Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Melajja @ 2011 07 26, 13:20)
Kazkiek padejo, oda paskaistino, spalva suvienodino, patiem spuogeliam ir instikram stebuklu nedare, bet alergija po ilgesnio naudojimo pasireiske, demem ismete,  skaiciau, kad ne vienai merginai jis alergizavo.

O kiek maždaug kartų per savaitę jį naudodavai, kad alergija pasireiškė? ir kiek apskritai laiko naudojai?
Atsakyti
QUOTE(Simtakoje @ 2011 07 26, 16:36)
O kiek maždaug kartų per savaitę jį naudodavai, kad alergija pasireiškė? ir kiek apskritai laiko naudojai?

Pries miega tepdavau, po poros savaiciu jei gerai pamenu, senokai jau tai buvo, paskui meginau vien tik spuogelius juo tepti o ant virsaus dekinanciu kremu, bet visvien ismetydavo radonom demem.
Atsakyti
QUOTE(Simtakoje @ 2011 07 26, 13:10)
Ar bandėte kas nors puiklapių aliejuką nuo spuogų? Teko girdėti, kad jis labai pagelbsti. Gal teko kuriai išmėginti?  4u.gif

naudojau gal du mėnesius, tikėjausi kažkokio stebuklo, o nieko iš jo gero nesulaukiau schmoll.gif šiaip sako, kad jis labiau apgydo randelius, o ne pačius spuogus. po jo naudojau nimbamedžio aliejų, tai šis buvo veiksmingesnis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo venus*from*mars: 26 liepos 2011 - 17:45
QUOTE(Melajja @ 2011 07 26, 17:08)
Pries miega tepdavau, po poros savaiciu jei gerai pamenu, senokai jau tai buvo, paskui meginau vien tik spuogelius juo tepti o ant virsaus dekinanciu kremu, bet visvien ismetydavo radonom demem.

Tai labai greitai sakyčiau sualergizavo, aš maniau, kad čia kelių mėnesių reikia sad.gif
Papildyta:
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 07 26, 18:44)
naudojau gal du mėnesius, tikėjausi kažkokio stebuklo, o nieko iš jo gero nesulaukiau schmoll.gif  šiaip sako, kad jis labiau apgydo randelius, o ne pačius spuogus. po jo naudojau nimbamedžio aliejų, tai šis buvo veiksmingesnis

Reikės pamėginti, ačiū smile.gif
Atsakyti
Sveikos.Man 12 metų,o mano veido oda labai spoguota.Ir inkšitų nemaža.Naudoju kremą Garnier pure,nuo ikštirų.Po to pasitepu sudocrem .Nuo paraudimų visokių.Spuogus visus biški paslepia.Ir kai mama išspaudžia,pasitepu.Norėčiau,kad veidas būtų gražus.Ką daryti?
Atsakyti
Neleisk mamai spaudyti ir nusipirk veido prausimosi priemone vaistineje. Tau turėtų užtekti smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Galiu pasakyti ir apie save. Pries 2 metus turejau nemaloniu problemu: skausmingi giluminiai spuogai ant smakro ypac, taip pat ant skruostu... Siaubas. Bet jau daugiau nei metai skruostai ir smakras nuostabus, grazi, svari, be randeliu oda wub.gif Galiu pasakyt, kad man padejo elementari higiena kiekviena diena (ryte, vakare). Kokybiskas prausiklis. Zinoma, labai svarbus dalykas yra veido sveitimas, patikekit! O po jo zaliojo molio kauke. Ir visada naudojau reguliariai. Rezultatai aiskus... smile.gif Bet tikriausiai man nebutu pavyke be dermatologines gydomosios kosmetikos BIODERMA Sebium AKN kremo. Be jo apsieiti negaliu... Taip pat labai geras Bioderma sebium AL. Jis labiau tinka, jei turite skausmingus, giluminius spuogus. O sebium AKN labiau inkstirams. Taip pat atsisakiau riebaus maisto. Pagrindas: varskes ir surio. Nuo siu produktu mano oda labai riebaluodavosi ir tai skatino spuogu atsiradima. Taip pat maziau nervinuosi, nes esu labai jautrus zmogus. Bei kartais cinko, magnio pageriu. Tiesiog linkiu kantrybes, nes nenorekite visko iskart. Man teko laukti metus. smile.gif

Papildyta:
Beje, RASOS gelis nuo spuogų pavieniems spuogeliams puikus dalykas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katewinslet @ 2011 07 29, 16:59)
Sveikos.Man 12 metų,o mano veido oda labai spoguota.Ir inkšitų nemaža.Naudoju kremą  Garnier pure,nuo ikštirų.Po to pasitepu sudocrem .Nuo paraudimų visokių.Spuogus visus biški paslepia.Ir kai mama išspaudžia,pasitepu.Norėčiau,kad veidas būtų gražus.Ką daryti?

Eiti pas detmatologe.
Atsakyti
QUOTE(blackdress @ 2011 08 01, 14:24)
Sveikos. Galiu pasakyti ir apie save. Pries 2 metus turejau nemaloniu problemu: skausmingi giluminiai spuogai ant smakro ypac, taip pat ant skruostu... Siaubas. Bet jau daugiau nei metai skruostai ir smakras nuostabus, grazi, svari, be randeliu oda wub.gif Galiu pasakyt, kad man padejo elementari higiena kiekviena diena (ryte, vakare). Kokybiskas prausiklis. Zinoma, labai svarbus dalykas yra veido sveitimas, patikekit! O po jo zaliojo molio kauke. Ir visada naudojau reguliariai. Rezultatai aiskus... smile.gif  Bet tikriausiai man nebutu pavyke be dermatologines gydomosios kosmetikos BIODERMA Sebium AKN kremo. Be jo apsieiti negaliu... Taip pat labai geras Bioderma sebium AL. Jis labiau tinka, jei turite skausmingus, giluminius spuogus. O sebium AKN labiau inkstirams. Taip pat atsisakiau riebaus maisto. Pagrindas: varskes ir surio. Nuo siu produktu mano oda labai riebaluodavosi ir tai skatino spuogu atsiradima. Taip pat maziau nervinuosi, nes esu labai jautrus zmogus. Bei kartais cinko, magnio pageriu. Tiesiog linkiu kantrybes, nes nenorekite visko iskart. Man teko laukti metus. smile.gif 
Papildyta:
Beje, RASOS gelis nuo spuogų pavieniems spuogeliams puikus dalykas smile.gif

vat pas mane irgi vis lenda giluminiai skausmingi spuogai ant smakro ir zandu. nei viena is jusu isvardintu priemoniu nepadeda. jau gera pusmeti naudoju, ir pas dvi dermatologes buvau, jokiu geru rezultatu kolkas nera. eisiu dabar tirtis hormonu, kaip pasiule pastaroji dermatologe.
taip kad tai, kas tinka vienam zmogui, nebutinai tiks kitam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 08 01, 18:25)
vat pas mane irgi vis lenda giluminiai skausmingi spuogai ant smakro ir zandu. nei viena is jusu isvardintu priemoniu nepadeda. jau gera pusmeti naudoju, ir pas dvi dermatologes buvau, jokiu geru rezultatu kolkas nera. eisiu dabar tirtis hormonu, kaip pasiule pastaroji dermatologe.
taip kad tai, kas tinka vienam zmogui, nebutinai tiks kitam  4u.gif

Butent del to, visoms patarciau pirmiausia eiti pas dermatologus ir neuzsiimineti saviveikla, nes tai tik pinigu leidimas. Mane labai stipriai berdavo, bet su dermatologes pagalba visiskai issigydziau ax.gif
Atsakyti
Tai gal kaszinote GERA ir PATIKIMA dermatologe vilniuje? aciu. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(october' @ 2011 07 26, 08:04)
Aš ant pavienių spuogelių pateplioju Tormentile tepalo, smirda klaikiai, ar padeda - sunku pasakyt, gal greičiau visas procesas vyksta, tačiau spuogo nenudžiovina..

o man ir ydomu ar sis tepalas veikia. gal kas dar bandete?
Atsakyti
QUOTE(Rutele555 @ 2011 08 01, 23:38)
Tai gal kaszinote GERA ir PATIKIMA dermatologe vilniuje? aciu. smile.gif

http://www.supermama...showtopic=71227
Atsakyti