priemones mirksiukas.gif Teko ir suplaktine naudoti,tai visai schmoll.gif

Kazkuri maciau rasete apie krema su spalva,tai koki naudojate.Manau turetu buti labai patogu,jei tinka kremukas 4u.gif

Yra toks vienas kremukas su spalva geras , bet jis tik vadinasi kremas tonalinis, nors man asmeniskai ta spats kas pudra, tik jo kaina nemaza 65lt .vaistinej. vadinasi "Actipure" yra dvieju spalvu, tamsi ir sviesi smile.gif
Atsakyti