Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Rutele555 @ 2011 08 02, 00:38)
Tai gal kaszinote GERA ir PATIKIMA dermatologe vilniuje? aciu. smile.gif
Papildyta:
o man ir ydomu ar sis tepalas veikia. gal kas dar bandete?

Gydytoja Chlevickiene, dirba odos ir veneros ligu centre
Atsakyti
QUOTE(Charlize @ 2011 07 16, 16:21)
Dėl žvynelinės vaikštau pas Chlivickienę, kremukų išrašo. Bet dėl veido odos, tai nieko nepadėjo, deja sad.gif

QUOTE(Ragana_ir_lietus @ 2011 08 02, 00:29)
Gydytoja Chlevickiene, dirba odos ir veneros ligu centre

manau, net ir gera dermatologa kiekvienas turi surast pats smile.gif stai labai geras pavyzdys, kaip vienai padejo, o kitai - ne 4u.gif
Atsakyti
Tikriausiai, kad Eleina teisi. Bet tame centre as isbandziau tris dermatologes, kitos net vilties nesuteikdavo, o sita isgyde.
Atsakyti
ragana ir lietus - parašykite prašau, man į AŽ, kokios tos kitos trys dermatologės smile.gif planuoju apsilankyti tame odos ligų centre smile.gif
Atsakyti
Gal galit priminti kaip ta suplaktinė vadinasi? Berods Universitetinėj vaistinėj mergaitės ją pirkdavo 4u.gif
Labai norėčiau įsigyti, bet nežinau nei kas nei kaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(astuliux4 @ 2011 01 08, 11:57)
Gal kas galit pasakyti kuri cinko suplaktinė geresnė: 4u.gif
Su ichtiolu, ar be ichtiolo?
Turiu jei ką sudėtis:
Suplaktinė su ichtiolu:
Ichtioli 1.5
Zinci oxydi
talci aa 20.0
ol. olivari ad 100.0

Suplaktinė be ichtiolo:
sulfur depur
streptocidi albi aa 4,0
Sp. Ac. Salicilo 1%
Aq. destillatae aa 40 ml
Aether anaesthet 10,0
sapo puerlis 0,8

QUOTE(Vitulka @ 2011 06 25, 20:29)

suplaktinė su cinku yra su antibiotiku ichtiolu. be recepto gali neparduot.
sieros suplaktinę kiekvienam parduoda, bet sierą ne visos odos toleruoja

Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 02, 20:07)

o man dabar pastaraji karta israse visai kitokias suplaktines.. viena su Levomicitinu ir kamparu, kita su siera.. Padeda, bet vistiek manau poveikis bus tol, kol naudosiu. Veliau vel viskas prasides is naujo, kol neissitirsiu iki galo, kas tuos spuogus issaukia.
Atsakyti
mane labai nervina spuogai ant nugaros, pečių, kiaurus metus jie pas mane sėkmingai gyvena, tik tiek kad vasara jie nelabai matos, nes oda įdega, bet oda visada nelygi, perbraukus ranka jaučiasi tie spuogiukai doh.gif bandžiau plaut su priemonėm nuo spuogų skirtų veidui, arbatmedžių aliejų, bet jie vienoj vietoj išnyksta, o šalia kiti išauga unsure.gif nebežinau ką bedaryt verysad.gif
Atsakyti
nusipirkit Rasos toniką probleminei odai. Kas vakarą paprašykit, kad su vatos diskeliu nuvalytų odą. Arba su spiritu. Tikrai blogiau nebus 4u.gif
user posted image

Aš buvau nupirkus sesei Clearasil tokius diskelius veidui, bet jai netiko, tai nugarą valos, nes irgi problemų buvo. Nu žinokit padėjo. Jis su salicido rūgštim (BHA)
user posted image
Atsakyti
kur pirkti salicilo rugsties doh.gif ? vaistinej tik spirito pasiulo... rugsties ir spirito % skiriasi ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 04, 21:41)
Aš buvau nupirkus sesei Clearasil tokius diskelius veidui, bet jai netiko, tai nugarą valos, nes irgi problemų buvo. Nu žinokit padėjo. Jis su salicido rūgštim (BHA)
user posted image

O jų Lietuvoje būna pirkti? Kažkaip nesu užmačiusi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2011 08 04, 23:11)
kur pirkti salicilo rugsties doh.gif ? vaistinej tik spirito pasiulo... rugsties ir spirito % skiriasi ar ne?

Tai salicilo rūgšties spiritas ir parduodamas vaistinėse smile.gif
Atsakyti