Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Label @ 2011 10 17, 16:19)
Gal kas daretes rugstinius pilingus? Ar matesi poveikis? g.gif

Dariausi ne viena karta. Man poveikis matosi jau po pirmos proceduros, o kita diena- dar geriau ir t.t.
Atsakyti
pradejau rugstiniu valymu serija. Vat ir kilo klausimas, ketinam vaziuot i baseinus, ar tai nepakenks sujautrintai odai? g.gif
Atsakyti
Sveikos,gal esat kuri bandžiusi tą tepalą IMEX? norėjau paklausti ar jis panašus į DUAC? wink.gif Labai laukiu atsakymų.
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2011 10 30, 11:28)
pradejau rugstiniu valymu serija. Vat ir kilo klausimas, ketinam vaziuot i baseinus, ar tai nepakenks sujautrintai odai?  g.gif

Man ir paciai aktualu zinoti, nes ruosiuosi mokytis plaukt blush2.gif Reikia kosmetologes paklausti g.gif jauciu reiktu kokiu apsauginiu kremu teptis g.gif arba savo iprastu, tik storesiu sluoksniu, nezinau g.gif

Beje, kur darotes ir kelintas kartas jau? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 30 spalio 2011 - 17:17
QUOTE(rozeleee @ 2011 10 30, 17:05)
Sveikos,gal esat kuri bandžiusi tą tepalą IMEX? norėjau paklausti ar jis panašus į DUAC? wink.gif Labai laukiu atsakymų.

Aš naudoju ir ta ir ta. Man atrodo kad ju veiklioji, medziaga skiriasi tai ir poveikis skirtingas
Atsakyti
QUOTE(iris91 @ 2011 10 30, 21:41)
Aš naudoju ir ta ir ta. Man atrodo kad ju veiklioji, medziaga skiriasi tai ir poveikis skirtingas

o tą IMEX galima nakčiai naudoti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rozeleee @ 2011 10 30, 21:06)
o tą IMEX galima nakčiai naudoti? blush2.gif

Taip, man gydytoja ir liepė jį naudoti nakčiai. Šiaip jis tokios rudos spalvos, tai gali tepti pagalves, bet išsiskalbia biggrin.gif man tai jis labai padėjo, atrodė, kad jis jau per naktį daug užgydo
Atsakyti
thumbup.gif Tiesiog negaliu nesidziaugti Metu, ne - beveik viso gyvenimo ivykis - pagaliau Nuejau pas gera kosmetologe!!!! Visa laika ignoravau odos problemas ir bandziau kazkaip pati jas iveikti. Aisku spuogu nebudavo visa laika, bet kartais vaizdelis budavo tikrai nekoks. Pakeiciau odos prieziuros priemones (rezultatas is karto akivaizdus) ir toliau tesiu gydyma. Bet svarbiausia, kad pradejau daugiau myleti save smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigiausia @ 2011 11 01, 13:38)
thumbup.gif  Tiesiog negaliu nesidziaugti Metu, ne - beveik viso  gyvenimo ivykis - pagaliau Nuejau pas gera kosmetologe!!!! Visa laika  ignoravau odos problemas ir bandziau kazkaip pati jas iveikti. Aisku spuogu nebudavo visa laika, bet kartais vaizdelis  budavo  tikrai nekoks.  Pakeiciau odos prieziuros priemones (rezultatas is karto akivaizdus) ir toliau tesiu gydyma. Bet svarbiausia, kad pradejau daugiau myleti save smile.gif

Pritariu, kad as irgi ilgai vargau su baisiu veidu, bet radusi gera kosmetologe Kaune, galiu dziaugtis gerais rezultatais thumbup.gif ir myliu save. Be je, as daugiausia naudoju Neostratos produktus, kuriuos uzsakau per savo kosmetloge ir Annos Lotan drekinamuosiuos kremukus. O ka tu naudoji?
Atsakyti
QUOTE(greta09 @ 2011 11 01, 18:15)
Pritariu, kad as irgi ilgai vargau su baisiu veidu, bet radusi gera kosmetologe Kaune, galiu dziaugtis gerais rezultatais thumbup.gif  ir myliu save. Be je, as daugiausia naudoju Neostratos produktus, kuriuos uzsakau per savo kosmetloge ir Annos Lotan drekinamuosiuos kremukus. O ka tu naudoji?

mano oda (nuo visokiu priemoniu problematsikai odai) buvo labai issausejusi, todel patare nenaudoti nieko sarminio. aliejini prausikli, stipriai drekinanti krema ir tonika. Dar patiko, kad is karto nereklamavo jokio gamintojo. Vaistineje nusipirkau Biodermos tonika ir krema.
Beje, sake, kad nepataria rugstinio pilingo, nes rezultatas is karto geras, bet po kokiu penkeriu metu oda nepataisomai suploneja, atsiranda rauksliu.( dirbusi plastines chirurgijos srity ir savo akim mate, kokios problemos po to atsiranda).

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti