Sveikos. Galiu pasakyti ir apie save. Pries 2 metus turejau nemaloniu problemu: skausmingi giluminiai spuogai ant smakro ypac, taip pat ant skruostu... Siaubas. Bet jau daugiau nei metai skruostai ir smakras nuostabus, grazi, svari, be randeliu oda
Galiu pasakyt, kad man padejo elementari higiena kiekviena diena (ryte, vakare). Kokybiskas prausiklis. Zinoma, labai svarbus dalykas yra veido sveitimas, patikekit! O po jo zaliojo molio kauke. Ir visada naudojau reguliariai. Rezultatai aiskus...
Bet tikriausiai man nebutu pavyke be dermatologines gydomosios kosmetikos BIODERMA Sebium AKN kremo. Be jo apsieiti negaliu... Taip pat labai geras Bioderma sebium AL. Jis labiau tinka, jei turite skausmingus, giluminius spuogus. O sebium AKN labiau inkstirams. Taip pat atsisakiau riebaus maisto. Pagrindas: varskes ir surio. Nuo siu produktu mano oda labai riebaluodavosi ir tai skatino spuogu atsiradima. Taip pat maziau nervinuosi, nes esu labai jautrus zmogus. Bei kartais cinko, magnio pageriu. Tiesiog linkiu kantrybes, nes nenorekite visko iskart. Man teko laukti metus.
Papildyta:Beje, RASOS gelis nuo spuogų pavieniems spuogeliams puikus dalykas