Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

As prisijungiu, prie kencianciu nuo spuogu... mane jie taip uzkniso, bet negaliu nespaust. O ypac "juodomis galvomis" doh.gif slykstynes. Mano gyvenimo patirtis rodo - viskas nuo streso ir saules trukumo. Tik isvaziuoju atostogauti i sauleta krasta - gryztu lygia oda thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Bet tai trunka iki sekancios darbo dienos... uzknisa.
Atsakyti
QUOTE(MarytėPelytė @ 2011 07 17, 22:11)
Taigi nuo šių metų birželio pradėjau vaikščioti į holistinės medicinos kabinetą, o dar tiksliau - dėles. Pradėjau jas dėtis, nes tėtis rekomendavo, tačiau didesnio poveikio be to, kad nuotaika pagerėjo lyg ir nematau, gal dėl to, kad tik penkis kartus buvau, bet nuotaiką pakėlė ir dėl to bent jau neskauda taip širdies dėl tų nesąmonių.

Vidinę ramybę galima susikurti paprasčiausia joga, manau, kad čia pigesnis variantas ax.gif Tuo labiau, kad esi dar labai jauna, tai ką ten tam jaunam organizme valyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 07 17, 20:10)
Robinzonas - krepšininkas? biggrin.gif  4u.gif

Tu mane geriau pažįsti, nei aš pati save. lotuliukas.gif friends.gif

QUOTE(MarytėPelytė @ 2011 07 17, 22:11)
Dievaži, kenčiu nuo pat 14 metų ir taip nežmoniškai įgriso... Ko tik nedariau - kur tik nebuvau. Man visada kyla tie giluminiai, kuriuos skauda kaip kokį velnią. Prieš du metus, kai man ir buvo 14 ir kai tik jie pradėjo mane pulti, tai taip išsigandau, kad į mokyklą neidavau, kol dingdavo tos depresijos. Šiuo metu tikrai labai nuotaiką sugadina, bet ką darysi. Prieš metus buvau pas taip visų išgirtą Balevičienę, bet ji man išrašė tik iš išorės "gydyti" tuos spuogus. Bet galiausiai po 3 mėnesių atsibodo mokėti 100 ir daugiau litų už vieną apsilankymą, o dar ir papildomai tepalus ir t.t. reikėjo pirkti. Išrašė Acne BP5, bet jis man iki skausmo nusausino odą, vėliau kelis tepaliukus su receptais, o galiausiai antibiotikus, bet turbūt hormonai ima viršų.. ax.gif  Taigi nuo šių metų birželio pradėjau vaikščioti į holistinės medicinos kabinetą, o dar tiksliau - dėles. Pradėjau jas dėtis, nes tėtis rekomendavo, tačiau didesnio poveikio be to, kad nuotaika pagerėjo lyg ir nematau, gal dėl to, kad tik penkis kartus buvau, bet nuotaiką pakėlė ir dėl to bent jau neskauda taip širdies dėl tų nesąmonių. Bet tame centre dirbantis daktaras ir tuo pačiu gydyklos direktorius man patiko savo požiūriu, kad viską reikia keisti kardinaliai - tai yra pakeisti savo mitybą, tada organizmas susireguliuos ir spuogai daugiau nebeaugs. Taigi, išbraukiau iš savo gyvenimo sausainius, bandeles, batonus, šokoladus, pieną (nes jis žarnyne virsta į medžiagą, kuri yra panaši į klijus ir dėl to lengviau prilimpa ir rūgsta maistas, šlakai). Ir dabar tereikia laukti, nors ką darysi, mano gyvenimas toks liūdnas, kad jį pasaldinu kartą į savaitę kokiu nors sausainėliu, bet dažniausiai sugebu atsispirt tėvų ir draugių siūlomoms bandelėms, sūreliams, nes jie galvoja, kad aš kenčiu, nors visa, ko aš norėčiau, kad jie patys manęs nekankintų su tom bandelėm ir saldainiais...

Taigi stengiuosi laukti teigiamų rezultatų, nes juk tik mėnuo praėjo, bet gydymų patenkinta, nors mano tėvai vėl sako, kad kaip ir Balevičienė, šitie nori iš jų pinigus traukti, bet visi jiems tokie greičiausiai.  unsure.gif

Sveika, mes beveik bendraamžės 4u.gif

Beveik visi kartoja, kad spuogams ir jų atsiradimui maistas įtakos neturi. Bet aš esu gyvas įrodymas - kad turi. Savaite nevalgau saldumynų ir šiaip visokio š, stengiuosi kuo sveikiau, bet būna kokį ledą suvalgau ar pan. Žodžiu, dabar spuogų beveik nebėra blink.gif blink.gif blink.gif tfu tfu tfu unsure.gif Yra tik pilna raudonų dėmelių, randelių, inštirų irgi atrodo apmažėjo blink.gif blink.gif patikėkit išgyvenu euforiją biggrin.gif tikiuosi čia ne trumpalaikis efektas... verysad.gif Naudoju Rasos kremą-gelį - manau jis irgi labai prie to prisidėjo. Manau prisidėjo ir gera nuotaika, žymiai mažiau streso ir pan. Be to minėjau, kad diiidelį giluminį spuogą porą dienų tepiau soda, kol jo beveik nebeliko, o seniau gydavo mėnėsį blink.gif
Žodžiu stiprybės Tau, mano likimo drauge biggrin.gif Visada gali susisiekti su manimi ir pasiguosti, pasišnekučiuoti ar panašiai rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Šiandien situacija labai pablogėjo, nebežinau ko griebtis... atrodė situacija gerėja, geriu vaistus, tepu visus tuos tepalus... bet va šiandien pastebėjau tokius didžiulius gumbus ant kaklo verysad.gif .. Kažkaip keistai, jei būtų ant kaktos suprasčiau, bet visa kakta švari skruostai taip pat, tačiau visas židinys ant žandikaulių..
Nebežinau ką daryti... dar 18 dienu gersiu antibiotikus. verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Pauglystej nesu turejus spuogiuku, o dabar yra ne tai spuogai ne tai berimas, nzn ka daryti..

Kokias priemones naudojate?

Mane net nuo saules isberia..bet tas berimas tokie kai paauglystes spuogai..
Atsakyti
eit pas gydytoją, mes diagnozės per monitorius nenustatysim.
O apie priemones temoj rašyta ir ne kartą, ne du ax.gif
Atsakyti
Aš ant pavienių spuogelių pateplioju Tormentile tepalo, smirda klaikiai, ar padeda - sunku pasakyt, gal greičiau visas procesas vyksta, tačiau spuogo nenudžiovina..
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2011 07 26, 09:04)
Aš ant pavienių spuogelių pateplioju Tormentile tepalo, smirda klaikiai, ar padeda - sunku pasakyt, gal greičiau visas procesas vyksta, tačiau spuogo nenudžiovina..

man Tormentile labai pagreitina gyjimo procesa. Jei spuogas jau toks gyjantis, tai sitas tepalas vos ne per nakti ji uzgydo. dar truputi padeda spuogeliui islyst i virsu, jei jis giluminis. bet ne kiekvienam. nezinau nuo ko priklauso.

Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 07 26, 09:41)
man Tormentile labai pagreitina gyjimo procesa. Jei spuogas jau toks gyjantis, tai sitas tepalas vos ne per nakti  ji uzgydo. dar truputi padeda spuogeliui islyst i virsu, jei jis giluminis. bet ne kiekvienam. nezinau nuo ko priklauso.

va, aš irgi pastebėjau, kad greičiau spuogas išlenda smile.gif nors sutinku, kad ne kiekvienas. iš tiesų tai taip, va prieš kelias dienas užtepiau gyjantį, tai gana greit dingo jis, reiks dažniau su tuo tepalu pažaist smile.gif
Atsakyti
[quote=vanillasky_,2011 07 24, 18:30]
Sveikutes,

Apsilankykit pas dermatologa ir bus ramu, berimai panasus i paaugliskus spuogus gali buti rimtos odos ligos simptomas.
O tie berimai kartais ne burnos srityje?

Atsakyti
Ar bandėte kas nors puiklapių aliejuką nuo spuogų? Teko girdėti, kad jis labai pagelbsti. Gal teko kuriai išmėginti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simtakoje @ 2011 07 26, 13:10)
Ar bandėte kas nors puiklapių aliejuką nuo spuogų? Teko girdėti, kad jis labai pagelbsti. Gal teko kuriai išmėginti?  4u.gif

Kazkiek padejo, oda paskaistino, spalva suvienodino, patiem spuogeliam ir instikram stebuklu nedare, bet alergija po ilgesnio naudojimo pasireiske, demem ismete, skaiciau, kad ne vienai merginai jis alergizavo.
Atsakyti