Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Young @ 2011 10 08, 16:10)

Reikia prausiklio ir kremo su AHA, BHA rūgštimis, kur jų gauti? Žinau tik Rasos...

Reikia prausiklio ir kremo su AHA, BHA rūgštimis, kur jų gauti? Žinau tik Rasos...

Su AHA (nemažu procentu) dar yra Neostrata kosmetika (arba jos švelnesnė linija- Exuviance). Esu bandžiusi ir tos, ir tos keletą produktų, man bandytieji patiko ir tiko, mano jautrios (sakyčiau, netgi labai jautrios) mišrios odos nedirgino. Pvz. dabar kaip tik jau gera savaitė vakarais bandau Neostrata lyginamąjį kremą. Tai jaučiasi rūgštelė, vos vos dilgčiojimas tik pasitepus (bet jis greit praeina, ir diskomforto man tikrai nesukelia). Net ir kvapas labai rūgšties biggrin.gif Norimo poveikio (noriu išsigydyti spuogus smakro srityje ir lygesnės odos) kol kas dar nesulaukiau, bet gal dar ankstoka jo ir laukt.
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2011 10 08, 18:10)

Su rugstimis yra Noreva Zeniac visa linija (prausikliai ir kremukai). Labai geri produktai
Atsakyti
Dėl rūgštinių priemonių, tai tikra lietuviška firma O.D.A. labai neblogas gamina. Tik savo odos tipui reiktų prisitaikyti.

QUOTE(Young @ 2011 10 08, 07:08)

Kai nusipirkau man atvirkščiai - tepdavau ryte ir vakare, gana storą sluoksnį, ir net nesausėdavo, o po kiek laiko pradėjo labai sausėt, tai tepu kas antrą naktį ir šiandien atsikėliau visa sutinus, lig bičių sukandžiota, raudonom dėmėm išmėtyta, visa veido oda niežtinti ir išsausėjusi - katastrofa  verysad.gif

padėjo tik akne BP, o dabar nei to nebegaliu naudot, nusišausiu  fear.gif

Kai nusipirkau man atvirkščiai - tepdavau ryte ir vakare, gana storą sluoksnį, ir net nesausėdavo, o po kiek laiko pradėjo labai sausėt, tai tepu kas antrą naktį ir šiandien atsikėliau visa sutinus, lig bičių sukandžiota, raudonom dėmėm išmėtyta, visa veido oda niežtinti ir išsausėjusi - katastrofa  verysad.gif

padėjo tik akne BP, o dabar nei to nebegaliu naudot, nusišausiu  fear.gif

Vat manau netinkamas naudojimas ir padarė savo. Nes jei būtų tikra alergija, greičiausiai iškart pasireikštų. O jautrumą galima lengvai išsivystyti netinkamai naudojant. Tik pradėjus ryte ir vakare storu sluoksniu jokia oda BP netoleruos. Mano oda kaip arklio, ir tai sausėja nuo BP, jei apsileidžiu ir nestebiu atidžiai, kas vyksta. Net ir kas antrą dieną naudojant mirksiukas.gif
Girl_not4_you labai teisingai sako. BP yra vaistas, ne paprasta kosmetinė priemonė. Tad ir elgtis reikia su juo atitinkamai. Antibiotikų gi nesugalvotum gerti po dvi tabletes vietoj vienos ir dar 4 kartus per dieną vietoj 3...
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2011 10 08, 18:10)

Dar yra "Natinuel". "Superdrug Clarity" iš "Drogo" turi sudėty salicilo rūgšties - bet negaliu atsiliepti, nes nebandžiau. Iherb.com irgi prekiauja produktais su rūgštimis (geromis kainomis). "Neostratos" tikriausiai nekartočiau unsure.gif.
Atsakyti
Bent jau man nemažai alergijų pasireiškė ne iš karto, po ilgesnio laiko pavartojus priemonę. Pvz. kokių 25 metų įsitaisiau alergiją bet kokiems lūpdažiams ir blizgiams doh.gif (o iki to laiko jokios bėdos su jais neturėjau). Taip pat po odos gydymo kurso su garsiaisiais losjonais įsitaisiau alergiją levomecitinui. Ir sierai alergiją atsirado ne iš karto. Arbatmedžiui taipogi. Turbūt ir daugiau ką prisiminčiau pagalvojusi.
Aišku, būna , kad man alergija kosmetikai pasireiškia ir iš karto, tik pradėjus naudoti.
Apskritai sakyčiau, kad alergija yra labai slidus dalykas. Laimingi tie, kurie su ja nesusiduria...
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2011 10 09, 09:01)

Dar yra "Natinuel". "Superdrug Clarity" iš "Drogo" turi sudėty salicilo rūgšties - bet negaliu atsiliepti, nes nebandžiau. Iherb.com irgi prekiauja produktais su rūgštimis (geromis kainomis). "Neostratos" tikriausiai nekartočiau unsure.gif.

O ką būtent iš Neostratos tu bandei?
Aš iš šio gamintojo asortimento atsargiai žiūriu tik priemones su triklozanu. Buvau kartą nusipirkusi tokį prausiklį, bet taip ir neišbandžiau, kai paskaičiau, kas per daiktas tas triklozanas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 09 spalio 2011 - 10:05
Victorious, kas nutiko dėl Neostratos? unsure.gif
Atsakyti
Gal galite patarti ar pasiūlyti kokį kremuką iš vaistinės,kuris išbalintų dėmeles likusias nuo spuogų?
P.s buvo kalbėta bet gal dar sykį pasakysit.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 10 09, 10:04)

Bent jau man nemažai alergijų pasireiškė ne iš karto, po ilgesnio laiko pavartojus priemonę. Pvz. kokių 25 metų įsitaisiau alergiją bet kokiems lūpdažiams ir blizgiams doh.gif  (o iki to laiko jokios bėdos su jais neturėjau). Taip pat po odos gydymo kurso su garsiaisiais losjonais įsitaisiau alergiją levomecitinui. Ir sierai alergiją atsirado ne iš karto. Arbatmedžiui taipogi. Turbūt ir daugiau ką prisiminčiau pagalvojusi.
Aišku, būna , kad man alergija kosmetikai pasireiškia ir iš karto, tik pradėjus naudoti.
Apskritai sakyčiau, kad alergija yra labai slidus dalykas. Laimingi tie, kurie su ja nesusiduria...
Papildyta:
Aš iš šio gamintojo asortimento atsargiai žiūriu tik  priemones su triklozanu. Buvau kartą nusipirkusi tokį prausiklį, bet taip ir neišbandžiau, kai paskaičiau, kas per daiktas tas triklozanas unsure.gif

Bent jau man nemažai alergijų pasireiškė ne iš karto, po ilgesnio laiko pavartojus priemonę. Pvz. kokių 25 metų įsitaisiau alergiją bet kokiems lūpdažiams ir blizgiams doh.gif  (o iki to laiko jokios bėdos su jais neturėjau). Taip pat po odos gydymo kurso su garsiaisiais losjonais įsitaisiau alergiją levomecitinui. Ir sierai alergiją atsirado ne iš karto. Arbatmedžiui taipogi. Turbūt ir daugiau ką prisiminčiau pagalvojusi.
Papildyta:
Aš iš šio gamintojo asortimento atsargiai žiūriu tik  priemones su triklozanu. Buvau kartą nusipirkusi tokį prausiklį, bet taip ir neišbandžiau, kai paskaičiau, kas per daiktas tas triklozanas unsure.gif

Tikiriausiai produkto, kuis tiktų visiems nėra.. aš pati dabar naudoju neostrata prausiklį ir kremą ir esu labai patenkinta. šia kosmetika man rekomendavo odos gydytoja, (turėjau sunkia akne forma) ir manau ji yra veiksminga ( bent jau mano atveju).
Atsakyti
QUOTE(iris91 @ 2011 10 09, 19:18)

Tikiriausiai produkto, kuis tiktų visiems nėra.. aš pati dabar naudoju neostrata prausiklį ir kremą ir esu labai patenkinta. šia kosmetika man rekomendavo odos gydytoja, (turėjau sunkia akne forma) ir manau ji yra veiksminga ( bent jau mano atveju).

as kiek ziurejau sitos firmos priemoniu spuoguotis linkusiai odai,tai kiek maciau visos su alkoholiu,o zinant jo poveiki odai,tai tikrai baisoka tokias priemones naudot smile.gif
Atsakyti
O kur galima įsigyt Neostrata produktų? Tikriausiai vaistinėje?

Atsakyti
QUOTE(Young @ 2011 10 09, 21:11)

Aš pati perku universiteto vaistinėje, bet šiaip mačiau ir gintarinėje vaistinėje gedemino 9:) o dėl alkoholio sudėtyje, tai kai turi rimtą odos ligą(akne yra liga) tai tenka naudoti tokius produktus kurių sudėtis yra agresyvi. Juk kad ir lyginant tokių vaistų kaip duac ar imex sudėtį galima rasti daug egresyvių medžiagų, bet tai yra vaistai, ir į juos reikia žiūrėti kaip į vaistus. Mano tokia nuomonė....
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 10 09, 04:04)

Tas tiesa, alergija gali pasireikšti ir po ilgesnio naudojimo. Bet paprasta, jei žmogus yra tikrai alergiškas kažkokiai priemonei, alergija pasireiškia po vienos ar dviejų parų, nes tiek laiko reikia organizmo antikūniams sureaguoti į alergeną. Nesakau, kad tavo atveju yra, bet žmonės dažnai painioja paprastą dermatitą su alerginiu dermatitu.

O kaip su bespalviais blizgiais? Irgi alergizuoja? Jei ne, gali būti, kad esi jautri kai kuriems pigmentams, t.y. dažams. Jie šiaip dažnai sukelia neigiamas reakcijas.
Atsakyti