Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(himalaia @ 2011 10 09, 21:27)
Tas tiesa, alergija gali pasireikšti ir po ilgesnio naudojimo. Bet paprasta, jei žmogus yra tikrai alergiškas kažkokiai priemonei, alergija pasireiškia po vienos ar dviejų parų, nes tiek laiko reikia organizmo antikūniams sureaguoti į alergeną. Nesakau, kad tavo atveju yra, bet žmonės dažnai painioja paprastą dermatitą su alerginiu dermatitu.

O kaip su bespalviais blizgiais? Irgi alergizuoja? Jei ne, gali būti, kad esi jautri kai kuriems pigmentams, t.y. dažams. Jie šiaip dažnai sukelia neigiamas reakcijas.

Na aš tai nepainioju, juk ir pas dermatologus dėl to lankiausi, ir pas alergologus. Turiu omeny, kad pvz. jei tas pats levomecitinas kokį gerą pusmetį naudojant ant odos nealergizavo, tai pabaigus kursą ir pradėjus jį naudoti pakartotinai vėl po metų, pasireiškė atopinis dermatitas - išmėtė odą dėmėmis. Su TBS rankų kremu pasireiškė alergija po poros savačių naudojimo ( išsausėję raudonos dėmės ties riešais), kiek numanau, tą alergiją sukėlė kvapniosios medžiagos (jau pradėjus naudoti kremą stebėjausi, kad labai stipriai kremas priparfumuotas).

Aš irgi įtariu pigmentą (nors kai ieškojau sprendimo Alergologijos centre ir privačiai pas alergologę, realiai gydytojai nieko negalėjo nei patart, nei diagnozuoti, kokia konkrečiai medžiaga sukelia tą reakciją) . Esu bandžiusi mėlynus blizgius (galvojau, kad gal spalva skiriasi, tai ir pati cheminė sudėtis kažkiek g.gif ), bet nieko labai gero unsure.gif , vistiek ilgainiui pradeda oda perštėti, ir jei ilgiau nenuvalysiu, vėliau atsiras žaizdelės apie lūpas. Bespalvių blizgių nesu bandžiusi (kai vis dar eksperimentavau ir ieškojau, gal atrasiu stebuklingą lūpdažį, kuris nealergizuos, tokių gal nė nebuvo, ar aš tiesiog neužtaikiau). Bent jau anksčiau, kai atsirado ši alergija , man net ir vazelinai toli gražu ne visi pradėjo tikti.
Atsakyti
Sveikos wink.gif išrašė man dermatologė vaistukus su antibiotikais nuo spuogų, ir pasakė naudoti vieną kartą per dieną, bet ar tik ant spuogų tepti ar ant viso veido nepasakė ir dabar pasimečiau aš.. gal kas žinot kaip naudoti tiksliai šiuos vaistukus. Jų sudėtis tokia : laevomycetini 4.0, sulfur 4.0, ac. salicylini 2.0, sp. vini 70"-100.0
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hoyden @ 2011 10 11, 14:06)
Sveikos wink.gif išrašė man dermatologė vaistukus su antibiotikais nuo spuogų, ir pasakė naudoti vieną kartą per dieną, bet ar tik ant spuogų tepti ar ant viso veido nepasakė ir dabar pasimečiau aš.. gal kas žinot kaip naudoti tiksliai šiuos vaistukus. Jų sudėtis tokia : laevomycetini 4.0, sulfur 4.0, ac. salicylini 2.0, sp. vini 70"-100.0
smile.gif

visa veida tepkit - cia losjonas wink.gif
Atsakyti
Gal galėtumėt parekomenduoti kokį gerai drėkinantį, bet kartu ir matinį efektą suteikiantį kremą mišriai odai?
Atsakyti
Buvau šiandien pas dermatologę (nors kol prisiruošiau nueiti veidas jau apgijo - turbūt nuo Zeniac lp fort), tai išrašė Kestine (Ebastinum 10 mg. N10) tablečių, bet paskaitinėjau internete, kad jie yra skirti alergijai gydyti, ar kas nors esate vartoję šiuos vaistukus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 13 spalio 2011 - 08:20
Gal kas nors bandėt tokias priemones? Būčiau labai dėkinga už atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 10 13, 02:20)
Buvau šiandien pas dermatologę (nors kol prisiruošiau nueiti veidas jau apgijo - turbūt nuo Zeniac lp fort), tai išrašė Kestine (Ebastinum 10 mg. N10) tablečių, bet paskaitinėjau internete, kad jie yra skirti alergijai gydyti, ar kas nors esate vartoję šiuos vaistukus? g.gif

Turbūt dermatologė įtaria, kad spuogeliai alerginio tipo. Jei taip, jau po kelių tablečių turėtų matytis efektas, nes antihistaminai greitai suveikia.

QUOTE(robkytexex @ 2011 10 13, 02:42)
Gal kas nors bandėt tokias priemones? Būčiau labai dėkinga už atsiliepimus  4u.gif

Aš darausi namie pylingus (ne būtent tos firmos). Rekomenduoju labai pasiskaityti prieš eksperimentuojant ir pirma pradėti nuo paprastų kosmetinių rūgštinių priemonių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 10 13, 18:45)
Turbūt dermatologė įtaria, kad spuogeliai alerginio tipo. Jei taip, jau po kelių tablečių turėtų matytis efektas, nes antihistaminai greitai suveikia.

Man kosmetologe buvo minejusi kad jie gali buti alerginiai. Dermatologe sake kad pagerejimas turetu matytis po kokiu 4paru, labai lauksiu rezultatu thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites gal kuri jau esat isbandzius sia priemone nuo spuogu,nes zadu pirmadieni lekti i Kauno Mega,galvoju gal isigyti si prietaisa? g.gif
http://www.topshop.l...i-270999-p.html
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2011 10 15, 12:07)
Mergaites gal kuri jau esat isbandzius sia priemone nuo spuogu,nes zadu pirmadieni lekti i Kauno Mega,galvoju gal isigyti si prietaisa? g.gif
http://www.topshop.l...i-270999-p.html

As siulyciau nepasitiket tokiais dalykais ax.gif abejoju jo veiksmingumu, ne taip lengva isnaikint spuogus ax.gif
Atsakyti
Kažkada praėjau ir kosmetologus, ir dermatologus, todėl pasidalinsiu patirtimi, gal kam padės.
Turint probleminę odą, reikia žinoti kelis dalykus:

1. Ar viskas gerai su hormonais.
2. Jei su pirmu punktu viskas o.k. , tuomet stebim ar nesam kažkam alergiški. Pertvarkom mitybą. Mažiau mėsos, daugiau daržovių. MAžiau miltinių patiekalų, saldumynų.
3. Geriam daugiau vandens. Ne arbatų ir kavų, o vandens. Bet kai šalta, tai man sunkoka su tuo vandeniu.. smile.gif
4. NO STRESS. Čia galėtų būti pagrindinis punktas. Kosmetologė minėjo, kad nuo streso paprastai kakta būna "pažymėta" spuogeliais.
5. Kosmetika. Dermatologė pasiūlė pabandyti Bioderma kosmetiką - žalia linija (Sebium) - riebiai, mišriai odai. Čia kaip suprantu, gydomoji linija probleminei odai, stabdo bakterijų dauginimąsi, gydo uždegiminius spuogus. Man patiko ir buvo tikrai geras poveikis odai. Iš kosmetikos priemonių dar padėdavo rūgštiniai kremai. Kol pas kosmetologę pirkau - buvo viskas o.k.. Paskui pati prisižaidžiau - nusipirkau vaistinėj man per stiprų rūgštinį kremą. Buvo šakės. Dėl to rūgštinių dabar jau nedrįstu naudoti, renkuosi labiau saugius, hipoalerginius.

Atsakyti
Labukas 4u.gif
lankiausi pas homeopate-del odos problemu ir del migrenos.visi dermatologai man rekomendavo TIK roccutane, ir aiskindavo kad hormoninis sutrikimas.niekas nesigilindavo giliau.Kadangi tam tikru preparatu skirt negalejo, nes jie "pjautusi" su migrenos preparatais, tai israse kazkokius laselius, papildus, ir oda tepti rekomendabo Emu taukais. ax.gif jie lygina randus!!!!!!apie joki roccutana ne klausyt nenorejo, sake dar tikrai nera taip baisu.tai va, pavadinimus jei kam idomu galesiu parasyti, kai gausiu uzsakytus vaistukus ax.gif
beje, pacius spuogus sake tepti grynu arbatmedzio aliejumi.gal ne tik tepti, tiesiog ji laikyti, kad jis isigertu labai gerai i oda rolleyes.gif
Atsakyti